34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
kiskorúbézoltán #3113 Mennyiségben tuti nyerő az OFP , de a fegyverkezelésben ill. a célzás (viszonlagos) valósághűségében (leszámítva a középső kis idétlen pontot) sokkal jobb - SZVSZ!!! - az AA:O . Én valami hasonlót látnék szívesen a STALKER-ban . -
#3112 Hát ami a fegyvert illeti az tuti nincs az OFP-nél nagyobb tárház ugyanis ma kb 400 fegyver elérhető a gaméhoz némelyik igen jó kidolgozásban pl amiket én konvertáltam át sof2-ből na de ne offoljunk. -
#3111 jó az nyami már régóta fenem a fogam egy ilyenre. -
#3110 kicsit másképp van felépítve ott egy map mindössz pár kilobyte mert csak paramétereket tartalamaz a textúrák meg objektumok azok álltalánosak. -
kiskorúbézoltán #3109 #3097 -
kiskorúbézoltán #3108 Igen ! THX ! -
#3107 csak aszonták hogy a legreálisabb lessznek a fegyverek és hogy fegyverbuzik a készítők azért nem várt ilyen baromságot tőlük senki. A hivatalos fórumban mindenki suxolta a dolgot ha ennek ellenére így hagyják akkor hülyék. A BF : vietnámban is fordított egy csomó fegyveren:) -
#3106 Nyihahah. Szerintem nem is tudja mi az különben nem mondana ilyen baromságot:) -
#3105 Hm, behunon is volt ez az interjú, és több kérdés szerepelt nálunk :) -
#3104 szerintem inkabb lesz rpg,mint akcio-fps -
#3103 Azért remélem nem fogják olyan keményen túlzásba vinni az RPG elemeket, hogy a végén vegytiszta RPG legyen... -
#3102 szerintem jatekmenetben kozelebb lesz a morrowindhez,mint az ofphoz, es ezt ok is irtak. -
#3101 Engem viszont k*rvára nem... -
#3100 Khm...
Az RPG, és kissé más tészta :)))
OFP-ben ugye alaphelyzetben egy 25x25km-es terep van, amelynek az egyik sarkából a másik sarkába eldzsalhatunk (vagy akár el is repülhetünk) anélkül, hogy a gép a vinyóhoz nyúlna (alap OFP-nél ehez 512MB, OFP:R-nél 1GB ram kell). Olyan FPS-t még nem láttam, ami ilyet tudna... -
#3099 Hihetelen, hogy ennyire zavaróak legyen a tükrözött fegyverek.Amikor még nem nagyon vette észre senki, a kutyát nem érdekelte.
Speciel engem k.ra hidegen hagy. -
#3098 morrowindet lattad? mert akkor nem mondanad ezt :) -
#3097 American Army:) De szerintem O a fegyverre gondolt es nem a palya nagysagara:) -
Dekódold plíz. :) -
kiskorúbézoltán #3095 AA:O -
#3094 Azért az csúcs e téren még mindig az OFP :)) -
#3093 hüvelykivető nyílás. -
#3092 "-Honnan vettétek az anyagot a fegyverek viselkedéséhez és kinézetéhez?
-Megfelelő szakirodalomból, fotókból és fegyverszakértőktől."
mégis az egyik stukkernak a másik oldalán van az a rés, ahol a hüvely távozik. --> mi annak a szakneve ?
-
#3091 nekem a falon átlövés tetszik ha nem lenne benne csalódott lettem volna hamár tükrözött gagyik lesznek. -
#3090 "-Mennyire valóságosak a távolságok?
-A Zóna 30 négyzetkilométer. Az egész terület eredeti méretben várja, hogy bejárjátok."
nem semmi méretű a terület. -
#3089 www.hardwired.hu -n találtok egy kis cikket néhány újdonsággal. -
#3088 Jo jo, de az hogy itt vann melletunk a helyszin, az nem izgat. Amugy sem csipazom a ruszkikat:))
Az hogy milyen lesz ez a jatek, azt meg senki nem tudja, mert eddig csak sok-sok szep kep volt belole.
Persze, az igeretek alapjan, tenyleg merfold ko lehet, de ez majd kiderul ha egyszer megjelenik:) -
Ben C #3087 Igazatok van.
De sztem nekem is.. -
#3086 Mindenki azzal jön nekem is, hogy ezt veri majd, meg azt veri majd, de engem ez nem érdekel. Az sem érdekel, ha roszabb lesz, mint a versenytársai (bár ez nem valószínű). Engem az egésznek a légköre vonz, az, hogy ha leülök a gép elé, akkor azt érezzem, amiket a faterom mesélt arról, mi folyt azokban az időkben a szovjetúnióban (bár tudom, hogy ez kicsit később játszódik), azt akarom érezni, hogy igazi hangulattal állok szemben. Én olyan ember vagyok, aki még a legroszabb fps-be is bele tudja magát élni olyan mértékig, hogy az mások szerint már egy kicsit sok, szerintem viszont csak így van értelme. Ha lelőnek, akkor pl nem az van, hogy akkor rögtön újra, akkor meghaltam, kész és arra a napra ez elég is volt.
Tehát szerintem aki igazán szereti ezt a játékot vagy majd a jövőben megszereti, az azért szeresse, mert ez itt van-volt a "szomszédunkban", hozzánk is tartozik egy kicsit és más érzéseket vált ki belőlünk, mint mondjuk egy amerikai vagy brit játékosból.
Ez a játék biztos, hogy kategóriát fog alkotni a többiek között, nem lesz majd olyan, amihez mérni lehetne. -
#3085 pontosan, az eddig nem játszott játékokra hülyeség hivatkozni. Majd meglátjuk... -
#3084 Szerintem ebből egyedül a Far Cry van kész, így felesleges a "ez meg ez odabasz annak meg annak" összehasonlítás.
Ígérgetni mindenki tud, aki eddig teljesített, az egyedül a Far Cry. -
Ben C #3083 Sztem ez a gém odabasz a másik Nagy 3 nak...(Far Cry, HL2 , Doom3) -
#3082 offot abba lehet hagyni köszi! -
#3081 Elolvastam 20 hozzászólást és már fogalmam sincs hogy...
Emberek, ez most melyik topic? :)
A látvány egyébként előtérbe fog kerülni egyre inkább a realitással szemben sztem. -
#3080 csak azt nem veszed figyelembe,hogy ez nem a nyugat :P -
#3079 ne magadból induljál ki :P -
#3078 Haaaat:) 2 eves a topic, 3000 hozzaszolassal. Ha az atlag hozzaszolast szamoljuk, akkor meg 8 ev a megjelenes akkkor:))))))))) -
#3077 mire megjelenik a gáma addigra 15000. hozzászólás is meglesz...
jólvan, haladunk előre :D -
#3076 szerintem nem rád gondolt. -
#3075 Te nyomtal nehany hozzaszolas off-ot, en csak az "ugyvedre" reagaltam;) -
#3074 úgy, hogy valaki offolt.