63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Hali!
Ihletet kaptam a sport ülés hallatán.
Textúra még nincs rajta... (lehet nem is lesz)
-----------------------------------
Hair Plugint keresek! Aki tud segíteni szóljon! -
nenad #21863 sztem itt valami balul sult el, csinald ujra, es rendszeresen renderelj.
mert ha valahol jo valahol nem annak az lehet az oka hogy vmiert egyes planek nem kapjak meg vagy rosszul kapjak meg a materialt.
neztem vrayel is, ugyanaz.
-
nenad #21862 most is megteheted mert mar mukodik benne, nezd meg a helpet.
egyebkent alul a gbufferben kijelolod es a vray VFB-ben viszontlatod... :)
el is mentheted, a vray frame buffer menunel alul van kapcsolo "spil g buffer channles" vagy ilyesmi ott megadod az utvonalat/nevet a tobbit o szepen elnevezni. -
:D én kérek elnézést!
Beleraktam 6 mega lett:) -
nenad #21860 jo akkor tedd bele a packageba a texturat is mert bocs de nekem nincsen meg.. :) -
Ezzel a pluginnal. -
cool a kerekerdő:)
gondolom nem egyesével raktad le a fákat? -
nem az árnyékokra gondolok,az tudom finomitás kérdése... -
Szal hogy kicsit kockásak a planek szélei:)
kerekerdő:)
scene -
Hali!
Még nincs forgalomban?
Csak mert tök jó lenne kirenderelne normalt, gi-t meg midnenféle pass-t. Vagy hogy lehet megoldani ezeket? Szeretnék mindent külön passban kirenderelni. Tudsz segíteni? Köszi -
Jól néz ki... -
nenad #21853 ja a link :)
kep(nagy) -
nenad #21852 erdekesseg, Vray VFB egy user altal megtervezett felepitese.
Nagy valoszinuseggel megvalosulhat. -
nenad #21851 scene.. -
Ronin666 #21850 biztos még mindig túl magas volt a beállítás, de már nem tudok válltoztatni, mert akkor meg az egész képet újra kellene renderrelni. végül 2600*1950-es felbontásban nyomatom ki, de még mindig meggyűlik vele a bajom. :( -
nenad #21849 akkor azt nem tudtam. Bocsi. -
:D De olyan ülés amit lelehet tölteni és aztán betteni a max-ba. -
Opacity map és fog keverékénél látszódnak a plane keretei,ezt nem tudod el lehet tüntetni?
Default rendernél... -
GixEr #21846 Nem mindegyik hasznal op. mapot a kis szivalaku levelekre peldaul primitiv van. -
bencsab #21845 Hát, ha csak nem állítottad be neki külön, hogy elmentse, akkor kevés esélyed van rá, hogy fagyás után visszanyerd. Amúgy ha egy állóképnél 1 napig nyomja az irmapot, akkor ott valami gond van, próbáld meg optimalizálni valahogy. -
http://www.2phast.com/Corvette/sparco.htm -
Nincs itt valakinek egy felesleges sparco ülése kocsiba mert próbálkoztam de nem megy ez a sport ülés készítés? -
h miért?:o -
ThomasGins!
Ezermillió köszönet a panoráma exorterért! :)) -
Ronin666 #21840 Lenne egy fontos kérdésem. A max félig be van fagyva, de elfelejtettem kimenteni az irradiance mappot. Azt legalább 1 napig számolta és hogy ezt már ne kelljen le szeretném menteni, de maxból nem nagyon tudom, mert meg sem moccan. Leállítottam a rendert, de még mindig mintha renderrelne. Már vagy 5 napja megy és még csak a kép egyik felét csinálta meg, de megint memória gondja támadt. A lényeg, hogy a fele kész, majd megint elkezdetem csinálni a másik irányból, aztán remélem összetelálkozik a két fele és össze tudom vágni. Nem tudjátok hova tárolja az irradiance mappot? Vagy benne van a memóriában? Mit tudnék tenni? -
nenad #21839 volume light legjobban photometrikus fennyel mukodik. (sztem igy a legszebb) es ott ugy tunik jo a varshadows is. -
nenad #21838 de az is opacity mappes es az a gond. -
Nem ps alap vray materialt csiszolgattam mig ilyen lett. -
GixEr #21836 nezd meg az X-frog -ot.
van ingyenes plugin hozza amivel be tudod olvasni a fakat
-
PSben csináltad a materialt? -
Az anyagaval szivtam legtobbet:) de csak osszejott es orulok hogy magamtol csinaltam a materialt es nem egy keszet hasznaltam fel. -
Koszi a velemenyeket, nenad igazad lehet az aranyok talan meg dobnanak rajta. -
nenad #21832 ami pedig sopeedtret hasznalatat illeti nem ajanlom Vrayel hasznalni, szemelyes tapasztalat alapjan (dupla csoves oboa) egyebkent Vlado is hivatalosan sem ajanlja. -
nekem teccik ! szép lett ! -
nenad #21830 nekem bejon. Maximum a keparanyokkal jatszanek meg, (lehet magasbbra es keskenyebbre csinalnam, de nem biztos.) -
nenad #21829 sztem hasznalj sima irradiance mapot, a vraydome-ost sokaig tart renderelni, Sequenciaban, illetve tarold el imapban. Ez a cucc tul sotet azonkivul. Sokkal vilagosabbra csinald, illetve ennyhe szinezes is belefer (picit szines lampak, egbolt)
onyx tree pl ilyen. Eleg jo polys fakat lehet vele generalni.
A treemakerhez tudgy gyartani sajat leveleket is. de gondolom most nincs idod szoszolni, sajnos az en librarym is odavaszett. -
nenad #21828 ocsem fotozta, fuggonyre eleg ha egy darabot talalsz a neten (azert van..) es azt tilezed okosan. -
tilbury #21827 Hi!
Tetszik a terítőcske.
Honnan lehet ilyen csipkés cuccot szerezni? Vagy PS-ben csináltad? Már régóta szeretnék egy függönyhöz ilyesmit.
bye -
marcee #21826 ("tudn[bé[/b]k" természetesen, csak béna vok!) -
Nagon jó