34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#3193 :)) -
#3192 Bekerült a Stalker a havi toplistába:!!!!!
"Új hónap, új toplista. Alább megnézhetitek milyen játékok fogytak ebben a hónapban:
1. Barbie Horse Adventure - Mattel Media
2. Feed My Sheep - PC Shareware
3. Blood 2: The Chosen - GT Interactive
4. Wolfeinstein 3D - id Software
5. Duke Nukem Forever - 3D Realms
6. Leisure Suit Larry: Ultimate Pleasure Pack - Sierra
7. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - Alfa
8. Princess Magical Dress-Up - Disney
9. Teletubby Fun Land - Newgrounds Adult Flash Game
10. Star Wars: Force Commander - LucasArts
11. Daikatana - ION Storm" -
#3191 Jó lesz még mindig ja és Info : Gamestar!! -
#3190 S.T.A.L.K.E.R. - kicsi bünti :)
[2004-04-01 @ 10:57 - ZeroCool]
Headhunter bácsi szólt, hogy két újabb, kisfelbontású kép bukkant fel a S.T.A.L.K.E.R.-ről. Azért baromi kiváncsian várom, hogy milyen szigort tartogatnak a fejlesztők és a nagybecsű THQ az idei E3-ra. Valami nagyon ütős dolognak kell lennie, hiszen reményeink szerint ez lesz az uccsó E3, ahova elcipelik a kicsikét... Imhol a képek:
-
#3189 de szép -
#3188 az AK is tükrözött:) -
#3187 :)))) -
#3186 Remélem ez a tökharapós cucc nem úgy jön elő a játékba, hogy minden ilyen lény 2. megmozdulása a faszunk felé irányul, mert az nem lessz olyan jó játék. -
Zsoltee_a_bator #3185 15 ev mulva csak rohogni fogtok a programon
ebbe gondoljatok bele
tehat en mar most rohogok
haha
mi ez
? -
#3184 Hát ezek szerint kapunk egy előre herélt stalker, remélem, hogy az elveszett részeket majd pótolják :)
egyébiránt a második kép reális hatását szerintem a felhők adják, nagyon cool! -
#3183 Aaaaaaaaaaaaahhhhh. Csak ennyi hagyta el a számat, miután ezt láttam! Nem semmi az biztos.
(mint a reklámban: "Tököst??" ) -
#3182 Nagyon kafa képek!
Az utsó nem semmi lol!:)
-
#3181 tökönharapta? lol -
#3180 Mit töketlenkedik ez? -
Árnyvadász #3179 Félelmetes nagyságú szörny a háttérben:
Gyönyörű kép:
származási hely: HW hírek&képek -
#3178 :(( -
#3177 Na igen, akinek legalább van videókártyája....
Én a kis integrált Intel 82810E Graphics Controlleremmel nyomulnék, ha menne rajt. Már a teszt sem futott le. -
Zsoltee_a_bator #3176 megy az mindenen. -
#3175 nekem ment ati-n is minden gond nélkül. -
#3174 én még 1 hónapja szedtem le asszem de a hangok olyan gagyik voltak hogy töröltem is rögtön!!
neketek is szarok
counter félék:) -
#3173 Roppant érdekes. Tomper benchmarkja elég sok Radeon kártyán is sikeresen lefutott - köztük az enyémen is... -
#3172 Tudtommal az alfa csak Gef kártyákon megy, + minden tűzfalat ki kell kapcsolni... -
#3171 Én nem szórakoznék vele ennyit, nem éri meg, van, aztán kész. -
#3170 Alfa, fene se tudja :P -
#3169 Azóta már megy.
Visszatettem egy régebbi drivert, letiltottam a tűzfalat, vírusirtót, kiláptem feladatkezelőben mindenből....
Hogy ebből melyik használt neki? -
#3168 Sztem ugyanaz a verziója van mindenkinek (aki letöltötte persze, nekem nincs:) ) úgyhogy nem adtak ki egy verziót ami működik a másikat pedig neked hogy ne menjen.
"Hiba az ön készülékében.." -
#3167 valakinek megy valakinek nem ennyi. -
#3166 És akkor honnan lehet működő alpha-t szerezni, mert az biztos, hogy van valahol, mert egyik haveromnak működőképes is van, de mivel amerikába lesz még 4 hónapig, így nemhiszem, hogy kiírná nekem, ahonnan ő szedte le ott meg már nincs fenn. -
#3165 Szerintem nem adnak ki túl sok anyagot, de amit adnak, az mind egy kaptafára megy, és az kicsit az uncsi, ha a 147. képet látod a körhintáról stb.
De a Valve-hez képest én abszolút nem érzem úgy, hogy a szövegeléssel lennének elfoglalva :) -
#3164 A megjeleén szerintem meg simán belefér tekintve, hogy eddig ilyan játék még nem nagyon vaol, mármint ami ennyire összetett lett volna, szóval szerintem hagyjuk őket dolgozni.
Igaz azonban, hogy nagyok sokat adnak kifelé (mármint anyagot), és néha az az érzése az embrenek, hogy ezzel vannak elfoglalva a fejlesztés helyett. Megjegyzem ez nem baj, mert itt szerintem nagyon sokan epedeznek új videók és képek után. -
#3163 bocs, hibá"j"a -
#3162 Nem csak a tied szr, az enyém is pontosan ezt csinálja, de ez nem e gép, hanem a verzió hibálya. -
#3161 Minden újgenerációs játékengine AMD-barát, a Q3 is csak azért gyorsabb P4-en, mert a K7 és K8 teljesen optimalizálatlan kódot futtat (se 3dnow!, se SSE).
Szerencsére a Q3 amúgy sem újgenerációs engine, és lassan kikopik a használatból. -
#3160 ez alapján elég AMD barát lesz a cucc :) -
#3159 Ó, lehet, hogy csak az én verzióm a szar, de nem akar indulni a pre-alpha. ha az ikonos .exe-t elindítom, és a konzolból töltetem be a demot akkor kifagy és egy kis ablakban hibát ír ki amit csak okozni lehet, és aztán ki is lép az egész, ha meg ezekkel a bapancssorokkal indítom csak villan egyet és kilép. És be is lassult tőle az egész gép amíg újra nem indítottam. -
#3158 mar tavaly is 2004 szeptembert mondtak, bar kesobb visszavontak. -
#3157 elméletileg szept 24. -
#3156 http://stalker.b3ta.org/benchmark -
Torry #3155 Van valaki aki kipróbálta a beta-t és TI 4200-es kárytája van??
Ha van pls EREDMÉNYT!
Előre is köszi! -
Zsoltee_a_bator #3154 kizarolag jatekmenetbeli kulonbsegekre gondoltam. ha csak a felet tartjak be az igereteknek, mar azt is nagyon idoigenyes lesz megvalositani. mindenkepp tetemesebb plussz ido, mint egy szimpla shooter eseten.