34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#4275 Egyetértek, minden játékban utáltam a láthatatlan dolgokat, itt sem fogom szeretni.
99% -ban megegyezhetünk. -
#4274 hogy érted?..hát a tetőre -
#4273 hmmm ez így van de...nem tom' én a láthatatlan szörnyet nem bírom megszokni.. :(
A mutáns az oké..amúgy is van egy két érdekes mutálódás a valóságban is,de ez nem teszik...:(
Így már csak 99% a game :DD -
#4272 Érdekes, az a lépcső hova vezet???
-
#4271 Hát igen nem egy 100% realizmus, de azért akkor is ez a legkirályabb game!!! -
#4270 Egyébként nem illik a játékba,ahogy a "szörnyek" sem...SZVSZ -
#4269 :DD -
#4268 Én nagyon bízom benne!!!!!!!!!!!!
Különben kénytelen leszek elutazni Ukrajnába egy-két skalpért! -
#4267 Hát passz...asszem itt olvastam -
#4266 Egyébként a programozók részéről kb 5 perc megcsinálni a TPS nézetet szal....akár még benne is lehet:) -
#4265 Élethűnek élethű lesz, de azért nekem hiányozni fog az a TPS rész.
Tudsz linket, hol írtak erről? -
#4264 -
#4263 Nekem az alpha-ban az is tetszett, hogy a fazon menet közben(fps nézet),össze-vissza "billeg" ahogy szalad...qrva élethű!!!
És egyáltalán nem idegesítő!! -
#4262 Pedig olvastam amit csak írtak róla, de ezzel nem találkoztam. Szép kis pofáraesés. Most formálhatom át az egész életem. Bas*za meg! -
#4261 Akció közben a belső nézet a király, de amikor császkál az ember, tök buli kivülről nézni. -
#4260 Ki hát,de nem baj így sokkal élethübb:) -
#4259 (upsz)
mijen=milyen -
#4258 Ezt nem is tudtam. Tényleg kihagyják a TPS részét a játéknak??? -
#4257 kicsit kár,hogy nem lesz benne "hátnézet"....
Az alpha-ban volt...
Bár én az FPS nézetet jobban csipázom de néha nézegettem volna magamat is :) -
#4256 Nálam is ez volt a helyzet. Olvastam jó darabig, aztán csak akkor reggeltem én is, amikor először eszembe jutott, hogy hozzá is szóljak valamihez. -
Laccnemotthon #4255 -
#4254 Erről a képről az jut eszembe, mijen jó kis "csapdákat" lehet majd állítani a többieknek.
- Hopp egy kocsi, jól megszerzem magamnak!!!
A bokrokba meg vagy öten lapulnak zsákmányra várva. he-he
-
Én is vagy egy éve olvasom,de csak egy pár hónapja regeltem:) -
#4252 Nap mint nap nézegetem a fórumot, csak nem nagyon lendültem bele eddig a beszélgetésekbe.
közhely: Hallgatni arany.
-
#4251 Hmmm..annyira nem :P
-
#4250 Nemigen láttalak még itt új vagy??
-
#4249 Én is ez nálam alap!!! -
#4248 -
#4247 1.nem tudom
2.nem ha jól tudom :P -
#4246 Úgy legyen. Bár én ezt megveszem eredetibe, akár mennyibe kerüljön is. -
#4245 elvileg az volt az egyik cikkben már régen, hogy többen lehet beszállni, illetve felülni a járművekre, és bandázni is lehet, bár arról is volt régen szó, hogy talán lesz cooperative benne.. :( -
#4244 szóval akkor is jó gamma lesz, hamár ez egy Stalker fórum! és remélem megjelenés után hamar lesz tört server is hozzá a multisoknak.. -
#4243 #4229? csak hogy kicsit visszatérjünk a game-ra. -
#4242 ok Stalker kolega! -
#4241 Akkor erről ennyit! -
#4240 ha jól emlékszem, te szóltál be nekem, én csak válaszolok. mit fejezzek be? ha nem sértegetsz, nem kényszerülök irni neked. Szent a béke!!! -
#4239 Fejezd be -
#4238 inkább azt kéne bannolni, aki beleugat mindenbe :))
#4233 #4233 -
#4237 #4233 -
#4236 DOOM topik