34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#4115 Gratula! Az ész dominál nálad is. lol! -
#4114 csak négyet kellett VOLNA visszaolvasni:) -
#4113 Nem tudom volt e már de találtam egy kura jo muvie-t
a zenei alaáfestése nagyon jo
kicsit paráztam is
S.T.A.L.K.E.R. slideshow -
#4112 -
#4111 Nekem már pattanak el az idegszálaim. -
#4110 :)
hova akarják még überelni a várakozás miatti feszültséget.
nagyott alkotnak.
-
#4109 "S.T.A.L.K.E.R. slideshow !
Megállt az idő 1986-ban. Legalábbis Csernobil iparvárosában biztosan. Kihalt lakótelepek, omladozó gyárépületek, betört ablakok, szélfútta szemét és gaz mindenütt. Szellemváros. A S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl készítői tudják, hiszen jártak ott. Lefotóztak amit lehetett és otthon a stúdióban leképezték az egészet számítógépre. Az eredmény? Elképesztő! Szinte minden megegyezik az eredetivel."
S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl slideshow
by HC.Gamer.hu -
#4108 Gyere csak -
#4107 Akkor majd kiutazok Paksra hogy nyomuljak vele egy kicsit (hú mennyi lesz a benzinköltség) -
#4106 A neve is mondja---------------------------------------
Csernobil:) ------------->Atomerőmű -
#4105 Mennyi lesz a gépigánye? -
#4104 -
#4103 itt az eredeti amibol csinaltak -
#4102 -
#4101 Szerintem király az a dobozkép,és jó lesz majd darabokra lőni a mutánsokat... -
Zsoldos #4100 azok dvd-k a kepen. -
Mossberg #4099 De kellett is alá a gép :) -
#4098 Mér lenne kicsi abba a 96kb-os game-be mi fért bele! :) -
#4097 2cd-re ezek sztem idioták ezekszerint ilyen "kicsi" lesz a gama?? -
#4096 Manaság elég gyorsan készülnek az afféle kame képek, melyek különféle játékok xyz CD-s avagy DVD-s verzióját prezentálják. Nos, egy újabb beszélgetés alkalmából a GSC Game World csapatából Anton Bolshakov elárulta, hogy a jelenlegi célok szerint két CD-re szeretnék felpaszírozni a teljes S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl-t. Mellékesen még azt is elárulta, hogy a már bemutatott zöldes (elég gagyi :D) dobozkép nem végleges, csakegy terv, illetve, azt is elmondta, hogy a végleges verzióban lesz csonkolás - ez alatt kb. azt kell érteni, hogy az ellenfeleket cafatokra lőhetjük, ha akarjuk... kiváncsi leszek mi sül ki ebből. Thanks Headhunter.
-
#4095 És remélem duplarétegű -
Mossberg #4094 két DVD-s
WOW -
#4093 nekem teccik a doboza márha ez az igazi:D
de sztájlos:D -
Zsoldos #4092 Jo, most olvastal egy hirt es eldontotted magadban karorvendbe, hogy szar jatek lesz?
Mikor ott a video, hogy neznek ki az idojaraseffektek mozgas kozben, es egyertelmuen viszi a primet.
Ott volt az alfa es mar abban is fps-ek kozott egyedulalloan nagy a bejarhato terulet. (tudom volt mar ennel nagyobb is, de "nemileg" konnyebb 1 fele faval, meg 2 poligonos hegyekkel)
"Azert eleg LOL, a Sturmovikban mar 3-5 eve teljesen jol megoldottak a napszakot 3D-s felhokkel, meg az idojarast felszini, gomolygo kodokkel:)"
A 3-5 eves programod pedig 2.5 eves, a teljesen jo stalkervero idojaraseffektje, gomolygo kodje pedig igy nez ki:
Nem ertem mi viszi ra az embereket, hogy fikagepek legyenek, persze velemenyt lehet kozolni, legfeljebb nem szarunk ra se, de azert reszben a realitas talajan kellene maradni. -
Colonel Sink #4091 Hát remélem igazad lesz. -
#4090 elnézést a nagy képért, de lol !
-
#4089 ezabeszéd:) -
#4088 ....és nem vagy ezzel egyedül. :D Engem már régen megfogott a játék helyszíne, története, hangulata, az ellen AI-je stb. MIndig olvasgatom, hogy milyen lesz a graf. Na én ezzel úgy vagyok, hogy ha nem is veri agyon a Far Cry-t akkor sem fogok sírni. Ez a gamma úgy érzem sokmindenben etalon lesz a jövőre nézve. -
#4087 OFF
ja, mi is nyomtuk a doom2-őt coopban. asszem soros porton kötöttük össze a két gépet. mindig cipeltem át a jó öreg 386-ost monitorostól a szomszédba ... :) majd' 10 évvel ezelőtt.
ON
nekem speciel aboszlút nem baj a coop hiánya. annyira eredetinek tűnik ez a majdnem open-ended fps-rpg keverék, hogy már alig várom a megjelenését. miután elolastam az intejút meg a hivatalos oldalt a hl2 és a doom3 elé került a 'legjobban várt fps'-listámon. -
Colonel Sink #4086 A 10 négyzetkilométernél 3x nagyobb, de 5 négyzetkilométernél viszont 6x! -
Colonel Sink #4085 LOL dettó! -
Colonel Sink #4084 LOL, ezt akartam én is kérdezni... -
#4083 éljen a tiszta billentyúzet
elkapod=előkapod -
#4082 és válasz is volt rá:) bizti nem úgy lesz megoldva, hogy elkapod a telót, ha érintőképernyőd van otthon, akkor mák és a saját ujjaddal tárcsázhatod a taxit, ha csak suck mezei monitorod van, akkor egérrel pötyögöd a számot. aztán megaszondod a másfél fejú, 3 lábú mutáns taxisoförnek, akinek így előnye van a 3 pedál miatt (némi rally fíling becsempészve, te mondod a kanyarokat), hogy "plíz, gundel!" -
#4081 A játék fejlesztésének már a legelején úgy volt hogy a gaméban a zóna sugárzása miatt megváltozott tárgyakat kell begyüjteni és jópénzért elpasszolni a kereskedőknek. Ezek a cuccok az artifaktok. -
#4080 Nem értem hogy jön ide hány éves vagyok!
Kérdeztem valamit. -
#4079 Sokkal. Az SWG-ben egy-egy bolygó átlag 14 négyzetkm volt. Kurava nagyok voltak, alig lehet egyet rendesen bejárni. Na ez több mint kétszer akkora. -
#4078 Szerintem kinyitod az inventory-t, ráböksz a kajcsira és megeszed. Minden normálisabb játékban így lenne, nemtom itt miért lenne másként. -
#4077 Az a köze a vc-hez hogy ami a vc-ben van város elég nagy de nem olyan nagyon, nekem kicsi, szoval hányszor lehet nagyobb az a 30km?? -
#4076 Na itt a masik agytroszt:))))))
Az 30 negyzetkilometer. Es mi koze ennek a Vice City-hez?!?!?!