S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Végre mûködnek az autók. Na de csak azokat lehet használni amik a legelején vannak ?
Volt szó itt róla, hogy vannak spawn pontok ahol a kocsit is át lehet vinni. Ezek hol vannak ?
ha tolvaj vagy és mindenkit kinyirsz olyan befejezést kapsz ha midnig a pénz után mész akkor rádomlik a tetö meg igy tovább szóval ahogy cselekszel a játékbnan a kavics ugy adja a befejezést de te döntöd el hogy a kavicshozmész vagy a laborba
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
jó most az egy dolog hogy nem segítek ennek, meg annak, és akkor más lesz, de biztos van még valami apróság amivel megint csak más befejezést kapok, mik ezek?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
épületben van,ahol sok freedom katonák õrzik...tudod Frredom bázis kapujátol egyenesen mész oszt látsz jobb oldalon egy épuletben..
vigyázz mert vannak olyan freedom katonák ami Exo páncélos.. :S
de én már kinyirtam mindenkit..ha te is kinyirtad mindentakkor asztem hogy meghalt Luskash
Hogy kell elutasítani az ajánlatot ?
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
4. egy végigjátszással 3 befejzést tudsz elérni..ebböl 2 mindig állandó marad, és 1 változhat a játékmenettöl függöen
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
4.Azt jelenti hogy ha a játék közben jó gyerek voltál és segítettél az embereknek akkor PL jó befejezést kapsz de ha nem akkor sincs semmi baj csak más befejezést kapsz
5. a zóna egyik hatása amit azzal a fülvédõvel lehet kivédeni.Elég csak ha az inventoryban van.
7.Csak ott kell hagyni az inventoryban
egy kérdés!
8.:amit Hellsing irta hogy ha elutasitod akkor kaphatok jo befejezést,de mit kell utasitani??
1.: mi az Exo? katonák? vagy páncél neve,
2.:melyik fegyver lõszere ami páncéltörõ..?
3.:ha Red forest pályán vagyok akkor közel lex vége vagy hány százaléknál vagyok?
4.:valamit nem értem!hogy STALKEr-ben 7 befejezés van,ugye ,de miért van olyan? ezt jelenti hogy 7-szer vigyek végig ez a játékot?gondoltam hogy minden egy játéknak egy befejezés van..
5.:Gibor, mi ez a psy-emonition?egy fülvédo vagy mi??
6.:Saga Jr.,akkor hol van a Bulldog...?igen beszéltem szakáccsal..
7.:hogy kell használni fülvédõt?hiába rákattintom és semmi!
bocs a hulye kérdésért ,de tudnom kéne..!<#help>#help>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ez igy ismét rossz befejzés lett
ha elutasitod akkor kaphatod meg (még kb 1óra játék után) a jó befejezést
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ez mennyire igaz???
A sszarkufágoszon belül elég sok ilyen fegyót lehet találni az exosoknál egyébként!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Viszont ennél a kõnél nem is voltam és ugy lett end
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
wapolok
wapolok
Elõre is köszike!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
wapolok
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
csak lödd szét azokat a kéken világító "lámpákat"..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ezen a helyen mi a helyzet? Valamiféle control monolith. Lõjem szét az egészet? Ha bemegyek becsukódik az ajtó. Egy szintel alattam van a kívánságkõ. most akkor jó helyen járok?
("csak akkor enged be ha egy küldetést ott kell felvenni" ergo, ha akar veled beszélni a fõnök...)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
][ ВАЗ ][
Next PC upgrade: 2022
Fent van a patch, módosítottam a doc & settingsben azt a file-t meg a játék fõkönyvtárában is,de eddig egy járgány sem indult el.
Mi lehet a baj ?