34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Glpetyus
    kisregény:)
  • Glpetyus
    Hát nemtom'...szerinted mivel tudják elbaszni?
    MI? (jónak tűnik bár sokat nem látni belőle,de amit igen az jó szvsz)
    Graf? (kizárt:))
    sztori? (megintcsak kizárt:))
    Játékélmény? (hát nekem ezt se tudják lévén,hogy az alfában csak 2 órát töltöttem nézelődéssel az 5x5 méteres pályán:)))

Egyszerüen hihetetlenül érdekel már gyerekkorom óta (23vok),a Csernobíl-i "történet"...az a hihetetlen világ ami szinte a melletünk lévő városban is létezhetne...
    (má' csak az kéne:P)
    Szal ezt a gammát nekem találták ki az biztos:)
    Bár meg kell adni én mindig is a relista játékokat szerettem...
    Jó persze elvok én a Sci-fi játékokkal is például,de nekem az nem az igazi...
  • toMpEr
    Szerintem ennek van a legnagyobb eselye is, hogy elbasszak, mivel ez a ceg meg semmit nem mutatott fel, a videok alapjan szerintem az animaciok finoman szolva nem tokeletesek
  • Glpetyus

SZVSZ a három "nagy" közűl ez a játék lesz a legmaradandóbb élmény...
    Hihetetlen történet,"ultraélethű" környezet,brutál grafika,jópár végigjátszás,EREDETISÉG,ésatöbbi-ésatöbbi...
    jóhogy várom a doomot de annál már a 3. végigjátszásnál fogod tudni,hogy merről jön a "szörny"...
    Ennél meg?...
    Hát ha igaz akkor elvileg több hétre el lehet tolni a végigjátszást,mittomén'= mellék küldetésekkel,barangolásokkal....
    Számomra ez a tökéletes gém akkor is ha úgy adnák ki ahogy most van :P
  • PrasCo
    Nekem mondod?! A CM máig egyik kedvencem, (4 éves lesz lassan asszem...), márpedig bárki ránéz a grafikára, hát elrókázza magát... jó, azért ez erős túlzás.

Azért az a nyolc (vagy mennyi) befejezés, ráadásul van benne nem-happy end is , eléggé meggyőző(nek tűnik), nem?
  • Glpetyus
    Ezt csak úgy tudják elbaszni,ha nem adják ki idén...:)
  • Glpetyus
  • toMpEr
    Ja, csak sajna nem csak azon múlik, hogy egy játék jó-e, 1001 módol ellehet még baszni egy játékot :(
  • PrasCo
    Nem tudom, figyelted-e, hogy direkt nem is vontam le semmilyen következtetést.
    MI még nem létezik, az ég statikus, a fegyverek és alövések stb. nincsenek bekonfigolva, a "mindenhova betörhetek" nem működött... de a látvány...
    Haverom elkezdi: "Anyám! Ehhez gyártanak még négy pályát és megveszem tíz rongyért!" Majd fölvilágosítottam, hogy ez még csak a grafika... vagy még az se.
  • Glpetyus
    Az csak alfa volt,de abból semmi következtetést NEM szabad levonni...egyébként már úgyis gyönyörű volt :)
    (szvsz)
  • Glpetyus
    Valaki nem tudja,hogy azt a Sztalker filmet hol lehetne megvenni DVD-n??
    Csak szar Vhs-en láttam,az nem kell mert azért nem adok 3000+ Ft-ot
    HTX!
  • JackDaniels #4424
    Visszatérve, elfut vagy sem kérdésre, ott a DOOM3. Azon lehet aggódni.De itt világosan leírják miért is fog futni kisebb gépeken is.
    Kéretik elolvasni.
    OFF End.
  • PrasCo
    Pre-béta-alfa-old-verzsön. :) A Tech-demo... vagy hirralika... mittudomén. Teccikérteni?
  • 0ppika
    Béta vagy alfa?
  • dr Kotász
    Ja, vagy elfut, vagy 2006-ban elfut...
  • PrasCo
    Ehh... Maximum stalker-screenshot-puzzle-t játszok a monitoron, nagy dolog.

Ez most csúnya kérdés lesz, de talán nem köveztek meg: Láttátok / gameltetek a bétával? ...kis teljesítményű cucc ez az X-ray, uhh...
  • Glpetyus

Ja nem kell fosni,vagy elfut,vagy nem :P
  • sanyiiiii
    nem tudom mit aggódik itt mindenki minimumon ugyis elfut
  • dr Kotász
  • 0ppika
    Az, azért írtam én is ...
  • Ikarus
    Akkor is unalmas, hogy mindenki a gépigény miatt nyavajog.
  • 0ppika
    azért ennyire nem kéne ...
    Nyilván azt érdekli aki megkérdezi!
    Hol nézze meg a gépigényt ha még meg sem jelent???

Amúgy az alfa változat elárul valami, bár nem sok köze lesz a megjelenő teljes vátozathoz.
  • Ikarus
    Én is rohadtul unom.
    Nekem ezen: xxxxx menni fog???
    És nekem ezen: xx menni fog full beállításon???

Ki a faszo*at érdekli? Meg kell nézni a játék minimum gépigényét, azt lehet gondolkodni, hogy ahhoz képest mit produkál majd a program.
    Ennyi, azt kész.
  • _Atti_
    jah..látom nem csak nekem van elegem ha bemegyek egy játék topikjába azt harverrovatot találok..
  • Ikarus
    Jól beszélsz!!!
  • JackDaniels #4410
    Miért van mindenki beszarva a gépigénytől, nem értem???????????Lesz olyan jól optimalizálva a graf. motor, hogy ne kelljen a NASA-hoz menni jáccani. Aki mindent fullban akar nyomni, el akar ájulni a szépségtől az fizesse meg, ne itt sírjon, akinek meg a játék hangulata, története lesz az elsődleges, annak kiváló játékélnmnyben lesz része min. grafikán is, amin megjegyzem, egyáltalán nem lesz csúnya a gamma.
  • Ikarus
    Sziasztok.
    Hispan1-nek: Az oldaladon lévő visszaszámláló hiteles az utóbbi hírek szerint?
  • Glpetyus
  • 0ppika
    Nem, a frászt nem.
  • Glpetyus
    mármint nem maxon :P
  • Glpetyus
    nem :)
  • toMpEr
    Elindul, de ne varj tole sokat
  • Tamil Elhalem
    AMD Athlon 2500+
    512Mb DDR RAM 400Mhz
    GeForce FX5600 Ultra 128Mb
    Ezen vajon 1024*768-ban minden maxon menni fog?
  • Glpetyus
    persze,hogy elég...bár kár hogy celeron :/
  • Glpetyus
    Bőven elég lesz egy síma 9800 is nemhogy egy xt...
  • vigyori14
    Nem tom GF4 MX440-es kártyám van és azt kéne lecserélni vmilyenre csak még nem tom h milyenre
  • _Atti_
    mondjuk én akarnék de szerintem nem fogok...
    szerintem el fog neked futni minimumba vagy annál jobban is akár..ha igaz amiket irnak a Premebrek akkor mediumban is:D
  • vigyori14
    Nem is high on akarok jáccani csak induljon minimum grafikán és ne szaggasson.
  • _Atti_
    ja celeron...
    az nem biztos..
    nem highon az tuti:)
    én 2ghz pentiummal fogok szerencsét próbálni:)
    meg 1024mbyte 400mhz-s DDr rammal
    meg szegény fx5600ossal:)
  • _Atti_
    elég lesz...