63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
0-100 ig renderelje !
Az lehet probléme, hogy az output size-pt PAL (video)-re állítottam vagy az tök mindegy min van?
most ennyi van beállítva a PAL-t kieszedtem ! -
Jól néz ki a sok matt felület között egy kis fényes:) -
nenad #21582 mar nemigen van meg nekem sajat, digitalis formaban. De ecsemtol "csorhattam" volna egy kettot.. (festo) Kovetkezo projekt... ;) -
Azt hittem saját, akkor érdekelt volna nagyobban. ^_^ -
nenad #21580 passz, mozben renderelte imapot bolyongtam a nete leszedtem amit szimpatikusanak talaltam hogy odategyem, sajnos nemtom a nevuket, de biztosan orulnek hogy szerepelhetnek a kepen :D -
Jól néz ki, tetszik a tartószerkezet.
Festmények? -
Azt beállítottad, hogy melyik frameket renderelje (és ne csak az aktuálisat)? -
szóval akkor menniért is oktatsz ??? ezt most halál komoan kérdezem .. -
Komolyabba...
Khmmm... -
nenad #21575 lepcsos projekt finish.
Most majd valami komolyabba kezdek..
-
nenad #21574 erdekes a stilus, bevilagitast kene beloni.
A zold satorteto nem annyira jon be, de az epulet egyes reszei eleg jok sztem. -
nenad #21573 tedd fel a scenet valahova. -
Van rajta egy szép kis textúra amitől még a vak is látja, hogy forog, de mondom, hogy az a baj, hogy az avi file kurvára nem akar működni és ha működik is csak egy nagy feketeség láccik ! -
Nekem nagyon tetszik!
Az ablak "bemélyedéseket" boolean-nel csináltad?
Amúgy én egy 1 hónapos kezdő vagyok... :) -
Zsottybobo #21570 Helló!
Na íme az első művem a Max-el. (Persze ez így még nincs teljesen kész, de a lényeg már látszik....
Kb. 3 hónapja láttam előszőr Max-et. Ezt számoljátok bele!!!!
http://scherzo.tar.hu/house02_6.jpg
Milyen? -
thx mert a 120L emből ami le van pukkanva pont meg lehetne építeni :c) -
Ha kész lesz akkor átküldöm. ;) -
igen... ez lett volna a köv kérdésem:D -
nenad #21566 es a gomb egyszinu vagy van valami amitol esetleg latszik is hogy forog? ;) -
rendereld kép szekvenciába.... -
ismét felteszem kérdésem ! :)
megcsináltam az animációt ha végighúzom a timeline-on akkor látom is ahogy forog a gömb, de ha lerenderelem vhogy nem nagyon akar működni az video file-om pedig már szinte mindent megpórbáltam ! a Codec-el nincs baj mert más programmal meg tudok decodolni ! szóval nem tudom mi a bibi :S :( ! vki plz help ! -
nenad #21563 koszi! :)
amiert jo fijjug voltatok, kaptok ket hdrit :
(Throb (vray forum) csinalta) remeljuk nem haragszik :)
http://throb.net/interior_hdrs.rar -
Próbálom, köszönöm!
Valami ilyesmire gondoltam ja! -
Nagyon állat!
De nekem sem jön be a lámpa. -
nenad popec!! Egyedul a lepcso tunik nekem kicsit kopasznak, meg a plafonrol logo lampak nem jonnek be nekem, dehat izlesek es pofonok. -
igen jo lett... grat! (erdeklodhetek a renderido felol?) -
őőőő...őőőő...Nagyon Fasza ! -
Brutál!
-
lenne megint egy kérdésem !
megcsináltam az animációt ha végighúzom a timeline-on akkor látom is ahogy forog a gömb, de ha lerenderelem vhogy nem nagyon akar működni az video file-om pedig már szinte mindent megpórbáltam ! a Codec-el nincs baj mert más programmal meg tudok decodolni ! szóval nem tudom mi a bibi :S :( ! vki plz help ! -
nenad #21555 egyenlore ennyit errol, kesobb ha lesz par erdekes dolog meg lehet visszaterek ra.
interior 1 finish -
nagy baj lenne ha majfd ha kész van akkor átküüldöd nekem a max filet? mert akkor én meg megépítem életben :c)
Kintre a paintball pályára egy ilyen szöcske nagyon jó lenne -
nenad #21553 jo lesz!! :) -
Ha nem műkszik a kép akkor itt van:
http://www.grafics.click.hu/cso.jpg -
Én megpróbáltam és úgy tudtam csak hogy összeraktam a 3 csövet és Twist-el ezek megcsavarják és olyasmi lesz mint egy DNS (ha erre gondoltál...) -
Egy röpke kérdés:
Régen csináltam három csövet ami úgy volt megtekerve, hogy hajaztak egy DNS-re.
Viszont nem emléxem hogy csináltam, mert egy áramszünet következtében nem tudtam megnyitni a file-t.
5let?
(Lehet, hogy Torus Knot-ból csináltam, már nem emléxem) -
nagyon állatul néz ki! -
megvan ! rájöttem hogy kell ! :) de köszi a segítséget mert anélkül még most sem lennék sehol -
hi...
a tárgyat alapvetően a saját lokális pivotja küröl forgatod....
(jobb klikk rotate)... használd a timeline-on lévő "set key" gombot a kulcsképek készítéséhez.....
Amúgy érdemes megnézni először tutorialokat és a HELPet.... -
Hello ! Szeretnék egy kis segítséget kérni mint kezdő max-ező !
Szeretnék egyszerű animációt csinálni, de nem tudom megoldani, hogy az adott tárgy (egy gömb) a saját középpontján forogjon mint pl.: egy ventillátor, disco gömb stb...
Előre is köszi a segítséget ! -
Free,koszi!:)
Evo jo lesz a verda, csak igy tovabb!