3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FRenkie
😊

ez egy drogos punk lesz azért huyorít ennyire

update:

wire

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

oryon
Már látom a szeme csücskét 😊
Szép lesz, de szvsz a szeme kicsit kicsinek hat... a referencián is ilyen?

U.I.: Miért nem az AP Contestre csinálod a képet??? 😛

Oryon

fluga
nem sajnos, DE! a material editorban a blur-t lehúzva meglepõen jó eredmény. még egy kicsit matekoltam a pyramidal helyett (most nem jut eszembe) vmi másik fajta samplinggel (maponként és globálisan is lehet állítani a render menüben) és egész tûrhetõ lett.

Nem lehet, hogy a kamera mélységélességén kell állítanod?Bár nemértek a maxhoz de a kamerákhoz konyítok egy kicsit.A valóságban akkor van ilyen jelenség ha túl közel van a tárgy, vagy gyenge a fény és vagy nem megfelelõ optikát raksz fel.Úgy tudom valamit lehet állítani a maxban is a kamerákon.
fluga
sajnos nem segített egyik sem. lehet hogy a max csak ennyit tud ezen a téren?

Allitsd at a bitmapnal a filtert "summed area"-ra
De az is lehet, hogy tul kicsi a texturanak hasznalt bitmap (pixelben), Renderelj nagyobb felbontasban talan segit.
fluga
sziasztok!
sos-ben kellene nekem egy help 6os maxhoz.
a probléma:
van egy háromszög alapú hasáb, aminek minden oldalán más a textúra. a gond az, hogy amikor lerendereli a képet, akkor az egyik oldal textúrája éles, egy másik, amelyik pedig élesebb szögben van, az pedig nagyon tompa, olyan mintha blur lenne rajta. ha elmozdítom úgy a kamerát, hogy az elõbbi tompa oldal legyen láthatóbb, és az elõbb éles oldal legyen az élesebb szögben bezárt, akkor megfordul a helyzet és tompa lesz az, ami elõbb, és éles, ami eddig tompa. (remélem érthetõ). mit és hogyan kell beállítanom, hogy mindig, minden szögbõl egyforma éles legyen a textúra?
a válaszokat elõre is kösz ,isszonyat fontos lenne!

youth
hehe 😊)
Te állat!!! Az ilyenek miatt mint te nem olyan nagy a látogatottsága az APnak... 😊)

Youth

Aldaryn
Ja,.... MIÉRT NEM A CONTESTRE CSINÁLOD INKÁBB A KÉPET???!

per aspera ad astra

FRenkie
Õszintén szólva azért, mert félek megszólnak, hogy miért ezzel foglalkozom, ahelyett hogy a contestre csinálnám a képet😊
De ahamrosan felrakom, mondjanak bármit is!!

Aldaryn
Pedig egészejn egyedi hangulatot adna a képnek. 😛
AP-re miért nem pakolod fel? He? :o)

per aspera ad astra

FRenkie
Nem.😊

Aldaryn
Érdekes színvilág... :o) A végsõ képen is iylen megvilágításba akarod majd helyezni?

per aspera ad astra

FRenkie
update:

wire

Klon
javítottam, ma este 8-kor törlöm!!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

sajna 404-es a link, ellenõrizd kérlek, amugy kösz!

Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Malakai
Ez nem az a topic!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hello, valakinek nincsen véletlenül Ghostpainter2 nevû csodája? égen-földön keresem, de sehol. ha valakinek van, emailben átküldhetné, gondolom nem nagyobb 1-2MB-nál...

vagy url vagy akármi is jó lenne
elõre is kösz

[email protected]

FRenkie
Kösz CSaba!
Látom ennek a toturnak a lényege, hogy az ajak csücskénél a vertexek ne 1 pontban egyesüljenek, mert akkor ha kinyitja majd a száját a kari béna lesz, ezért ott szépen folytatódniuk kell a loopoknak, ami nálam meg is van valósítva😊

Hi Switch!
Nagyon szuper.Erre gondoltam.Még egyszer köszönöm szépen.
Máris kipróbálom.Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Itt van még ez is :

Volumetrikus Fény Tutorial

Hi !

Kivalasztod a fenyforrast -> Modify -> Atmosphere & Effects -> Add -> Volume Light -> Setup -> Pick Light

kezdesnek ennyi,remelem segitettem

Hi Frenkie!
Jó lesz a fej! Küldtem neked egy email! 😉

Sziasztok!
Szeretném ha segítenétek egy kicsit.Már alapszinten rájöttem az árnyékok használatára, viszomt szeretnék megvilágítani egy feliratot, aminek az árnyéka gyönyörûen látszik a háttéren, viszont szeretném ha maga a fénycsóva is látható lenne.Erre van-e megoldás.Kérlek segítsetek.
oryon
Lehet, ahogyan mayával is 😊

Oryon

Gladiator
lehet a 3d studióval élethû mozgó lángot készíteni?

FRenkie
Az a takonycsatorna😊 Referenciáról dolgozom, és a csávónak is ilyesmi. a szeme csücskét majd megmutatom.köszi.

oryon
Szép lesz...
Egyetlen dolog ami eddig nem tetszett, hogy a száj és az orr közötti két párhuzamos kitüremkedés/él (nem tudom a nevét 😊 párhuzamos...szvsz a legtöbb embernél az orr felé összetart, de ha pont ilyenre akartad, akkor nem szóltam.

A szeme csücskét megnézném világosabban!

Oryon

FRenkie

FRenkie
ah!😊

petesilver
sorry, este volt😊 Pantomim.

Mission Impossible 2010: PRO Class

ha valaki meg nem ismerne :www.3dbuzz.com
FRenkie
Mi az a mantomim?

petesilver
Ez így olyan mantomimes feeling. Klassz!

FRenkie
az állánál az a tripla edge loop... szóval azt se említsétek mint hiba, mert tudom😊

FRenkie
klassz.
én is rakok egy képet, ezt ma hoztam össze, smoothot még nem nyomok mert nagyon tré...

petesilver
Festegettem egy kicsit a csapattársamnak, berakom ide, had legyen új kép:

youth
Jeee 😊

Youth

oryon
Nekem nincs ennyi memóriám, de szvsz ennyinek már elégnek kéne lennie...
GixEr szerintem arra értette, hogy nézd meg a Task Managgert, de a Folyamatokat (2. fül)...nos itt rengeteg felesleges dolog szokott feleslegesen memóriát foglalni és ezért az MsConfig.exe -vel ki szoktam lõni, ami nem kell, hogy autómatikusan induljon 😊

Oryon

FRenkie
Végre van gépem!!!

dc++ 😊
fle go
hatt igazabol meg mindig nem tudom mit nezzek, mit csinaljak ha PC-vel csak par honapja foglalkozom😞( Talaltam itt olyat a Task managerben hogy Physical memory (K) Total:1048100 es Availabla: 670358 erre gondoltatok? Mit tegyek? Okositsatok😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

petesilver
😊 elvileg a folyamatoknál írja a progikat, és a memóriát. De inkább futtatás: msconfig-enter, és lõdd le a startupból, ami nem kell.

És a Task managernel mit nézzek miböl derül az ki hogy van-e feleslegesen lefoglalt memoria?
Hi! Nem tud valaki egy olyan helyet ajánlani, ahonnan letölthetõ a zbrushnak egy olyan verziója amiben mûködik az import-export funkció, mert a demóban nem megy, és én szeretném kipróbálni. Valaki?
Kerd ki a task manager-t, fogadjun, hogy nalad is ossze lehet szedni 50/60 mega plusz memoriat.
fle go
ertem koszi!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

A ZA=ZoneAlarm QT=QuickTimeTray. Memoriapusztitok alatt ertem az osszes viruskeresot, popupkillert, vilagora, naptar, messenger.... Felreertes ne essek biztos mindenkinek megvan az oka, hogy miert hasznalja oket, de munka szempontjabol nem kellenek (nekem legalabbis nincs szuksegem arra, hogy az osszes file iras/olvasast egy virusirto folyamatosan olvasgassa jelentosen lelassitva azt pld.: swapfile . NortonAntivirus az aranyermes ebben) Nem beszelve arrol, hogy az ertekes fizikai memoriabol vesznek el, ami soha nem eleg mint ebben az esetben is!!