1983
vajon tényleg a vinyó a hibás? és ha igen, akkor mit lehet tenni?
  • nemcsakfeel
    mármint? fizikailag még egyben :))
    próbáltam többféleképpen is partícionálni, most 3 részre van osztva, de próbáltam már 13 részre is, ugyan az, az első partíciót nem szereti.
  • stone
    Hány darabban van?
  • nemcsakfeel
    Win98 / Fat32
  • stone
    Oprendszer és filesystem?
  • nemcsakfeel
    2- 3 éves Maxtor, 40 GB.
  • stone
    Milyen vinyó?
  • nemcsakfeel
    bocs a képért, tán így:
  • nemcsakfeel
    Erre tudtok vmit mondani?
    XFdiskel hoztam létre partíciókat, és az elsőre ezt írja formatáláskor:

a többi partíció működik rendesen!!!
    Bad sector elvileg nincs rajta, vagy 4 órát ment rajta egy kereső 33 GB
  • Ruffi
    ok mos csinálok mindent és irok
  • stone
    Innen leszedheted:Spybot search and destroyer
  • stone
    Szerintem jó lesz a Norton 2004 csak frissítsd a neten keresztül és utánna keress vele. Tegyél fel Trojian víruskeresőt is mert a Nortonnal nem tudod megtalálni az ilyesmit. A Spybot a kémprogramokat távolítja el a gépedről, biztos tele vagy velük. Ha megvolt a vírusirtás akkor teszteld a vinyód és írj hogy mi a helyzet. Midjárt nyomok spybot linket.
  • Ruffi
    A spybot progi az mire jo??
    Nem ismerem!
  • Ruffi
    Van itthon mcafee prof 7 az jo lesz?
    meg norton prof 2004 is van
  • Ruffi
    De nem erre a lassu winchesterre hanem az egyik kötet-re
    ez teljesen üres két játék rar fájlai vannak semmi más
  • stone
    Több mint valószínű hogy tele van vírussal és kémrobottal a géped. Mindenképp tölts le egy víruskeresőt pl. Norton antivirust, meg egy Spybot progit.
  • Ruffi
    jaja erröl ide töltök mindent
  • stone
    És erről a gépről netezel?
  • Ruffi
    Win xp pro, Xp 2200+, 512 mb pc 2700(2-3-3-6) , ninsc rackbe egyik se nem használok viruskeresöt régen mcafee volt de letöröltem!
  • stone
    Milyen: oprendszer, konfig, van rackbe vmelyik, víruskeresőt használsz? Elsőre ezekre adj választ, mer látatlanba nehéz!
  • Ruffi
    Segitsetek mer nagyon el vok keseredve
    Van két sp 80-as samsung merevelemzem!Egyik vadonatuj és gye slaven van és teljesen le van lassulva mig megnyit egy 14 mb rar fájlt az 55 másodperc...........legelején ápr napig ilyen nem volt....mi zavarhatja vagy mia gond segitsetek nagyon szépen kérek mindenkit aki ért hozzá!
  • Gabesz amd64
    Amikor kivette és újraberakta aztán azvolt kiírva hogy nincs formázva:az lehet a probléma hogy a jumper rossz helyen figyel és még az is hogy nem is a normál hardware névvel ismerte fel a Windows!Furcsa jeleket ír be a normál név helyett!Nekem is volt már ilyen szituáció és átraktam a jumpert és felismerte normális nevén!
    Ha nem megy a jumper-os megoldás akkor ha van neked Raid vezérlőd akkor tedd rá arra és szerintem ott nem is kéne formáznod a témát!
  • Leo1987
    HAli!Van egy Maxtor 120-as wincseszterem és rajta van 50Gb anyag a wincsesztert kivehetőként használom!
    A haveromnak kölcsönadtam elsőre betöltötte neki ,de miután kivette és újra betette már nem tudta megnyitni!
    Azt írta ki ,hogy a wincseszter nincs formázva!
    És amikor formázni akartam akkor + kiírta ,hogy nem lehet formázni!
    Ilyenkor mi a tehendő?
    Köszönöm!
  • Gabesz amd64
    kifogtad a jót!!!
    10-böl 2 ami nem trágya!
    ezt szólom
  • stone
    Hát nem tudok más tippet adni minthogy másold át másik vinyóra a 2 könyvtárat ha lehet és töröld utánna, ha kell formázd meg az egészet.
  • AMD Norbee
    Ja akkor nem tudom! DE az a lényeg hogy minden program azt irta jo és hibátlan!
  • stone
    Hogy futtatsz scandisket ntfs-en? Mert xp alatt én nem találtam ilyet. Ha ntfs partíció van akkor nem kell scandisk.
  • AMD Norbee
    nem mert lefuttatam a scan discet is meg valamilyen progit is ami wincseszterrel kapcsolatos és az is azt irta minden stimmel
  • stone
    Fat32-nél előfordulhat ilyen, de ntfs-nél elvileg nem. Nem bad sectoros a vinyód?
  • AMD Norbee
    ntfs
  • stone
    Mármint Fat 32, vagy Ntfs?
  • AMD Norbee
    Amelyik winyo nem müködik az egybe van(még egyenlöre)!!
  • stone
    Milyen partíciód van?
  • AMD Norbee
    valaki a #387-re!!!!
    pls
  • 0ppika
    Akkor passz.
  • AMD Norbee
    az egyikben 1-2 játékaim vannak
    a másikban megegy zenealbum
  • 0ppika
    Melyik az a két mappa?
  • AMD Norbee
    Segítség!!!
    Miért van az hogy eggyik winyomrol nem tudok megnyitni két mappát mert azt írja ki hogy: "nem érhetö el, hozzáférés megtagadva"!!
  • 0ppika
    Akkor 1értelmű.
  • Ramore
    4000Ft a különbség, igaz, hogy nekem SATA kellene és ATA van csak 2MB cache-sel, SATA meg csak 8MB-os van.
  • 0ppika
    Mennyivel drágább?