34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • LSC
    Jó ez így. Sokan nem tehetik meg a havi 3k-s díjat. MEg az mmorpg-nél az van előnyben aki többet játszik és vannak arcok akik nem szégyellenek napi 12 órát is gémelni. Mennél a kis ak-val ő meg kifüstölne egy rpg-vel.
  • SoDI---
    Bár lehet, hogy "élő" interaktivitás nélküli feldolgozás is csak a realitásra tesz rá egy lapáttal, mert (NPC-k ide vagy oda) az összhatás az egyedüllét érzését erősíti, ami valóságnak meg is felel, mivel ha arra mászkál az ember, akkor azért le lehet ejteni a gombostűket halál nyugalomban, nem fognak embert érni :)
  • SoDI---
    Tudjátok, én igazán azon csodálkozom, hogy az ukrán srácok miért nem csinálnak a cuccból Single Player helyett valami masszívan multis RPG-t?
    Úgy jobban ütne, mint így...
  • LSC
    Azt tudom hogy számos terhelő tényező lessz még (nem vagyok hülye) de ellensújozza az hogy optimalizálva lessz a dolog mert az alpha-ban tuti nincs mert ez az utolsó fázis szokott lenni egy játék készítésénél. Ha most megy 130 fps-t akkor tuti frankó bizti vagyok benne hogy fog menni simán 60-at ami elég nekem.
  • hispan2
    Örülök a vélemények széles skálájának, belátom bűneim és vezeklek értük. Még annyit, hogy énszerintem véleményt senki nem mondott olyan szinten, hogy az ártana a játéknak, sőt! Én olyan visszhangokat kaptam, hogy akinél ment az alfa, az elégedett volt vele így is, és jó volt belegondolni abba, hogy a végleges vertzió csak jobb lesz. Én speciel direkt nem játszottam vele, nem akartam semmit előre tudni (az más kérdés, hogy nem is menne a gépemen).
  • dikki*yysw
    Pontosan erről beszélek. Ha én csinálok egy oldalnak magyar fan-paget (csinálok, elég soknak mégha nem is dedikáltat csak behun-cikket) akkor próbálom nem elriasztani tőle az embereket :)
  • [NST]Cifu
    Ha te egy két éves (!!!), jobbára Dx7-es motorral pörgő pre-alfa alapján úgy gondolod, hogy meg tudod állapítani, mennyire lesz gépigényes a még jelenleg is fejlesztés alatt álló végleges verzió, akkor csak gratulálni tudok...
  • LSC
    De azért ábrándulj ki mert ezeket nem váltja le mert a két műfaj ég és föld lessz. Ez nem egy szimpla FPS lessz.
  • LSC
    ja mi az? Valami betegség?:)
  • Taptarap
    és a SOF2?
  • LSC
    Itt az a különbség a HL és DOOM alfa között hogy ez már így ütős volt és nem szaggatta szét a gépem (tudom effektek lesznek meg AI) de akkor is 3* gyorsabb lessz mint pl az űberfasza társai.
  • LSC
    Meg igen csak demoralizáló lehet egyes embereknek. Egy jó trailer 1000* többet ér.
  • 0ppika
    CS, az mi?
  • Pupcika
    bátran merem állítani, hogy jó utódja lesz a CS-nek is és a SOF2-nek is :D
    Nagyon várom már.
  • dikki*yysw
    Ez így helyes. Jól döntöttél.

Ha pedig kicsit jobban belegondolsz: valószínűleg azért csinálod az oldalt, mert várod a STALKERt. Mert érdekel, mondhatni szereted már most.
    Ha kijön rongyosra játszod.

Más játékoknál az alfa verziók kiszivárgása csak ártott a játéknak. A Hitman2, a Jedi Knight 3, a HL2, mind kárt szenvedtek.

A legnagyobb vesztes a DOOM^3 volt, hiszen még ma is nap mint nap látni olyan embereket, akik a 3 éves alfa alapján mondanak véleményt arról a játékról.

Én nem láttam a STALKER alfát, ahogy a többit sem. De kétlem, hogy jót tesz egy játéknak, ha tökéletesen félkész, kiforratlan verziót "adnak" közzé belőle.

Amennyire én tudom, még DX8-as effektek sincsenek nagyon benne, ellenfelek szintén nincsenek. Nehogy már, ha ez alapján ítéli meg egy átlagember, azt mondja, hűdejólesz (az átlagember ez alapján ítéli meg. Lásd többi játék.)

Ergo csak ártanál vele egy játéknak, aminek a fan-oldalát üzemelteted. Aki már le akarta, letöltötte, a "hcgamerek"; ők azok, akik valamennyire talán képesek azt mondani, hogy "ez egy alfa, nincs kész". Aki letöltené még rólad, az a mezei átlagember, aki az alfa alapján mondana véleményt.
  • dikki*yysw
    Ha elolvastad volna ezt a pár üzenetet, nem osztottuk a weblapot. Elmagyaráztuk neki, hogy nem legális a lopott alfa verziók kirakása.
    Kettő nem ugyanaz. Még jót is tettünk neki.
    Aranyosak vagyunk.
  • Tibre
    sztem nem
  • plas
    most mindenki osztja hispan2 weblapját (peeerszeee kívülállóként mindenki okosabb), aztán majd ha kijön a game, mindenki ott fog lebzselni...
  • hispan2
    LEGYEN!

Meghátrálok és engedelmeskedem a tömeg erejének. Elgondolkodtam, hogy mi a fontos egy weblap szerkesztése folyamán, és arra jutottam, hogy a látogató szava az első. Letörlöm tehát az Alpha letöltési lehetőséget, illetve más formában lesz jelen. Holnap pedig update lesz.
  • Tibre
    arra még nem gondoltál,hogy a GSC nem vágja a magyart és ezért nem szólnak semmit az oldaladért?
  • Tibre
    ráadásul ezek már holt unalmas képek meg már biztos,hogy voltak itt a fórumon is csak más szemszögből
  • Tibre
    nagyobb nem volt?
  • Alexease
    Szerintem mindenki olvas egyebb weboldalakat is, felesleges igy szetcseszni a forumot:((
  • dikki*yysw
    A hivatalos oldalak nem raknak ki alfát, te se rakj ki. Köszi.
  • dikki*yysw
    Aha és ugye arról is tudsz, megmondták, hogy a véglegesben nem alufelnis Nivák lesznek, mint a ragdoll meg vehicle physics trailerben.
  • hispan2
    Olyan jogon rakok ki logot, hogy ők a hivalos oldalaik közé vettek, minden héten maiklt kapok tőlük a legfrisebb képekkel, írásokkal, és az égy egyadta világon semmi bajuk nincs a lapommal.
  • LSC
    igen erősen elképzelhető az olyan lámáktól akik egy HL2 fílinget akarnak.
  • LSC
    ha ez így lessz az évszázad gémje lehet.
  • LSC
    Egy régebbi trailerből ami nagyon ütős volt.
  • grebber

• Tibre
    kopizd már be a cikket :)
  • Árnyvadász
    Kell. hétvégét all! Azt hiszem kicsit kipihenem a heti fáradalmakat a karibi szigetvilág meleg homokpartján. Szóval... Akarom mondani Far Cry.exe duplakikk.:) Kedden ugyanitt!
  • Árnyvadász
    Meglehet. Szerintem a Stalker az első felnőttesebb program a PC-s iparban. Igen realisztikus lesz. Tehát aki árkád FPS-t vár a Zónában, szörnyekre lövöldözve az felejtse el a Stalkert. Amúgy a fejelsztők kitértek arra a leírásban, hogy: Végig lehet vinni esztelen öldökéléssel is a progit és a küldetések teljes mellőzésével, csak úgy a játék lényege veszik el, és még így is kell azzal foglalkozni, hogy mit eszel, hol alszol, megfáztál e az esőben és emiatt csökken a teljesítményed és egyéb... Tehát realizmus igencsak ott lesz. Számomra ez nagy pozitívum, a fiatalabbak, lehet emiatt inkább Doom3-t játszanak majd.
  • cifuatwork
    Mibe fogadjunk, hogy a megjelenés után minden láma fegyver-csítért fog sírni a topicban - hogy ők egy tőrrel rohangáljanak, és gondolkozzanak/kereskedjenek? Ugyan már...
  • Tibre
    jaja én is támogatom ide azzal a 8 oldalas cikkel :)
  • M@TriX
    ;)
  • Alexease
    Scannelhetned a cikket, szerintem senki nem ad ki csak ezert 2000 HUF-t:)
    A GS-nek meg mindegy. IDG, van mit a tejbe apritani, ingyen utazgatasok a nagyvilagba, vagyis nem kell oket sajnalni:))
  • M@TriX
    egy régi videón alufelnivel volt, de biztos kiszedik, emléxel, egy tuning nivaval repesztettek...
  • Esrohnoil
    "Túlélő"? :)
    Ennek igazán örülök, mivel most kapásból a Fallout sorozat jutott eszembe róla. :)
    Esetleg egy fallout-mod milyen lenne?
  • G. Joe
    Ezt 24 órás hülyeségethonnan vetted?
    1 perc utás is törvlnyt sért aki illegális anyagot tárol a gépén.
    Addig szép és jó, hogy egy fan site-ot üzemeletetsz, ez teljesen dicsérendő, de de mihelyst illegális anyag kerül rá, törvényt sértesz.
    Az hogy kiirod, te nem vállalsz felelősséget, nem ment fel semmi jogi következmény alól.

Továbbá, milyen jogon raksz ki az oldalra egy THQ logót? Amig fansite vagy ok, de ha átmentél warezba, akkor semmi jogod hozzá.

Netalán a full verziót is letölthetővé szeretnéd tenni? :P