34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#3233 szerintem is a 3-as a legjob, folsoleges rajtalennie a reaktornak, semmi koze nincs a jatekhoz -
#3232 Eddig a 3-as vezet.
Olyan mélységű grafikai munkálatokhoz nem értek, amilyeneket kértek!
Úgyhogy a 3 közül tessék választani!!! -
#3231 3. -
#3230 Az 1. képen én nem látom az alcímet, az én monitorom szarakodik(voltak már erre utaló jelek) vagy tényleg nem látszik...ill. a W-t meg az O-t jól látom -
#3229 Szerintem az 1.-on próbáld meg kicsit homájosítani vagy árnyékolni az emberkét, úgy, hogy ne emelkedjen annyira a háttér fölé, és akkor egyértelműen a legjobb lesz. -
#3228 A 2.-ban zavaró az az alaktalan alak az L és K között. Meg azok a házak inkább a vuits trutymó fogyatékosokkal készített riportjának világát idézi. Az 1. kép pedig azért is érdekesebb, mert így összhatásában egy nagyon kicsit olyan, mintha középen kicsit nyúlna a kép (TV adásban zavar a jelben a sugárzás miatt feelnig) -
#3227 az kellene berakni a 2.hoz, a ház helyére. -
#3226 A 3. a leggyengébb. Talán az 1. jobb egy kicsit, mert ott van a reaktor a háttérben. -
#3225 3. -
#3224 3. -
pinehead #3223 3. -
#3222 3. -
#3221 nem lehetne az első képen látható reaktort, berakni a második kép közepén látható ház helyére ? -
#3220 nekem a 2. teccik.
-
#3219 Névváltozás miatt új banner dukálna...
Mé'k legyen??? Íme a versenyzők:
1.
2.
3. -
#3218 Szerintem valami béta vagy demó lesz !!!!! -
Zsoltee_a_bator #3217 o rajzolta -
#3216 Honnan szedted ezt a képet? -
#3215 Április 15 már nemsoká itt van, szóval majd megtudjuk..... -
#3214 mi az ? -
#3213 Hol mi készül vajon????? -
#3212 Hát ez bármi lehet.... -
#3211 valami készül
-
#3210 -
#3209 Utálom ez a 04.01-es baszkodást. Legalább a cégek és a hírújságok ne erőlködnének. Pedig már 3.-a van. -
#3208 Jóvan, dobáljatok meg féltéglákkal, én voltam hülye, mint kiderült, csak vicc.
Hála a teremtőnek! -
#3207 Na ezt olvassátok:
----------------------------------------------------------
• S.T.A.L.K.E.R a szemétdombon
Dátum : 2004-04-01 19:13:27
Szerzõ : Daywalker
Az előzetes képek alapján a S.T.A.L.K.E.R méltán pályázhatna az év FPS címére...azaz csak pályázhatott volna. Úgy néz ki, hogy az álom mégsem valósul meg.
Az ok nem más, minthogy a programot fejlesztő cég (GSC) designere, Andrew Prohorov, elhagyta a fejlesztő gárdát. Emiatt, és anyagi okok miatt a cég úgy döntött, hogy felhagy a program fejlesztésével.
Hogyan tovább? Nos...ezt még ők sem tudják.
Forrás : STALKER
--------------------------------------------------------
Remélem, hogy csak április elsejei vicc.
Ennyire nagy ki*aszást nem lehet csinálni.
forrás: www.szamitogep.hu -
#3206 Stalker az stalker, de én mondjuk az utónévválasztással nem értettem egyet, jó volt az oblivion lost. Aszonták a fejlesztők, hogy azért kellett shadow of chernobil, mert a csrnobil szóra mindenki felkapja a fejét. Szerintem már a stalker szóra is mindenki felfigyel. -
MEDIC! #3205 Az -
#3204 Meg németül 'erősebb' -
#3203 Starker?
Az egy nagyker. cég ahol hirességek vásárolnak? -
#3202 Lehet, hogy starker, csak felcseréltek egy betűt, mert így jobban hangzik. -
#3201 Télleg, minek a rövidítése a S.T.A.L.K.E.R.?
Csak nem "Saint Thomas And Lucifer's Key to an Endless Road"? -
#3200 És temessenek csernobilba, teletabis pólóban, rózsaszín koporsóba, és mutáns, sugárfertőzött buzik mondjanak fölötted misét? -
#3199 Inkább üssön el egy úthenger. -
#3198 Majd szombatonként nézed őket. ;) -
#3197 pfff... pedig aszittem elüthetem vele az időt, míg nekiállhatok a stalkernek. :( -
#3196 http://www.newgrounds.com/tubby -
#3195 "9. Teletubby Fun Land - Newgrounds Adult Flash Game"
Ez milyen lehet?
Majdnem annyian vették, mint a stalkert. :))))))))) -
#3194 Doom 3-at kihagytad. :)