3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Udv
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
A kullok es a kerek kozepe szerintem egy kicsit vekonyak.
Remelem tudtam segiteni
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Letöltöttem a splutterfish hdri plug-injét.
Scanline renderrel mûködik, de vrayel nem.
Mi lehet az oka? Vagy 4-es maxxal inkább ne is erõlködjek?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nagyjabol ennyi 😉
A nemlathato polyk torlese eleg barkacs megoldas !! Elobb-utobb szidni fogod magad, ha mas nezetbol is renderelnel kepet vagy az arnyekok nem szepek.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
amúgy megvan a külsõ is ráillesztve
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nem ismerem a kocsit, de ha vannak barázdái lemodellezheted õket, vagy rajzolsz hozzá bump textúrát. Ha már ennyi polyból áll a tárcsád lyukakat is lehet rá csinálni. Én régebben úgy csináltam egyet hogy a kivánt helyeken kijelöltem a pontokat,és chamfereltem õket (asszem). Majd a keletkezett poly négyzetet kitöröltem,és összekötöttem a lyukak két oldalát. És lõn sok kis lukacska.
amúgy: a gumi anyagot csináld meg te magad, max egy bump map kell, amit a netrõl is letölthetsz, a barázdákat pedig modellezzed le! a felni szebb lenne, ha egy objektumból lenne elkészítve. A lyukat is modellezni kéne, de létezik egy boolean nevû összetett objektum, amellyel egy testbõl másik testeket(pl. hengert) kivághatsz, mintha kilyukasztanád.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
a többi textura sem a végleges még sokat változtatok rajta
Mission Impossible 2010: PRO Class
A Spherical map a szinpla "kiterített", hosszúság/szélesség kép.
A Vertical cross, horizontal cross egy box felületre mappolva tartalmazza a panorámát,
Az utolsó talán angular, vagy probe lehet, ez a 2legnyersebb" általában, mivel sok ilyen panorámaképet egy üveggömböt, vagy gömbtükröt fotózva készítenek, s annak (ez ugyebár 180fokos félgömb képet ad...) a "kimenete" ilyen formájú.
ennyi a különbség. 😊 A legideálísabbak állítólag a cube mappolásoos képek (cross)
per aspera ad astra
1 Spherical map
2 Vertical cross
3 Horizontal cross
4 egy fogalmam sincs mi a neve, de egy kocka kép közepén egy körben van spherical mapal a hdri
Melyik mire jó???

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
most tanulok a MAX-ban és az lenne a kérdésem, hogy 1 testbe, (pl kocka) hogyan lehet lyukakat csinálni?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A vray render system, vagy a hdrinek van egy külön plug-inje?
Amúgy halattam a modellel:
Majd vmikor csinálok róla fényképet, hogy milyen a valóságban, mert azt a láb részt nehéz így elképzelni 😉
http://www.suurland.com/
de még nyugodtan jöhet 😊
http://GOro.hu
Keresek jó minõségû blue printeket fõként repülõkrõl, ha tudtok 1-2 oldalt, ahol ilyesmiket halmoztak fel, akkor azt megoszthatnátok velem, nagyon megköszönném! 😊
http://GOro.hu
(\__/) ( X.x) ( } . { )
köszi, hogy kiálltatok mellettem!
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
A komplexebbeket pedig fényképekbõl retusálom PS-ben. A semmibõl ritkán kezdek textúrát festeni, általában mindig valamilyen fotó alapra dolgozom.
per aspera ad astra