63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Pitbull90
    Az üveget nekem is mindig sokáig tölti szerintem azért mert megtöri meg felnagyítja a képet (mert átlátszó) deeeeee lehet hogy rosszul tudom:D
  • Carlos
    Mitől van az, hogy egy ilyen kommersz scene-t mint ez, 30 percig renderel?
    (most csak 256 ram, mert elszállt a másik a nagy hőségben).
    Mitől vannak azok a furcsa csíkok a tölcsér szájánál?
    És az allján a folyadék mitől nem látható úgy, mint a tölcsérben lévő?
    És mi az a háromszög alakú világosabb izé az üveg alján a folyadéknál?

Előre is köszönöm a válaszokat!
    (ez volt az első üveg próbálkozásom)
  • Carlos
    Lenne egy pár kérdésem ezzel kapcsolatban:
  • Free
    amennyiben a könyvtárszerkezetet látod mint oldal igen az ide tartozik :c)
    Még Várom , hogy Aldaryn feldobja az oldalat amit igért csak épp ő is L van havazva
  • Zsottybobo
    Köszönöm dícsérő szavaitokat.
    Igen az ablak-, ajtó bemélyedéseket "booleannal", a homlokzatdíszt "bevel profillal" csináltam.
  • ThomasGins
    Ide:)

Nem tudom volt-e már itt,van pár okos dolog az oldalon...
    link
  • KisQbi
    a www.3dmax.hu-ra bejön egy oldal... ez idetartozik?
  • Fisch
    hmmmmm... vmé leszedtem a NVIDIA Gelato v1.2 R2-t, de hogy mé azt nem tom...

kell ez nekem?
  • Fisch
    vagy No Problem
  • youth #21615
    Nagyon klafa!!!
  • ThomasGins
    Köszi:)
  • Malakai
    Hát, kompozitor szoftverekbe és elementként object id-kre kell bontani.
    Vagy ha van ps pluginod, akkor ps layerekre is lehet pl.
  • ThomasGins
    Hogy jobban végig gondoltam elég hülye ötlet:)
    Szoval pl egy pattogó labbda 100 képen,és ha utólag más szinűre akarnám cserélni.
    Amiatt gondoltam erre h ha az egész kép renderideje hosszabb mint magáé a labdáé.
  • Malakai
    Őő, nem értem teljesen. :D
    Kirenderelt képek és, hogy mind1iken ugyanazt hajtanád végre?
    Vagy minden képen egy bizonyos objektumot autómatice változtatnál?
  • ThomasGins
    Kép szekvenciánál megoldható az h ha utólag akar az ember módostani több száz képen, akkor csak a kiválaszott módositott objektum kerül a képre? Vag ez láma kérdés?:)
  • GixEr
    Erdemes felrakni az FFDSHOW codecet (mpg1-2/divx3-5/xvid) es ezeket tudja (meg megnagyonsokat) kodolni dekodolni. Ha ugy jobban tetszik egyedul ellatja egy codecpack feladatat anelkul hogy tonkretenne a windowst es osszeakadna, hogy eppen melyik codec akarja dekodolni a videot.
  • InfectedMann
    nah műxik a renderelés :P DivX helyett Xvid-el csináltam ! :P
  • Malakai
    Semilyen codec packokat nem komálom, egyenként felteszem a codeceket, ami éppen kell.
  • InfectedMann
    Malakai: a codeccel nem tom mi lehet mert egy másik progival működik minden codec ! direkt feltettem másik codec csomagot mert az előző nem működött a programmal amivel a mostaniak működnek !
    nálad milyen codec csomag van fent?
  • Malakai
    Vagy az elérésben van a hiba, vagy a gépedben (codered kaka :), mert nálam minden változtatás nélkül (kivétel, hogy máshova lett mentve, meg, hogy másik jpg-t tettem be) megy.
  • nenad
    dehogynem lehet valasztani a setupot es ott.
    egyebkent meg kep sequencia, mert ha fagy a gep, vagy aramszunet, akkor
    (erre van egy jo mondasom) Dupla Csoves Oboa...
    :)
  • Pitbull90
    Valaki tudja-e???: a Max 5ben minden filmemet Teljes Tömörítettlen és avi formátumban mentettem ki nomost ez nagyon jó minőség volt de a max 7ben ez nincs (vagy van csak nem így kiírva) tudja valaki melyik lehet az?
  • InfectedMann
    ez tuti megy :)1000:% hogy megy
  • InfectedMann
    ez má menni fog remélem :S
  • InfectedMann
    nem megy máshova kell feltennem ):
  • InfectedMann
    itt a max file:
    remélem megy a link
    file
  • nenad
    nem.. egyebkent nem sajat talalmany.
  • RelakSfromhome
    ez így nem dől össze? :S
  • InfectedMann
    kezdő vagyok még összesen talán foglalkoztam 2-3 hetet a max-el szóval nem tom most, hogy mire gondolsz :) ! kb. 1 éve nem nyúlta max-hez és egy éve volt az a 2-3 hét ! szóval amit akkor tudtam azt mindd elfelejtettem :( amúgy nem is emléxem miért hagytam abba ! jah tudom ! idióta voltam :DDDDD
  • InfectedMann
    megpróbálom vmi rövidebb utvonaló könytárba menteni :D pl. a studio max könyvráb a !
  • InfectedMann
    megpróbálom vmi rövidebb utvonaló könytárba menteni :D pl. a studio max könyvráb a !
  • InfectedMann
    Malakai: igen az bevan állítva ! de renderelés közben látom, hogy ottvan a file de amint vége a renderelésnek eltűnik a file tehát nem menti el ! pedig eddig legalább elmentette :D !
  • ThomasGins
    Ahogy Malakai mondja:)
    link
  • Malakai
    A render beállításokban lentebb a Render Output/File-nál ments, ne a frame buffer (a már kirenderelt képet mutató ablak) save (lemez) gombjával!
  • Free
    tedd fel a scenest5 és megnézzük neked. a scenes átlag elmenti a beálításokat is rgo abból mindenki láthatja mit hogyan szúrsz el
  • InfectedMann
    ez van most beállítva ! a többi fülön nem szoktam semmit állítgatni, azokat nem is tudom mire valók ! szóval az így yoo vagy nem yooo vagy vmit átállítsak, vagy mi lehet a gond, hogy nem lesz yoo sose az avi-m !
  • InfectedMann
  • Malakai
    Gondolom lent File-ban beállítottad az avi-t és nem a framebufferben a save-en mentetted...
  • InfectedMann
    vmi nem akarnak a képeim megjelenni :S :(
  • InfectedMann