34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Glpetyus

Beb.szna
  • Glpetyus

Akik szerint gáz a grafika,azok jöhetnek egy pofonért ^.^
  • Mossberg
    Egy mod
    Half-Life Counter-Strike-os fegyverekkel, a katonák le vannak cserélve kommandósokra stb.
  • PrasCo
    Counter-Life? Az mi?
  • Mossberg
    Counter-Lifeban jobbra
  • toMpEr
    Half-Lifeban szerinted merre repkedtek a totenyhuvelyek?
  • Mossberg
    oké oké lehet hogy neked ez nem fontos de én fps-eken nőttem fel mielőtt érdekelni kezdtek volna az rpg-k.
    Iszonyatosan idegesítő lesz hogyha a képem előtt röpködő töltényhüvelyektől majd nem látok semmit :(
    Különben is MINDEN fps legalább ebben közös és nem hiszem hogy a STALKER-osoknak pont ilyen "junik fícsörre" lenne szükségük
  • toMpEr
    en meg hogy a fohosunk kislabujjan levo kormot jobban kidlozzak majd
  • Mossberg
    Lesz idejük dolgozni, remélem pl. hogy a fegyverek végül jobb oldalon dobálják majd ki a töltényhüvelyeket :)
  • _Atti_
    Gs-n ott a videó amugy..
    http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=12870
    (vagy már linkelte vki?)
  • _Atti_
    biztos hogy nem a grafikát turbózzák..
    de szerintem beleteszik azokat a olgokat mikre eddig aztmondták 'esetleg' meg hibákat javitanak..
    a legujabb videót nézzétek meg..az uj jeleneteken látszik hogy végre kijavitották az animációkat...
  • toMpEr
    Nemertem miert ne lenne dinamikus napszak meg idojarasvaltozas
  • Alexease
    Jo ez a keses, beallt a sorba a tobbi koze:))))))
    Amugy is kicsit atbaszas volt, sok volt az elejen a tul szep renderelt kep, meg a sok igeret. Biztos jo lesz, ha egyszer kesz lesz:))
    Engem mar ott lelohasztott a dolog, hogy se dinamikus idojaras, se dinamikus napszak (csak valami gagyi at-fade-eles), meg nem oda megyek es akkor amikor akarok, hanem toltogeti a palyakat:/
    Bar lehet hogy csak felre ertettem az elejen:)))

De mar nem izgat a dolog, ez is olyan lesz mint a Domm3, HL2. Ha majd megjelenik, akkor "megszerzem" es foglalkozom vele. Addig van jobb dolgom is, mint a parasztvakitasukkal foglalkozni.
  • PrasCo
    Csutkán egyetértek.
  • toMpEr
    új? muvi
  • Mossberg
    hangulat és király MI
    ha ez megvan akkor a grafika másodlagos (de persze azért az is fontos)
  • PrasCo
    Ha magyar gépeken is elmegy, valószínű. :-) 1ébként annyira nem vagyok grafikáért síró. Ha tartják ezt a szintet, akkor a hangulat meglesz.... mi kell több?
  • lwb
    az mai szinten tényleg szép. de vajon jövőre is ilyen klassznak fog tűnni, jóval doom3 és hl2 után?
  • PrasCo
    Grafikailag?...
    ...speciel én az MI-n látom a nagy elúszás reményét. Elvégre a grafikát már láttuk. De az MI-t még csak "hallottuk."
  • davos80
    Max grafikailag lehet bukás, nálam meg az nem 1rendű. De az is lehet, hogy részben azért késik, mert fel akarják egy kicsit turbózni grafikailag.
  • lwb
    csak az a gáz ezzel a késésekkel, hogy ami ma még szépen néz ki, az lehet hogy jövőre már bűn rondának számít. a ma etalon, az jövőre standard stb. emiatt egy ígéretes projectből kurva nagy bukás is lehet simán ...
  • dr Kotász
    Jövő karácsony.
  • dr Kotász
  • dr Kotász
  • 0ppika
    Én élőben is
  • Gabe18
    Asszem lassan jobb ha bevezetjük azt a módszert,hogy ha kijelentik hogy egy játék x év,y hónapban jön ki,akkor arra kapásból rászámolunk másfél évet /igy hozzávetőleg kijön a megjelenési dátum/.Az eközbeni hitegetésekkel nem is kell foglalkozni.Ami meg kijön időben,az csak a kivétel,ami a szabályt erősiti...
  • _Atti_
    hát nem tudom..
    én megértem őket...
    egy dobásuk van ha nem a stalker akkor semmi...
    én bizok benne hogy a késés csak jót tesz a játéknak..
    és szerintem igy sokkal jobb lesz..:D kivámcsi leszek a köv Pr interjúra..
  • Mossberg
    ezt a szopást
  • Glpetyus

Na kiba..om ezt a szart a kedvencek közűl..majd jövőre benézek :((((
  • Glpetyus
    Ezek közül amúgy is csak a HL2-őt lehet 1 lapon említeni ezzel...
  • Glpetyus
    jövö év elejéről van szó---->tehát jövö ősz (talán)...ezt már most megmondom...:(
  • Seth
    grrrrr...akkoris
  • Kandurex
    Jobb így skacok, túl sok nehézfiú (HL2,D3,Brothers,COD kieg., Lotr, Kotor2 és még sorolhatnám) jön ki az idén...télire is kellesz majd az elemózsia..
  • toMpEr
    Akkor is kell valamivel jaszani
  • Glpetyus
    Fasz kivan már ez is mittomén hány évet késik...áááá bazdmeg milyen mentalitás ez?
  • Seth
    Mondjuk én nem várom olyan megszállottan egyik nagyágyút se (nem kell bemutatni őket), de kicsit uncsi ez sok "nem akarjuk még kiadni mert" szöveg...ebből is 2005 eleje..aztán meg nyara lesz
  • Glpetyus
    hmmm...nem is érdekel,leszarom :/
  • Glpetyus

• Glpetyus
    Bazmeg ilyen nincs....szopjanak le :(((((((((((((
  • Glpetyus
    BASSSZZZÁJJJJJBAAAAAAAAAAAA