34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#4355 huhh, nagyon zsír -
#4354 -
#4353 Az utazási iroda reklám embere :Glpetyus -
#4352 -
#4351 Akár egy utazási iroda kedvcsináló képe,asszem ide majd elutazunk -
#4350 Pripiáty a halott város... ://
(biztos nem így írják) -
davos80 #4349 Ez a kedvencem, mármint az óriáskerék. -
#4348 -
#4347 Két nap alatt 4 üzenet... -
#4346 UP :) -
#4345 készülj azért hogy az alpha legfeljebb arra jó hogy megmozgasd a lábad egy kicsit:D -
#4344 Most töltöm az Alpha-ját ,már nem birom ki h ne játszak vele!!!:DD Egyenlőre jó lesz az alpha majd jöhet a teljes! Tudtátok h eredetileg 2003-ra igérték a game-et?! > és ez lett belőle! 2004 ősze(nov.) -
#4343 Remélem még a szekrényekben is elbújhatunk majd éjjszakára!! -
#4342 Neked legyen igazad! -
#4341 -
#4340 semmi rosszat semmi rosszat:DD
csak mentem a játék becsületét mert még mindig vannak olyanok akik azthiszik nem lehet majd minden szobába bemenni az épületekben...
de látom azóta mindeki megtért:)
Stalker -
#4339 Elvileg most összel :)
Gyakorlatilag meg..amikor kész lesz :P -
#4338 Mikor jön mmáán a game nem tudjátok?! -
#4337 Igen,és még lőni is lehet vele :P
-
#4336 Mutatós! -
#4335 -
#4334 -
#4333 Nem rossz bár ezt inkább Remington 870-nek nézem...
Mondjuk lehet,hogy nem az :P -
Mossberg #4332 dezsávű -
#4331 hmmm...mondtam már hogy szvsz a MOssberg csinálja a legjobb sörétes puskákat?
(no persze a Benelli után ) -
#4330 Mondjuk ez igaz :) -
#4329 Ez egy jó ötlet, gondold el, ott hasal a panel tetején a gyerek, egyszer csak egy nagy morgás, azt 2-3 zombi meg lökdösi le a tetőröl.
Nagy ötlet. -
Mossberg #4328 Ha már van ADSL akkor használom is
Biztos jó lesz a single de a multi fílinget semmi sem verheti, jó érzés hogy (virtuálisan) harcolhatsz más emberekkel és TS-en jókat lehet közben dumálni -
#4327 -
#4326 Túlságosan rászoktatok a multira -
Mossberg #4325 Jó lenne ha lenne benne egy olyan szerver oldali beállítás hogy ha túl sokáig vagy egy helyen akkor rádmozdul egy szörny, legalább a kempelő snipereket rászoktatná a "normális" játékra
Szvsz ennek a játéknak a multijában ez hatalmas probléma lesz -
#4324 -
#4323 Detto nálam is!!!! -
#4322 Hát ja...asszem a Splinter se vmi nyerő multiban... -
#4321 Én úgy tudom, lesz benne. Nem is olyan régen olvastam egy kisebb cikket, talán a hardwired-en, amiben arról volt szó, hogy túl durva és sok benne a ruszki káromkodás, és nem tudják, hogy benne hagyják-e vagy sem (a káromkodást).
Nem hiszem, hogy angolul beszélnek és oroszul káromkodnak benne.
A feliratok legyenek angolok, a duma meg ruszk, én azt díjaznám. -
#4320 Vagy ha az itthon kapható változatot magyar szinkronnal csinálnák...váá..az marha jó tud lenni :)
Mert hogy ezt tuti megveszem...Ezt meg a HL2-őt :) -
Mossberg #4319 A multija amúgy is inkább sunnyogós lesz és nem olyan frontal assault mint pl. az UT2004 (nem mintha az szar lenne, csak más stílus)
Bár poénból benéznék egy nagy STALKER szerverre, szórakoztató lehet ahogy vagy 150-en nindzsáznak az árnyékok között -
#4318 Az jutott eszembe,milyen jó lenne ha eredeti orosz "szinkront" is lehetne választani :)
Bár kétlem :( -
#4317 -
#4316 Lehet hogy "elavult", de bizonyos körülmények között szerintem ugyanolyan jó tud lenni akár egy 8,16,32-es oparti is.