34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#2873 DC-n keresd, szolj ha megtalaltad. -
#2872 Persze-persze... -
#2871 LoL.... -
#2870 Most ez mikor ijatek????Le lehet szedni? -
#2869 ebből a videóból vannak a nem régibben megjelent képek ? -
#2868 Csak így egyszerűen: a grafika jó! -
#2867 ez kurvajoo, a grafika lelegzetalallito, a fizika is tokeletes, bar az a nehany tizedes kesleletetes tenyleg megvan, remelejuk javitjak meg -
Zsoltee_a_bator #2866 Fizikaval kapcsolatban: igen, meg kell egy kis finomhangolas es jo lesz. Felkesz jatek..
grafika... lol. mondj egyet ami kb igy nez ki, meg a farcry sem.
gagyi fikagep vagy, ennyi. -
#2865 Elég gagyi a robbanás után 2-3 tizedmásodperccel való tárgy- és állat felröppenés megvalósítása. Mintha a robbanás közelében lévő dolgok elgondolkoznának, hogy vajon meddig repüljenek, majd útrakelnek... röhej.
Video a Hardwired-en - 127MB - fegyverbemutató. Grafika szar.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
kiskorúbézoltán #2864 AMD-65 van , azaz volt , AK-63 tuti , hogy van mert ez van most rendszerben ha jól tudom .
Kissé mintha off-ba hajlana a dolog , menjünk a HT topicba . -
#2863 AK-63 nincs. AMD-63 van. De az magyar gyártmány (de tényleg lemeztokos - lévén, hogy végülis egy kicsit átdolgozott AKM-47-ről van szó...). -
kiskorúbézoltán #2862 Hmm , valamiért úgy emlékeztem , hogy a lemeztokos változat már a 63-as számot kapta . -
AK-47: első változat, még forgácsolt tokszerkezettel
AKM-47: Az 50-es évek végétől gyártott, közismert AK-változat. Hajlított lemezből készült tokszerkezet, sok apróbb módosítás (összesen csaknem egy kilóval könnyebb súly). -
kiskorúbézoltán #2860 Helyesen : AKM-47 ??? -
kiskorúbézoltán #2859 Upsz , elbaxtam , SRY , sz'al ami "M"-es az lehet 47-es ? -
kiskorúbézoltán #2858 AKM[b/]-47 ??? Amúgy nekem inkább AK-74-nek tűnik , legalábbis a csőszájfék alapján ... de olyan bizonytalan vagyok , vagy nem ? :) -
#2857 Ugyan már korábban volt téma egy másik STALKER fórumban, de megjegyzem kicsit nevetséges, hogy a jobbkezes modelnél emberünk egy enigmát tart a kezében csaknem minden fegyver esetén - olyan AKM-47-est, aminek BALOLDALON van a hüvelykivető nyílása....
Mondjuk engem nem zavar, mivel én balkezes modellel fogok játszani, és a tükörmegoldás miatt ugye ekkor helyesen lesz ábrázolva szegény kalasnyikov... -
#2856 :D -
#2855 Általában be szoktam írni a következő frisítést is, ezt az imént elmulasztottam, most megteszem: 2004. 03. 05.
http://stalkerhun.uw.hu -
#2854 ott a :D végén, csak rossz poénnal szántam.
de egyébként okosabb lenne az aláírásba rakni a linket, és a hírdetést. és csak az újdonságot beírni... sztem 1szerübb lenne... sokan ezt csinálják. -
#2853 bocs, de nem reklámnak szánom. Ha már írok, mert ne tehetném oda a végére a linket. Egyébiránt hálistennek már sokan ismerik. az oldalt. -
#2852 nem unjátok ezt a sok honlap reklámot? :D -
#2851 Na akkor én elbúcsúzom a STALKER-től, aztán majd 1 év múlva ha lesz jó gép, akkor játszom.
Na jó, csak vicc volt. Majd megoldom valahogy. Bár elég mnukát ad nekem a weboldal is. Ha már itt tartunk, gyertek oda is fórumolni, mert kevesen vagyunk. Szeretettel várok mindenkit.
http://stalkerhun.uw.hu -
#2850 Az is van. :D+P1 100Mhz -
#2849 LOL -
#2848 jóhogy nem 486DX-en :)) -
#2847 Ez az "így jártam" esete, mondjuk érdekes, hogy a két másik nagy név (HL2 és Doom3) viszont elég durván támogatja visszamenőleg is a kártyákat (a HL2 ugye Dx6-ig, vagy a TnT2-től, míg a Doom3 a Gf1-től).
Más:
Feltünt már nektek, hogy a jobbkezes képeknél (van balkezes amúgy?) a fegyver tükrözve van? Bal oldalon van a hüvelykivető...
Mondjuk engem annyira nem zavar, én amúgy is balkezes vagyok, és mivel a balkezes nézet "tükrözéses" módszerrel lesz megvalósítva, én helyesen ábrázolva fogom látni a fegyverek... -
#2846 Nagy kár akkor a 1700Mhz-esen sem mert a videókártya gagyi...(#2835-#2836) -
#2845 A STALKER nem támogatja a GeForce 2 alapú kártyákat (így a Gf4MX szériát sem), a vonal a Gf3/Radeon8500-nél van meghúzva. A proci minimum 1Ghz P3, vagy azzal egyenértékű.
Szóval sajnos a te gépeden sem a videókari, sem a proci nem elégséges a futtatáshoz. -
#2844 Na megy azon a gépen?Leírtam a #2838-es be! -
Pontius #2843 ok, azota sikerült elindítanom
Hát nem semmi -
Pontius #2842 milyen configban? -
#2841 configban ird at a felbontast pl 1024x768-ra... -
Pontius #2840 Hali
Lenne 1 kérdésem.
Fentvan a gépemen a következő verzió: 2004.01.04-S.T.A.L.K.E.R._Alpha_demo, de sehogy nem hajlandó elindulni mert a monitort kivágja, hogy nem elég a képfrisítés, lehet valahogy orvosolni a problémát? -
#2839 Erről egy hivatalos tesztet: nem a processzortól, hanem a videókártyától függ. Nekem 566MHz-s Celeronom van, és nem megy annak ellenére, hogy másoknál ennél gyengébb gépen is fut. Az ok a videókártya, ugyanis nálam egy Integrált Intel Graphich Card van, ami éppen csak a Windows futtatárása alkalmas. Ugyhogy szerintem mindenki videókártyára gyúrjon, ha játszani akar. Ram ügyben nem nyilatkozom, mert szerintem 256-al nem ez a hiba oka. -
#2838 És egy
Celeron 400Mhz
256Mb Sd Ram
Geforce2 MX 400(Vagy 200.) 32Mb? -
#2837 állítólag valakinek elindult egy 233-son is 0.1 fps -el:) biztos elindul egyébként szerintem elfogadható minőségben legalábbis ez az alpha beta vagy mi. -
#2836 Geforce2 MX 400 64Mb! -
#2835 Ezt és nem értem.:) Megyezen?:Celeron 1700Mhz Geforce2 MX 400 256Mb Sd Ram. -
#2834 IBM PC kompatíbilis számítógép némi extrával