3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mit kell tennem ilyenkor?
vagy innen:
http://bogueart.com/Izzy/Images/%20/download.cgi?apps_3dsmax6
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Réz: fémes, kis diffúz, nagy specular reflection. Ebbõl: Diffuse color: egy nagyon sötét réz szín (esetleg nagyon sötét hasonló texmap) reflection világosabb verzió ugayn abból a sznbõl. Ennyi. Az meg, hogy mennyire glossy, attól függ, hogy mitõl lóg. Nosza. :o)
per aspera ad astra
Szvsz nem a legjobb, szokásos 3D "oktató" irodalom, azaz, az online help olvasmányosabb formája, kicsit haladók már nemigen találnak benne újat. Kezdõknek ideális, pénztárcának nem. Tudom ajánlani Pesten a Bartók úti Alexandra könyváruházat, hátul, PC-s részleg, kutya nem látja, hogy olvasod, szék is van.
per aspera ad astra
És a helyzet az, hogy sokkal több részletet nem dolgozok ki, mert ilyen közelrõl ugyse fog látszódni.
A következõ dolog, amiben segítség kellene, hogy hogyan csinálhatnék (állóképen) szélben kicsit ringó, magas, elszáradt füvet (szavanna). Scatterrel próbáltam, de nem ismerem azt az eszközt, nem is sikerült eredményt elérni.
Van ötletetek?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/studiomaxx3d&page=/barlangindex.htm
Penatesz
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
A lábán még a részleteket ki fogom dolgozni (körmök, ugyanúgy ráncok a térden), és akkor a formán is pontosítok, az agyarán meg változtatok majd, kicsit nagyobb hajlást is adok neki lehet.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Mark: A "bajusza" nagyon hegyes. Az elefánt egész nap döfköd 😊. Lekopik a hegye 😊. Továbbá: a lába szerintem nem jó. Ez maximum egy elhízott ló lába lehetne. Szerintem az elefántnak tönkösebb a lába nem pedig ilyen pataszerû, de lehet hogy tévedek. A feje viszont nagyon jó. Az ormyána viszont szerintem textúrával egyszerûbb lett volna. Mindenesetre még lehet belõle valami. Nincs itt egy elefántaszakértõ??

www.gaborhertelendy.com
Kb ket eve akart hozzank jelentkezni egy fazon 3D-s operatornak ott kapott egy peldamunkat. A fel szemem rajta volt, azt mondja neki a "fonokom", "-jo most tegyel be egy falat azokkal a cuccokkal szembe, de tukrozodjon". Erre a kedves keszitett egy masolatot az osszes objektumrol es azokat forgatta at.
Masodik korbe mar nem lett visszahivva 😉
mondjuk forog 1 kerék és a gyors forgástól elmosódik
milyen textúrát akarsz rátenni?
mert a rendes elefántbõrön kívül olyan is jó lenne mint a 3D MARK 03-ban az az elefán szobor
Mi a véleményetek?
Tudom, hogy az orrán a ráncok még furcsák, de texturával remélem jobb lesz.
Erre az üzenetre nem kell válaszolni, mert úgyse olvasom el csak szeptemberben.
. 3D Studio MAX-ot használom de nem a 6-osat hanem az 5-öst. És a probléma közben megoldódott, de azért thx.
Régebben kipróbáltam a Poser 4et. Hát az nagyon megfogott és érdekelne h ma van-e hasonló progi (amivel 3D-embereket lehet tervezni könnyedén) mai színvonalon?
A Maya meg a Studio is jó erre tudom, de én nem poligononként akarok megtervezni alakokat, hanem sablonokból válogatni s azt módosítani, sztán (keverve 1 kis Bryce-szal meg talán ArchiCADdel) videót csinálni.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
1.
2.
KOXX: A timeline alatt auto key gomb.
www.gaborhertelendy.com
tmate6: Bocs, de erre a "képre" nem lehet semmit mondani. Próbálj meg valami létezõt lemodellezni, vagy valamit, amit meg is tervezel, és nem csak standard objecteket rakjál egymásra, standard materiálokkal. Nézegess toturiálokat...
textúrák: world3d.hu
Culram: Elõször is kapcsold ki a gépet. Menj el a cimborákkal és igyál egy sört. Ha hazajöttél fogj plajbászt és papírt, és essél neki, rajzolj!!! Ami csak kifér belõled... Ha megvan a témakör, kapcsold be a gépet, indíccs MAXet, és kezd el megvalósítani 3dben is. Nekem ez a módszerem

nem tudjátok lehet textúrákat valahonannan leszedni és ha lehet honnnan?
Volt már valakivel ilyen?
íme textúrával
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?