3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FRenkie
Csa emberek!Antwerpenbol szolok hozzatok!::net cafe rulez::

Aldaryn, Oryon: Milyen ellentetes elvaltozasrol hablatyoltok?? ez igenis & drogos punk lesz csak meg nincs kesz; majd foleg a voros szemen fog laccani a befolyas😊)
Rajzolgattam itt szornyu de emberhez hasonlito lenyeket is, lehet majd belekezdek & olyan modellezesehez; az szabadabb, ellentetesebb😊 es csunyabb es lehet akkora takonycsatornaja amekkorat csak akarok!:p Pl mint shreknek

telleg lattatok nar a shrek2-t? Nagyon jo!!

Na jo pihenest mindenkinek, mar aki teheti 😞
de azert ne tolcsetek az egezsz nyart a gep elott(en mondom mi?😊

na pa!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

moszkito
amikor rá nyomok a make preview vagy a make animation gombra ezt irja:

There are no entity colections, or the all empty.

élég jól jöne ha ez a két funkció is normálisan müködne mit kell vele csinálni??

moszkito
kezelõszerv alatt mit értesz?!

Khm,már semmi

Üdv

Shag Fur-nál az miért lehet,hogy bizonyos szögbõl jól néz ki a szõr,míg van hogy ha már másik nézetbõl nézem,ott akkor meg olyan mintha egy sik lappal elvágtam volna,meg beleváftam volna.

jobb gomb a "kezelõszervekre", Time Configuration, Animation részben átírod az emd time-t
moszkito
THX
hogy lehet meghoszabitani a videot? hogy ne 100 frame legyen hanem monjuk 300?

a Nextlimit Real Flow-val kapcsolatban érdeklõdnék . a 3dsmax6 nem hajlandó .sd file-t exportálni (a Nextlimit oldaláról leszedtem a max-hoz való pluginokat, a max plugin könyvtárába bemásoltam, a realflow telepítve van). meg ha tud valaki magyar nyelvû tutorialt, elõre is köszönettel
Itt :

moszkito
te és az a kis ikon hol is van??

Ugynúgy kell mint eddig, a kis bind to spacewarp ikonnal.

tutorialok: http://www.tutorialized.com/tutorials/3DS-MAX/
vagy mégtöbb: http://www.google.co.hu/ és 3ds max tutorials... 😛
moszkito
jah + vmi tutorialokal megpakolt oldal se lenne rosz...

moszkito
valaki elárulná hogy a jó életbe lehet ösze kötni monjuk a windet a parayel elõzõ verziókba simán ment de itt jah tényleg egyébként a 6osrol van szo

oryon
De azt mondta egy egy lerobbant punk lesz 😛
Vagy akkor elég furán jellemzi magát 😊

Oryon

Aldaryn
Életellenes? 😊 Ha jól emlékszem ez önarckép lesz, nem? 😊 Ha meg mégjobabn emlékszem, én elég kevés életellenes elváltozást láttam multkor Frenkie-n. 😊

Bár, a haja kitakart pár dolgot... 😛

per aspera ad astra

oryon
Látom sok idõd van! 😛
Egyre jobban tatszik...már várom az életellenes elváltozásokat 😛

Oryon

Hi nzoil!
Azért ha sikerül az Xtra-t megszerezni, bár mint írtam még nem értek hozzá, szóljál légyszíves, mert érdekelne engem is.
Kösz olvasva
Ment a válasz.
Ackro
Vannak még alapvetõ hiányosságok azért a max-ban mondom én!... 😊
De most komolyan: én mindent megbocsájtok a max-nek, mert nagyrészt az én tudatlanságom okozza a hibákat, vagy a megfelelõ plugin hiánya, de ez azért elég alap funkció lenne sztem. Ettõl függetlenül nem zárom ki, hogy meg lehet oldani cselezéssel, sõt biztos vagyok benne, de ez egy kicsit olyan, mintha nem lenne alapból sphere primitive object a max-ben csak box, meg spherify módosító...
Ha felhõkön átjövõ volumetrikus napfényt akarsz, jobban jársz ha részecskékbõl, vagy gizmókkal meg combustion segítségével csinálsz felhõket, nem csak eccerû textúrákkal és ez bizony sok idõplussz...
Azonban, ha egy koszos (noise textúrájú) üvegen átjövõ fénysugarakat akarsz volumetrikusan megjeleníteni, akkor szopóka...
De lehet, hogy valaki itt tud valami okosat mondani, mostmár engem is érdekel.

Köszönöm megkaptam, írtam neked pár sort priviben.
Na ide felraktam: free.x3.hu/nzoil
Szedd le a max6 patch-et is,mert ha jol tudom csak azzal mukodik.
Nem tudom,hogy meddig lesz fenn.
Ha kell még,akkor felrakhatom valahova.
Én max5-höz akartam,mondom hátha menne azon is de nem ment 😊
Max6-hoz még nem próbáltam,de biztos megy.
Hi nzoil!
Neked megvan shag hair max 6-hoz? Megkaphatnám esetleg én is?
Már semmi
Üdv

Max6-hoz való shag hair-nek mennie kell max5 alatt is?
Mert nekem nem sikerult authorizalni a max4-es shag hairt max5-höz.
fle go
Frenkie: nekem nagyon tetszika fej, egy dologba kotnek bele velemenyem szerint, kicsik a szemgolyok.
Udv

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

FRenkie
köszi😊

Akkor nem (csak)én voltam béna 😊
A noise nekem is furcsa volt,ha beraktam projection map-ként.

RelakS
Basszus, te is hány képet linkeltél eddig, és ilyet elrontasz?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
hülye!! a http:// kimaradt az elejérõl, így jó hogy pirosix 😄

http://www.sg.hu/www.freeweb.hu/...?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

petesilver
Hmmm, ez tényleg piros x😞 Ettõl még Qrva jó a két kép!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver

FRenkie
ÁÁÁ! Miért van piros X ????
www.freeweb.hu/fr3nkie/arc.jpg
www.freeweb.hu/fr3nkie/wire2.jpg

FRenkie
...bocs:

FRenkie

Ackro
Sehogy 😊
Esetleg ha projection mapnek berakod, de akkor se olyan... érdekes, hogy egy noise textúra projection mapnek berakva oldalról nézve is zajos, olyan mintha box tipusú UVW map-et rakna a volumetrikus fényre, pedig hát ott épp az a lényeg, hogy a fénysugarakkal párhuzamosan húzza szét a texúrát (ahogy ezt pl bitmapnél, vagy akár checkernél megteszi, de noise tipusú mapeknél nem).
Vagy nekem sem sikerült... 😞

FRenkie
Oryon: szándékos.
Mayer: köszi, ez tök normál arckifejezés, bár ha szétdrogozod magad akkor ez válik normállá, majd textúrával érdekesebb lesz.Megpróbálom mimikára is megtanítani.

Mayer
Ez az a tipikus gyilkos fazon Frenkie 😊. Nekem nagyon bejön az arckifejezése. Vagy nagyon álmos, vagy ki akar nyírni......a francba, ez ki a kar nyírni- mormogta az áldozat, érezve vesztét- 😊. Nekem tetszik az a gyûrõdáés Oryon.

+ Elkészültem a nikon fényképezõs projectemmel, és már fel is került CGtalkra, szóval aki gondolja, írhatna pár kedves szót hozzá. Mert ahogy deko fogalmazott: "mindannyian ugyanazt a zenét szeretjük, csak más hangszeren jótszunk" vagy valami ilyesmi 😊.

Mayer voltam, bocs a zavarásért,

www.gaborhertelendy.com

oryon
Már megint egy életszeretetet nélkülözõ képet csinálsz 😊

Látom az ajak és az orr közötti részen javítottál!
Szvsz így már jó.

Némi gyürõdést vélek felfedezni a szemöldök alatti részen!!!
Szándékos???

Oryon

petesilver
THX!
Biztos tudnék, de mivel azzal nem játszom, még nem került rá sor.

Youth!
Megkaptad már a pénzt a görkoriért?
Csak érdekelne 😊

Olyasmire gondolok,hogy pl megadnek valami noise szeruseget atlastodasnak,es mondjuk ahol feket,ott a volumetikus feny atmenne,ahol feher ott nem.
Ilyesmit nem lehet megcsinalni?hogy ne csak látszólag legyen átlátszó a felület a textúrától,hanem tényleg attudjon menni a rajta a fény.

Malakai
Vagy külön lighton alkalmazod a volumetric lightot és annál excludeolod azokat a tárgyakat, amiken azt akarod, hogy átmenjen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

FRenkie
köszi!Majd dobok egy közelit a fülrõl.
GTA-hoz nem csinálsz autóskineket?

FRenkie
üdv!

megoldható, de a volumetrikus fény lényege az amit mondasz, a fán, vagy fémen nem megy át a fény, de az üvegen igen, és ezt a volumetria is fogja tükrözni. Az enviormentnél tudod majd addolni a volumetrik light-ot, és egy lámpához kell csatolni. Aztán rengeteg beállítás, azt majd kísérletezd ki.
Ha esetleg(nemtudom mire gondoltál átlátszó anyag alatt) nem mûködne üveggel, akkor ahol majd átlátszó anyag lesz, ott ne legyen semmi, akko átmegy szépen a fény, és utána majd összekompozitálod.

Üdv

Az érdekelne,hogy azt hogy tudnám megcsinálni,hogy a volumetrikus fény csak ott menjen át a felületen,ahol az anyag átlátszó.Sima scanline renderrel megoldható?
Ha nem,akkor mivel,és hogy?
Elõre is kösz!

petesilver
Kijött a Nascar játékhoz egy Indycar szerû mod, gyorsan kiszedtem belõle az autót, csináltam rá egy F1-es texturát, hozzá illõ gumikkal. A kerék belsõ felével nem szórakoztam, úgyis csak egy teszt volt az egész. Ilyen lett:

petesilver
Tetszik az egész, de a füle besz@rás jó lett szerintem!!

Penatesz

Penatesz