34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#5515 Szóval a HÉ2=HL2, bocs. -
#5514 Nem, ez nem igaz. Ha összehasonlítod a videókat, ami még csak nem is a kész játék, mondjuk a HÉ2-vel (tövirül hegyire van szerencsém hozzá), akkor a stalker grafja még mindig sokkal jobb. Persze lehet, hogy fél év múlva, vagy több múltán kijön egy olyan játék, ami megveri grafban, de most még ez a legjobb. -
hapi #5513 Valamikor még a topic elején írtam hogy ez a game nem fog megjelenni addig amíg a grafikája forradalmi. Ez az idő azt hiszem már lejárt. Most már csak a játékmenet lehet az ami kiemeli a középszerűségből. -
#5512 Mostmár csak az a kérdés, hogy melyik karácsony? -
#5511 Igen, igen! Határozottan!!! -
#5510 Én jobban szeretem a húsvétot.:))) -
#5509 Szép ünnep lesz a karácsony stalkerrel együtt! -
#5508 Jah! Úgy egy év múlva.:DDDDDDDD -
Robin Hood #5507 Nagyon punnyad ez a topic. Na majd megjelenéskor... -
#5506 én már 8. osztályos korom óta várom a STALKERT,de mind hiába!!Csak várok,és várok!Pedig még ősszel nem azt mondták h a game kész,csak nem éri meg akkor kiadni?! Akkor a májusi megjelenéssel mi a bajuk???? -
#5505 Kapcsold le a netet és elvileg akkor jó lesz. -
Robin Hood #5504 STALKER. Akit érdekel... -
#5503 Hello mindenki tegnap leszedtem egy bizonyos Stalker pre Alpha-t. a bat fájllal kell elindítani a játékot azt tudom, de az indítóképernyö még bejön aztán visszadob a windowsba! SEGÍTSETEK!! -
#5502 -
#5501 Azbaxnabe!!:) Reméljük hogy nem. -
GrimReaper78 #5500 Na, csak nem egy újabb Duke Nukem Forever-hez van szerencsénk? -
#5499 Már nem az, most az van kinn náluk, hogy "WHEN IT IS DONE!" Ez nem túl bíztató. -
#5498 Bízzunk benne, hogy máshol is és az is marad!:) -
#5497 Érdekes,az oblivion-lost.com-on még mindig május a hivatalos megjelenési időpont -
#5496 Én megbocsátanám nekik :) -
GrimReaper78 #5495 Ja, elég valószínűnek tartom... -
#5494 lehet viccnek szánták a srácok a késést és télleg kijönnek májusban..
negativ hájp-oszlatás:D
-
GrimReaper78 #5493 Hmm, tudom, hogy erre nem nagyon lehet adni, de...
A hcgamer oldalon előrendelhető a STALKER, 9900 ruppóért. Optimisták a fiúk, hogy már most felveszik a rendeléseket, pedig hol van még Karácsony?! -
GrimReaper78 #5492 Amúgy nem egy nagy durranás ám ez a kismozi, szóval akinek nem jön le sem veszített semmit. -
#5491 576.hu -s reality múvi link -
#5490 userlimit van rajta..de oblivion-lost.comon a commenteknél van mirror -
#5489 Nekem mozilla lazán leszedi ha rákattintok.
ie suxx. -
#5488 Pedig ezt a Flasgetből szedtem ki, a letöltött fájlok listájából.
-"cél mentése másként" Úgy nem megy. -
#5487 cél mentése másként ? -
#5486 Nem dobtam hátas a múvitól.A képminőség elég gyenge és újdonságot-szokás szerint-nem fedeztem fel. -
#5485 Nem karja szedni :( -
#5484 Én flashgettel szedtem, sokáig gondolkozott, mire elkezdte, és elég lasssan is jött, de megérte.
Link a flashgethez. -
#5483 Valaki adna egy kis helpet mert nekem semmivel nem akar jönni ez a movie? -
#5482 Na ez a videó egész jó. -
#5481 thx -
#5480 itt egy kép.
főként a helyszín és a járművek vannak összehasonlítva a valós élettel. -
#5479 ezt is hw -n találtam. -
#5478 a fene..
nem ftp-s nincs? -
#5477 reality múvi
news -
#5476 nem a csuszásrol beszéltem hanem a dátumrol..namind1