63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Pitbull90
    Ha ezt nekem mondod akkor boccs de későn jöttek az ötletek:D és mutatnék megen egy képet de még mindig nemtom hogy kell jpgben jól kimenteni hogy éles legyen itt is
  • Aldaryn
    Lol. :D
  • MrGeE #22025
    hehe én csak akkor szoktam külön,ha bevagyok piálva
  • Aldaryn
    Nem muszály minden mondatot külön hozzászólásban, lehet szépen egyben is...
  • Pitbull90
    akkor hogy rendereljem jpgben hogy ne legyen homályos?? azt mondtad az AA filtert kapcsoljam ki azt hol találom??:D amatőr vok még renderben
  • Pitbull90
    Egyébként a 90 azért van a nevem mellet mert volt már sima pitbull és én álltalában mindenhol pitbull vok:D
  • Pitbull90
    Boccs de hol??:D
  • RelakSfromhome
    Más is jpg-ben rakja fel...
  • Evogordon
    Gixer, pitbull90
    Itt a köd tutor sajnos angol de ha letöltitek a max file-t akkor ott megnézhetitek hogy hogyan csinálták meg.
  • Pitbull90
    Az mp5öt nem tartod kicsit új fegyvernek??:D ennyi erőből már egy mordájt is lehetne neki adni kicsit csontosabbá teszem az embert és adok neki hegy hatalmas puskát:D
  • Pitbull90
    azért egy arcot nem csettintésre csinál az ember főleg nem egy béna aki a grafikához nem sokat ért én inkább az animációban vagyok jobb:D meg azt szívesebben csinálom mint egy embert egy kockából próbálok kifaragni azt összekeverednek a vertexek azt kereshetem meg a hibát
  • MrGeE #22016
    "Egyedűl az arc amit nem én csináltam" pontosan ez miatt gondoltam 8)
  • Pitbull90
    azt még most megbonozom
  • Pitbull90
    muti képet hogy néz ki az mp5ös:DDD mert nemtom hogy néz ki..
  • Pitbull90
    ha Bmpben rakom fel az 1,85MB az meg hááát nemtom kinél hogy de neten az lassan jön be legalább is lassabban mint a jpg:D
  • Pitbull90
    Bocsi azért homályos mert jpg
  • FRenkie
    Próbáld már úgy renderelni, hogy a képen a katona legyen középen, és a fehér nem kell az oldalára feleslegesen. Az AA filtert is kikapcsolhatnád mert tök homályos.
    Serintem egy mp5öst tegyél a kezébe!
  • Pitbull90
    nehogy azt mond hogy láttál ilyet valahol mert az kizárt:DD különben segíthetnél hogy mi hiányzik még róla mert mindig üres picit raktam rá jelvényt karkötőt gallért....
  • Pitbull90
    Egyedűl az arc amit nem én csináltam mert emberi fejet nem tudtam és nem is fogok tudni csinálni csak egy picit belemunkálkodok legfejjeb csak a felső test van megcsinálva egy boxból és a "szoknyaszerű" kabát is színtén boxból lett kifaragva ha azt a bonyolúltságot látod rajta hogy gyűrött a ruhája, nos azt csak a textúra teszi valójában nem néz ki szépen ha nincs feltextúrázva
  • MrGeE #22008
    ez az egész a te munkád??/modellezés,textúrházás minden??
  • Pitbull90
    Na a gombok sajna nem látszanak annyira erősen de azért jobb???
  • Pitbull90
    a ködöt hogyan csináltad vagy füst?????
  • Pitbull90
    tényleg!! igazad van kijavítom ezeket
  • GixEr
    gombok,hol er ossze a kabat??? zseb?, galler hajtoka??
  • Ronin666
    A ködöt hogyan csináltad?
  • fle go
    Aldaryn> irnal nekem errol egy kicsit bovebben adj kerlek valami alapot amibol kiindulhatnek mert ezt nem nagyon vagom:(
  • Evogordon
    Az miért van hogy ha csinálok ködöt box gizmoval és megvilágítom és vray árnyékot alkalmazom akkor a ködöt így világítja meg:kép
    ha meg shadow mapot alkalmazom akkor meg a ködöt így világítja meg:kép

A nagy szuper vray nem tudja normálisan megvilágítani a kódöt a max 7 alap árnyéka meg igen?
  • Pitbull90
    essetleg jelvények..? vagy mégtöbb szíjj?:D
  • Pitbull90
    Kérdés egy második világháborus sima rohamkatona hogy néz ki (esőkabátos) mert ennyit össze tudtam hozni de nekem valahogy üresnek tűnik:
  • GixEr
    Alt+kozepso egergomb=Orbit
    kozepso egergomb=pan/mozgatas
    Alt+Ctrl+kozepsogomb=zoom
    :)
  • Pitbull90
    bocss fordítva van:D Clay Studio Pro
  • Pitbull90
    Clay pro studio amivel össze lehet olvasztani két testet ha jól láttam de azt a pulignot hl tudom leszedni max 7hez??? tudja valaki?
  • GixEr
    Erre voltam kivancsi, en ugy gondoltam, hogy a boxok egymason fekvo sikjai is zavarjak a Vrayt.(en se szeretem a nem solid testeket. ;)
  • Pitbull90
    k köszi
  • Aldaryn
    Na igen. :)
  • Aldaryn
    keress rá ggogliban a "metaball" "implicit surface", "blobbie" kulcsszavakra, és olvass.
  • nenad
    gondoltam minden gombra mas grafikat csinal.. :)
  • Pitbull90
    És ha animációt akarsz belőle csinálni??? láttam már filmeken olyan pulignot vagy mit mint a terminátorban..hogy két csepp van összefolyik és összeolvad azt mivel csinálták vagy annak semmi köze ehhez....
  • Aldaryn
    Is is... én külön moelleztem, mert az gyorsabb volt, mint letölteni valami metaball plugot, felrakni, és stb.
  • Pitbull90
    Boccs hogy még itt tartok de a lávalámpában külön megmodellezitek a gömböket?? vagy ez vmi spcei effect??