34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Mossberg
    20-24 fősnél nagyobb szerverek már szarok mert már nem átláthatóak, az emberkék csak jönnek-mennek és azt se tudják hogy honnan kapták a golyót...
  • Nahar
    Toborozz 6 embert ,aztán már is megvan a csapat! Én az első pár hétben egy klant össze szeretnék szedni! Ezzel nem szokott gond lenni :) Hanyas serverek lesznek? 30-40 fős? Ha igen elég elavult a BF 2 150-eséhez képest :D
  • Ikarus
    Egyetértek!!!
  • Nahar
    nem tudok bot-okról :D
  • Ikarus
    Jobb szeretnék ismerősökkel alakítani egyet, de aki nagyon szeret játszani közűlük, annak nincs net otthon, így csak én, és még egy cimborám vagyunk. Két ember meg édes kevés.
  • Nahar
    Nem jobb érzés egy embert lelőni mint egy gépet?! Szerintem felemelőbb érzés h tudod h a túl oldalon egy ember ellen játszol és ő is taktikázik! A single rész az eddigi jÁtékokhoz képest a legjobbal rendelkezik,ez nem kérdés :D De szörnyek....áhh...az a jó h legalább nem ránk fognak vadászni hanem élik a maguk életét
  • Ikarus
    Botok lesznek a multi résznél?
    (ha hülyét kérdeztem, akkor sorry)
  • Glpetyus
    Hát akkor mért nem jelentkezel valamelyik klánba?
  • Ikarus
    Singliben nem fog disconnectelni az MI, ha én másfél napig egyfolytában játszani akarok
  • Ikarus
    Én azért fogom ebbe szeretni a singlit, mert ott kur*a sokáig el lehet majd bohóckodni. Multizni is szoktam sokat, csak nálam az nem mindig szokot olyan tartalmas lenni. Ezért kéne egy fasza magyar csapat, akik elviselnek engem is, aztán örökzöld multihenteket lehet majd nyomni!!!
  • Glpetyus
    Nade azért felesleges ezt várni,hisz multiban nem hinném,hogy jobb lesz mint a már meglévők..

Szvsz ez single-ben az Isten...
  • Nahar
    Multiba EMBEREK ellen több értelme van játszani mint a gép ellen,akár imlyen MI-je van...
  • Glpetyus
    Az én hibám...egyszerüen nem bírom ezt a sok faszt...13 évével meg a 0 nulla élet-tapasztalattal ugat...

(természetesen a jelenlevők kivételek)
  • Ikarus
    Te kis gonosz.
  • Ikarus

Hol máshol beszéljek a STALKER-ről, ha nem a STALKER topicban???
  • Glpetyus
    15 év elteltével "kicsit" megkopnak az emlékek...
    De ne haragudj,hogy megkértem valakit,hogy forditsa le

• Kandurex
    Ez a topic benne van a kedvenceimbe. Tegnap óta gyűlt a message, így 50+ -nál már gondoltam benézek hisz ennyinél már valami új infó vagy kép v. anyag van v. demó v. anyámkínja van....erre ti ketten pofásztok és sszpemmeltek :)
  • Nahar
    A STALKER honlapjain az összes fegyver fönt lehet vagy még lehetnek fejlesztés alatt állók,mert ha csak ennyi akkor elég kevéske van...
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    Én spéci nem multizom szal...de amúgy is végre egy gém aminek nagyon kúl a története..:)
  • Ikarus
    Engem nagyon érdekel a singli, ott azért hosszabban elidőzhet az ember mint multiba.
    De a multi részébe is komoly dolgok lesznek szvsz!
  • insp
    Még szerencse, hogy a hét év angol tanulást nem említetted, mert szvsz elég könnyű szöveg.
  • Nahar
    Ahh hülye lennék!! Majd bele kell szoknom a játékba,szerintem a single résszel nem nagyon fogok foglalkozni,inkább multival! Ti nem vagytok vele igy?!
  • Ikarus
    Te klántag vagy valahol?
  • Glpetyus
    Nem 1 év múlva lesz a megjelenés :P
    De ha arra gondolsz,hogy 1 évvel ezelött már volt 5 klán,na az durva:)
  • Glpetyus
  • Nahar
    Jelentkezett vki közületek klanba? :) Szerintem akkora pojén h 1 évvel a játékmegjelenéss elött már van 5 STALKER klan :D
  • Ikarus
    Már látom magam előtt
  • Ikarus

Nagy tetteket viszünk végbe mi ketten a zónába!!!
  • Glpetyus
    Hogy néz már ki a felhő is!!!
  • Glpetyus
    Te,már mondtam egy a gondolatunk!
    Pont erről a fílingről beszéltem:)
  • Ikarus
    Sniperek előnyben.
    Jó kis lépcső!!!
  • Ikarus
    Komoly lesz, ahogy változnak a napszakok, néha esik, néha fúj. Volt egy két olyan kép, hogy már maga a naplemente is félelmetes volt, hát ha majd lemegy és esetleg furcsa hangok jönnek az éjszakából. egy kis hörgés, egy kis halálsikoly, most feláll tőle a szőr a hátamon!
  • Glpetyus
    Ehhh...atyaég :DD
  • Glpetyus
    Mekkora kép már...áááá.....

• Ikarus
    Tudom, csak úgy feltünt.
  • Glpetyus
    Tényleg...hmmm...gondolom még ott nem volt kész az ajtó :P

Amúgy ez egy nagyon régi kép (na nem mintha baj lenne:)
  • Ikarus
    Ja és ha kihagyják nekem a TPS-t akkor csak 98%!
  • Ikarus
    Nézd meg jobban. az még nem a tető.
  • Glpetyus
    :))