34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#4155 hmmm...egy a gondolatunk
Én is várom a nagyokat DE=
a Doom nekem túl "folyosós" lesz...
a HL talán ettől jobb kicsit...
ellenben a STALKER-ben oda és akkor mész amikor akarsz...hihetetlen szabadság érzet...(jó kisebb korlátok biztos lesznek)
Ráadásúl ennél jobb környezetet el sem tudnék képzelni egy ilyen játéknak...
Én nem tudok rá mást mondani mint hogy foto-realisztikus...
És nem csak a grafikára gondolok,hanem pl a szinekre...tőkéleteesss :)
Amikor annó megnéztem az alphát,hát majdnem megfeküdtem:)
Elöször éreztem azt mintha tényleg OTT lennék...Képzeld majd a kész gammát!!
Nálam ez a best,így látatlanúl is
-
#4154 Nálam is megy "trendileg" a nyálcsorgatás mindenféle mai cuccokra, amik most jönnek (doom3, half life2, battlefield2 stb-stb), de a STALKER-ben megfogott valami egyedi dolog, ez a Csernobil, meg hogy nem szimplán lövöldözünk a vakvilágba, hanem rpg elemek is lesznek. El sem tudok jobbat képzelni. Náklam ő a No1. -
#4153 Én az OFP2-vel vagyok így... :D -
#4152 Egyébként én még ennyire játékot SOHA nem vártam mint ezt...
Naná,hogy ez fog a legkésöbb kijönni :(( -
#4151 Azért néha majd lemegyek a kis helyi vendéglátóipari egységbe élménytbeszámolni a haveroknak, akiknek egy kis százaléka szintén ezt fogja nyomatni. 1 hetet én sem bírok ki minimális kapcsolatok nélkül, de a lények a játékon lesz az biztos. -
Colonel Sink #4150 Jól hangzik, de bevallom, 1 hét szabit én sajnálnék játékra... -
#4149 Be kéne szállnom valamilyen klánba. Már tervezem a netes nyomulást, király lesz. Van valahol egy cikk, ami a netes modokról ír, de már elfelejtettem mik lesznek benne.
Ha jól emlékszek a coop sajnos kimarad, pedig azt igazán szerettem volna. -
#4148 -
#4147 Már én is be vagyok sózva. Mondtam is a barátoknak/barátnőnek, ha kijön akkor nem látnak egy darabig. Veszek 1-2 rekesz sört, pizzapénz félrerakva a monitor tetejére, 1 hét szabi legalább, reluxa le, függöny behúz, ajtó bezár, telefon kikapcsol!
Nem akarják megérteni, de én tudom, hogy így lesz a legjobb!!! -
#4146 Nekem mindegy csak jöjjön már!!!! :)) -
#4145 Előszeretettel szokták ezt alkalmazni sajna. -
#4144 Sinte biztos vok benne,hogy minden házba be lehet majd menni...
Max. egy-két nagyobb épültbe csak az első emeletig lehet majd menni,mert felette majd be lesz omolva vagy mittomén'... -
#4143 Szeretném én is ezt hinni, de nézz meg egy videót, vagy akár itt felül a banneren a házat. Mindegyiken csak textúra ablak van. Erről én arra következtetek, hogy nem is nagyon lehet bemenni. Ha igen, akkor meg milyen ház az, ahol az ablakon ki se lát az ember? -
#4142 nem..ezt kifejezetten erre értették
ugyanis pontosan ugyanezt kérdezték tőlük ... -
#4141 az nem azt jelenti, hogy bemehetunk ahazakba, hanem azt hogy arra mesz amerra akarsz -
#4140 a legutóbbi nterjúban azt irták a játék nem szab gátat a játékos mozgásának..pl:legfeljebb egy helyre csak bizonyos felszereléssel juthatunk be stb.. -
#4139 :( az is valami, ha legalább egy kicsit lehet kószálni bennük, de az igazi az lenne, ha minden lakásba be lehetne menni. Legyenek csak tök üres szobák, nem kell több, de nem akarok "dobozra húzott textúra" házakat. -
#4138 Hat voltak kepek a hazak belsejebol, de szerintem mindegyikbe nemvaloszinu hogy be lehet majd menni -
#4137 Most néztem az eggyik videót, amin a kamera végigsuhan a tájon. Közben ottvan a Pripjaty (vagy tudom is én hogy írják) lakótelep. Az fordult meg a fejemben, hogy vajon a lakásokba be lehet majd menni, vagy csak kamu házak lesznek?
Elég komoly lenne ha pl. estére egy panellakásban tudná meghúzni magát a gamer.
Tudtok erről valamit? -
#4136 Bízom qrvára a szeptemberben -
Beba..na... -
#4134 jövőre jön csak nem?? -
#4133 Mikorra is várható? Szeptember vagy november???? -
#4132 Alpha verziot még mindig nem lehet leszedni vhonnan???? -
#4131 én is ezt érzem.. a farcryal is igy volt..bent akadtam kint meg ment ezerrel -
#4130 Erre kapsz egy= -
#4129 Közsi, nem hittem, hogy van még olyan ember, aki nem ismeri :) -
#4128 hmmm...egész jó az oldalad
(most vettem csak észre:P) -
#4127 Kint csak egyszer kell körbenézni és betölti, aztán 3 km-es körben nem akad. Amikor meg máshová megyünk, megint egy piruett, és ismét 3km-nyi tiszta élvezet :) -
#4126 ehhh... -
#4125 Szerintem pont fordítva -
#4124 szvsz a külső helyeken nem lesz próblém,de a belsők már lehet,hogy húzósak lesznek...persze lehet hogy pont fordítva :P -
#4123 -
#4122 Stem is. ;) -
#4121 Mókás, nem is nagyon van a piacon nagyobb proci, de szerintem kevés lesz -
#4120 ősz környékén jön.
ha tartják. -
TwiceR #4119 Re! kiadták már? (sztem tök jó gama lesz, így, hogy csernobilt modellezték ki belöle) remélem elmegy majd a gépemen.:) AMD 3200+, 512ddram, ati9600xt -
#4118 Én láttam, de lehet hogy csinálnak másikat! -
#4117 A gamestar.hu-n láttátok a várható borítót? -
#4116 Jólvan baze bocsánat!
Akkor keltem fel, nem volt eröm olvasgatni!