34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • HuAn82
    Gratula! Az ész dominál nálad is. lol!
  • Glpetyus
    csak négyet kellett VOLNA visszaolvasni:)
  • AMD Norbee
    Nem tudom volt e már de találtam egy kura jo muvie-t
    a zenei alaáfestése nagyon jo
    kicsit paráztam is

S.T.A.L.K.E.R. slideshow
  • Glpetyus
  • hispan2
    Nekem már pattanak el az idegszálaim.
  • Serpa
    :)
    hova akarják még überelni a várakozás miatti feszültséget.
    nagyott alkotnak.
  • Serpa
    "S.T.A.L.K.E.R. slideshow !

Megállt az idő 1986-ban. Legalábbis Csernobil iparvárosában biztosan. Kihalt lakótelepek, omladozó gyárépületek, betört ablakok, szélfútta szemét és gaz mindenütt. Szellemváros. A S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl készítői tudják, hiszen jártak ott. Lefotóztak amit lehetett és otthon a stúdióban leképezték az egészet számítógépre. Az eredmény? Elképesztő! Szinte minden megegyezik az eredetivel."

S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl slideshow

by HC.Gamer.hu
  • 0ppika
    Gyere csak
  • Police88
    Akkor majd kiutazok Paksra hogy nyomuljak vele egy kicsit (hú mennyi lesz a benzinköltség)
  • Bucser
    A neve is mondja---------------------------------------
    Csernobil:) ------------->Atomerőmű
  • Police88
    Mennyi lesz a gépigánye?
  • 0ppika
  • toMpEr
    itt az eredeti amibol csinaltak
  • Glpetyus
  • Police88
    Szerintem király az a dobozkép,és jó lesz majd darabokra lőni a mutánsokat...
  • Zsoldos
    azok dvd-k a kepen.
  • Mossberg
    De kellett is alá a gép :)
  • grebber
    Mér lenne kicsi abba a 96kb-os game-be mi fért bele! :)
  • AMD Norbee
    2cd-re ezek sztem idioták ezekszerint ilyen "kicsi" lesz a gama??
  • AMD Norbee
    Manaság elég gyorsan készülnek az afféle kame képek, melyek különféle játékok xyz CD-s avagy DVD-s verzióját prezentálják. Nos, egy újabb beszélgetés alkalmából a GSC Game World csapatából Anton Bolshakov elárulta, hogy a jelenlegi célok szerint két CD-re szeretnék felpaszírozni a teljes S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl-t. Mellékesen még azt is elárulta, hogy a már bemutatott zöldes (elég gagyi :D) dobozkép nem végleges, csakegy terv, illetve, azt is elmondta, hogy a végleges verzióban lesz csonkolás - ez alatt kb. azt kell érteni, hogy az ellenfeleket cafatokra lőhetjük, ha akarjuk... kiváncsi leszek mi sül ki ebből. Thanks Headhunter.
  • grebber
    És remélem duplarétegű
  • Mossberg
    két DVD-s
    WOW
  • _Atti_
    nekem teccik a doboza márha ez az igazi:D
    de sztájlos:D
  • Zsoldos
    Jo, most olvastal egy hirt es eldontotted magadban karorvendbe, hogy szar jatek lesz?

Mikor ott a video, hogy neznek ki az idojaraseffektek mozgas kozben, es egyertelmuen viszi a primet.

Ott volt az alfa es mar abban is fps-ek kozott egyedulalloan nagy a bejarhato terulet. (tudom volt mar ennel nagyobb is, de "nemileg" konnyebb 1 fele faval, meg 2 poligonos hegyekkel)

"Azert eleg LOL, a Sturmovikban mar 3-5 eve teljesen jol megoldottak a napszakot 3D-s felhokkel, meg az idojarast felszini, gomolygo kodokkel:)"

A 3-5 eves programod pedig 2.5 eves, a teljesen jo stalkervero idojaraseffektje, gomolygo kodje pedig igy nez ki:

Nem ertem mi viszi ra az embereket, hogy fikagepek legyenek, persze velemenyt lehet kozolni, legfeljebb nem szarunk ra se, de azert reszben a realitas talajan kellene maradni.
  • Colonel Sink
    Hát remélem igazad lesz.
  • Serpa
    elnézést a nagy képért, de lol !

• _Atti_
    ezabeszéd:)
  • JackDaniels #4088
    ....és nem vagy ezzel egyedül. :D Engem már régen megfogott a játék helyszíne, története, hangulata, az ellen AI-je stb. MIndig olvasgatom, hogy milyen lesz a graf. Na én ezzel úgy vagyok, hogy ha nem is veri agyon a Far Cry-t akkor sem fogok sírni. Ez a gamma úgy érzem sokmindenben etalon lesz a jövőre nézve.
  • lwb
    OFF

ja, mi is nyomtuk a doom2-őt coopban. asszem soros porton kötöttük össze a két gépet. mindig cipeltem át a jó öreg 386-ost monitorostól a szomszédba ... :) majd' 10 évvel ezelőtt.

ON

nekem speciel aboszlút nem baj a coop hiánya. annyira eredetinek tűnik ez a majdnem open-ended fps-rpg keverék, hogy már alig várom a megjelenését. miután elolastam az intejút meg a hivatalos oldalt a hl2 és a doom3 elé került a 'legjobban várt fps'-listámon.
  • Colonel Sink
    A 10 négyzetkilométernél 3x nagyobb, de 5 négyzetkilométernél viszont 6x!
  • Colonel Sink
    LOL dettó!
  • Colonel Sink
    LOL, ezt akartam én is kérdezni...
  • 12346
    éljen a tiszta billentyúzet
    elkapod=előkapod
  • 12346
    és válasz is volt rá:) bizti nem úgy lesz megoldva, hogy elkapod a telót, ha érintőképernyőd van otthon, akkor mák és a saját ujjaddal tárcsázhatod a taxit, ha csak suck mezei monitorod van, akkor egérrel pötyögöd a számot. aztán megaszondod a másfél fejú, 3 lábú mutáns taxisoförnek, akinek így előnye van a 3 pedál miatt (némi rally fíling becsempészve, te mondod a kanyarokat), hogy "plíz, gundel!"
  • Hmuda
    A játék fejlesztésének már a legelején úgy volt hogy a gaméban a zóna sugárzása miatt megváltozott tárgyakat kell begyüjteni és jópénzért elpasszolni a kereskedőknek. Ezek a cuccok az artifaktok.
  • grebber
    Nem értem hogy jön ide hány éves vagyok!
    Kérdeztem valamit.
  • Hmuda
    Sokkal. Az SWG-ben egy-egy bolygó átlag 14 négyzetkm volt. Kurava nagyok voltak, alig lehet egyet rendesen bejárni. Na ez több mint kétszer akkora.
  • Hmuda
    Szerintem kinyitod az inventory-t, ráböksz a kajcsira és megeszed. Minden normálisabb játékban így lenne, nemtom itt miért lenne másként.
  • vigyori14
    Az a köze a vc-hez hogy ami a vc-ben van város elég nagy de nem olyan nagyon, nekem kicsi, szoval hányszor lehet nagyobb az a 30km??
  • Alexease
    Na itt a masik agytroszt:))))))
    Az 30 negyzetkilometer. Es mi koze ennek a Vice City-hez?!?!?!