34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#3073 hát izé nem sok, haggyuk is. -
#3072 Me'k'kérdezhetem mi köze van SoDI családi hátterének a STALKER-hez? -
#3071 Tényleg? És miért nem?
(ugye azért van igaza kiskorúbézoltánnak, mert ugye "szabályosan" az ember látóvonalával párhuzamosan, az alatt tartja a fegyvert (sőt, akcióhelyzetben folyamatosan az irányzékon keresztül néz, még pisztolynál is), namost ez nem néz ki olyan látványosan, ezért a legtöbb játékban a közismert "oldalt félretartásban" ábrázolják...) -
#3070 Kocsi?
Egyik haverom 17 évesen vadi új "alfarómeót" kapott a jogsijához.
Én még életemben nem vezettem új kocsit.
Erről tehát ennyit. -
#3069 Naplopó?
LOL!
Szegény anyám két főállású alkalmazottat foglalkoztat (egy könyvelőt, és egy titkárnőt), de még is így azt se tudja, hogy kapjon, reggel korán kel, és késő este holt fáradtan dől be az ágyába. Bíróságról bíróságra, APEH-től egyik majd másik ügyfélhez, plussz még akiket az irodájában fogad.
Sok mindent lehet mondani rá, de azt, hogy naplopó semmi féle képen :-)) A legtöbb embernél keményebben dolgozik... -
#3068 Ez nem szemetkedes, ez teny:(
Az osszes ugyved, kozjegyzo, allamihivatalnok, es a tobbi korrupt naplopo, irrealisan tul van fizetve. Sajnos az ilyeneknek megy jol.
Ne vedd SoDI szemelyesnek, ezt minden naplopora ertettem. Egyforman ruhelem az osszeset! -
#3067 gondolom kocsit is kaptál már 18 szülinapodra vagy majd fogsz? (Csak szemétkedem ne vedd fel) -
#3066 bah az a lol hogy most néztem és a BF vietnam-ban is a másik oldalon van sok fegyvernek. Ez ilyen divat lett mostanában? -
#3065 9800 PRO-val, meg közel 3 Ghz-es proci van a gépben, de nagy a siránkozás. nem szeretem a kétszínűséget. -
#3064 20 éves ember miből vesz gépet? :))) -
#3063 Fogalmad nicns mennyit jelenthet egy 20 év körüli embernek 3 ezer forint havonta.
10 dollárról beszélgetünk... -
#3062 mit dolgozik a muterja?
Ügyvéd. -
#3061 "When it's done." -
#3060 Csak beül egy étterembe aminek a tulaját a muterja lekötelezte és máris ingyen ebéd....
(nem vicc)
Na jó, de a szépséghibája a dolognak, hogy az az étterem nem esik útba az egyetem és a lakásom között, tehát viszonylag ritkán használom ki, hogy anyukám sokszor ad nekik pénz nélkül is jogi tanácsot...
De ez tényleg rohadtul OFF téma itt... -
#3059 Srácok S.T.A.L.K.E.R-nek mikorra várható a megjelenése? -
kiskorúbézoltán #3058 Ha már kötekedünk : ott sem ! -
#3057 Aha... balkezes fegyvertartásnál sem? -
#3056 Nézd a jó oldalát: Máskülönben sosem látnád a hüvelykivetőt működés közben. ;-) -
#3055 A gém attól még isten kira lessz de miért kell ilyen gyerekes baromság miatt a valós fegyvereket elcseszni. -
kiskorúbézoltán #3054 Jól van , értem én , hogy ettől nem dől össze a világ , de számomra ez nagyon illúzióromboló . -
#3053 bár a sok negatív kommentre a hivatalos fórumban lehet meggondolják magukat. Egy olyat nem olvastam hogy : hú de fasza ez így mert látványosabb. -
Zsoltee_a_bator #3052 ja remelem igy lesz, ja es az meg az idegesito, hogy csak 3 meg 4 levelu loherek vannak a fu kozt. pedig sugarfertozott helyen nagyon gyakoriak az 5 leveluek. remelem ezt a szarvashibat is kijavitjak. -
#3051 jó ötlet. -
#3050 így van -
kiskorúbézoltán #3049 Remélem mire megérkezik a game kis hazánkba (mármint az eredeti változat nem a filipszes!:)) valami ügyeskezű emberek csinálnak hozzá egy "nem tükrözött fegyverek" MOD-ot . -
#3048 csak modelleket készítenek és átültetik majd a gaméba ha megjelenik. -
#3047 Vajon a béta alá készítik a mod-ot? -
#3046 fasza, ho ymég meg sem jelent a game, de már a mod-okat készítik hozzá -
#3045 Szerintam kezdünk egy kicsit távolodni a szoba témájától, na azt firtassuk, kinek mire tellik és mire szórhatja a pénzt, mert ez minden rossz okozója. Beszéljünk szerintem inkább a játékról. -
#3044 Én a mod nélkülire lennék már kíváncsi:) -
#3043 egyre kíváncsibb vagyok már a gámára :D -
#3042 LINK -
#3041 Ha volt már róla szó, akkor bocs:
Kétféle mod is készül már a STALKER alá: GYŰRŰK URA, és TERMINATOR. (nem vicc!!!) -
#3040 De van de van. -
#3039 nincs is mercim :D igaz fűtés sincs a gép miat (az fűt)
-
#3038 muszáj
-
#3037 lol -
#3036 mit dolgozik a muterja? -
#3035 A cigányok is megveszik(?) a 600-as mercit de a lakásban incs fűtés -
#3034 Szodájnak ez nem téma. Csak beül egy étterembe aminek a tulaját a muterja lekötelezte és máris ingyen ebéd....
(nem vicc)
(de abbhagytam, csak néha felidegel ez a mocsok)