63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#22057 <---- ezt értsem ugy hogy, mit szarozok warezzel?mert az origi hez van könyv, meg minden? -
Egy embernek az animációjánál saját kezüleg kell megmozgatni mindent vagy van rá vmi eggyszerűbb megoldás?? mert mikor sétál mindig elcsúsznak a lábak vagy túl gyorsa mozog vagy túl lassan nemt ud vki olyan tutorialt ahol ezt meglehet tanulni hogyan mozgassam a lábait hogy ne csúszkáljanak hanem ahova lép akkor ott is maradjon??
Előre is kössz -
Azt a 7-esre kell telepíteni szal kiegészítés. -
GixEr #22063 Szanom banom, hogy ilyen tudatlan vagyok.... ;) -
VRayt találsz a VRay hivatalos honlapján is. A Free és a Demo erziók tökéletesek arra, hogy összemelegedj a programmal, és eldöntsed, azt szeretnéd-e a közeljövőben használni. Mint mindig: Google. -
Ejnye, ejnye! :o)
GixEr: A 7.5 update, jó nagy darab update... ennyi megából külön verzió is lehetne. :D Aztán ki tudja, nekem már egy meglévő installra mászott fel. Lehet 7.0 install nélkül is felmenne? Á, nem biztos... -
MrGeE #22060 A V-rayel hogy tudok Rhinot modellezni és a Zbrush2-vel hogy lehet weblapot készíteni?
-
GixEr #22059 Megegy hihetetlen lama kerdes: a MAX7.5 az egy update? vagy kulon verzio? -
MrGeE #22058 mi az a Banner??? :P -
Banner jobb alsó sarka. -
hello,
én még nem modelleztem soha, 3DS MAX al, most emgszereztem a 6os, verzit... eedig, csak wings3d-ben próbálkoztam, viszonylag, jo sikerrel, megtezstett a dolog, és ugyvéelm, hogy komolyan is elkezdek foglalkozni,e zzel... tudtok vmi alap, kiindulópontot, hozzá? mármint a 3DS maxhoz? kezelőfelület stb. ha lehet magyar, de az angolt, is megértem... előre is kösz.
-
Fisch #22055 off: nincs meg vkinek a Pirates of Silicon Valley c. film? TVben ment, Apple vs. MS -
Vki tudja hogy a vrayt honnan tudnám megszerezni??:D mert ahogy nézem már lassan mindenki azt használja..... -
MrGeE #22053 így kell
és ha jó erőssen csinálod akkor a tuloldalt "kiemelkedik"
tehát nemmind1 hogy a fal melyik oldalán állsz 7) -
displacement. keress rá MAX helpben pl, és megkapod a választ. :) -
1000 bocsánat csak siettem és szerettem volna segíteni és prean screanoztam és elfelejtettem megnézni a méretét azt későn vettem észre hogy nagy a kép még1szer boccs
És vki tudna e segíteni abban hogy a kavicsos udvarba hogyan tudnám a köveket kiemelni vagy a téglás falnál kiemelni a téglákat bump asszem de lehet roszul tudom..... -
Yup, van egy sosem kimondott egyezmény, hogy 800px-nél szélesebb képeket linkelgetjük. Thx. -
GixEr #22049 pedig abbol kezi javitgatas lesz, reszvetem. Vagy renderelj Maxwell-el nemreg jott ki az archicad connection, talan ot nem zavarja annyira. -
Pitbull, az ekkora képeket erősen hanyagold plz! -
Nézd én igazából ilyenre gondoltam hogy a szép téglát bemocskolni meg grefitiket rányomni stb...
Ezt photoshoppal csinálhatják.
-
ha van egy test azt több színnel akarod kiszinezni csinálsz egy multiobjectet ott kiválasztod hány material legyen benne mind1iknek kiválasztod a szinét ha megvan a gömbön látni fogod hogy hogy néz ki utána azt ráhúzod a testre aztán poligonokkal kiválasztod a részeket amit ki akarsz szinezni (remélem érted amit mondok:D) és a materialokat ráhuzogatod ha erre gondoltál remélem jól írtam:D:
-
Vagy ezeket a textúra összevágásokat inkább photoshoppal kéne? -
Nem tudtok valami tutorialt aról hogy hogyan lehet össze mixelni a metarial editorba a textúrákat? Mert álítólag azzal a multi/sub-object-el lehet ezt megvalósítani. -
marcee #22043 Ha már amúgyis szóba kerültek a coplanar felületek és a vray viszonya, akkor még had eröltessem egy kicsit a témát: nekem most 10-15 archicad3d modellből kellene azonos hangulatú egyszerű (makett fotó szerű) látványt kreálnom. A modellek, az elmúlt 5-6 év termései, újracsinálni se idő, se energia. Elég sok bennűk a coplanar felület, amit többnyire csak a renderen veszek észre (textúrázatlan esetben fekete felületként, texturázott esetben éppen ellenkezőleg, a környezeténél világosabban jelentkezik az effektus).
Nincs erre valami script amivel ezek kiirthatóak lennének?
(Az egyik város modell 1.6 Milla face, 200MB-os a max file, kicsit idegtép javítgatni még 2.4GHz-es A64-en 2GB RAM-mal is) -
Neked csak igy megy ,hogy 1 nap alatt elkészülsz vele?Én a legegyszerübb modellel is elvagyok napokig
-
Evermotion archmodels 1 fent van, a 2 most megy fel olyan 11,30 ra fent lesz a free-n. Többet nem találtam egyelőre :( Viszont ezek is nagyon jók!! -
nenad #22040 no, holnap estig meg sokminden totenhet :D adigra osszekalapalok egy interiort a palyazatra :) Tutorial elnapolva :)
Legalabb egy kozonsegdijat el kene vinni :) -
Ez jó-e? world.guns.ru -
render panelen antialisingnál válassz Area helyet Catmull-Rom vagy MitchelNetvaralli antialiasingot.... -
Ebben maximálisan eggyet értek:D csak egy oldalnézeti képet kell szereznem hogy megrajzoljam és ebben csak a materiallal lesz gondom:D (ezt te csináltad mert cool) és egyébként a padlóról tudsz vmit mondani hogyan húzzam ki a köveket a helyéről..? -
Inkább egy ilyen kellene a kezébe. :) -
mp5öst megcsináltam neki remélem látszik rajta de szerintem egy picit modern neki:D ja és egy kérdés a képről tudja e valaki hogy hogyan tudom élethűbbé tenni a helyet?? pl a kavicsos járdát kijjeb emelni mert így csak egy lapos valami és biztos van rá vmi megoldás nem külön darabokból kirakni:D
és még mindig nemtudom az éles képet megcsinálni:
-
Valahogy egy asztalra.. tök sötétbe.. és csak ez világít... aztán közelébe egy két tárnyag (pl könvet v. valamit) -
de mit? nekem mar semmi otletem
-
nenad #22032 nem rossz, a bevilagitassal mahinalj. -
:D:D Bocs siettem és nem írtam le itt a tutor :D : http://www.digitalproducer.com/pages/old_house.htm -
udv, hat asszem ez a max amit ki tudok hozni magambol es sajnos nem vagyok megelegedve vele. de nincs tobb otletem, kifujt.
-
Akkor már inkább egy MP40-es:
Az MP5 is német, de túlságosan modern egy második világháborús katonához :) -
Megnéztem, átlagosan 2,83 perc van az egymás utáni hozzászólásaid közt, legyünk pesszimisták, és akkor azt mondom mielőtt írsz, töprengj még 3 percet. JPG meg akkor lesz éles, ha normális minőségben tömöríted.
A régebbi hozzászólásaid pedig tele vannak üres linkű képekkel. Ha ilyet sokat csinálsz, törölgetni fogok. -
Ha ezt nekem mondod akkor boccs de későn jöttek az ötletek:D és mutatnék megen egy képet de még mindig nemtom hogy kell jpgben jól kimenteni hogy éles legyen itt is