34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Glpetyus
    Sztem ezt telefonnal vették fel :P
  • Hmuda
    Annyit tudtam kivenni a filmből, hogy van valami sötét paca, ami világos pacákat villogtat egy kisebb paca felé. :-)
  • Glpetyus
    Szép nagyon :)
  • Gabe18
    Mérete jól tükrözi a minőségét...
  • Hmuda
    Aszta! ilyen jó minőségű videót még életemben nem láttam. Szinte olyan mintha én helyben játszanék.
  • grebber
    Új movie csupán 1.9MB
  • Glpetyus
    Írok egy UP-ot,hátha nem basznak le érte
  • Glpetyus

Na ebbQl megint jövQ Qsz lesz :/
  • grebber
    Pont azt használom köszi igy már jó.
  • Ikarus
    Ha használsz tűzfalat, az bekavarhat.
    Ha Zone alarmod van, akkor Privacy-->Main--> Ad blocking-ot vedd le high fokozatról. Az segíteni fog.
  • Serpa
    nálam okés.
  • grebber
    Az mitől lehet hogy a Harwireden van valami movie és ráviszem és nem jelenik meg a download szöveg és nem tom letölteni????
    Meg a képek sem jelennek meg ott.Mitől van??
  • Serpa
    Karaktergenerálás:
    Beindult egy sztalker NPC készítési akció. A legsikeresebb karakterek bekerülnek a játékba és alkotójának neve természetesen ott lesz a CREDITSben!

Itt lehet pályázni.

Képek.

Hardwired.hu
  • grebber
    S.T.A.L.K.E.R. - vazeeeee

[2004-08-20 @ 17:47 - ZeroCool]

Nos igen. A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl-ban most sem sikerult csalodni. Teny, hogy semmi extra es meglepoen uj informaciot nem ontottak az arcunkba (bar holnap meg tiszteletunket tesszuk a fejlesztoknel), de a multiplayer resz nagyon sokat fejlodott. Vegre mar nem csak egy apro terepen nyomulhatunk, akar a legnagyobb palyan is irthatjuk egymast. Grafikailag meg mindig profi a jatek, de ezt nem kell nektek bizonygatnunk. A kovetkezo mellekletunkre remelem sikerul feltenni az alig nehany oraja rogzitett videonkat. Bovebben a kovetkezo magazinunkban.

info:Gamestar
  • Glpetyus
    egyszóval-szépek :)
  • Zsoldos
    Csak emberek, fegyverek, fak, bokrok, szornyek, folyosok ez van mindegyiken :)
  • Lacc
    Frankó képek, de minden stalker kép ugyanolyan majdnem :)
  • Glpetyus
    Azt qrvára nem bánnám :/
  • grebber
    NEW Screenshot
    NEW Screenshot2
  • Ben C
    jajj de várom má ezt a gémet..
  • lwb

remélem meggondolták magukat. én is még idén szeretném ... mondjuk valószínűbb, hogy a preview írója nem volt képben. :(
  • grebber
    Én nem tom remélem idén kiadják még!
  • lwb
    " .... S.T.A.L.K.E.R. may be the scariest shooter not named Doom 3 to ship this year."

most akkor nem halasztották el jövőre?
    vagy a teszter ennyire nincs képben?
  • grebber
    Preview (S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl - 1up)
  • Zsoldos
    egeszen pontosan mi nyomja el? vagy mi jon ez ido alatt, ami veszelyezteti?
  • hispan2
    Lényeg, hogy azért valóban nem érik egymást csak úgy a jobbnál jobb játékok és aki élvezni szeretne egy játékot, az nem arra hajt, hogy maximális tempóban végigöldökölje a pályát, hanem néha élvezni is szeretné a dolgot. Éppen ezért az véleményem, hogy a stalkernek ez a halasztás nem igazán hiányzott már scak azért sem, mert így az egész egyre komolytalanabbá válik és más külföldi cégek más termékekkel egyszerűen elnyomják a stalkert. Szerintem butaság volt halasztani, még azt is megkockáztatom, hogy így kisebb lesz a bevételük is ebből a játéékból. De sebaj, egy biztos vevőjük már van!
  • HuAn82
    Most kivételesen igazad van.
  • Glpetyus
  • grebber
    Majd ha lesz mire akkor up-olunk.
  • Glpetyus

UP :/
  • Glpetyus

Tegyük hozzá,hogy ez azért nem semmi :P
  • Zsoldos
    Hat en napi kb 1 orat jatszom, nem 8-t. Azt sem mindig 1 jatekkal. Ugy pedig siman hetekig eltart egy game.
  • Glpetyus
    Végig nyomtam a Dúmot,jöhet a Stalker :P
  • Esrohnoil
    jah, de van olyan gáma amit nem nyomsz végig egy hónap alatt akkor se ha egész nap játszol. :)
  • grebber
    Ja én egész nyáron csak azt csinálom de már unom inkább netezek vagy filmet nézek.
  • HuAn82
    Ha valakinek közben a meló is közbeszól akkor hosszabb ideig tart mire végez eggyel. Azért jó dolog lehet egész nap játszani...
  • grebber
    Hát én ezzel nem értek egyet mert egy gamet max ha hosszó is 4-7 nap alatt végig lehet vinni,és ennyi idö alatt nem igazán adnak ki sok gamet.De lehet hogy te minden szinten végignyomod más más karakterrel hogy sokáig tart :)))
    Jöjjön minnél elöbb azt jó lesz nekünk :)
  • Zsoldos
    Ugy sir mindenki ezeken a halasztasokon, mintha nem lenne semmi egyeb dolga az eletben :) Sztem inkabb be kellene lassitani a fejleszteseket, mert nincs ido vegignyomni egy jo progit, maris jon a kovetkezo.
  • grebber
    1600x1200-as képecske.
  • Esrohnoil
    "When it's done!" :)