63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Pitbull90
    a megvilágitás azért nem volt jó mert készítettem és 2 omni világítja de azok hátul voltak meg az arcán ahogy nézem el van takarva a hám dee legalább szőrös:D
  • Pitbull90
    Fura a gazdája nem akar szőrösödni:D
  • Carlos
    jaja...
    a pofáját én akkoris jobban megvilágítanám, mert igy csak sejteni lehet.
    Bár ha pont ez a cél, akkor nem szóltam!
  • Pitbull90
    ja mostmár értem sötétebb lenne csak akkor sem farkas szerű mert úgy is puhának néz ki:D valahogy drótosabbra kellene a szőrit csinálni:D mert ez nem Disney Landból van
  • Carlos
    Nekem az üveges scene a 256 ram miatt most egy 30 perc volt kábé.
  • Carlos
    Kedves jószág!
    De, ha szabad megjegyeznem, én egy kicsit hlványabb világítást választanék, mert nagyon beégett, és a pofája is eléggé sötét maradt.

Persze, nem akarok arcoskodni, mert szeretnék én ilyet csinálni, csakhát megjeggyeztem volna...

[bátortalanul pislog]
  • Pitbull90
    ??? ezt hogy érted:D
  • Carlos
    Ehhh...Neked legalább 10 perc.
  • Pitbull90
    Meg még valami az normális ha 10 percig tölti ezt ki??? kb ez olyan mintha egy üveget töltenék ki
  • Pitbull90
    De nagyon puhává és picit átformálja ezt az állatot
  • Pitbull90
    Fraksanak szántam de plüskutya lett belőle:D vagy medve:(((( lehet valahogy a szőrt hátrahajtani? me ha windet rakok rá az eltünteti meg a fejére kéne kevesebb szőr vagy vmi ilyesmi:DD
  • Carlos
    Köszi!
    Az építő jellegű kritikákat szívesen fogadom.
  • KisQbi
    hiába ugyanakkora a vertexek száma....

mert nem mindig jó iránymba morpholódniak (vertexnum probléma)....

ha egy modellt alakitok át és abba egymásba morpholom az eredetivel.. akkor okés... de két teljesen más eretedű objectnél nem egyértelmű hogy minek hova kell ugrania....:(
  • Pitbull90
    Ez a szemetes egész jól sikerült de hogy ingyen hozza e azt nemtudom:D szüleim vették....
  • Carlos
    Egy kis unaloműző volt (gettó szemetes):
  • Carlos
    Akkor szerintem megrendelem.
    Ingyen hozza a futár?
  • GixEr
    megcsinalod ugy, hogy mindegyikben ugyanannyi legyen a vertexek szama, akkor mukodni fog a morph ( a conform-al lehet trukkozni de 90%-ban nem az igazi)
  • Pitbull90
    Nekem a könyvből egy az ami nem megy a DOF a mélység hiába állítom be minden homályos lesz ésha megnézem még a könyv képeit is ott szebb a homályosság mert elmosódott nem 5 képet egymás mellé rak valahogy az nem jön össze:D
  • Zsottybobo
    Igen...elég jól érthető....van hozzá CD feladatokkal, úgyhogy mindjárt le is lehet ellenőrizni a leckéket.
    Persze van sok dolog, amit tutorialokból lestem el....
    De ha mindent beletennének, akkor ki menne el a drága tanfolyamukra....?
  • oryon
    Boldog Szülinapot LionTR! :)
  • Pitbull90
    Álltalában az ilyen könyvek nem kapásból gyűrük urával kezdi (ez a könyv nekem is megvan és elég jó)hanem a panelekkel a felső rész mi hol van mit hol találsz meg akkor creat panel akkor a modyfi és így tovább utána jönnek a gyakorlatok hogy ezeket használd pl csinálj gömböt utána abból egyre bonyolúltabb alakokat állíts elő pl egy kockából csinálj egy egyszerű ember formát meg ilyesmik......... effecteket mutat be a kamerának a kezeléseit meg a lámpáét asszem a volumetrikus fény ami az én logom is ilyenek nincsenek benne mert az alapokat tanít ha azokat tudod onnantól elindulhatsz bármerre! Jó könyv szerintem megéri.......
  • KisQbi
    hogyan lehet morpholni egy kockát 3szög alapú gúlává és azt gömbbé varázsolni?
    engem szivatott és teljesen jól nem tudtam megcsinálni....

(pedig biztos egyszerű :D)
  • Carlos
    Még énis gondolkozom rajta.
    A teljesen lámertől kezdi a tanítást?
  • Zsottybobo
    Itt a Max könyv. Nagyon jó, én ebből tudom amit tudok.
    Ha itt megrendeled, ócccsóé ki is hozzák ingyééér.
    http://www.bookline.hu/control/bookhome?bookid=600147654:6
  • nenad
    gondolom volume fog, es arnyekok.
  • youth #21679
    Akkor hogy lehet trükközni?
  • ThomasGins
    Persze, vrayben nincs volumetrikus fény:)
  • blaholl
    Akko még egy nekifutás.Miért nem tudom max 7-re Brazilt feltenni.Brazil 1.2.52 xobot editionom van.Van hozzá banshee is csak nem tudok vele előbre jutni.
  • youth #21676
    Valójában egy raktárbelső. Van palatető is meg minden csak nem raktam be, majd csinálok rá lyukakat és akkor azon szűrődik be a fény.

Tényleg hogy kell megcsinálni, a folume fogot vagy lightot? Tudtok adni tutort vagy pár kedves, segítő szót ez ügyben? :P
  • nenad
    mi lesz ebbol? :)
    tenyleg hles.
  • Pitbull90
    Hja jó nagyon!!!
  • nenad
    imagine, amiga 500n
    erdekes modon akkor vahogy annyira egyertelmu volt minden.
  • Malakai
    Kár, hogy úgy hagytad a foltot a dobozon, amúgy zsír! :)
  • youth #21671
    Vray, aha.
  • Malakai
    R3? Húú, az nekem nem volt. Én 3D Studio R4-el kezdtem, meg Imagine3D :D, elég későn tértem át max-re.
  • Carlos
    Szerintem full jó.
    Nekem legalábbis bejön.
  • ThomasGins
    Tényleg HL-es kicsit,de jó:)
    Vray lenne?
  • ThomasGins
    Annó R3-al kezdtem,net nélkül,és olyan verzióm volt amihez se help se tutor scene,se material.Egy hónap volt mire a fém, üveg materialra rájöttem:)
  • youth #21666
    Üdv!

Egy jeleneten munkálkodom és csináltam egy dobozt is, namost gondoltam csinálok belőle egy képet :) Úgyhogy 4x látjátok ugyanazt a dobozt. Kicsit HL beütése lett nekijje...

Mindegy, mehet NFR-nek

• Pitbull90
    Ebben teljesen igazad van én is így kezdtem de tutorialok is kellenek mondjuk pontosan lemásoltam hogy kel mondjuk felhőt csinálni (tudtam hol és mi módon kell) utána a saját ötleteim szerint csináltam átalakítottam és így is megmarad de volt sok amire magam jöttem rá de az hosszadalmas pl egy hétig nem tudtam renderelni