63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Pitbull90
    hehehe
  • Zsottybobo
    Még egy kicsit gyúrjál, aztán írd fölé, hogy Chewbakka! Jó lesz az!
  • Pitbull90
    Egyre jobb mostmár a plüskutyábol birkakutya lett.....
  • ThomasGins
    #21768 :)
    link
    Nézd meg a képeket:)
  • Carlos
    A #21770 érdekelne... :)
  • ThomasGins
    Vray:)
    Igazábol az árnyék a falon a fontos:)
  • Carlos
    Nekem az allja tűnik nagynak.
    Vray?
  • ThomasGins
    Háttér miatt tűnhetett kicsinek.
    Belepiszkáltam:)
  • Carlos
    Nem akarod eladni?
  • grizzly21
    miért nem az??
    ja nem váza:O
    :D
  • youth #21774
    Azt hittem sakkfigura elsőre
  • Pitbull90
    cool bár boccs hogy mondom de a tetejét egy picit szélesísd meg:D de kölönben jóó
  • fle go
    Ja Grizzly egyebkent a konyv velemenyem szerint eleg jo, kezdoknek, es haladoknak is eleg sok van benne, de kesobb majd rajossz, hogy a neten szedett tutorialok tobbet ernek, en is megvettem anno a konyvet.
  • grizzly21
    asszem egy olyan program ami renderel neked mert a max alap renderes dolga szar olyanra h pl részecskéket tükrőződéseket jól lerendereljen. de lehet h hülyeséget mondok
  • Carlos
    Lenne egy kérdésem.
    Sokan mondjátok, hogy a Vray milyen jó.
    De mi az egyáltalán? Mit csinál, mire jó?
  • ThomasGins
    NFR
    Rubin féle váza v serleg.
  • KisQbi
    www.vrayrender.com

egy renderer plugin....
  • KisQbi
    a render ablakban tudsz va'lasztani current renderert-t.. ott van a Brazil
  • Carlos
    Itthon lefényképeztem, fotosoppal megigazgattam.
    Diffuse-ba beraktam, racsűrtem a dobozra, UVW map, box. Kész.
  • grizzly21
    jah azt hittem hogy a tűz valami png, és igy átlátszik:) akkoör ok.
    mennyi ideig kellett pöcsölni azzal hogy a dobozon jól legyen a SA textúra?
  • InfectedMann
    Lenne megint egy láma kérdésem ! feltettem ezt a Brazil R/S plugin-t amivel renderelni lehet de, hogyan tudom használni?
    tudom már az idegeitekre megyek de sajnos télleg nem tom !
  • Carlos
    Énis igy vagyok ezzel.
    Ez a lenti kukás scene nálam legalább félszáz "próbarendert" termelt.
    Modnjuk én még lém vagyok.
  • Carlos
    Mármint a tüzet?
    Vagy a san andreast?
    A tűz egy sphere gizmo és a tűz effekt, az environmentnél.
  • Pitbull90
    Bocsánat de mi is az a VRay???:DD valahogy nem rémlik a szó az igen de...
  • fle go
    Probarendernek nevezem en azt mikozben meg nem tudom hogy adott objektumon adott material milyen lesz, es ezt megszeretnem nezni akkor csinalok gyenge beallitasokkal kis rendereket, hogy minel rovidebb ido alatt megkapjam az eredmenyt es lassam milyen is a material, merthogy meg csak ugy kapasbol nem tudom beloni a materialokat.
    Ez a tudas ami nekem van vajmi keves ahhoz hogy pl normalis 8 oras melot vallaljak 3D-ben. Ezert csinalgatok dolgokat egyenlore ahogy irod sajat szorakoztatasomra, de kozben ha minden igaz fejlodok:)
  • Palika1989
    Hello!
    1-2 kérdés:
    -Hogy kell telepíteni a VRayt? (ja és honnan szerezzem be 5.1hez?)
    -A vizet, (mondjuk egy pohárba) belemodellezitek, vagy vmi módosítóval a "belteszitek" (szal egy box magától kitölti a rendelkezésére álló teret)

Egyenlőre ennyi! :)
  • grizzly21
    cheater!:)
    akkor nem is igy csináltad: #21756 ?
    :)
  • Ackro
    ezt én is vágom de akkor ezt akár egy mentalray is tudja.
  • Pitbull90
    Rendering> Enviroments> Atmosphere> Add> Fire Effect és ott pick Gizmo a gizmokból 3 fajta van Sophere box és Cyl
  • Carlos
    Külön doboz!
    És azon egy textúra.
  • grizzly21
    aha,
    3 kérdés:
    -mi az, hogy probander?:o
    -amit itt tanácsoltak könyvet, mi a véleményed: http://www.bookline.hu/control/bookhome?bookid=600147654:6
    ?
    -nagyon sokan szép munkát csináltok de sokszor csak saját szórakozásotokra. Ez szerintem egyébként tök jó dolog, de lássuk be, ha lenne mindenkinek mindig rendes pénzes melója, akkor erre nem sok idő lenne. Magyarországon ennyire nincsenek 3d munkák?
    pl ez a webkamera tök jól jöhet egy honlaphoz reklámokra stb
  • grizzly21
    ez sem rossz! a tűzeffektre taníts meg lécci:)
    egyébként a kis GTA game külön dobozon van rajta, vagy scak egy lap?
  • fle go
    Orulok, hogy tetszik nektek! Bar meg nem teljesen kesz a talpa meg nincs befejezve.
    GRIZZLY:ez ugy nez ki raneztem a webcamerara es gondoltam mi lenne ha lemodelleznem...aztan fejben elkepzeltem a folyamatot mit es hogyan valositok meg, (persze ez nem mindig ok mert munka kozben rajovok hogy egyszerubben vagy maskeppen is meglehet azt a valamit oldani)aztan mikor kesz a modell, elkezdem beallitani a fenyeket, kitalalom milyen legyen utana nekem altalaban kell egy jo nehany probarander, hogy belojjem a fenyeket olyanra amire azt mondom elfogadhato. Aztan feltexturazom, probalom a valosagoshoz minel kozelebb. Ez szinten jo nehany probarender, mire belovom az anyagot erre a webkamera testere keszult materiallal eleg sokat legalabb 30 probarandert csinaltam mire ilyen lett. Hiaba sok mindent meg en se tudok.
    Aztan kirendereltem es ez a vegeredmeny. Ebben kivetelesen semmi PS utomunka nincs. Hat roviden ennyi.

THOMASGINS: ez tiszta poly agyon meshsmooth-olva:))
  • nenad
    egyebkent meg vray alatt nagyon hosszu ideig nem mukodott semmi volumetrikus dolog... meg en sem tudtam hogy ez megy, es ahogy elnezem a minosget (nekem ratyi) ezt a volume lightot addig nem fogom hasznalni mig vraylight-ba esetleg nem tesznek.
  • Pitbull90
    Tudom hogy béna kérdés de..:
    Tudja valaki hogy a hairfxnél a szőrt hogyan tudom drótosabbá tenni és valahogy hátra hajtani meg a fejénél kevesebb legyen mert lejjeb látható a kutya képe de plüsálatka lett belőle egy ilyesztő farkaskutyát akartam belőle csinálni de ari lett
  • ThomasGins
    Vray-nek nincs külön volume lightja,ezt mondtuk, ez a maxé, és vray alatt nem gyors:)
  • CLY
    bocs, vray...
  • CLY
    Vagy olvasd el, vagy próbáld ki mielőtt hülyeségeket beszélsz...
    vay alatt tökéletesen műxik a max volume light effektje, a tutor is ezt használja !
    PS-t azért használt h. a gömbről szétszóródó fény is kapjon effektet...
  • ThomasGins
    Mi itt legtöbben vray-t használunk.
    Remélem ezzel nem mondok nagy hülyeséget.
  • SoDI---
    Amugy meg azt használd amelyik szimpibb:)

Akkor ez lesz :D