63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Az üveget nekem is mindig sokáig tölti szerintem azért mert megtöri meg felnagyítja a képet (mert átlátszó) deeeeee lehet hogy rosszul tudom:D -
Mitől van az, hogy egy ilyen kommersz scene-t mint ez, 30 percig renderel?
(most csak 256 ram, mert elszállt a másik a nagy hőségben).
Mitől vannak azok a furcsa csíkok a tölcsér szájánál?
És az allján a folyadék mitől nem látható úgy, mint a tölcsérben lévő?
És mi az a háromszög alakú világosabb izé az üveg alján a folyadéknál?
Előre is köszönöm a válaszokat!
(ez volt az első üveg próbálkozásom) -
Lenne egy pár kérdésem ezzel kapcsolatban:
-
amennyiben a könyvtárszerkezetet látod mint oldal igen az ide tartozik :c)
Még Várom , hogy Aldaryn feldobja az oldalat amit igért csak épp ő is L van havazva -
Zsottybobo #21620 Köszönöm dícsérő szavaitokat.
Igen az ablak-, ajtó bemélyedéseket "booleannal", a homlokzatdíszt "bevel profillal" csináltam. -
Ide:)
Nem tudom volt-e már itt,van pár okos dolog az oldalon...
link -
a www.3dmax.hu-ra bejön egy oldal... ez idetartozik? -
Fisch #21617 hmmmmm... vmé leszedtem a NVIDIA Gelato v1.2 R2-t, de hogy mé azt nem tom...
kell ez nekem?
-
Fisch #21616 vagy No Problem
-
Nagyon klafa!!! -
Köszi:) -
Hát, kompozitor szoftverekbe és elementként object id-kre kell bontani.
Vagy ha van ps pluginod, akkor ps layerekre is lehet pl. -
Hogy jobban végig gondoltam elég hülye ötlet:)
Szoval pl egy pattogó labbda 100 képen,és ha utólag más szinűre akarnám cserélni.
Amiatt gondoltam erre h ha az egész kép renderideje hosszabb mint magáé a labdáé. -
Őő, nem értem teljesen. :D
Kirenderelt képek és, hogy mind1iken ugyanazt hajtanád végre?
Vagy minden képen egy bizonyos objektumot autómatice változtatnál? -
Kép szekvenciánál megoldható az h ha utólag akar az ember módostani több száz képen, akkor csak a kiválaszott módositott objektum kerül a képre? Vag ez láma kérdés?:)
-
GixEr #21609 Erdemes felrakni az FFDSHOW codecet (mpg1-2/divx3-5/xvid) es ezeket tudja (meg megnagyonsokat) kodolni dekodolni. Ha ugy jobban tetszik egyedul ellatja egy codecpack feladatat anelkul hogy tonkretenne a windowst es osszeakadna, hogy eppen melyik codec akarja dekodolni a videot.
-
nah műxik a renderelés :P DivX helyett Xvid-el csináltam ! :P -
Semilyen codec packokat nem komálom, egyenként felteszem a codeceket, ami éppen kell. -
Malakai: a codeccel nem tom mi lehet mert egy másik progival működik minden codec ! direkt feltettem másik codec csomagot mert az előző nem működött a programmal amivel a mostaniak működnek !
nálad milyen codec csomag van fent? -
Vagy az elérésben van a hiba, vagy a gépedben (codered kaka :), mert nálam minden változtatás nélkül (kivétel, hogy máshova lett mentve, meg, hogy másik jpg-t tettem be) megy. -
nenad #21604 dehogynem lehet valasztani a setupot es ott.
egyebkent meg kep sequencia, mert ha fagy a gep, vagy aramszunet, akkor
(erre van egy jo mondasom) Dupla Csoves Oboa...
:) -
Valaki tudja-e???: a Max 5ben minden filmemet Teljes Tömörítettlen és avi formátumban mentettem ki nomost ez nagyon jó minőség volt de a max 7ben ez nincs (vagy van csak nem így kiírva) tudja valaki melyik lehet az? -
ez tuti megy :)1000:% hogy megy -
ez má menni fog remélem :S -
nem megy máshova kell feltennem ):
-
itt a max file:
remélem megy a link
file -
nenad #21598 nem.. egyebkent nem sajat talalmany. -
ez így nem dől össze? :S -
kezdő vagyok még összesen talán foglalkoztam 2-3 hetet a max-el szóval nem tom most, hogy mire gondolsz :) ! kb. 1 éve nem nyúlta max-hez és egy éve volt az a 2-3 hét ! szóval amit akkor tudtam azt mindd elfelejtettem :( amúgy nem is emléxem miért hagytam abba ! jah tudom ! idióta voltam :DDDDD -
megpróbálom vmi rövidebb utvonaló könytárba menteni :D pl. a studio max könyvráb a ! -
megpróbálom vmi rövidebb utvonaló könytárba menteni :D pl. a studio max könyvráb a ! -
Malakai: igen az bevan állítva ! de renderelés közben látom, hogy ottvan a file de amint vége a renderelésnek eltűnik a file tehát nem menti el ! pedig eddig legalább elmentette :D ! -
Ahogy Malakai mondja:)
link -
A render beállításokban lentebb a Render Output/File-nál ments, ne a frame buffer (a már kirenderelt képet mutató ablak) save (lemez) gombjával! -
tedd fel a scenest5 és megnézzük neked. a scenes átlag elmenti a beálításokat is rgo abból mindenki láthatja mit hogyan szúrsz el -
ez van most beállítva ! a többi fülön nem szoktam semmit állítgatni, azokat nem is tudom mire valók ! szóval az így yoo vagy nem yooo vagy vmit átállítsak, vagy mi lehet a gond, hogy nem lesz yoo sose az avi-m ! -
-
Gondolom lent File-ban beállítottad az avi-t és nem a framebufferben a save-en mentetted... -
vmi nem akarnak a képeim megjelenni :S :( -