3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Szép lesz, de szvsz a szeme kicsit kicsinek hat... a referencián is ilyen?
U.I.: Miért nem az AP Contestre csinálod a képet??? 😛
Oryon
De az is lehet, hogy tul kicsi a texturanak hasznalt bitmap (pixelben), Renderelj nagyobb felbontasban talan segit.
sos-ben kellene nekem egy help 6os maxhoz.
a probléma:
van egy háromszög alapú hasáb, aminek minden oldalán más a textúra. a gond az, hogy amikor lerendereli a képet, akkor az egyik oldal textúrája éles, egy másik, amelyik pedig élesebb szögben van, az pedig nagyon tompa, olyan mintha blur lenne rajta. ha elmozdítom úgy a kamerát, hogy az elõbbi tompa oldal legyen láthatóbb, és az elõbb éles oldal legyen az élesebb szögben bezárt, akkor megfordul a helyzet és tompa lesz az, ami elõbb, és éles, ami eddig tompa. (remélem érthetõ). mit és hogyan kell beállítanom, hogy mindig, minden szögbõl egyforma éles legyen a textúra?
a válaszokat elõre is kösz ,isszonyat fontos lenne!
Te állat!!! Az ilyenek miatt mint te nem olyan nagy a látogatottsága az APnak... 😊)
Youth
De ahamrosan felrakom, mondjanak bármit is!!
AP-re miért nem pakolod fel? He? :o)
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
vagy url vagy akármi is jó lenne
elõre is kösz
[email protected]
Látom ennek a toturnak a lényege, hogy az ajak csücskénél a vertexek ne 1 pontban egyesüljenek, mert akkor ha kinyitja majd a száját a kari béna lesz, ezért ott szépen folytatódniuk kell a loopoknak, ami nálam meg is van valósítva😊
Nagyon szuper.Erre gondoltam.Még egyszer köszönöm szépen.
Kivalasztod a fenyforrast -> Modify -> Atmosphere & Effects -> Add -> Volume Light -> Setup -> Pick Light
kezdesnek ennyi,remelem segitettem
Jó lesz a fej! Küldtem neked egy email! 😉
Szeretném ha segítenétek egy kicsit.Már alapszinten rájöttem az árnyékok használatára, viszomt szeretnék megvilágítani egy feliratot, aminek az árnyéka gyönyörûen látszik a háttéren, viszont szeretném ha maga a fénycsóva is látható lenne.Erre van-e megoldás.Kérlek segítsetek.
Egyetlen dolog ami eddig nem tetszett, hogy a száj és az orr közötti két párhuzamos kitüremkedés/él (nem tudom a nevét 😊 párhuzamos...szvsz a legtöbb embernél az orr felé összetart, de ha pont ilyenre akartad, akkor nem szóltam.
A szeme csücskét megnézném világosabban!
Oryon
én is rakok egy képet, ezt ma hoztam össze, smoothot még nem nyomok mert nagyon tré...

Mission Impossible 2010: PRO Class
GixEr szerintem arra értette, hogy nézd meg a Task Managgert, de a Folyamatokat (2. fül)...nos itt rengeteg felesleges dolog szokott feleslegesen memóriát foglalni és ezért az MsConfig.exe -vel ki szoktam lõni, ami nem kell, hogy autómatikusan induljon 😊
Oryon
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Mission Impossible 2010: PRO Class