34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#5475 -
wanadoo-ról szedtem,ott nézd meg.
(rég volt már,lehet ott sincs fenn)
Asszem a kieg. is fenn van már!! -
#5473 -
#5472 stalker myip.hu -
sylas #5471 Halistok!Tudtok mondani olyan hubot ahol vkinek fent van a game,mert több helyen is néztem de nem volt senkinek -
#5470 Na lejött meégrte mert szerintem egy az egyben (mint 41-ben :) ) ugyanaz mint a régi.
Néhol elszórva egy-két zombi ,másik stalker,és patkányok. -
haxoror #5469 "de "bármi" másban igen! "
[ha akarja félreérti ] -
#5468 S.T.A.L.K.E.R.-FullAlpha-'Working'-+Xtras-by-waliX.rar 124MB ez a szar reggel 10 óta jön és még van 45MB 0-1-2k-val :(
Szinte biztos hogy a pre alpha de nem baj legalább megyek benne 1-2-öt. -
#5467 Az nem biztos, hogy be van csomizva, vagy ha igen, akkor nem egybe:)) Majd megírja, hogy mi is az.:) -
#5466 Teljes válszélességel meleted vagyok de forditás terén ne számíts rám,
de "bármi" másban igen! -
GrimReaper78 #5465 Azt nem, de nem nagy ügy, ha vki kiszedi a szövegfájlokat vmi szerkeszthető formátumba, meg vissza is tudja tenni a játékba, akkor a többit megcsinálom. -
#5464 játékot? -
GrimReaper78 #5463 Pár ezer oldalt, igen.
-
#5462 Fordítotál már valamit? -
GrimReaper78 #5461 Ha nem oroszul lesz, és akkor pont lesz szabadidőm is, akkor én vállalkozok rá. -
GrimReaper78 #5460 A STALKER film 2CD-s, lehet, hogy azt töltöd... -
spedman #5459 Szerintetek lesznek emberek akik neki mernek ugrani a magyarosításnak??
-
#5458 Én meg egy 1.35 GB-os STALKER.zip-et töltök. Filmnek kicsomagolva nagy, őgyhogy nem tudom, mi lehet. Már 1.14 GB megvan. -
#5457 S.T.A.L.K.E.R.-FullAlpha-'Working'-+Xtras-by-waliX.rar 124MB
Na egy ilyenre bukkantam leszedem,mert nem sok remélem nem valami elvetemült csak átnevezte a prealpha-t azt feltette.
Majd kiderül csak kemény 8k-val jön. -
#5456 Ja, ezt az 5447-re raktam be válasznak. Pardon. -
#5455 -
#5454 Télleg? Hű de nagyonokos vagy!:)
Asszem hozzád a kutya sem szólt.
Pont azért érdekel, mert nem tudom miaz. Ha tudnám, nem kérdeztem volna okoska!! Nem születhet mindenki olyan zseninek mint te. -
#5453 ehh...
DC az egy filemegosztó progi és ő egy HUB-ról beszélt ami ezen keresztül működik.
Ha ennyire nem tod mi az, ne érdekeljen... -
#5452 -
#5451 Lassan jön a kieg. Abban nem Arkagyij Alexandrov hanem Anatolily Andropov lesz a főszereplő és lehet majd tápolni mint a naposcsirkét.
A gépigénye pedig: Mobil telón is tolható lesz. -
#5450 Hogy lehet előhozni?? -
#5449 Már megjelent amúgy,a gépigény pite... -
#5448 -
sylas #5447 Halistok!Milyen lessz a gépigénye és mikor fog megjelenni?
Előre is thx -
#5446 Ez nem oldal, hanem egy DC HUB cím. Egyébiránt meg tökéletesen megy. -
Zsoldos #5445 gondolom jo sokszor fennvan rajta az a prealfa :) -
#5444 Nem tudom megnézni! Valami baj van az oldallal! -
#5443 Új DC HUB nyílt, egy igazi stalkeres. Akit érdekel, keresse fel: stalker.myip.hu. -
#5442 Ugyse mondanak pontos dátumot,majd egyszer csak kiadják.......... -
#5441 Köszi. -
#5440 joak szmájli ^^ -
#5439 -
#5438 Ok, egy ember már van! Illetve kettő. -
#5437 Én tuti megyek! Jól vezetek tankot és az ágyúkhoz is értek!:)) -
#5436 Na a gémsztárban az van, hogy ha még egyszer elhalasztják (mármint a májusit, ők még arról beszélnek), akkor mennek fegyverrel Kijevbe. Kérdés: hol lehet csatlakozni? Van valami toborzóirodájuk? Mert ugye gondolom nagy hadsereggel megyünk.