63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
A legtöbb helyen (játékfejlesztésben vagyok) ahol megfordultam nem követelmény a papír.
Tehát ha (mint lent írták) megkérdezik, hogy meg tudod csinálni x idő alatt az y feledatot és megcsinálod, és az tetszik is a fejesnek, akkor alkalmaznak.
Nem kell ehhez papír.
Számítástechnikában nem a papír hanem a tudás számít még magyarországon is! -
Akiket ismerek ilyen grafikus animátorok mindig elfelejtettem megkérdezni hol tanulták:((( de azt tudom hogy mindenre maguk jöttek rá... -
Nem árt, ha vmi hagyományos grafikai képzésben voltál, de főbb, hogy tudjál és ezt lássák is. :) -
Csak azért kérdem mert animnak akarok menni azt mostmár jó volna tudni merre menjek mit kell nagyon tanulni (gondolom matekot meg fizikát) -
De aki iskolát végzett az hol végezte mert animátorképzőről sehol nem hallottam kerestem én de nem max a Iparművészeti egyetem de az meg grafikus nem???:D Essetleg a műszaki de az meg programozó.... -
GixEr #21940 Es a falak talalkozasanal a coplanar face-k nem kavarnak be a Vraynak? vagy egymasba tologatod oket meg a Rhinoba? -
GixEr #21939 Soha nem volt papirom... Ugy vettek fel, hogy megkerdeztek: "meg tudod ezt csinalni?" en mondtam, hogy: "igen"
6eve vagyok ugyanannal piacvezeto cegnel latvanytervezo :) -onreklam vege... -
megpróbálom ezt amit te írtál ! -
Hát, ez nem úgy megy, hogy kapsz egy szakmát, mutatod a papírt, jópofát vágsz hozzá és animátor vagy. :D
Ilyen téren diplomát se lehet szerezni itthon, okj-s képzés van a témában, arra meg csak keress rá, de azért olyan nagy tanítást ne várj...
Meg vannak a gyors képzések (cgshop, leonardo, s21), kurzusok, ami ad egy papírt is, meg gyorsba lehadarnak vmit, de ezek mind "nagyon olcsóak". :) -
Néztem a rino oldalon a galériát a repülöset hát fáj a szivem mikor ilyet látok.Nagyon élethüre sikerednek.Remélem valamikor én is eljutok ilyen szintre.Egy jo tutornak mindenki nagyon örül
-
mert eggyetlen iskolát nem tudok ahol animátorokat képeznek:D -
deeeeeeeee úgy értem aki járt iskolába és megtanulta mert kéne tudnom hova mennyek -
Teljesen más, inkább úgy mondanám... :)
Nenad: Én örülnék egy rhino tutnak... :) -
Nurbsba könnyebb modellezni mint polygonba?Bár aki már érti annak mindegy mit használ. -
nenad #21931 vagyunk itt egy paran akik ezzel dolgoznak, GixEr is, FleGos is, Maya Topicban is paran. -
nenad #21930 rhinocheros nurbs modelert. (www.rhino3d.com)
nemtom, de itt ott lehet talalni maxos tutorialokat.
lehet csinalok majd egy rhinosat. -
Boccs, tudom hogy nem ide tartozik de van valaki akinek ez a 3d studio a szakmája azaz animátor vagy grafikus vagy mindkettő:D? -
Ha nem maxot akkor mit használsz modellezéshez?Én Wings3Dbe probálkozok.Eszméletlen jo amit csinálsz.Van valami alap amin egy kezdö elsajátithatja hogyan készitsen belsö teret, ha még nem csinált olyat elötte? -
Akkor jól mondtam én. :) -
Király lesz! -
nenad #21925 nextInterior -
Katt a standard feliratra:) -
No, ezt nem teljesen értem.
Standard material helyett?
Akkor minél mi legyen? :)
Bár selytem. A standard-ra kattintva a raytrace-t állítom be...
Jól mondom? És utánna mihez mit állítsak? -
Héhé, hohó. Nem muszáj ám. :D
Amúgy további jó nyaralingot, vagy amit csinálsz! ^_^ -
Hmm, én re. Vicces, hogy felpörgöt a topic, hogy leléptem. Kis extrapolálással ebből, a topic érdekében maradok továbbra is távolabb. Mindenkinek mindenjót! -
Standard material helyett próbáld ki a Raytrce-t, opacityt meg ne használd itt,mert akkor fizikailag nincs közepe az üvegednek. -
Na, akkor a material nálam (tudom lehet, hogy lámer megoldás):
Material Setup és az eredmény.
Szívesen fogadom az ötleteket, hogyan tehetném még jobbá. -
hoppá :D hülye EXPLORER :D elküdte 3szor is ! -
nah én most lelépek itthonról fogorvoshoz remélem kapok még tippeket !
köszi mindenkinek előre is ! -
igen ez ismerős ez lépésről lépésre yool leírje de vmiért nem akar működni :((((
az gond, hogy nekem 7es MAXom van? :D -
Én innen néztem az üveg témát!
De mint láttam Te is innen próbáltad. -
Mingyárt megkeresem. -
ÜVEG1
ÜVEG2
most ezt a kettőt tudom mutatni a többit google-ben találtam !
-
van amit tükrözzön :D azért nem vagyok láma vagy lehet egy kicsit béna meg rossz angol tudású ! -
igen Carlos mint lejjebb is leírtam kéne egy olyan üveg material tutorial ami vkinek már összejött és télleg üveg lett belőle ! én már kb. 3-4et megcsináltam de egyik se hasonlított üvegre ! -
GixEr #21907 Az uveg addig nem lesz jo amig nincs kornyezete vagy nincs mit tukrozzon.
Melyik tutorial nem megy? Screenshoot? Scene? -
Mivan vele?
Kellene? -
material ! egy üveg material tutorial amit már vki megcsinált és összejött neki !