34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • [NST]Cifu
    Sarkítva erről írtam. Nagyobb, szebb, jobb, kerekebb. 64biten.
  • dikki*yysw
    Mellesleg nem is tudom melyik fps-t nem optimalizálják 64 bitre.
  • dikki*yysw
    Hát el kéne olvasni a szöveget. 32 biten nem kis pályák stb., 64-en meg nagyok. 64 biten nagyobbak lesznek stb.
  • dr Kotász
    Pontosan. Marketing bullshit.
  • Glpetyus
  • Ikarus
    Így is-úgy is be kell ruházni előbb utóbb 64bitesre, ha nem akarsz "márióval" játszani a gépeden.

#4628: leszarom az xbox-ot, ők kapnak egy fos verziót, mi meg jövőre egy tutit.
    Szerintem én akkor fogok éhen-szomjan halni a gépem előtt, mert a STALKER elől föl nem állok ha egyszer meglesz az is biztos :)
  • [NST]Cifu
    Egyfelől , másfelől meg mi a rák ez a 64bit dolog? 32biten kicsi pályák lesznek, kevés lénnyel, hülye AI-val, alacsonyabb részletesség mellett, 64biten meg nagy pályák, sok lénnyel, szuper AI-val és nagy részletességgel?

Remélem csak egy hülye reklámszöveggel van dolgunk, és nem ez a valóság... (különben be kell ruházni egy A64-be :))
  • Glpetyus
    "jatek PC-s megjelenese: jovore valamikor
    Xboxra meg iden"

(ugye hogy "véletlenűl" ez is üzleti megfontolásból késik??)

• toMpEr
    "As the second day of the European Games Network exhibition kicks off, THQ has announced that it’s currently working alongside AMD to create an optimized version of S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl for the AMD Athlon 64 processor architecture. The optimized version will include larger worlds, upped detail, enhanced AI, and more characters per map.

"AMD has been working closely with THQ to help bring games, like S.T.A.L.K.E.R., that really show the benefits of 64-bit gaming to the market," said Monica Behncke, director, AMD Customer-Centric Marketing. "With the powerful AMD Athlon 64 processor offering the best performance and the only 64-bit choice in the desktop processor market today, we are confident that the upcoming 64-bit version of S.T.A.L.K.E.R. will deliver unprecedented realism and mind-blowing performance." Roger Carpenter, Director, Project Development of THQ UK Ltd said, "We are very excited to be able to take advantage of the latest AMD Athlon 64 processors. This opportunity could present a quantum leap in gameplay and gaming technology which simply translates into more excitement for S.T.A.L.K.E.R. players."

Slated for release next year for the PC platform, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl sets players in the year 2012 in Chernobyl, as they try to uncover the secrets that surround the area of the nuclear disaster. The first-person shooter (FPS) is in development at GSC Gameworld, and is being powered by the X-Ray engine. Visit the S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl website for more."

Tehat a stalker fejlesztoi az AMD-vel karoltve keszitik a stalker 64 bites verziojat ami nagyobb palyakat, jobb ai-t es tobb karaktert kinal majd.
    jatek PC-s megjelenese: jovore valamikor
    Xboxra meg iden
  • grebber
    Interview
    Preview
  • Glpetyus
    ^.^
  • _Atti_
    "so I'm not sure when it will be released, if at all. a patch-released co-op is wrong." "
    Nem vagyok benne biztos hogy mikor fog megjelenni(Tehát tuti nem a originállal..) ha egyáltalán lesz. egy patch-kiadott coop marhaság..

persze kieggel(bár szerintem ennek játéknak kiegje sose lesz max vmi addonja)vagy addonal,esetleg év játéka ujrakiadással stb jöhet coop..
  • grebber
    Preview
  • Hmuda
    Majd kiderül, de én saját káromon megtanultam, hogy a játékiparral kapcsolatban fölösleges az optimizmus.
  • haxoror
    más részről ezt ők is tudják, lehet hogy tagadják de a háttérben még is fejlesztik és így a bejelentése még nagyobb öröm lesz a fanoknak :)
    vagy lehet hogy problémás és egyszerűen nem akarnak felelőtlenül ígérgetni

sztem ha elég nagy rajtuk a rajongói nyomás akkor előbb-utóbb úgy is lesz coop :)
  • Hmuda
    Elég gázos elmélet tekintve a világháló méretű felhördülést amit ez a bejelentés okozott, szóval tudják hogy sikere lenne, csak nem foglalkoznak vele.
  • haxoror
    én ezt valahogy így fordítottam:
    azt írja hogy még semmi konkrét tervet nem csináltak coopra, szóval nem tudja hogy mikor lesz kibocsájtva, ha ki lesz egyáltalán.
    a patch-változatos coopról a hír nem igaz.

ebből az jön le nekem hogy nem zárják ki a coop ötletét csak kivárnak hogy lesz-e majd elég nagy igény rá és majd csak akkor csinálnak
    de most az optimista hangulat beszél belőlem :)
  • toMpEr
    Egesz pontosan azt irjak, hogy nem tervezik a coop elkesziteset.
  • _Atti_
    egy Addon nem patch értékű, és ők azmondták Coop-addon lesz:)
    ugyhogy lesz és kész:)
  • toMpEr
    mar meg is jott a hivatalos valasz:
    nem lesz coop patch
  • Ikarus
    Hülye :)
  • Glpetyus
    Persze,aztán elmehetsz vele sittet szállitani
  • Ikarus
    Az, hogy a kis szutyetta szarokat is arréb lehet tologatni.
    De ha ez egy pótkocsi volt, márpedig tagadhatatlanul, akkor vajon lehet-e majd kocsi mögé aggatni egyet szállítási célból????
  • Glpetyus
    Abban mi a király? ^.^
  • Ikarus
    Viszont király a 2. videóban, ahogy arrébtolja a pótkocsit, meg elbújik mögé!!!!
  • Ikarus
    Mi a szarok azok a kis micsodák????
    Nem tudtam rájönni.
  • _Atti_
    azok az ugráló bigyók nemtudom mik,...
    meg ott a harmadik mozi végén azok az izék a házban:)
  • _Atti_
    Türelmetlenek
  • Glpetyus
  • Glpetyus

"Expect to be playing it for yourself early next year"

• grebber
    Preview
  • Glpetyus

Jó gém lesz ez nagyon... :)
  • grebber
    Én is ezt akartam kérdezni passz!
  • Glpetyus

Mi lehet az az ugráló izé?
  • grebber
    NEW Movie(-k)
  • haxoror
    ja, és bocs ha már volt :)
  • haxoror
    There's a quick interview on Planet STALKER (in German) which chats with GSC from the 2004 Games Convention that reveals that co-op will likely be added in a patch after the game hits stores. In addition, there's word that they are uncertain about a demo, but if they do make one it will be after the game's release. Lastly, a beta test is scheduled to begin within the next 2 months.

Magyarul röviden és szabadon fordítva a lényeg:
    cooperativ majd a játék megjelenése utáni patchben lesz, ha lesz demo azt a játék megjelenése után adják csak ki, a beta teszt 2 hónapon belül kezdődik

by NMA
  • Ikarus
    Szívesen.
  • grebber
    Arra jó volt hogy kis időre Up lett :)))
  • Glpetyus
    sötét meg világos az nálam is volt,de kisebbet nem láttam
    Na megnézem még 1x