winchester probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 60 GB-s Maxtoron már többször, a 80 GB-s Maxtoron pedig tegnap forudult elõ elõször.
Szerintetek a vincsikkel van a gond vagy valami más is okozhatja?
thx!
azért kérdezem h a windows-nak mi a baja
mert máskor is szokott baja lenni defrag közben mindig vmi más aztá megoldodott!
Szal mi lehet a gáz
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Bérbe vehet? reklámfelület...
lefuttattam és még midnig nem lehet defragolni mi a rák
sv- sorozatu samsung winchi(nem tul szar😄)
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Haveromnak megdöglött a 40Gb-os wincsije. Tud valaki olyan helyet, ahol meg lehet menteni valahogyan a wincsin tárolt anyagokat.
Vettem egy Hitachi vinyót, de töltésnél, másolásnál fura, ciripelõ, szinte csörgõ hangja van. De megy mint állat. Lehet hogy ennek ilyen a mûködési hangja? 7200RPM, ATA100...Segítsetek már.
7200 rpm 120 gb
IBM/Hitachi vagy Maxtor? (8 megás nem kell)
mondjuk eddig Maxtor vinyóim voltak túlnyomó részt, és nem volt velük gondom, illetve a hangjukhoz is hozzászoktam már
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ha a fenti sort bemásolod a RUN menüponthoz, akkor szerintem le is fog futni a konvertálás, de ha nem, akkor hozz be egy parancssort, és oda illeszd be!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A vinyómat másik gépbe raktam, leszedtem róla szükséges adatokat és utána töröltem róla. Visszaraktam az eredeti gépbe és bejött a lemezellenõrzés, megcsinálta és kijavította a hibákat. Betölt a windows(XP pro) és látom, hogy amit letöröltem még mindig ott van. Benyomtam a törlést és lemezhiba stb... újraindítottam és utána látszólag eltûnt, de a helyet még mindig foglalja, mert ha a gyökérbe kijelölök mindent akkar 5,35 Gb-t jelez és a sajátgépbe a vinyón a foglat terület 6,71 Gb. Hogy lehetne leszedni róla? Nekem azért kellene az a másfél giga. Segítsetek!!!
nekem az a problémám, hogy a winxp pro chkdsk-je windows alatti futtatáskor mindig hibát talál a vinyón, majd ha újraindítom, hogy ki is javítsa õket (chkdsk /F), akkor újraindításkor kijavítja. Ezután viszont miután elindul a windows és ismét futtatom a chkdsk-t windows-ból megint hibásnak találja a fájlrendszert.
Bad sectoros lehet a vinyó??
Amúgy Western Digital WDC WD400EB (40G)
kösz a helpet
(cél:irodai alk.)
winme,2000 mennyit foglal??
(1.7cel,256DDR)
Van egy WD Caviar 6,5 gb-os vinyóm, amit mobil-rack-ben használok. Amikor utoljára betettem a gépbe, másolás után kb. 3 órával kattant egyet.
Azóta ha bekapcsolom a gépet, folyamatosan kattog.
Az adatokat nagyon lassan tudom megnézni.
Formázásnál kb. 40%-ig megy el.
Hallotam olyasmit, hogy kiakad a fej stb.
Dobhatom ki a vinyót?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Fdisk nem igazán nyerõ pláne nem ntfs-re...
SF
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nincs rajta lehatároló jumper állás?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ez elég rosszul hangzik.😞(
az a baj, hogy a memóriát nem is fogom tudni kicserélni, mert egyetlen ilyen típusú rammal szerelt gép sincs az ismerõseim körében.
honnan lehet megtudni, hogy nem bad sectoros floppykon vanak a tesztprogik?
amikor bebootol a gép a floppykról, elkezdei begyûjteni az adatokat, de aztán vmiért az egyik a copying files-nál, a másik bedig a további részek felismerésénél megáll. de az ibm-féle elindítja a tesztelõt, és le is tudom futtatni. sem a gyors, sem a teljes nem jelez hibát, rendben lefut. biztos hogy az alaplap a "leggyengébb láncszem"?
1. az IDE vezérlõvel, hogy a floppyt sem olvassa rendeses
2. vagy a memóriával, hogy hibázik...
Kezd ott, hogy kiveszed a ramot belõle, és kipróbálod másikkal. Ha igy is csinálja a hibát, akkor alaplapcsere!
Persze csak miután meggyõzõdtél róla, hogy nem badsectoros floppyra tetted a teszteket...
Az hogy a floppyról sem olvas, szerintem egyértelmûen alaplapi IDE vezérlõ hibája lesz..
Mellesleg:
1: Mennyi idõs a vinyó?
2: Csak XP-vel szaraxik?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
egyébként természetesen pIV
nesze, remélem mostmár neked jobb 😉, mert nekem még mindig meg van a problémám.
mi az a "cache hiba" ? és mit lehetne tenni?
Borg: az ibm-es tesztprogi, bootolásnál betöltõdik ugyan, de addig rengeteg hibaüzenetet ír ki. egyébként a teszt rendben lefutott,nem jelzett hibát. és most mit csináljak?