34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • toMpEr
    nemvaloszinu
  • vigyori14
    a proci elég?? 2.6 ig huzhatom
  • toMpEr
    memoriabol sose eleg
  • vigyori14
    Memória mennyi kell???? nekem van 768MB DDR333MHZ, és van egy 2.2 es celeron procim az elég lessz??????
  • toMpEr
    ja,ott
  • CalebJoe
    Hol? DC-n?
  • lwb
    sajna nem sokat érek vele, ha egyik pay ftpmre se töltik fel a galádok ... :( dc-ől max 50-60kval töltöttem (router miatt csak passive lehetek), de rendszerint ez inkább 5-6k szokott lenni, mircről még ennyivel se.

hiába, nehéz a leecher dolga ...
  • toMpEr
    Neten fellelheto dvdrip verzioban
  • lwb
    biztos jó, de azér' 300 km-et nem autózok el érte. télleg, nem akar valaki a hóna alatt egy digitális kamerával bemenni?
  • CalebJoe
    Részemről elég szégyen 23 évesen pedig már elég sok régi filmet láttam ,de ezt sajnos kihagytam.
  • toMpEr
    Vetítik:
    CIRKO-GEJZÍR (1055 Budapest, Balassi Bálint u. 15-17. , tel: 1/269-0904)
    Kedd (július 27.) 20:30
    Szerda (augusztus 4.) 20:30
  • lwb
    életemben nem hallottam róla. kölcsönzőkben gondolom ne is keressem?
  • CalebJoe
    Nekem Radeon 9800Xt-m van pár hónapja vettem durván 120.000 forintért de szerintem még ez is kevés lesz hozzá.
    Ja meg proci meg memória is kell majd bőven.

"Mikor jön ki addigra ez a játék???" értelmes
  • toMpEr
    Szerintem vard meg amig megjelenik aztan utana fejlessz
  • vigyori14
    Mikor jön ki addigra ez a játék???
    milyen videokarit vegyek amin meni fog??
    25Ezer alatt kártyára gondoltam
  • CalebJoe
    Hú akkor ezt meg kell szereznem!
    Thanx
  • toMpEr
    Van hozza koze, erre epul
  • Seth
    alapmű...
  • CalebJoe
    Ez milyen film? Mert az IMDB-n 7.5/10 kapott (1979-es).
    A játéknak van valami köze hozzá?

• Serpa
    persze.
    ha lesz áram.
    :)
  • _Atti_
    szerintetek be lehet majd kapcsolni az óriáskereket?:D
    elvileg működik csak senki nem próbálta ki:D
  • _Atti_
    szerintem nem kell félni..azt irják egész kevéssel beéri majd...(pl a farcryhoz képest)
  • _Atti_
    ez a lod miatt van amugy..
    ha ugy állitod be hogy a 2km re lévő fának is itt legyen minden egyes levéltetve akkor valóban a csillagos égig szökhet a gépigyény
  • Esrohnoil

Mire kijön Paks sem lesz neki elég,... minimum Chernobyl. :)
  • Colonel Sink
    „tends towards infinity.” - ez nem nagy?
  • MasterJay
    Hát ez nem nagy!
  • MasterJay
    Megvan:A touchy issue. System requirements have been changed several times. In the end, the support of video cards of the generation of GeForce2 was cancelled. Now, the minimum requirements are GeForce3/Radeon8500 and P3-1GHz. It will be possible to comfortably play on a P4 with half a gig of RAM, and a video card from the middle of the range of GeForceFX or Radeon 9xxx. The maximum appetite of the engine tends towards infinity.
  • serious
    Hát biztos nem kicsi.
  • Kandurex
    NC...
  • MasterJay
    ki tudja mekkora gépigénye lesz a játéknak?
  • serious
    (Oblivion Lost) Rajongók által beküldött július eleji kérdésekre a fejlesztőgárdától megérkeztek a válaszok:

Mi történik, ha nem tudom teljesíteni a fő történetszálhoz kapcsolódó küldetést? Figyelmen kívül hagyhatom a megbízásokat és nyomulhatok a Zónában kedvem szerint?
    Minden attól függ, hogyan érkezel a történet végére. Nyolc befejezés van. Néhányuk halálodhoz vezet. Másokban tovább kalandozhatsz. Megint más végkifejlet annyira brutális, hogy egyszerűen megállítja a játékot.
    A S.T.A.L.K.E.R. világa szabadon fut. Figyelmen kívül hagyhatod a fontos feladatokat és azt teheted, amit akarsz. Ám ekkor számolnod kell azzal, hogy a többi Sztalker előtted teljesíti a fő küldetést. Hah! Mily durva! Tisztára, mint a Master of Magicben, mikor tápoltam ész nélkül, már nagyon póverdurva varázslataim voltak, aztán a következő körben az ellenséges varázsló kifejlesztette a világvége varázslatot és megsemmisítette az univerzumot!

FAQ-ban az áll, hogy nem lesznek betegségek. De mégis azt mondátok, lesz sugárfertőzés. Hogyan értsük ezt az ellentmondást?
    Hagyományos értelemben a betegségeket baktériumok vagy vírusok okozzák. A sugárfertőzést pedig a gamma részecskék emberi szövetre mért fizikai behatása idézi elő. Tehát nincs ellentmondás.

Tudjuk, hogy alváshoz biztonságos helyet kell keresnünk például valamilyen épületben. De be lehet-e majd zárni az ajtókat, hogy kinn tarthassuk a szörnyeket?
    Bútordarabokkal vagy más tárgyakkal eltorlaszolhatjátok az ajtót és akkor tudtok zavartalanul szunyálni.

Bemászhatunk az összes házba még akkor is, ha annak nincs közvetlen kihatása a Zónát éltető gépi intelligencia globális folyamataira?
    Bármilyen házba behatolhattok, kivéve azokat, melyek bejáratát mozdíthatatlan törmelék halom torlaszolta el.

Ha két monszter harcol egymás ellen és én lelövöm az egyiket, akkor megköszöni nekem a túlélő szörny a segítséget?
    Igen. A túlélő szörny hálás szemekkel pillant majd rád, aztán bundája mélyéről elővarázsol két pálinkás poharat meg egy üveg Sztalicsnaja vodkát, vigyorogva odalép hozzád, hátba vereget és az éjszaka hátralévő részét tábortűz mellett töltitek el, boldog iszogatás és danászás közepette. Utána a szörny örök hűséges segítőddé válik.. Idővel bestiális segítőkből egész szörnyhadsereget kovácsolhatsz magadnak, majd kitörtök a Zónából és hörögve, danászva, vonyítva elindultok a Föld meghódítására!

Mint vadállat, a szörny megfelelően reagál a szituációra. Ha leteríted az ellenfelét, simán a torkodnak ugorhat. Az is lehetséges, hogy megijed a fegyvered hangjától és eliszkol. Megtörténhet továbbá, hogy első lövéseid után, a két szörny elfelejti, min marakodtak össze és elmenekülnek ijedtükben.
    (forrás: Hardwired)
  • Glpetyus
  • zaki
  • Mossberg
    Ez gyors korrigálás volt
  • Glpetyus
    Ugyanaz de mégse :)
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    mármint a képet:)
  • Glpetyus
    az hát azé' raktam be