63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    LOL:)
  • Aldaryn
    Tök mindegy, minek a végeredménye a modell, ami a lávalámpádban van, ha nem akarod animálni a dolgot. Animáció esetén vagy scriptelgetsz egy keveset PF-ben, vagy folyadék a folyadékban szimuláció, ami elég géphalál szokott nálam lenni. :)
  • Aldaryn
    Kedves vulkán... izzó, forró, 30m-es átmérőjű araynkorongokat szór a faludra, hogy aztán azok alatt sülj fekete gombóccá össze. :P
  • fle go
    Egyebkent azert gondolom hogy, valami reszecske szimulacioval csinaljam meg a folyadekot a lavalampaba, mert ha csak siman uveg anyagom van az megse ugy viselkedik mintha az uvegen belul lenne meg valami, ugy ertem az attol meg nem lesz tomor anyag vagy lehet tevedek akkor javitsatok ki.
  • nenad
    heeee, ThomasGins at production! ;)
    fasza, tenyelg egy kicsit gozmozdonyos de nekem tetszik. Ettol egy kicsit kedvesebb.
  • grizzly21
    ja ok. egyébként sztem nem jó túl elnyújtja..
  • ThomasGins
    Ezt már csak a poén kedvéért csináltam:)
  • Free
    Ez valóban sokkal szebb.. cswak a füst valahogy folyamatosabbnak kellene lenni így olyan mintha gőzhajó lenne vulkánnak álcázva :c)))
    De kira én még nem tudnék ilyet alkotni
  • fle go
    Erre tudja valaki a megoldast?
  • Carlos
    Akkor nem szóltam!
    Bocsánat!
  • ThomasGins
    ...a pluginkavalkádra irtam,csak te ujrairtad:)
    Mert pár plug kihagyásával is lehetett volna ilyet csinálni,csak igy nekem gyorsabb volt.
    A szinvilág az kérésre ilyen,túl domináns a háttér,nekem ez jobban tetszett volna:
    300kb xvid

A pénzérmék meg, mert nyerőgépben végzi a video:)
  • Aldaryn
    Figyelj, ha a kliens rábólint, és tejel érte, akkor egy cseppet se gondolkozz azon, hogy mennyire "amatőr" a munkád.

Ezen majd akkor, ha maagdnak csinálsz ezt-azt. ;)
  • Carlos
    Tudom, hogy nem sok tisztem van beleszólni, de nekem egyedül az nem tetszik, hogy amikor kitör a vulkán, akkor 'pénzérmék/tallérok' repkednek szerteszét.
    Amúgy szeretnék én ilyet csinálni, de ez nekem még a távoli jövő.
  • ThomasGins
    Amatőr vok:(
  • Aldaryn
    Plugin kavalkád. :) Szóval, izé, nekem ez a színvilág még mindig elég furi. Leginkább a hajdani DOOM klónok jutnak eszembe. :P

A vulkánkürtőbe rakhattál volna egy elrejtett teapotot, vagy valahova a szigetre.
  • ThomasGins
    Itt van nagyjábol készen is.
    4.6MB avi
    A viz dreamscape,a füst afterburn, a fák itoosoftos forest pro,a végén van benne glu pwrapper,nem is szép:)
    Amugy 35 órás renderidő 1024x768ban:)
  • fle go
    Meg valamit nem ertek a glu-ban, ha kitoltok reszecskekkel pl egy hengert most mar ok nem robban szet de viszont osszeeseik a hengeren belul az anyag, pedig 100% ki van toltve, ezt hogy lehet megakadalyozni? En probaltam gravitacio nelkul szamolni akkor egy darabig jo de utana ismet kimegy a folyadek a hengerbol ami 1 oldalan nyitott.
    Es koszi az eddigi segitsegeket is!
  • fle go
    Klassz ez is a glu3d-ben van benne?
  • Pitbull90
    Azt el tudjátok mondani meik pályázat (gondolom a Digitális Galaktika nem...?)
  • fle go
    meg lehet majd valahol tekinteni azokat a munkakat en is kivancsi vagyok
  • Aldaryn
    Oh yeah! Kíváncsi vagyok mindketőttök munkájára! :)
  • Zsottybobo
    SZia!
    Ha már tudsz spriccelő vizet, írd meg légy szíves hogyan, had tudjam én is!
    Köszi!
  • Free
    Grizli én is csak hülyeséget szoktm kérdezni.. meg is kapom érte a magamét de ha én egyszer már megkérdezem legalább olvasd L mit mválaszoltak rá :c))))))
    Amúgy a #22161 ben van a válasz mert én sem tudtam :c)))
  • nenad
    fellottem a palyazatot ;)
    Frenkie Baro kivancsi vagyok mit hoztal ossze! :)
  • grizzly21
    hm egy ilyen hogyan készül el? mert pl látom hogy nem flash hanem mov de akkor nem videonakk kellene lennie? :o
  • Free
    Köszönöm :c)))
  • ThomasGins
    :)

No,nekiestem a concept "car" projectnek,csak megtanulom kicsit a nurbs dolgokat a végére.
    Ha vkinek ötlete van hozzá ne kiméljen.
    01
    02
  • nenad
    abraka-dabra!
    :)
  • Aldaryn
    Jah, maygar rutin lenne szar munkáért sokat kérni. (kapni... :P)

Free: Render/Panorama Exporter, asszem MAX 6.x-től felfele... de lehet volt már előbb is.
  • Free
    na akkor magyarázza L nekem valaki hogy hogyan kell így renderelni ??? mármint hogy utánna lehessen így nézelődni benne mert ez nekem valahogyan sosem volt tiszta
  • ThomasGins
    Kérj érte sokat:D
  • Aldaryn
    Hmm, volt az imént egy érdekes "projektem". Atyám beviharzott a szobámba, a kezembe nyomott egy URL-t, és egy üres szoba alaprajzát, hogy van 30 percem, rendezzem be egy vezetői kis irodának az url-en található bútorokból, készítsek pár gyors vázlatot, és táblázatot a cuccokról, és küldjem el azonnal mailben. Nos, ez lett a végeredmény. Igazi "Speed" kb 15 perc meló MAX-ban, 15 perc bútorválogatás. :D

iroda.mov (3MB QT panoráma)

nagyon láma az egész, de poén volt ilyen csepp határidőre dolgozni. Mondjuk, nem a render, meg a modellezés, hanem a katalógusból "na hirtelen" válogatni, meg kiigazodni. :)
  • ThomasGins
    Jaja,Pwrapper:)

Kis vulkánozás...
    gif (870k)
  • KisQbi
    Próbáld ki a Pwrapper-t (glu).. rakd rá egy fasza részecskerendszerre azt kisérletezz...
  • fle go
    Probalkozom igy is ugy is...csak se igy se ugy nem jon ossze:)
  • fle go
    Koszi a segitseget, gondoltam hogy valami ki van hagyva a tutorialbol csak nem tudtam mi az.
  • KisQbi
    nekem mindig kifagy a max hogyha avi-t mentenék....

de mivel álltalában úgyis utómunkázni kell... szóval én mindig TGA seq-be mentem...
  • Malakai
    Jaaa, értem.. Igazából én tartom, hogy egyszerűbb modellezni egy állóképhez, de ha így vagy vele, akkor hajrá! :)
  • fle go
    Bocs valoban e nelkul kell irni..elnezest.
    Egyebkent csak kiserletezgetek, a lavalampaba szeretnek jo folyadekot csinalni, contestre nem keszulok.
  • Aldaryn
    Jaja, nem ragasztó!