63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    nagyon jó lett..
  • marcee
    Tudtok mondani Treemaker-en kívül valami full poly alapú fa generátort, amivel tudnák max-os felhasználásra fákat kreálni? Az sem baj, ha 1xű.
    Magyarázat: VRay ambient occlusion script-tel kellene látványokat csinálnom (illetve ezzel kényelmes elérni azt a látványt amire szükségem van), de ennek a használatakor minden felület azonos, szürke vray materialt kap, így - az amúgy remek - SpeedTree fák levelei helyén hatalmas téglalap-polygonok éktelenkednek. Ezért kellene tisztán poligon alapú fa.

Tehát valami olyasmi kellene, ami textúrázatlanul is jól mutat. Bár makett-fotó szerű látványt akarunk, de a lombkorona=gömb, törzs=henger elkézelés nem jön be.
  • ThomasGins
    Szép!
    Az anyaga nekem nagyon tetszik!
  • fle go
    Udv, nemi modositassal, meg a talp atalakitasaval asszem befejezettnek tekinthetem ezt a webkamera dolgot.
    Velemeny?
  • SoDI---
    Van, de nem magyarul.
    Angolul a 3DBuzz videót elviselem, mert mutatja, amiről dumál.
    De írott tutorial nekem legyen magyar.
  • ThomasGins
    Max 6hoz van biblia is nem?
  • SoDI---
    mostmár leszedtem BitTorrentről :)

Csúúnya, csúúúnya, csúúúnyasááág
  • SoDI---
    Ha van itt valaki, aki hozzám hasonlóan viszonylag kezdő a témában, annak csak szívből ajánlani tudom ezt a könyvet.

Bár ott van a polcomon CD-re írva az összes 3DBuzz tutorial video, és a két kötetes magyar nyelvű R3 Biblia, meg az Aurum studio szintén magyar nyelvű, több száz oldalas PDF tankönyve, de azokat most kicsit félretettem, amíg nem végzek ezzel.

Ez kellett nekem.
    Lépésenként, tematikusan halad, mindent szépen megmagyaráz, nem csapong, nem akar rögtön mindent elmagyarázni, mielőtt akár egy kockát rajzolt volna az ember mint azok.
    Ezen látszik, hogy tényleg a hivatalos Discreet képzési program szerint lett kialakítva. Királyos. :) Olyan élvezetes, hogy legkésöbb a hétvégén biztos kivégzem :D
  • Malakai
    Szerintem úgy értették, hogy érezni az anyag vastagságát...
  • nenad
    dehat terbeli is... EGy mesh, simclothal es rajta material opacity mappal..

wire
  • KisQbi
    tényleg csak opacity map? töbnek tűnik... tényleg olyan mintha "térbeli" lenne.... fasza...
  • Carlos
    Ez itt mára a vége:
  • ThomasGins
    IX. wow.
  • oryon
    "IX. ArtistPub meeting"

Kedves Mindenki,

szeretettel meghívunk a most pénteken (05.08.26) 19h-tól tartandó találkozónkra!

Helyszín:
    Klub Kávézó,
    Fehévári út 75.
    http://www.klubkavezo.hu

Kérjük jelezd jöveteli szándékod a:
    http://www.artistpub.hu/index.php?p=forum_topic&id=1150
    topicban!
    További információkat, valamint segítséget a megközelítéshez szintén itt találsz.

AP Team
  • ThomasGins
    10 percig birtad:)))
  • InfectedMann
    mostmár leszedtem BitTorrentről :)
  • Malakai
    A magyarországi ChaosGroup disztributor.
  • InfectedMann
    üdv újra itt :D
    megint láma vagyok :D
    mióta hallottam a Vray-ről be akarom szerezni de eddig sikertelenül :S :(
    honna tudnám beszerzni? :S http://www.vrayrender.com/ ról akartam de hát innen istenért sem tudtam sehogysem leszedni !
    előre is köszi a helpet !
  • Carlos
    Na, akkor itt az én kis gettókukám. Asszem befejeztem. Talán még egy rágót felragasztok a kuka oldalára, vagy egy bakancsnyom a falra és végleg kampó. Majd még meglátom:
  • Free
    Hát te sem kapkodod L a fórum olvasást :c)))
  • FRenkie
    Nagyon király a hangulata, csak nem érezhető, hogy mekkorák a dobozok. Úgy gondolom h olyan 80 cm élhosszúságúak kb., de akkor a jobboldali grefó legyen nagyobb és fentebb!
  • Carlos
    Aszittem, már valami olyasmi, mint a AA, HDRI, vagy egyéb hangzatos effektek... :)
    Akkor jóhogy sehol sem találtam rá, hogy minek a rövidítése!
  • Free
    NFR = Napi Felesleges Render
  • Carlos
    Bazz, dejó!!!
    Te tök ügyes vagy.
    Bár énis így nyomnám már!
    Mi az az NFR?
  • Pitbull90
    Párduc??? hááát lehet vastagok a lábai majd letörö őket:D kicsit vékonyítom meg talán a hátsó lába túl izmos
  • Pitbull90
    zöld színüre gondoltam és enyhén nagyon pici szőr felületre de nem akar szőrösödni:(:D
  • Pitbull90
    Segítsen valaki abban hogy ezt hogyan szinezzem ki???????? az emberkét mert a páncélok megvannak
  • Palika1989
    Jó lett a "kuytád" , szerintem inkább párduc!
    Honnan tudok beszerezni én is hair plugin-t? :)
  • ThomasGins
    Jól néz ki!
  • Pitbull90
    Nemtudod véletlenül hogy a kutyus gazdája mért nem akar szőrösödni hiába nyomom rá a hair effectet rajta van de renderelésnél semmi...
  • nenad
    opacity mapba beteszel egy texturat es voila.
  • Pitbull90
    Eltudnád mondani??pls különben nagyon jó
  • Pitbull90
    a terítőn a materialt hogyan csináltad??
  • nenad
    NFR
    Csak teszteles a kov, kep egyik reszletehez.

terito
  • Pitbull90
    Milyen szerintetek nagyon rossz vagy csak simplán rossz:D???
  • Pitbull90
    Nah a plüskutyából sikerült mást csinálni.... bár kitudja de a szine más:D
  • Pitbull90
    mert nem elég sokáig tölti meg a gép mikor csak készítem akkor is kiakad ez normális???
  • Pitbull90
    a Vray a hairfxet is gyorsabbá teszi????
  • ThomasGins
    Nem,de gyorsabb lesz a renderidőd.
  • Evogordon
    Ha vray-el csinálom a képet akkor muszáj vraymetariallal csinálni a textúrákat?