34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#4475 Jodontes volt, dolgozzanak csak meg rajta! -
#4474 (HW Insider) A THQ friss pénzügyi beszámolójában nyilvánosságra hozta a régóta sejtett negatív eredményeket, ráadásul a zsúfolt karácsonyi szezonról is lemondtak a nagyobb eladások érdekében. Bölcs döntés volt. A STALKER friss franchiseként eltűnt volna a többi nehézsúlyú mellett, így legalább fél év pluszt rászánhatnak a fejlesztésre. A STALKER mellett a The Punisher és a Destroy all Humans c. játékokat is 2005 első negyedére (2005. január-március) csúsztatták.
hardwired
erről ennyit -
#4473 Uhh....
Irány a hűtőtorony! -
#4472 De szeretném már ezt látni :)
(na persze csak így monitoron át :P)
-
#4471 mégegy (régebbi) -
#4470 Hangulatfokozó szkrínsát :)
(régebbi) -
#4469 Azért nem lesznek olyan rosszak a szörnyek.
Jó, hát végülis hogy máshogy oldják meg? Nem hinném, hogy esélyeket latolgat a monszta, meg fejet vakar, meg elmegy egy bokorba üríteni stb. Szal mozgás az lesz, de azért nem nyomom nagy "vágyakkal" a dolgot, nehogy nagyot essek pofára. -
#4468 Én ezt tartom valószinűnek...bár azt mondták,hogy a viselkedésünkön fog múlni (nomeg a szörny "kedvétől":)...hát majd elválik:) -
#4467 A láthatatlanok meg úgyis mindig meglepnek. -
#4466 Hát nem tom'...én spéci akkor se húzom fel magam egy fára ha egy monstra mindig ugyanott támad meg :) -
#4465 Jó, mondjuk ezt lehet, hogy úgy oldották meg, hogy randomra elindul valamerre a monszta, aztán ha X távolságra ér egy másik objektumtól, akkor randomájz megtámadja vagy elmenekül. -
#4464 mármint a monster AI-kkal kapcsolatban ... szó szerint ezt mondta a csávó a múviban. gamershellről még elérhető ... lehet, hogy túlzott, nemtom. -
#4463 Jahh, én is ugyanezt mondat.
Meg hát ezt hallottam is, de azért nem minden úgy lesz, ahogy mondják. :-)
Mondjuk ilyesmit nem szokás csak úgy ráírni a dobozra, szóval ebből még lesz valami. -
#4462 szinte kizárt hogy SEMMI ne legyen scriptelve... -
#4461 ja. :) meg is lepődtem ezen erősen a HL2 topicban (nem szedtem le az alfát annak idején). sztem a véglegesben nem merik megcsinálni. -
#4460 Szépen megoldották... Ezek szerint a sugárvédelmi már táp cucc lesz. -
#4459 Mér kétszer?? -
#4458 hl2-ben is azt mondtak, alfaban megis minden script volt, bar ez nem azt jelenti, hogy a fullban is az lesz :) -
#4457 Gondolom az erőműbe majd csak a történet végefelé lehet menni,amikor majd a sztori úgy alakúl...(meg lesz felszerelésed pl.)
de ez minden rpg-ben így van... -
#4456 linearitás miatt kár aggódni, a fejesztők a walkthrough movie-ban azt mondták, semmi (!) nem lesz scriptelve benne.
mondjuk ez meg előtérbe tolja az AI szerepét. ez lesz a kényes pontja a játéknak szvsz, ha itt nem basszák el, akkor büntetni fog. -
#4455 Lesznek olyan reszei a zonanak (pl az eromu es kornyeke) ahova csak bizonyos vedofelszerelessel erdemes bemenni a sugarzas miatt. -
#4454 Pfff... talán még antikváriumban kapható,de hát már vagy 20 éves szal....:/
Bár akár ki is adhatták újra... -
#4453 Azért ez az 'oda mész ahova akarsz' szöveg kissé... hát majd meglátjuk. Szvsz biztos lekorlátozzák valahogy.
Mindenki egyszerre az erőműnek ugrana neki.
Ez konkrétan hogy is lesz? Tud vki erről vmit? -
#4452 Veszekszik a rosseb. Csak történt valami, ami miatt túl magas a seggfej-szintem.
Mennyiért vesztegetik a könyvet, ha kapható MOOO-n? -
#4451 Nincs semmi gond, tenyleg sok kozos vonasa van a jateknak es a filmnek, de szerintem nem azert, mert nem tudtak volna sajat foszereplot, hangulatot, nevet, stb., hanem igy akartak kifejezni a tisztelgesuket a film irant. -
#4450 De ezen nem kell veszekedni...az alapja tényleg u.a.,hiszen a könyvben is egy fazon van aki kijátszva a hadsereg gyűrüjét bejut a "zónába".... -
#4449 A Doom maradjon a marson. -
#4448 Hmpf, bocs...
Legközelebb vigyázok a számra. Nem az én napom ez, remélem elnézed. -
#4447 Mert??
csak azért mert u.a. a helyszin??...ne már...
ennyi erővel a Doom-nak is köze van a Holdra szálláshoz,mert mindkettő az ürben "játszódik" -
#4446 Ha el akarták volna kerülni a vádakat, akkor nem Stalker lesz a játék neve, nem Olegnek hívnák a főhősünket és nem a filme főszereplőjéről mintázták volna.
Nem azt mondom, hogy nincs párhuzam, csak azt, hogy a film történetének semmi köze nincs a játékhoz. -
#4445 Most nem azért mondom, mert bajom van veled, stb. meg nincs is kedvem vitatkozni, azt majd megteszem a Dome-on.
A filmet nem néztem / könyvet nem láttam.
De magyarázd meg nekem, akkor mit is írtál a 4379-ben? Ugyanazt, csak másképp. A koppintás nem jó szó rá. A feldolgozás jobb... -
#4444 Ja azt még hozzáteszem,hogy a szörnyekkel nekem már egy kicsit el is baszták a dolgot
(na nem nagyon:P)
Ehelyett kitalálhattak volna vmi mást...
mittomén' "gonosz" stalkerekből álló hordákat vagy ilyesmi...
Mert 1-2 mutáns még oké,de a láthatatlan az már nekem túlzás
(bár ezt lehet,hogy már írtam)
De sajnos manapság nagy divat a "szörnyeteg" :( -
#4443 Ha ennyire beszólogatós kedved van, akkor elmondom, hogy éppen azért, hogy elkerüljék a vádakat.
De könyörgöm, lóf*szt nincs párhuzam, csak kicsit gondolkodj, az ujjukból szopták? -
#4442 A #4377-ben ott a borítója a DVD-nek
(jó lenne megszerezni valahonnan) -
#4441 2 óra alatt hagyták el...
1x vettem egy Gamestar újságot csak azért mert Stalker béta teszt volt benne...
Abban azt írták,hogy igen sikerült megvalósítani a zóna önálló életét(a gémsztárosok mondták nem a fejlesztők)
Lineárrissá eleve nem tud válni a történet hiszen te alakítod :P
Az utolsó mondatodból vedd ki a ha,meg a talán szócskát és megkapod az igazságot :))
(főleg hogy a másik 2 linearitásáról könyvet lehetne írni:P) -
#4440 Ha ilyen okos vagy akkor azt is tudhatod, hogy a történetnek kb semmi köze nincs a Stalker nevű filmhez, annak semmi köze nincs Csernobilhoz, szoval nem lehet koppintás ilyen szempontból. -
#4439 Mejne vélemény.
A történet több szálon fut, nyolc befejezés papír szerint, ez eddig "rekord". Pripjattyal (vagy mi a franc) olyan helyszínre jutsz el, amit 1986. április 26.-án 3 óra alatt hagyott el lakossága. ...magyarul ott van minden, tényleg szellemváros. A nevezett óriáskereket május 1.-jén adták át volna az atomerőmű munkásainak gyermekeinek...
Ennyit a feelingről. Megjegyzem, ettől függetlenül koppintás, fejből meg nem mondom ki írta, de létezik Stalker könyv / mozi, csak gondolom nem akartak szarakodni a jogdíjakkal.
Grafika kizárt.
MI-vel kurvára el tudják viszont kenni (bocsánat), mert a Zóna egész élete ezen alapul, és ha nem él tényleg az egész Zóna önálló, MI életet, ahogy ezt bejelentették, akkor hiába minden, el van cseszve. Nem is akárhogyan!!!!
MI hiányában scriptekre kell támaszkodni, ebből következően lineárissá válik a játékmenet.
---> játékmenetnek fuccs.
Szvsz az MI-n tudják nagyon elkenni, ha ezt TÉNYLEG megcsinálják "élőre", akkor nagyon oda fog baszni a dúmoknak meg hálflájfoknak. -
#4438 A fizika se tunt rosznak a nemhivatalos video alapjan, de ugy tunt eleg erossen szamol a gep, hogy kitalalja mi merre mennyi, de gondolom nemhiaba vontak vissza, biztos javitanak meg rajta. -
#4437 pl eltudjak baszni a fizikaval, akar az AIval is (amit leirtak az alapjan jonak tunik), szornyekkel, jatekmenttel. -
#4436 Najó nem egészen 5x5 méteres volt :P