34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#3033 nekem fasza gépem van, de úgy legatyásodtam hogy nem hogy pizzát de zsíros kenyeret is nehezen tudom összeszedni :D lol :DDDDDDD -
#3032 Csökevényes értékítéleted egyértelműen megmutatkozik.
Ha valami kell, szólsz anyuéknak oszt csá.
Fogalmad nicns mennyit jelenthet egy 20 év körüli embernek 3 ezer forint havonta.
És képzeld, nem rendel mindenki hetente pizzát (DE PLÁNE NEM 3rugóért vazze)!!!!! -
#3031 Rossz a sorrend:) : cheat, magyarítás, végigjátszás. -
#3030 NEM. De nem vagy túl tájékozott:). -
#3029 Aki nem tud napi 12 órát nyomni egy mmorpg-el annak esélye sincs tartani a lépést. Kicsit flusztráló hogy szinte "muszály" játszani mert elmaradsz nagyon. -
#3028 Bocs, nem bántani akarlak, de vmi azt súgja h. nincs sok humorérzéked... -
#3027 Ja akár be is fejezhetitek a fikázást. -
kiskorúbézoltán #3026 Na , most jól kihisztiztük magunkat ... -
#3025 De aztan kell meg hozza neki magyaritas, cheat, vegigjatszas stb. Ket nap mulva uninstall, aztan johet a kovetkezo jatek:)) -
kiskorúbézoltán #3024 Ne húzd fel magad , legalább nem azt kérdezte elsőre , hogy : "Hol lehet letölteni ? " . Én az ilyenektől tudok a falra mászni , mindegy mi az , de kell neki ingyér , warez-ba ... -
#3023 ahhoz hogy az ember tudjon kérdezni tudni kell valamit, nem? :) -
#3022 Az olyan emberektől, mint te Guba, a falra mászik a játékot egy kicsit is ismerő ember. Nagyon nem szeretem az olyanokat (és ezzel én nem vagyok itt eggyedül hálistennek), aki bejön valahova, meglát pár képet aztán máris azt hiszi, mindent tud és akkora baromságokat kérdez, hogy az csak na. Szóval én helyetted is felhúztam magam. -
#3021 Haha. -
#3020 Le, meg is roggyant alatta az asztal :DD -
#3019 gratula guba, látom már itt is letetted a névjegyedet -
#3018 Testver ertelmezd mar a mondatot amit irtam hogy nem huztam fel magam.Szolj ha nem erthető. -
#3017 En nyugodt vagyok;) Csak tajekoztattam, hogy sajat hulyesegen - lustasagan - ne huzza fel magat:)) -
#3016 Nyugalom! -
antijedi #3015 ott a pont... :) -
#3014 Ha van eszed VIP-nek lenni, akkor miert nincs az 5 oradbol kb 2 perced, hogy utana nezz a dolognak.
Orulj neki, hogy nem hurrogtak le, hogy ekkora baromsagot kerdeztel. Ha meg egy teljesen ismeretlen jatek lenne, meg akkor is alap, hogy mielott kerdezek, legalabb megpobalok minimalisan utana nezni. De ennel, kifejezettem hulyeseg ilyet kerdezni. -
#3013 Nem sertodtem meg.....az azonnal az kb 5ora volt szal azert irtam ezt.De nem sertodtem meg csak nem akartam elolvasni 3000 hozzaszolast.De azert kosz
-
kiskorúbézoltán #3012 SRY az OFF-ért ... -
kiskorúbézoltán #3011 Talán ha egy picit beleolvastál volna a topic-ba , rájöttél volna , hogy nem jelent még meg .
Egyvalamit én is kérdeznék Tőled : ha annyira azért nem érdekel a dolog , hogy visszaolvass egy kicsit , miért sértődsz meg ha másokat nem érdekel az okos kérdésed és nem válaszol rá azonnal ?
-
#3010 lol:DDD -
#3009 Koszonom szepen azt a sok valaszt a kerdesemre -
#3008 Kikapcsoltam, de akkor is csak odáig jutott, hogy connecting to server és itt ki is fagy... -
#3007 ps.try.hu -
#3006 Kapcsold ki a tűzfalat! -
#3005 Nekem mért nem megy ez a szerverkapcsoltos játéktesztelő? Elindul, aztán ott helyben ki is fagy. Lehet, hogy ennyire kevés lenne a hardware-konfigom? -
#3004 Az MMORPG-k terén én még nem láttam olyat, amely képes lenne kellően lekezelni egy FPS akciójáték-alapú rendszert. A legtöbbnél a harc is körrendszerű. Bár én nem vagyok nagy MMORPG fan, de pl. az SW:Galaxies-t amiatt nem próbálom ki, mivel problémás a pénz befizetése... -
#3003 Megejelent mar? -
#3002 hat en nem banom,hogy nem mmorpgm, mivel igy lehet csak igazan jo sztorit, izgalmas jatekmenetet, profin kidolgozott terepet, karaktereket csinalni.
Tehat ennek is megvan a piaca, nem lenne jo, ha mmorpg lenne minden jatek. -
#3001 Jaaaaj...
Könyörgöm, kb. egy házhoz rendelt pizza áráról beszélgetünk!
Ha van pénzed netre, procira, videókártyára, ram-ra...
Akkor nehogy már egy pizza legyen a kérdés! :)
Na mindegy... -
#3000 Mar megjelent? -
#2999 Kössz szépen! -
#2998 benchmark eredmenyek -
#2997 Hi all! Mi az oldal címe, ahol kivoltak írva a tesztek eredményei, amit a alfával csináltunk! -
#2996 én dolgozó ember vagyok közepesen keresek és mégis elgondolkodom egy havídíjas gamén. Épp elég hogy megveszem pl a stalkert. -
#2995 haha,na ebben k**va nagyot tévedsz. -
#2994 Sokan nem tehetik meg a havi 3k-s díjat.
HA HA HA.
Akinek van annyi pénze, hogy tud venni elég erős gépet a játék futtatásához, és még a havi netszámlát is be tudja fizetni, annak már olyan mindegy 3 ezer oda vagy vissza...
Szerintem...