1983
vajon tényleg a vinyó a hibás? és ha igen, akkor mit lehet tenni?
-
#423 mármint? fizikailag még egyben :))
próbáltam többféleképpen is partícionálni, most 3 részre van osztva, de próbáltam már 13 részre is, ugyan az, az első partíciót nem szereti.
-
#422 Hány darabban van? -
#421 Win98 / Fat32
-
#420 Oprendszer és filesystem? -
#419 2- 3 éves Maxtor, 40 GB.
-
#418 Milyen vinyó? -
#417 bocs a képért, tán így:
-
#416 Erre tudtok vmit mondani?
XFdiskel hoztam létre partíciókat, és az elsőre ezt írja formatáláskor:
a többi partíció működik rendesen!!!
Bad sector elvileg nincs rajta, vagy 4 órát ment rajta egy kereső 33 GB -
#415 ok mos csinálok mindent és irok -
#414 Innen leszedheted:Spybot search and destroyer -
#413 Szerintem jó lesz a Norton 2004 csak frissítsd a neten keresztül és utánna keress vele. Tegyél fel Trojian víruskeresőt is mert a Nortonnal nem tudod megtalálni az ilyesmit. A Spybot a kémprogramokat távolítja el a gépedről, biztos tele vagy velük. Ha megvolt a vírusirtás akkor teszteld a vinyód és írj hogy mi a helyzet. Midjárt nyomok spybot linket. -
#412 A spybot progi az mire jo??
Nem ismerem! -
#411 Van itthon mcafee prof 7 az jo lesz?
meg norton prof 2004 is van -
#410 De nem erre a lassu winchesterre hanem az egyik kötet-re
ez teljesen üres két játék rar fájlai vannak semmi más -
#409 Több mint valószínű hogy tele van vírussal és kémrobottal a géped. Mindenképp tölts le egy víruskeresőt pl. Norton antivirust, meg egy Spybot progit. -
#408 jaja erröl ide töltök mindent -
#407 És erről a gépről netezel? -
#406 Win xp pro, Xp 2200+, 512 mb pc 2700(2-3-3-6) , ninsc rackbe egyik se nem használok viruskeresöt régen mcafee volt de letöröltem! -
#405 Milyen: oprendszer, konfig, van rackbe vmelyik, víruskeresőt használsz? Elsőre ezekre adj választ, mer látatlanba nehéz! -
#404 Segitsetek mer nagyon el vok keseredve
Van két sp 80-as samsung merevelemzem!Egyik vadonatuj és gye slaven van és teljesen le van lassulva mig megnyit egy 14 mb rar fájlt az 55 másodperc...........legelején ápr napig ilyen nem volt....mi zavarhatja vagy mia gond segitsetek nagyon szépen kérek mindenkit aki ért hozzá! -
#403 Amikor kivette és újraberakta aztán azvolt kiírva hogy nincs formázva:az lehet a probléma hogy a jumper rossz helyen figyel és még az is hogy nem is a normál hardware névvel ismerte fel a Windows!Furcsa jeleket ír be a normál név helyett!Nekem is volt már ilyen szituáció és átraktam a jumpert és felismerte normális nevén!
Ha nem megy a jumper-os megoldás akkor ha van neked Raid vezérlőd akkor tedd rá arra és szerintem ott nem is kéne formáznod a témát! -
Leo1987 #402 HAli!Van egy Maxtor 120-as wincseszterem és rajta van 50Gb anyag a wincsesztert kivehetőként használom!
A haveromnak kölcsönadtam elsőre betöltötte neki ,de miután kivette és újra betette már nem tudta megnyitni!
Azt írta ki ,hogy a wincseszter nincs formázva!
És amikor formázni akartam akkor + kiírta ,hogy nem lehet formázni!
Ilyenkor mi a tehendő?
Köszönöm! -
#401 kifogtad a jót!!!
10-böl 2 ami nem trágya!
ezt szólom -
#400 Hát nem tudok más tippet adni minthogy másold át másik vinyóra a 2 könyvtárat ha lehet és töröld utánna, ha kell formázd meg az egészet. -
#399 Ja akkor nem tudom! DE az a lényeg hogy minden program azt irta jo és hibátlan! -
#398 Hogy futtatsz scandisket ntfs-en? Mert xp alatt én nem találtam ilyet. Ha ntfs partíció van akkor nem kell scandisk. -
#397 nem mert lefuttatam a scan discet is meg valamilyen progit is ami wincseszterrel kapcsolatos és az is azt irta minden stimmel -
#396 Fat32-nél előfordulhat ilyen, de ntfs-nél elvileg nem. Nem bad sectoros a vinyód? -
#395 ntfs -
#394 Mármint Fat 32, vagy Ntfs? -
#393 Amelyik winyo nem müködik az egybe van(még egyenlöre)!! -
#392 Milyen partíciód van? -
#391 valaki a #387-re!!!!
pls -
#390 Akkor passz. -
#389 az egyikben 1-2 játékaim vannak
a másikban megegy zenealbum -
#388 Melyik az a két mappa? -
#387 Segítség!!!
Miért van az hogy eggyik winyomrol nem tudok megnyitni két mappát mert azt írja ki hogy: "nem érhetö el, hozzáférés megtagadva"!! -
#386 Akkor 1értelmű. -
#385 4000Ft a különbség, igaz, hogy nekem SATA kellene és ATA van csak 2MB cache-sel, SATA meg csak 8MB-os van. -
#384 Mennyivel drágább?