63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
www.glue3d.com -
Glu3D object / Pre-object params / Object Manager - Kijelöl kocka - Add selection to list
(A kocka paramétereinél megjelent elméletileg egy Glu3D fül is, beállítások ott is vannak ezután.)
Készítesz vmit a contestre is? :) -
Figy mond hol van ez a tutorial vagy honlap mert én annak is örülnék ha folyadékot tudnék csinálni csak sprayel tudok csinálni spriccelő vizet:DD -
Emberek miert van az hogy a glue3D-ben mindent faszan ugyan ugy csinalok mint a honlaon levo tutorialban, pl egy kockat megtoltok folyadekkel, es mikor szamolasra kerul a sor akkor a folyadek atfolyik a kockan nem marad benne? Mit kell beallitani ahhoz hogy benne maradjon, tutorialban semmi ilyen nincs. -
De asszem mindenhol regisztrálni kell magad de ingyenes és van egy 30 napos max 7ed;) -
www.design21.hu pl. innen lehet tölteni MAX 7-et. Vagy az Autodesktől is, csak ott hosszadalmas reggelés van. -
És még mindig banner jobb alsó sarka "nem warez topic" -
kr1sz #22141 és a 7 et honan ? :D sry ha egy kicsit hülye vaok csak kellne naon mert fontos -
Sajnos csak a 7et tudod leszedni egyszerűbben de biztos a max 5öt is le lehet valahol szedni... -
kr1sz #22139 triált honan tuok leszedni? -
kr1sz #22138 onan? -
A desig21-ről letöltöttem egy tutorialt arról csináltam de ez lett belőle :( -
Autodesk - Media & Entertainment Solutions
ui.: Banner jobb alsó sarok. -
kr1sz #22135 nem tudjátok honan tuom leszedni a 3ds max 5 öt???????? -
Úgy látom, hogy a végtagok nem is mozdulnak el, sztem csinálj végig egy rongybaba tutorialt (alap reactorosok közt is van). -
Szekvenciába mentesz és utána videófile-ba fűzöd össze, erre gondoltak.
De ha nagyon akarsz rögtön avi-ba (pl) menteni, akkor ments pl DV-be... -
ja, most látom érdekes... :)) -
:))) jól nézhet ki!
nemtom miért lehet, próbáld meg a bounce értékét lejebb venni (már ha van ilyen a beállításoknál 1általán mert nemértekhozzá...
)
-
ja értem mindent külön képfájlba és összevágom mert így mégjobb minőségü.... erre gondoltatok?? de én azért menteném ki mert amit csinálok megszerettem volna mutatni nektek:D -
Ez a paranormális esés :D
hiba.avi -
Kedves laci béla! Ilyen irányú kérdéseidet légyszives a megfelelő topicban feltenni lehetőleg úgy, hogy mielőtt a 'Mehet!' gombot megnyomnád elolvasod amit írtál és megpróbálod elképzelni, hogy vajon mások ebből mit értenek!!!
Egyébként a recordernek meg válaszd ki az íródat és ne az image recordert (neroban ctrl+r)! -
Kisérletezek a reactorral hogy ráesik az emberke a lépcsőre és még amikor esik normálisan működik de amikro ráesik a lépcsőre össze vissza elkezd patodni és egyre gyorsabban csapkod a kezével. Ezzelen mit lehet tenni?
-
Jajj, neharagudj, hogy szóltam... -
GixEr #22125 A TGA valoban kepfajl es nem veletlenul lett ez mondva, mert egyszeruen nem hasznalja senki sem az AVI/mov renderelest sok dolog miatt(max previewnek, de akkor meg tok mindegy). Ments tga-ba es utana konvertald at videonak (mpg->tmpegenc/ AVI->virtualdub) -
GixEr #22124 Xnview!!! Kivalo erre a celra, ha kell akkor CMYKbol vissza is rakja RGB-be!!
www.xnview.com (free!!) -
tga?? az asszem képfájl én filmre gondoltam.. filmnél meik a legjobb miben érdemes kimenteni -
Batch méretezésre gondolsz? -
nenad #22121 idonkent hallottam olyan szofverekrol amik a kepeket kicsinyiteni vagy nagyitani Kepeket ugy tudjak hogy nyomatnak kulonbozo filtereket is. Infranview ps stb nek is vannak ilyenjei de eleg "mezei"ek a szakmaban, vki nem tudna ajalnalni nekem egy ilyet? Altalaban texturak meretenek valtoztatasara hasznalnam, de most eppen jol jonne kirenderelt kepek webre optimalizalashoz a kicsinyites is. -
GixEr #22120 A modify panelon, vagy az utility-k kozott -
Azt a reset xform-ot hol találom? -
Éreztem h hülye ötlet:)
Köszi! -
GixEr #22117 Nincs mit loopolni rajta szerintem, vagy a path-ot hasznalod a reszecskekre es azok mennek korbe-korbe, de ugyanarra a pontra mindegyik reszecske soha nem fog visszaterni. -
Nem tudjátok particle dolgokat lehet loop-olni? -
.tga sequence... -
Tudna nekem mondani valaki valami jó formátumot ami teljes tömörítetlen a max7ben?? azaz nagyon jó (a legjobb) minőségü... Microsoft MPEG-4 Video Codec V2 azt hittem ez jó de nem mert nem jó képminőség... -
Amugy is elkelne egy magyarról-magyarra tolmács:) -
GixEr #22112 Tok mindegy a Topic 3Dmax es nem Photoshop alapok (meg nem DVD/CD iras)
Moderatooooorrr!!!!! -
laci béla #22111 ijenet még nem látam pedig cd irásbol vagyok fel fugeszve -
laci béla #22110 sziaszok
berakom a cd elkezdi irni de nem a hanem c re ir aztán amikor meg irta mint ha a cd irta volna ki irja hogy irás befejeződőt mindegyik 1-52ig probáltam de semeik sem ir a cdre -
jaja egy kicsit bővebben... mért nem ír stb..:D