34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#4755 Kiváncsi vagyok melyik game lesz jobb ez vagy a F.E.A.R.
Tényleg szarok valamelyik nagyon csúnya remélem nem baszzák el. -
#4754 eleg szarok... -
#4753 5 új kép -
#4752 cserébe remélem bug mentes lesz, mert most van idejük tesztelni az biztos -
#4751 hát ja sajnos -
#4750 2005 még odébb van úgyhogy amig nem lesz demó vagy új videok nem lesz nagy a forgalom. -
#4749 Jöhetne már valami új dolog a gaméval kapcsolatban mert csak főlök a saját levemben és ez is meg a saját fórumom is meg van halva. -
#4748 Egyébirán már írtam a fracry szobába is, de mi lenne, ha valaki elmondaná nekem magyarul és világosan, hogy mi kell ahhoz, hogy egy nem eredeti, újonnna telepített farcry-al jáccan tudjak a neten. Mit töltsek le, mit írja át, mit hova másoljak? Csak sorrendben, ha kérhetném, köszönöm, és elnézést, hogy a stalkereseket zaklatom ezzel, de valamivel múlatni kell az időt, ha már ilyen sokat késik a stalker. -
#4747 Minek a bemutatója akar ez lenni? -
#4746 Preview -
#4745 Pontosabban = sokadjára megnéztem őket :) -
#4744 Ezzel nem vagy egyedűl
Tegnap megnéztem otthon az ÖSSZES STALKER videót amim van(ezeket sose töröltem le)...hát...ahhh -
#4743 Jaj de nagyon várom már! -
#4742 -
#4741 Kihalt a fórum???
Jaaa, csak Chernobyl-i hangulatot idézünk, értem.:DDD -
#4740 "Én a 4 "nagy" közűl csak a STALKERT vártam"
Ennek ellenére én a FC-t,és a Doom3-at is nagyon élveztem...
Ha meg már hasonlitgatni "kell" ,akkor a FC javára billen nálam a mérleg :)
Mire ez kijön,a FC már 1 éves játék lesz
ON -
#4739 ha már off:
Szerintem a "játékgyártóknak" a példa a FAR CRY csapata lehetne...
Asszem csak 2-3 hónapot késett,de jóval a késés elött már közölték az új dátumot,amit be is tartottak.
Nem hypeolták túl,hogy "világmegváltó játék lesz" például...
Ezzel ellentétben szerintem bármit bebüntet...(jelenleg)
Néhány játékosnak a storyval van baja....,hát nekem azzal sem volt bajom...
Ha vmi érdeks sztorit akarok,inkább elolvasok egy könyvet :P
Én a 4 "nagy" közűl csak a STALKERT vártam(várom),de ha sokáig szopatnak a megjelenéssel,akkor lehet hogy lehúzhatják magukat...
-
#4738 azé hasonlíts össze egy stalker-t egy doom-al... stalkernek van története, értelme, sokkal nagyobb játéktér. Doom 3 mi volt? mint vmi kastély ahol rohadt sok szoba van, csak itt semmi értelmi nem volt a szobáknak, harmadik pálya után is ua volt, bemész sötét-szörnyek-írt. NEKEM ez nem jött be, grafikailag kiváló, de játékmenetileg 0. -
#4737 Ha te a több éves késést "időben" megjelenésnek nevezed...
Nem beszélve a várakozásokat alulmúló végeredményről... -
#4736 hl2-ben, mármint a fórum témában. -
#4735 érdekes, a hl2-ben is a doom3at fikázzák általában.
vajon miért? MERT AZ JÖTT KI IDŐBEN? -
#4734 jah én meg fél órán keresztül bírok nézni tájképet a STALKER-ből, nagyon szép pl a felhők meg a nap effekt, meg a fák kidolgozottsága... -
#4733 Sokkal, és a doomban csak szűk belső terek voltak szinte, azok is elég sötétek. -
#4732 hát a képekből ítélve a doom3 elmehet a ...-ba. Hát mennyivel szebb a STALKER...
-
#4731 sokáig fognak... ;-)
az üzlet a lényeg, nem a playerek érzései -
#4730 De ne várassanak sokáig. -
#4729 ő az elején mondták, hogy megvárják míg minden lecsillapodik (pl. far cry, doom3, half-life2), majd kényelmesen kiadják :-) -
#4728 vazz engem megvághatnának egy 32 bit-essel is, nekem bőven jó az is :D -
#4727 vazz végig néztem megint a képeket...vazzzz nagyon kemény lesz a game.....be kell szerezek egy csúcs videókártyét....azt...... -
#4726 Sajna szerintem nem mostanában fog kijönni talán Márciusban de lehet hogy késöbb.....mert nemrég bejelentették hogy átvándorol 64bitre a game és az meg időbe tellik...szerintem...meg nagyon hangsúlyozták hogy nem akarják elkapkodni a játékot...hát szóval ennyi...de én is nagyon várom márde addig is :-) -
#4725 Semmi,csak ilyen ökörségekkel fárasztanak,ahelyett hogy már kiadnák ezt a szart... -
Zsoldos #4724 ennek most mi ertelme :) -
#4723 "A GamingGroove csapata a minap készített egy interjút Oleg bácsival a GSC Game World főhadiszállásáról. A sok érdekesség közepette egy felettébb furcsa infó is elhangzott: a játéknak 10GB szabad területre van szüksége. Oleg testvérünk jelentette, hogy rosszul mondta, és természetesen nem lesz ennyire HDD zaba a progi."
by Gamestar
-
#4722 hát nem? már úgy is kész van, akkor legalább egy pályát... -
#4721 Na az már jobb lenne,mint vmi kiszivárgott alfa-béta tákolmány....szvsz -
#4720 jelentkezési lapot talált már vki ?
#4686 -
#4719 Hát hamár úgyis kész van a játék, igazán meglephetnének egy demoval, ahogy mondjátok. Nekem elég lenne egy misszió is csak had nézhessem a grafot... -
#4718 Semmi szükség rá...
A teljes azért teljes,mert teljes
Értem?
-
#4717 hmm, nem lenne rossz -
#4716 Kiszivároghatna egy mostani béta igazán