34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Zsoldos
    Ajaj, ez nem jo hir. Kene tartani vmi 50-50% -os egeszseges aranyt.
  • dikki*yysw
    #Bocs :) csak erre hogy a piacot meg magasan utalja:
    #
    #nem #is biztos hogy annyira
  • Esrohnoil
    LOL :)
    Ezért ennyit írni. :)
  • toMpEr
    ez a 2002 majusi
  • Alexease
    Nem olvastam vissza, engem egyelore nem izgat a dolog:))) De talaltam valami BETA verziot?!?! Datum szerint szeptember 8.?!?! NEM neztem meg! Password: fastdls
    http://www.hot.ee/czerofail2/Oblivion_lost.part01.rar
    http://www.hot.ee/azteccity/Oblivion_lost.part02.rar
    http://www.hot.ee/afertup/Oblivion_lost.part03.rar
    http://www.hot.ee/jertyl/Oblivion_lost.part04.rar
    http://www.hot.ee/loker/Oblivion_lost.part05.rar
    http://www.hot.ee/hasder/Oblivion_lost.part06.rar
    http://www.hot.ee/oblivionlost/Oblivion_lost.part07.rar
  • dikki*yysw
    K8-nál is lesz két mag, sőt ehhez semmiféle újítást nem kell bevezetniük, ugyanazzal a pin-layouttal belerakod a kétmagost cput és megy a kétprocis rendszered.
    Ha valami aratni fog, akkor ez lesz az.
    Intelnél meg félévente új socket, három lábat odébbraknak hogy még véletlenül se legyen kompatibilis, dobhatod ki a régit.. áá.
    Na jó, tényleg ON.
  • Zsoldos
    Azert a duplamag meg a hyperthreading.. Parhuzamos rendszerekben arathat egy nagyot az uj P. Amugy tenyleg a p4 megjelenesekor hirdettek az extrem skalazhatosagot, vmi 8 ghz-et is emlegettek. Durvan felulbecsultek. Az a komoly, amit az AMD muvelt a k7 maggal, 500mhz-rol indult es sokkal nagyobb cache-el, tovabbpofozva 2600 -nal van valahol a vege.. Sot meg az athlon64 is feligmeddig ra epul.

Na,ON
  • dikki*yysw
    Marketing szempontból sikeres termék. Viszont nézd azt, hogy két éve volt már 3.06 GHz-es P4, most meg mi a legnagyobb, 3.8? 3.6-ost sem lehet kapni, paper launch volt.
    Az AMD-nek már van 3800+ procija, és most állnak még csak át 90 nanora.

Mivel nem tudják tovább gyorsítani, sokat buknak még ezen a P4-befürdésen. Fél éven belül ha elkészül a kétmagos P-M, akkor szerintem pezsgőt bontanak, de az Intel jelenlegi formáját tekintve nem fog.

Szóval ha egy prociról azt hiszed, hogy kiszolgál x évig, és elmész vele X GHz-ig, majd rájössz hogy tévedtél, akkor az bukás. Hírnévben minimum.

A második bekezdéssel egyetértek :D
  • Zsoldos
    Stalker akkor marad jovore? Bar igazabol nem baj ha minel tobbet ulnek rajta es teletomik minden foldi joval.. Mert itt ugye a halasztas evei alatt nem csak +1 csovet rakhatnak a folyosora mint pl egy d**m3ban, hanem megvan a lehetoseg ra, hogy korlatlanul gazdagithatjak a jatek menetet es kifinomultsagat :)
  • Zsoldos
    Hat felnek az amd procitol, de attol meg nem lesz bukas, hogy fejlesztik, sot meg attol sem, ha esetleg lassabb, mint a konkurrencia. A piacot pedig meg mindig magasan uralja, ha mas nem, hat eladja a neve.

Hm, nem hittem volna, hogy valaha is az intelt fogom vedeni :) Bizarr. Bar hozzzateszem a gepembe nem tennek belole es nem is ajanlanam senkinek otthoni hasznalatra :)
  • grebber
    ÁÁÁÁ nem sok esélyt látok rá.
  • Szabyka
    Bízzunk benne, hogy idén megjelenik!
  • dikki*yysw
    Nem szerintem bukott meg, hanem az Intel szerint. Vagy miért nem jön ki a Tejas, és miért fejlesztik a Pentium-Met két magosra?
  • Glpetyus
  • grebber
    Eltünődtem azon hogyha tényleg két verzió lesz DX9-es és DX8-as akkor feltüntetik-e majd az nforce-n.
  • Zsoldos
    nezd, ertek hozza vmit, jatszom is, amd-t hasznalok k5 ota (k7 megjelenesetol kezdve behozhatatlan az elonye a jatekokban).

Mindazonaltal eleg durva kijelentes bukottnak nyilvanitani egy procit ami a piac tobb mint 80% -at lefedi.
  • Glpetyus
    Pfff...LOL
  • haxoror
    "Q: If a 10-ton container falls onto a rat, will the rat get flattened? Or will the corpse be rigid as a rock and the container ballance on it?
    A: Small fish will get dismembered, larger creatures and people - not. This is the result of censure of many countries' governments. There will only be dismemberment of people in anomalies. Censure forbids the player from doing bad things with models of characters, which makes this kind of action normal in people's minds. But if an AI stalker gets into anomaly, this should not cause the player to go into the streets with an axe, right? :)"

cenzúra rulz :(
  • _Atti_
    egész jó ez a kis Q/a bár volt ennek valahol egy hosszabb változata is..szvsz..ár az angol volt
  • dikki*yysw
    Kicsit leült a Stalker téma :)

Említettem már a STALKER Q&A -t ami a behunon van? Egy hetes hír, szal lehet :)
  • dikki*yysw
    "max a jatek-szektorban esik vissza kicsit"
    A játékszektorban már régen visszaesett, aki játszik és ért hozzá, AMD-t vesz legalább 50%-ban (a teljes piacnak kb 14-15%-os részesedését nézve ez szép AMD-szempontból).
    "veszte nem lesz"
    A P4-nek amúgy már nem _lesz_ veszte, hiszen már megbukott. Prescott még kifut, mert sok pénzt öltek bele, de a Tejas már meg sem jelenik..
  • Zsoldos
    veszte nem lesz, max a jatek-szektorban esik vissza kicsit
  • dr Kotász
    ...
  • grebber
    Dede simán 2005 lesz.
  • dr Kotász
    Dátum? Remélem nem 2005.
  • haxoror
    THQ have announced an open beta test of S.T.A.L.K.E.R.’s multiplayer portion. 5000 gamers will get the chance to test the game’s multiplayer action.
  • B@dsector
    Igen énis így látom, és ez lesz a veszte a P4-nek.
  • dikki*yysw
    Az nvidia vs ati meg amd vs intel nem illik ide, de a stalkerről volt szó.. mindegy! amúgy jogos a felvetés, de ez most ide illett.
    Na megyek el.
  • dikki*yysw
    Minden modern _motor_
    ergo: Far Cry, HL2, DOOM3, és még many; játék gyorsabb AMD-n mint P4-en. Játékok nem streaming-jellegűek, Athlonok kisebb késleltetéssel dolgoznak stb.. gyorsabbak.
    CAD meg mp3 encode talán még intel :)
  • Glpetyus
    Egy kis off-ba senki nem hal bele,de amit mindenki utál és lassan az megy itt is =
    1.Nvidia vs. Ati
    2.Intel vs. AMD
    3.A HL2 jobb lesz mint ez,vagy mégse...

Na szvsz ez már nem illik ide...de nekem mindegy nem vok moder....
  • B@dsector
    Talán ez nem teljesen így van minden játéknál...
    De nagyon kezdek egy A64 felé hajlani.
  • dikki*yysw
    De most tök komolyan mondom: nem voltunk offtopicok, és teljesen ide illett a beszélgetés. Olvasd el.
  • Glpetyus
  • dikki*yysw
    Hűha Glpetyus véletlenül rossz topicba rakta a linket. Hiába no, emberek vagyunk, hibázunk :)
  • dikki*yysw
    Hát olyan, hogy játszhatatlan lesz 32 bites procin, biztos hogy nem lesz. Szal szerintem ki fogod húzni simán, ahogy én is :) Ha azt nézem, hogy most GF4-em van, és csomó játék lassabb már mint lehetne, vagy fele olyan szép: elvagyok így is. Elleszek +3 ellenfél nélkül is.
    És biztos, hogy inkább marketingduma az egész.

öhöhhh mit akartam még. Ja hogy winxp 64 bit editiont tuti meg kell várniuk, az meg még fél év legalább.
  • Glpetyus

HARDWARE fórum
  • [NST]Cifu
    Csak én abban reménykedtem, hogy jövő év második feléig kihúzom az AthlonXP-vel... :)))
    (bár ne legyen igazam: még az is lehet, hogy megvárják a WinXP 64bites, hivatalos változatát vele...)
  • dikki*yysw
    A játékosok nagy részének (50% -nál többnek) úgyis AMD-je van. A jelen és a jövő összes motorja gyorsabb AMD procin, mint Intelen. Szal nem annyira gáz :)
  • [NST]Cifu
    Najó, de az egy dolog, hogy valami szebb Dx9-en, mint Dx8-on, viszont attól még ugyanaz a játék. Ha a lenti reklámszöveg igaz, akkor az A64 tulajok viszont egy nagyobb, jobb, kerekebb játékot kapnak. Azért mégse ugyanaz. :))

(bár meg kell hagyni, az AMD részéről érthető lépés: elég durva módja a népek "áttértítésének" a 64bites platformra, de a hatás garantált...:))
  • dikki*yysw
    Hát egy játék szebb DX9-en, mint DX8-on, mégis ugyanaz a játék egy GF4, meg egy GF 5/6 tulajnak.
    Most proci lesz már a külünbség. :)