63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Carlos
    A legtöbb helyen (játékfejlesztésben vagyok) ahol megfordultam nem követelmény a papír.
    Tehát ha (mint lent írták) megkérdezik, hogy meg tudod csinálni x idő alatt az y feledatot és megcsinálod, és az tetszik is a fejesnek, akkor alkalmaznak.
    Nem kell ehhez papír.
    Számítástechnikában nem a papír hanem a tudás számít még magyarországon is!
  • Pitbull90
    Akiket ismerek ilyen grafikus animátorok mindig elfelejtettem megkérdezni hol tanulták:((( de azt tudom hogy mindenre maguk jöttek rá...
  • Malakai
    Nem árt, ha vmi hagyományos grafikai képzésben voltál, de főbb, hogy tudjál és ezt lássák is. :)
  • Pitbull90
    Csak azért kérdem mert animnak akarok menni azt mostmár jó volna tudni merre menjek mit kell nagyon tanulni (gondolom matekot meg fizikát)
  • Pitbull90
    De aki iskolát végzett az hol végezte mert animátorképzőről sehol nem hallottam kerestem én de nem max a Iparművészeti egyetem de az meg grafikus nem???:D Essetleg a műszaki de az meg programozó....
  • GixEr
    Es a falak talalkozasanal a coplanar face-k nem kavarnak be a Vraynak? vagy egymasba tologatod oket meg a Rhinoba?
  • GixEr
    Soha nem volt papirom... Ugy vettek fel, hogy megkerdeztek: "meg tudod ezt csinalni?" en mondtam, hogy: "igen"
    6eve vagyok ugyanannal piacvezeto cegnel latvanytervezo :) -onreklam vege...
  • InfectedMann
    megpróbálom ezt amit te írtál !
  • Malakai
    Hát, ez nem úgy megy, hogy kapsz egy szakmát, mutatod a papírt, jópofát vágsz hozzá és animátor vagy. :D
    Ilyen téren diplomát se lehet szerezni itthon, okj-s képzés van a témában, arra meg csak keress rá, de azért olyan nagy tanítást ne várj...
    Meg vannak a gyors képzések (cgshop, leonardo, s21), kurzusok, ami ad egy papírt is, meg gyorsba lehadarnak vmit, de ezek mind "nagyon olcsóak". :)
  • repvez
    Néztem a rino oldalon a galériát a repülöset hát fáj a szivem mikor ilyet látok.Nagyon élethüre sikerednek.Remélem valamikor én is eljutok ilyen szintre.Egy jo tutornak mindenki nagyon örül
  • Pitbull90
    mert eggyetlen iskolát nem tudok ahol animátorokat képeznek:D
  • Pitbull90
    deeeeeeeee úgy értem aki járt iskolába és megtanulta mert kéne tudnom hova mennyek
  • Malakai
    Teljesen más, inkább úgy mondanám... :)

Nenad: Én örülnék egy rhino tutnak... :)
  • repvez
    Nurbsba könnyebb modellezni mint polygonba?Bár aki már érti annak mindegy mit használ.
  • nenad
    vagyunk itt egy paran akik ezzel dolgoznak, GixEr is, FleGos is, Maya Topicban is paran.
  • nenad
    rhinocheros nurbs modelert. (www.rhino3d.com)
    nemtom, de itt ott lehet talalni maxos tutorialokat.
    lehet csinalok majd egy rhinosat.
  • Pitbull90
    Boccs, tudom hogy nem ide tartozik de van valaki akinek ez a 3d studio a szakmája azaz animátor vagy grafikus vagy mindkettő:D?
  • repvez
    Ha nem maxot akkor mit használsz modellezéshez?Én Wings3Dbe probálkozok.Eszméletlen jo amit csinálsz.Van valami alap amin egy kezdö elsajátithatja hogyan készitsen belsö teret, ha még nem csinált olyat elötte?
  • Carlos
    Akkor jól mondtam én. :)
  • Carlos
    Király lesz!
  • nenad
    nextInterior
  • ThomasGins
    Katt a standard feliratra:)
  • Carlos
    No, ezt nem teljesen értem.
    Standard material helyett?
    Akkor minél mi legyen? :)
    Bár selytem. A standard-ra kattintva a raytrace-t állítom be...
    Jól mondom? És utánna mihez mit állítsak?
  • Malakai
    Héhé, hohó. Nem muszáj ám. :D
    Amúgy további jó nyaralingot, vagy amit csinálsz! ^_^
  • Aldaryn
    Hmm, én re. Vicces, hogy felpörgöt a topic, hogy leléptem. Kis extrapolálással ebből, a topic érdekében maradok továbbra is távolabb. Mindenkinek mindenjót!
  • ThomasGins
    Standard material helyett próbáld ki a Raytrce-t, opacityt meg ne használd itt,mert akkor fizikailag nincs közepe az üvegednek.
  • Carlos
    Na, akkor a material nálam (tudom lehet, hogy lámer megoldás):
    Material Setup és az eredmény.
    Szívesen fogadom az ötleteket, hogyan tehetném még jobbá.
  • InfectedMann
    hoppá :D hülye EXPLORER :D elküdte 3szor is !
  • InfectedMann
    nah én most lelépek itthonról fogorvoshoz remélem kapok még tippeket !
    köszi mindenkinek előre is !
  • InfectedMann
  • InfectedMann
  • InfectedMann
    igen ez ismerős ez lépésről lépésre yool leírje de vmiért nem akar működni :((((

az gond, hogy nekem 7es MAXom van? :D
  • Carlos
    Én innen néztem az üveg témát!

De mint láttam Te is innen próbáltad.
  • Carlos
    Mingyárt megkeresem.
  • InfectedMann
    ÜVEG1
    ÜVEG2

most ezt a kettőt tudom mutatni a többit google-ben találtam !

• InfectedMann
    van amit tükrözzön :D azért nem vagyok láma vagy lehet egy kicsit béna meg rossz angol tudású !
  • InfectedMann
    igen Carlos mint lejjebb is leírtam kéne egy olyan üveg material tutorial ami vkinek már összejött és télleg üveg lett belőle ! én már kb. 3-4et megcsináltam de egyik se hasonlított üvegre !
  • GixEr
    Az uveg addig nem lesz jo amig nincs kornyezete vagy nincs mit tukrozzon.
    Melyik tutorial nem megy? Screenshoot? Scene?
  • Carlos
    Mivan vele?
    Kellene?
  • InfectedMann
    material ! egy üveg material tutorial amit már vki megcsinált és összejött neki !