34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#4195 ehhh..lehet :P -
#4194 -
#4193 Azon vagyok, gondoltam felfrissitem a tudásomat egy kicsit.
Nem a legjöbb, ha az ember óvóhely felirat helyett egy vigyázz, tele van a ház mutánsokkal tábla alá gyalogol be
Lehet, hogy már megártott nekem a meleg? -
Colonel Sink #4192 Oroszországban. -
#4191 gúgli
(nekem lövésem sincs) -
#4190 -
#4189 Tudom érdekes kérdés, de valaki nem tudja hol találom meg a ciril betűs abc-t? Olyan kéne, ahol "rendes" betűk is mellette vannak, hogy melyik+melyik.
(rég volt már amikor oroszt tanultam álltalánosban) -
#4188 30 négyzetkilóméter. Biztos ki van tömve szovaccsal az egész, hogy ne fájjon a lába -
#4187 Qrva jó kép.!!!!! (én még nem láttam) -
#4186 acélbetétes bakancs.
:) -
#4185 Bár itt még a cipő elég nagy volt :DDD
(2002!!!) -
#4184 no comment..áruház kicsit jó...
-
#4183 Jó sok!!!!!!!! Direk a paneles képeket néztem. Van egy-két meggyöző, de remélem hogy a lehető legtöbb helyre beengednek majd minket. -
#4182 -
#4181 Itten vannak. -
#4180 linket PLZ..vagy másold be,úgyis rég volt kép :P
THX -
#4179 Áh, találtam a hcgamer-en olyan képet amin van közelről panel, ugyan kisebb, 3-4 emeletes, de jópár ablakon belátni.
Most sikerült megnyugtatnom magam -
#4178 Hát olyat nem találok sajna :( -
#4177 mekkora fílíng -
#4176 Nekem ebbe az tetszik h végre nem az amcsikkal zuzunk minden ''rossz fiút'',lesz végre egy normális történek kellő realisztika ( a szörnyeket leszámitva,mer én ki nem állhatom őket :D ) ,szuper grafika! Mi más kell?? Multit csinálják meg jól,és jöjjön ki szeptember-november között aztán már annak is örülnék! :) -
#4175 Véletlen panelról nincs "közeli" képed?
(#4170 ez nagyon tetszik!) -
#4174 Na persze nem azt mondom,hogy a 30 emeletes panel teljesen meg lesz csinálva,de földszintet esetleg 1-2 emeletet biztos be lehet majd járni...
Arra még várni kell vagy 5 évet,hogy a 29.-en is ugyanúgy ki legyen dolgozva a belső szvsz:) -
#4173 -
#4172 hangulat rulla -
#4171 világosan látszik,hogy mindenhova be lehet látni szvsz... -
#4170 hirtelen nem találtam jobbat:) -
#4169 Na ez már jól hangzik. Ez is több a semminél. Remélem a teljesbe majd be is lehet látni. (Nekem az is jó, ha nincs ilyen helyeken ablak.) Valszeg bénaságom miatt az alfa az istenért nem akart elindulni a gépemen, azt sajna nem volt lehetőségem kipróbálni. -
#4168 Ja azt hittem ez a gyári :( -
#4167 Mit akarsz ezzel mondani?
szvsz egy szar alpha-ból felesleges itélkezni...ráadásúl még az első trélerek egyikében volt hogy a faszi egy qrva nagy épület sokadik emeletén mászkált... -
#4166 Ez egy most kijövő addon Kegetys-től, az egyik legnagyobb addon-maker-től, éppen a grafikus motort próbálja megtámogatni, mert azért el kell ismerni, hogy a mai szemnek már erősen koppotas, ezért csinált hozzá pl. tükröződő vízfelületett. -
#4165 hmmm...a grafika nem is olyan rossz!! -
#4164 Hmmm...köszönöm a beszámolót...lehet kipróbálom,egyik haveromnak megvan,bár a véleményét sose kérdeztem róla...
Meg mertem volna esküdni,hogy ez "csak" multi gém...
Azt tudtam hogy kúltjáték,pl nagybratyóm is nyomja(majd' 40 éves:P),de azt hittem,hogy úgy játszik,mint pl a BF-el net nélkül(ugye az úgy max egy uninstallt ér meg)...
Hát tévedtem:) -
#4163 öhm...
meghalna a gép ha átlátszó üvegablakok lennének...
ja..nézd meg az ősalphát..van ott egy nagyobb többszintű épület..bentről ki lehet látni de kinntről nem lehet be..bizonyíték nem igéret;) -
#4162 OFF:
Alapvetően single játék volt, sőt, az elején a multija enyhén bugos volt (két emberrel 100Mbit-es LAN-on lagolt...), azóta már sokat javult, és akár 30-40 embert is elbír megfelelő kapcsolattal.
A játék egy fikcionális 1985-ös konfliktus köré épül, adva van egy szigetcsoport, amelynek az egyik felét a szovjetek, a másik felét a NATO (ill. az USA) birtokolja. A szovjetek lerohanják a NATO szigeteket, és e köré épül a játék. A készítők igyekeztek reálissá tenni a játékot, így egy lövés is lehet simán halálos. Lehetőség van max. 12 ember-es rajok irányítására, majd' minden, a játékban lévő jármű vezethető (a Resistance-ban már kerékbár is van, de megtalálható a repertoárban a traktor, a személyautó (Skoda, majd a Trabant is), APC, harckocsi, helikopter, sőt harci repülőgép is).
Az első rész az Operation Flahpoint, ebben NATO katonákat játszunk. Ennek volt egy küldetéslemeze, a Red Hammer, ahol a vörös hadsereg egy tisztjét játszuk. A második kiegészítő a Resistance, ahol a szigeten lakó helybélieket vezethetjük az szovjetek ellen. Ez utóbbi már jelentős engine-fejlesztéseket is tartalmazot, így a korábbi, alaphelyzetben 800 méteres látótávolságot felemelték 1200 méterre (az OFP-ben a beállítható max. 3000 méter, a Resistance-ban 5000 méter), sokkal nagyobb (max. 2048x2048-as) textúrákat is alkalmazhat és a többi. A játék ugyanakkor elég sok bugtól is szenved/szenvedett. Ezek jó részét már kiküszöbölték (a Resistance-hoz az utolsó patch az 1.96beta), de pl. a fizika még mindig nem az igazi. Iszonyú nagy community épült köré éppen a lehetőségek miatt, rengeteg letölthető custom sziget, fegyver és jármű addon van hozzá.
A hivatalos OFP weblap
A magyar scene honlapja.
OFP.cz - a legnagyobb addon lelőhely.
Az OFP2 hivatalos weblapja -
#4161 hmmm...ez meglepő...(nem tudtam soha nem játszottam vele)
Volt abban single is? -
#4160 Az Operation Flashpoint ugyanekkora szabadságot nyújtott, de természetesen egy T/FPS (Tactical/First Person Shooter) volt, így nem volt alvás/evés meg ilyenek. Viszont az esti csillagos égbolt le volt modellezve (ha nem is teljesen tökéletesen), így akár az alapján is lehetett tájékozódni. A napszakváltás alap (a dátum alapján a nappalok/északák hossza is változó volt), az időjárás is változtatható, igaz a küldetés szerkesztése közben kell megadni a rá vonatkozó változókat, magától nem változik. -
#4159 ottlennél=ott lennél -
#4158 Najó de az más egy kicsit nem??
Itt szinte olyan mintha tényleg ottlennél a pályán...hisz váltakozó napszak...kajálni,aludni kell..meg még egy csomó okosság...
Multi gammáknál alap a nagy pálya,ez rendben is van...
De egy single FPS-ben(tudom hogy lesz multi is)nagyon ritka az ilyen szinvonalú,és kivitelezésü szabadság szvsz..
tán csak a Deus Ex volt ilyen de az is sokkal kötöttebb,ráadásúl én azt ki nem állhatom...:)
(biztos volt más FPS is ilyen,de most és a közeljövőben nem tok semmi ilyet) -
#4157 -
#4156 ellenben a STALKER-ben oda és akkor mész amikor akarsz...hihetetlen szabadság érzet...
Ezt mondjuk már három éve is nyújtotta az OFP, ahol kezdetben 10x10km-es, majd 25x25km-es volt a "térkép", de a STALKER remélhetőleg mindezt hibátlan fizikai modellezéssel is nyújtani tudja.