1983
vajon tényleg a vinyó a hibás? és ha igen, akkor mit lehet tenni?
-
#383 Érdemes a 8MB cashe miatt a drágább winyót venni? -
#382 Ha nekem kibír 4-5 évet akkor a zaj a legkissebb probléma. -
#381 Én leszarom hogy hangos, csak lassabb lett a felpörgési ideje. -
#380 Nekem is Maxtor van, már több mint 1 éves, és a letöltéstől nekem is zajol de ettől eltekintve kifogástalan. -
#379 Igaz, az egyik maxtorom lassú és kicsit hangos lett a sok letöltéstől, de másik az tökéletes, majdnem 1 évesek. -
Roll #378 Nekem 2 maxtor vinyóm van, már elmúltak 1 évesek és semmi bajuk sincs. Na ehhez mit szólsz? -
#377 De csak ha letöltésre használod. -
#376 Maxtor az egy trágya szerintem!Ha azt veszel nem adok neki fél évet és először hangja lesz majd hosszan áll le és utána majd aztán a kedvenc dolgát csinálja:kattogás!!!!
:-))
Seagate -
#375 Ha a Samsung 3év garis akkor én azt vennék, az meg nem baj ha Ata 133-as, mert attól mág Ata 100-ban is műxik. -
#374 Egy par kerdesem volna:
Az alabbiak kozul melyik tartosabb: (nem tudom a pontos megnevezest)
Mind 120 GB, 7200 rpm, ata133, 8 mb cache
Seagate, Maxtor, Western Digital, Samsung, IBM ?
Baj-e, ha a vincsi ata133-as, de az alaplap csak ata100-as? -
#373 Szedd le a ház oldalát, és menet közbe (ne töltés alatt, inkább mikor biosba vagy) mozgasd a vinyó tápkábelét és ha akkor csinálja akkor csati hiba. Már nem először találkozom maxtornál ilyennel. Full scandisk-et mindenképp futtass, ha van bad sector akkor emiatt van. -
#372 Az olvasófej. -
#371 Amikor sokat kezd dolgozni a vinyó,
akkor olyan hangosan kattan egyet néha, mint amikor beteszek egy floppy -t,
Maxxtor 80 Gb -os om van.
Mi lehet ez ? -
#370 Seagate-et válasszam inkább, az jól bevált márka, nemigaz? Érdemes a 8MB cashe miatt a drágábbat venni? -
Borg #369 Ez így nem igaz, mert akkor értékegyeztetéssel másra cserélhetsz. -
#368 Aha de ha a Samsung azt mondja hogy év múlva leáll a gyártással akkor ugrott a maradék 2év gari! -
#367 A Samsungra egyébként 3 év gari van, ez sem mellékes. -
#366 Köszi mindkettőtöknek.
Igen, Abit IS7-E alaplapom van és azon tudja kezelni a SATA wincsit. Tehát inkább Seagate? A csendesség számomra elég fontos dolog. Nekem csak egy winyó lesz benne, jelenleg is csak egy van.
Mostmár csak az a 8MB-os cache érdekel, hogy érdemes-e nekem ezért többet fizetnem?
Gyorsabbnak nem gyorsabb a SATA az ATA wincsinél? -
#365 A 8 megás cache csak azt teszi,hogy a 8 megánál kisebb fájlokat nagyon gyorsan másolgassa! -
#364 Háj szerintem a 120 GB Seagate 7200rpm /8MB cache , S-ata/ winyot vedd meg mert új csapágyazással látták el csendes mint a picsa!
Apropó van egyáltalán SATA vezérlőd? :-)
Persze hogy jobb a Serial ATA ott már nem kell foglalkoznod a jumper-kel!Akkor igazán jó a Serial ATA egy gépben ha csak olyan winyok vannak benn akkor tényleg gyors az adatátvitel!!:-) -
#363 Szerintem jó mindkettő, nekem van 2 db 120-as Maxtrorm és amelyiket letöltésre használom az kicsit már tropa (kicsit hangos és nagyon lassú), igaz a másik az kifogástalan. Azoknak is 8 megás a cache-jük. -
#362 Köszi!
Tudnál még abban segíteni, hogy melyiket érdemesebb megvásárolni:
120 GB Samsung 7200rpm /8MB cache , S-ata/
120 GB Seagate 7200rpm /8MB cache , S-ata/
Ja és mennyire fontos, hogy 8MB cache? Mert nélküle azt hiszem 2 MB van, de valamivel olcsóbb a wincsi. Megéri a plusz pénz?
Sokkal gyorsabb a S-ata, mint az ATA100, vagy 133? -
#361 10.000 -
#360 Szerintetek mennyit érhet egy 40GB-os Quantum Fireball 7200 RPM kifogástalan állapotban? -
#359 Nav nekem is telepitve van, s ha jol emlekszem, azota kutyalkodik, miota feltelepitettem, nagy valoszinuseggel ez lesz a.
Kosz :^) -
#358 #262 -
#357 Sziasztok, a kov. lenne a problemam:
Van egy 40 gb-s 7200 rpm-es Western Digital vincsim. Neha mikor athelyezek egy nagyobb fajlt egyik particiorol a masikra, megesik, hogy "elfelejti" torolni a regi helyerol, csak napok, hetek utan szabadul fel a hely.
Valaki talalkozott mar ilyen jelenseggel? Mitol lehet ez? Valami hardveres hiba, vagy csak a vindoz teszi az eszet? Megjegyzem, hogy utoljara 2 eve telepitettem az xp-t, s azota egy virus is igencsak megdolgozta...
AZert erdekel nagyon a dolog, mert tervezem eladni, s tudni szeretnem, hogy eladhatom-e egy baratomnak, vagy inkabb sozzam ra egy idegenre..? ;^) -
#356 Semmit, lehet minden partíción lapozófájl. Betudod állítani a helyét és méretét, valamint hogy a gép kezelje (ajánlott), vagy kézzel állítod be. -
#355 Lehet más írt már ilyet, nem olvastam vissza mindent, lehet hogy csak én vagyok amatőr, de: nálam a pagefile át van irányítva egy külön partícióra a Temporary Int.Files-el együtt. Viszont pl Commanderben látom a file-t a helyén és még egy másik partíción is. Mérete ua. Na vajon mit lőttem el? -
Roll #354 és hol????
-
#353 kb -
#352 ööö kb mindegyik win2k winxp ben van konvertáló program fatról ntfs re. -
Roll #351 Nem kell regisztrálni, teljes 8.0-ás dos-os verzió.
Amikor rákattintok akármelyik particióra hogy konvertálja az összes fat,fat32,ntfs gomb szürke.
És így nem tudok összeilleszteni egy dvd képfájlt, mert fat32-be 4gigás a max fájlméret. -
#350 Mert nincs regisztrálva, keress hozzá termékkulcsot! Szerintem ez a legjobb partícionáló progi. -
Roll #349 milyen programmal tudok egy fat32-es particióból ntfs-t csinálni, úgy hogy a rajta levő dolgok ne vesszenek el?
A partition magic 8 nem enged konvertálni, szürkék a gombok. -
#348 letöröltem -
#347 Azt sehogy, minden vinyón ott van az a 8 megás partícionálatlan terület, de azt nem mutatja külön meghajtóként. -
sniper #346 #341, csak ertelemszeruen nem a meghajtojelet kell kergetni. -
#345 hogy lehet eltűntetni egy partíciot?mert van egy kemény 8 megás,
van partício magicem,esetleg ott kell?valaki help -
sniper #344 SATA vinyot USB-re kotozgeto kabelt latott-e mar vki Magyarorszagon? Ha megis, akkor mennyibe kerul?