34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Tibre
    én csak a történetre,küldetésekre vagyok kiváncsi,hogy abból mikor lesz vmi mert eddig nem mutattak belőle semmit.
  • toMpEr
    modkeszitoknek mar lehet jelentkezni a [email protected] emailcimen.
    A fegyver muvi nem volt hivatalos, hamarosan jon majd a rendes trailer.
  • toMpEr
    van par uj kep a gamespoton, de semmi ujdonsag nincs rajtuk. szerintem egyszer keszitettek parezer screenshotot aztan azt adogatjak ki szepen lassan...
  • LSC
    jaja, szándékosan ilyen. A látvány miatt feláldozták a reális fegyvreket pfff.
  • Zsoltee_a_bator
    csakhogy ez nem hiba.
  • Serpa
    ma lesz frissítés, IGAZ ???

• hispan2
    Nem tudom, mi a baj az uw-s linkkel, de ha az nam, akkor megadom a közvetlen elérést, csak az hosszú: http://web.axelero.hu/sanyi953/ssstalker_index.htm .
    Ami meg a fegyvertükrözési vitát illeti, egy rövid vélemény: más játékoknál elnézném ezt a hibát, de a STALKER-nél NEM! Ugyhogy most dühös vagyok.
  • Árnyvadász
    Stalker és a sport:

Naponta futok. Egy kört a reaktor körül a Stalker pre-alfában. :)

• Colonel Sink
    Ezt a kompromisszumot kötötték a realizmus és a szórakoztatás között. Mellesleg szerintem nem is kell nagyfokú realizmust elvárnunk egy olyan játéktól, amiben antigravitációs mezők és mutáns szörnyek lesznek. A lényeg, hogy a játékos jól érezze magát. Márpedig a legtöbb ember baloldali hüvelykivető nyílással is boldogan fog barangolni a Zónában.
  • [NST]Cifu
    Naja, de ha 1x azt emlegették, hogy mennyire ügyelni fognak arra, hogy a fegyverek olyan reálisak legyenek, amennyire csak lehet, akkor ez mégis hogy's miért sikerült?
  • Lynx_TWL
    a látvány, és élvezet fokozása, én mindig nézem, ahogy repkednek a hüvelyek tökjó:P
  • [NST]Cifu
    Amiről szó van, csak annyi a különbség: a játékban a fegyver szánján, bal oldalon lehet látni a hüvelykivető nyílást - a valódi fegyvernél bal oldalon a szánon nincs ilyen, mivel az a jobb oldalon található.
  • [NST]Cifu
    Úgy van megcsinálva, hogy balkezes fegyvermodelnél (beállításnál) jól lesz ábrázolva (jobb oldali hüvelykivető), de mivel a jelenlegi CS mintájára a jobb kezes fegyvermodel a bal kezes "tükrözése", a fegyver jobb oldala balra kerül - így a hüvelykivető nyílás is...

De az okot én sem értem...
  • Colonel Sink
    2900
  • LSC
    el sem tudom képzelni mi lehet az oka bár nem vagyok programozó, de eddig többszáz játékban meg tudták oldani...
  • LSC
    Figy ha tükrözött lenne akkor mindkét oldalon lessz egy nyílás vagy hogy?
  • LSC
    akkor hiába írtam a hivatalos fórumba meg se nézem ahogy lesavaznak:).
  • toMpEr
    szabad a gazda...en nem vettem eszre a hiba
  • [NST]Cifu

A játék (a BF:V-hez hasonlóan) tükrözött modelleket használ, így élvezhetjük azt a csodás látványt, ahogy az orrunk elött elrepkednek a hüvelyek - jobbkezes fegyvertartásnál. Más magyarázatott nem találtam, minthogy ezt az "érzést" akarják megosztani a játékosokkal.

Hogy miért, rejtély. (a hivatalos fórumban van erre egy jópofa szöveg: a moderátor felhívja a figyelmet, hogy ne nyisson senki új topicot a tükrözött fegyvermodellekről, már ki van tárgyalva, és a készítőknek meg van az okuk, hogy így valósították meg. Hogy mi ez az ok már nem volt odaírva...:))
  • Esrohnoil
    Ha épp nem töltök semmit és cookiek tekintetében tiszta a gépem, DiVXplayerrel nálam nem szaggat. :)
  • LSC
    Ekkora bakit LOL.

Ez a kép a múviból van :
    http://web.axelero.hu/lsca/game.jpg

Ezek pedig valódi képek :
    http://web.axelero.hu/lsca/makarov.jpg

http://web.axelero.hu/lsca/makarov2.jpg

ki veszi észre a bakit? Nem is kicsi fegyver "buziktól".
  • toMpEr
    március
  • Serpa
    ez -->http://stalkerhun.uw.hu

myhosting.hu jön be helyette.
  • Sadun Tryst
    is-is...
    nem láttam aktív linket, gondoltam beszúrom...
  • [NST]Cifu
    Bele is szoktál olvasni a topicba, vagy csak beleírogatsz?
  • Sadun Tryst
    nemtom tudjátok-e, de kijött 1 nagyon jó fegyver/techdemo a STALKER-röl, amit innen tölthettek le. mérete nem kicsi, 126 mega, de jó a felbontás, és a cuccok amiket mutatnak benne sem utolsó!
    STALKER weapons
  • [NST]Cifu
    Az oldalon anno olvastam az AK leírást, de az nem tért ki az ilyen AK/AKM féle részletekre, szóval felesleges volt felhozni (milyen az a "koszoly cső alatti gránátvető"? :)).

Amúgy a linked nálam is egy UW404 oldalra vezet...
  • hispan2
    Melyik oldal nem jön be? na mindegy, ami az AK V. AMD vitát illeti, az oldalon van leítás a fegyverről sőt a koszoly cső alatti gránátvetőről is. http://stalkerhun.uw.hu
  • Serpa
    nem jön be az oldal.
  • grebber
    Jó ez az új fegyveres videó alig várom már a fullt!!!!
  • [NST]Cifu
    Nálam is szaggat, pedig mindenféle lejátszóval próbáltam...
  • [NST]Cifu
    1.: Zavaró (a távcső ugye a fegyver tetején van - akkor meg mi a rákért repkednek az orrunk elött hüvelyek?)
    2.: Nem optimális megjelenítés, mivel ezt is számolnia kell a CPU-nak/Vidkarinak.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem érted amit leírt [NST]Cifu?

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
    -----------------------------------------
  • Tibre
    csak nálam szaggat a videó?
  • Colonel Sink
    És ez miért baj?
  • [NST]Cifu
    Újabb homlokráncolásra okot adó dolog: a "távcsöves" nézetnél látható néha az elöttünk elrepülőg hüvely, sőt, olykor a torkolattűz is - a kép jobb oldalán.

Vagyis a távcsöves nézet simán a rendes nézet, csak "bezoomolva", de attól még ott van elöttünk a fegyver, amit szépen számolni fog a játék... [rolleyes]
  • Árnyvadász
    Édes mackó-röfimalac mozgásban végre! Klassz az új tréler, CSAK JÖJJÖN MÁR A DRÁGASZÁGOM!!! Ősszel keltsetek fel újra. Addig mélyálomba merülök.
  • Zsoltee_a_bator
    az nem baj ha kesobb megy egy kicsit ugye, csak ne ennyivel..
  • Serpa
    robbanások még kritikán aluliak.
    ezt leszámítva élvezetes materia.

jól láttom, hogy a távcsőn harmatcseppek vannak ?
  • toMpEr
    nem ebbol....