34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#4595 Sztem ezt telefonnal vették fel :P -
#4594 Annyit tudtam kivenni a filmből, hogy van valami sötét paca, ami világos pacákat villogtat egy kisebb paca felé. :-) -
#4593 Szép nagyon :) -
Gabe18 #4592 Mérete jól tükrözi a minőségét... -
#4591 Aszta! ilyen jó minőségű videót még életemben nem láttam. Szinte olyan mintha én helyben játszanék. -
#4590 Új movie csupán 1.9MB -
#4589 Írok egy UP-ot,hátha nem basznak le érte -
Na ebbQl megint jövQ Qsz lesz :/ -
#4587 Pont azt használom köszi igy már jó. -
#4586 Ha használsz tűzfalat, az bekavarhat.
Ha Zone alarmod van, akkor Privacy-->Main--> Ad blocking-ot vedd le high fokozatról. Az segíteni fog. -
#4585 nálam okés. -
#4584 Az mitől lehet hogy a Harwireden van valami movie és ráviszem és nem jelenik meg a download szöveg és nem tom letölteni????
Meg a képek sem jelennek meg ott.Mitől van?? -
#4583 Karaktergenerálás:
Beindult egy sztalker NPC készítési akció. A legsikeresebb karakterek bekerülnek a játékba és alkotójának neve természetesen ott lesz a CREDITSben!
Itt lehet pályázni.
Képek.
Hardwired.hu -
#4582 S.T.A.L.K.E.R. - vazeeeee
[2004-08-20 @ 17:47 - ZeroCool]
Nos igen. A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl-ban most sem sikerult csalodni. Teny, hogy semmi extra es meglepoen uj informaciot nem ontottak az arcunkba (bar holnap meg tiszteletunket tesszuk a fejlesztoknel), de a multiplayer resz nagyon sokat fejlodott. Vegre mar nem csak egy apro terepen nyomulhatunk, akar a legnagyobb palyan is irthatjuk egymast. Grafikailag meg mindig profi a jatek, de ezt nem kell nektek bizonygatnunk. A kovetkezo mellekletunkre remelem sikerul feltenni az alig nehany oraja rogzitett videonkat. Bovebben a kovetkezo magazinunkban.
info:Gamestar -
#4581 egyszóval-szépek :) -
Zsoldos #4580 Csak emberek, fegyverek, fak, bokrok, szornyek, folyosok ez van mindegyiken :) -
#4579 Frankó képek, de minden stalker kép ugyanolyan majdnem :) -
#4578 Azt qrvára nem bánnám :/ -
#4577 NEW Screenshot
NEW Screenshot2 -
Ben C #4576 jajj de várom má ezt a gémet.. -
#4575 #4474
remélem meggondolták magukat. én is még idén szeretném ... mondjuk valószínűbb, hogy a preview írója nem volt képben. :( -
#4574 Én nem tom remélem idén kiadják még! -
#4573 " .... S.T.A.L.K.E.R. may be the scariest shooter not named Doom 3 to ship this year."
most akkor nem halasztották el jövőre?
vagy a teszter ennyire nincs képben? -
#4572 Preview (S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl - 1up) -
Zsoldos #4571 egeszen pontosan mi nyomja el? vagy mi jon ez ido alatt, ami veszelyezteti? -
#4570 Lényeg, hogy azért valóban nem érik egymást csak úgy a jobbnál jobb játékok és aki élvezni szeretne egy játékot, az nem arra hajt, hogy maximális tempóban végigöldökölje a pályát, hanem néha élvezni is szeretné a dolgot. Éppen ezért az véleményem, hogy a stalkernek ez a halasztás nem igazán hiányzott már scak azért sem, mert így az egész egyre komolytalanabbá válik és más külföldi cégek más termékekkel egyszerűen elnyomják a stalkert. Szerintem butaság volt halasztani, még azt is megkockáztatom, hogy így kisebb lesz a bevételük is ebből a játéékból. De sebaj, egy biztos vevőjük már van! -
#4569 Most kivételesen igazad van. -
#4568 -
#4567 Majd ha lesz mire akkor up-olunk. -
UP :/ -
Tegyük hozzá,hogy ez azért nem semmi :P -
Zsoldos #4564 Hat en napi kb 1 orat jatszom, nem 8-t. Azt sem mindig 1 jatekkal. Ugy pedig siman hetekig eltart egy game. -
#4563 Végig nyomtam a Dúmot,jöhet a Stalker :P -
#4562 jah, de van olyan gáma amit nem nyomsz végig egy hónap alatt akkor se ha egész nap játszol. :) -
#4561 Ja én egész nyáron csak azt csinálom de már unom inkább netezek vagy filmet nézek. -
#4560 Ha valakinek közben a meló is közbeszól akkor hosszabb ideig tart mire végez eggyel. Azért jó dolog lehet egész nap játszani... -
#4559 Hát én ezzel nem értek egyet mert egy gamet max ha hosszó is 4-7 nap alatt végig lehet vinni,és ennyi idö alatt nem igazán adnak ki sok gamet.De lehet hogy te minden szinten végignyomod más más karakterrel hogy sokáig tart :)))
Jöjjön minnél elöbb azt jó lesz nekünk :) -
Zsoldos #4558 Ugy sir mindenki ezeken a halasztasokon, mintha nem lenne semmi egyeb dolga az eletben :) Sztem inkabb be kellene lassitani a fejleszteseket, mert nincs ido vegignyomni egy jo progit, maris jon a kovetkezo. -
#4557 1600x1200-as képecske. -
#4556 "When it's done!" :)