34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Alexease
    Nem kotekedni akarok, de: hany eves vagy?!?! Vagy van valami szellemi vagy mentalis problemad?!

Amugy a "kerdesedre" a valasz: gozom sincs, valoszinuleg oda mesz egy "dobozhoz", raboksz, es mar ettel is:)
  • vigyori14
    Magyarázzátok már el mit jelent ez a 30km a GTA-viceCity nél honyszor nagyobb????????
  • grebber
    Hát csak kérsem hogy hogyan lesz megoldva az evés mert irták hogy kell majd enni benne hogy éhen ne haljunk hogyan lesz megoldva?
  • Alexease
    Mi van?!?!
  • grebber
    Jó lesz ez énszerintem az evés hogy lesz 1 külön gomb neki vagy hasonló?
  • Alexease
    Azert szep lassan csak kiszivarogtak a tenyleges reszletek, a sok felreertheto aprasztvakitas utan:))))
    Mar az elejen izgalmasnak tunt, bar gyanusnak is (de hat ilyet szeretne az ember es elhiszi:DD) hogy hatalmas szabadon bejarhato kornyek lesz es teljesen dinamikus napszak, idojaras. Persze, nem igazan hittem benne, es ezert nem is eltem bele magam, igy nem is nagyon akartam a jatekkal addig foglalkozni amig nem lesz normalis info, vagy meg nem jelenik:))

Es most mar azert kitisztult, hogy toltogetos, kissebb palyak lesznek, es teljesen statikus napszak, valami gagyi atmosassal:)) Azert eleg LOL, a Sturmovikban mar 3-5 eve teljesen jol megoldottak a napszakot 3D-s felhokkel, meg az idojarast felszini, gomolygo kodokkel:)
  • _Atti_
    márvolt fent GS-en meg belinkelve ide is..de azért UP:D
  • grebber
    Artifakt vadászat mi ez???
  • Serpa
    STALKER MEGA INFÓ: Ogre interjú
  • Mossberg
    Úgy felhúztam magam ezen az egészen hogy éppen most pakolom újra a Steamet
    Ez már a vég kezdete, lőjjön le valaki plz...
  • toMpEr
    a fegyvervaltas meg quake2-ben se volt benne alapbol, csak kesobb egy patchel orvosoltak
  • Hmuda
    Húúúú, hát annó még egy csomót szenvedtünk indítási parancsokkal meg a gép összekötögetésével, szóval már a fene se emlékszik. De állati jó volt nézni ahogy a bratyó mellettem soroz a puskával én meg a golyószóróval. Persze akkor még nem volt olyan hogy a modell is váltogatta a fegyvereket. Minden játékosmodellnél csak a puska volt még akkoris ha épp a BFG csücsült az orra előtt. De a fíling akkoris megvolt. :D

De ez már OFF.
  • Esrohnoil
    Doomot hogy lehet coopban? Nem is tudtam.
    Alien Breed több része is volt amit coopban lehetett tolni, haverral együtt anno játszogattunk vele.
  • _Atti_
    aztirják az animációkat is kijavitották
  • _Atti_
    AZTIRJÁK AZÉRT NEM TESZIK BE A COOPOT MERT RENGETEGET KELL TESZTELI DE IRTÁK HOGY ADDONKÉNT KÉSŐBB VAN RÁ ESÉLY!!!!!!
    szorri a kapszlokért de ez fontos:D Remény..:D
  • Hmuda
    Pedig hatalmas poén volt tesómmal együtt irtani a zombikat meg az impeket a doom1-ben. A DM-et le se sz*rtuk annyira jó volt a koop. 100% hogy a játékosok nagyon nagy része vevő lenne egy igazi jó koop FPS-re.
  • Mossberg
    JA, HalfLife-hoz is a rajongótábor csinálta utólag a SvenCoop-ot...
    Pedig már hogy beleéltem magam egy cégen belüli coopos mutáns írtásba.

SZEMETEK !!!
  • Hmuda
    Komolyan nem értem hogy mi tartja vissza a játékgyárosokat hogy a szingli pályákat úgy tervezzék meg hogy koopban is végig lehesen vinni őket. Ez vonatkozik minden létező gaméra. Nem is emlékszem már mikor volt utoljára rendes koop game. Talán a doom 1-2.
  • Mossberg
    Francba
  • toMpEr
    no meg az is bennevan az interjuban, hogy nem lesz sem kooperativ mod, sem jarmuvek multiban.
  • grebber
    Új Képek (nem tom hogy voltak-e már)
  • Nahar
    Ezek tartani fogják magukat,nem úgy mint az amerikaiak...Őszre biztos meglesz,novemberre már 100!
  • Glpetyus
    ehhh...kell a fa..nak a demó...a fúll jöjjön már:)

nemhiszem az őszt :((
  • Serpa
    "S.T.A.L.K.E.R. morzsák !

Headhunter testvérünk szólt, hogy egy újabb faggatásnak esett alá a GSC Game World csapata. Sikerült néhány új infót kiszedni belőlük, melyek közül most a legfontosabb szemelvényt idézném:
    "Jelenleg nem tervezzük egy játszható demó kiadását. Egyszerűen azért, mert nincs időnk megcsinálni. A játék megjelenési idejét nem változtattunk, és be is szeretnénk tartani a 2004 őszt. Minden nagyon bonyolult, kiváltképpen a harminc négyzetkilóméteres zóna teljes átfésülése - persze a hibák után". Személy szerint nem bánnám, hogy nincs demója megjelenés előtt, bár tudom, hogy legtöbben már nagyon játszanátok vele. Ne feledjétek, hogy hamarosan lehet jelentkezni a beta tesztelésére. Amint megadatik a lehetőség, természetesne tudni fogtok róla! A teljes interjút egyébként itt találhatjátok meg."

by Gamestar.hu
  • Glpetyus
    :)))
  • Serpa
    up
  • Glpetyus
    Up
  • toMpEr
    Kar hogy mar regi
  • Esrohnoil
    Végre vmi. :)
  • Serpa
    :: S.T.A.L.K.E.R. - Zone / Monster Trailer ::

:: S.T.A.L.K.E.R. - Opponent / Combat AI ::

by Gamestar.hu
  • Colonel Sink
    Persze, mi már a Stalker 2-ről beszélünk itt...
  • Glpetyus
  • Serpa
    remélhetőleg ősszel megfog.
  • CoolStuff
    már megjelent a final?
  • toMpEr
    nekem lejott mind, minoseguk sajonos eleg szar, gondolom az ign elofizetoknek jar jobb
  • Dynamic
    Én kétszer is próbáltam, de mind a kétszer megállt 99%-nál:(
    Mindegy megnézem a GS-on.
  • _Atti_
    én is innen szedtem le amikor szedtem és nekem működött
    az első 2 fentvan GSO-n is
  • Dynamic
    Nincs valammi más letöltőhely? Leszedi 99%-ig normálisan, az utolsó 1%-ot meg már egy fél órája szedi.
  • toMpEr
    4 stalkert bemutato video, bar nem ujak, de en nem lattam meg sehol oket.
    videok
  • hispan2
    Nokérem megjöttek a Júliusi naptárképek a S.T.A.L.K.E.R. Hun -ra.