34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
cseneles #24885 mikor jön a következő javítás???
-
#24884 Az artifactok már ki vannak rakva a slotba, de a ruhám nem elég. Most hagytam el a roncstelepet, azon a telepen vagyok, ahol segíteni kellett egy csapatnak visszaverni a támadókat. Itt a közelben tudok szerezni megfelelő ruhát? Vagy azt az elején adja a kereskedő ürge egy küldetésért? Mert akkor jobb ha újrakezdem. -
#24883 Hát akkor én ismét egy csúnya bugba botlottam, mivel semmi ilyesmi küldit nem ajánlott fel. Adott egy védőruhát amiért megmentettem a másikat és ennyi. Van 3 db felvehető küldi nála (ebből 2 a szokásos, monster part ill. artifact küldi) 1 pedig egy stalkerről szól akinek egy regenerálódós ruhája volt és itt hencegett vele. Ezekután eltűnt a psi övezetben és a doki szeretné ha ezt a rucit megtalálnám neki. Igen ám, de a psi övezetben elvérzik a karim. Utána beszél vmi prototípusról (amit említettél) hogy csak rövid ideig nyújt védelmet és addig ki kéne kapcsolnom 3 panelt, de semmi ilyen "prototípus" nincs nálam. Olyan küldit pedig nem ad amiről te beszélsz.
Mennyire fontos megcsinálni ezt a küldit? -
#24882 Na csá, kösz a segítséget! -
#24881 20k alatt...a Zónában ennyi a minimálbér? -
#24880 Le van írva valamelyik oldalon hogy hogyan lehet elérni a játék befejezéseit? -
SaGa Jr #24879 Azt hiszem olyan 20000 alatti. Ha eléred a 20000-et akkor jön a potyogás. Emellett a pillanatynyilag nálad lévő ami számít.
De beírod alulra a keresőbe hogy befejezések videói vagy valami hasonló és megtalálod a pár napja leírt postok egyikében, hogy melyik filmecskéhez mi szükségeltetik. -
#24878 Ok, tisztában vagyok a 2 "true" befejezéssel... A kevés pénz mennyire kevés? És csak ott abban a pillantban számít hogy minnyi van nálad? Vagy az egész játék során legyek csóró? -
Robi21 #24877 A legelső kóódolt ajtó a játékban. -
SaGa Jr #24876 Igen, max barát lehetsz és mindig megmaradsz magányosnak.
A pénzeső bejátszást azért kaptad (mintegy mellesleg ez nem a befejezés, ez csak a manusod garnatált halála, ugyanis nem itt ér véget a játék), mert nem jó irányba mentél és nem a tényleges befejeést választottad. A pénzeső azért lett beadva, mert sok pénzed volt mikor kívántál.
Ha kevés a pénzed mást kapsz bejátszásnak, attól függően kikkel vagy jóban, kikkel vagy rosszban, mennyit öltél, kit öltél meg, stb. Összesen 5 féle ilyen rossz befjezési video van. A legtöbben meghal a manusod, de van hogy csak "nyomorék" lesz. -
#24875 Ja és a Dark Valley-ben. -
#24874 A fegyver vmi gránátvetős cucc és egy fekete ballonkabátos banditánál van elvileg...nekem ott volt...de ha már az abandita halott...akkor nincs mit tenni. -
PvtM3dv3 #24873 Hello, segítsetek!
Nem találom a kötelességiek fegyverét. (Nem a family gun-t az már megvan.) Attól a ickótol kaptam a küldetést aki a bárban egy kicsit részeg. A térkép szerint valahol Dark Valley –ben kell lennie, de sehol sem találom.
Segítsetek plz.
Ja és igen, visszaolvastam, olvasgattam végigjátszást de nem találtam meg a választ.
-
#24872 Na visszaolvastam...akkor csak "Friend"-ig lehet eljutni minden frakciónál? És bármit teszünk "Loner" lesz a besorolásunk?
Én mindig Duty párti voltam...viszont ha a nagy világító sziklához mentem,akkor a pénzesős befejezést kaptam...vagy Duty-nál az a normális? -
SaGa Jr #24871 A hajára kenheti a kódot. Hiába tudja ha nem találta meg a hulláknál. Amíg nem kerül bele a PDA-ba, addig nem működik az ajtónyitó kód. Szóval marad a keresgélés. Nem mintha a kis térkép nem mutatná hol vannak a testek... -
SaGa Jr #24870 Akkor még egyszer lassan, hogy megértsd. 24844. Ez a hozzászólás száma ahol infó van. -
SaGa Jr #24869 Egészen véletlenül nem a Dark Valley területén lévő laborról lenne szó? Végülis máshová kód az egész játékban nem kell ajtót nyitni...
Ehhez előb ugye a belépési kód kell amit gyönyörűen mutat neked a térkép, hol lelheted meg. A terület É-Ny-i részén lévő épülethalmazban tanyázik a banditavezér. Na levadászod, és elszeded tőle a kódot. Ekkor mutatja a térkép hogy hová menj.
Odamész a kérdéses épülethez, kinyírod az ott található banditákat és lemész.
Mi ebben a nehéz? El is mondják neked mit tegyél, a PDA is leírja, akkor mi nem megy?
Odabenn meg a kódolt ajtókhoz való kódokat a halott tudósoktól szeded el. El fogják mondani hogy mi a kód és azt beütöd majd nyílik az ajtó. -
#24868 thx..erre most nincs időm...de megköszönném ha csak a lényeget leírnád! -
#24867 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egyik 1243, a másikat nem tudom fejből, de ha kell, megnézem -
SaGa Jr #24866 Olvass vissza. Pár órája lett beírva. 24844 -
#24865 Melyik az X-18? Ha elmondod hol van akkor tudok segíteni...3x nyomtam végig a game-et...de a laborokat mindig összetévesztem -
Robi21 #24864 Három napja nem találom azt a k..va kódot az x18-hoz.Valaki megszánna a megoldással?
Köszi!
-
#24863 Sziasztok!
Nem tudná valaki megmondani, hogy lehet beállni a Duty-hoz/Freedom-hoz/esetleg a Monolight-hoz???
-
weine #24862 liftakna, ez megvan gondolom. azon egyenesen tovabb, mig lejutsz egy ujabb lejarathoz(sok vernyul van arra) es ott lesz egy nagy terem bejarata, ahol kozepen lepcso van. Na ezen kell szointenkent 1-1 kapcsolot lenyomni adott idomalatt, osszesen harmat, majd egy negyedik szinten valami dugot kihuzni. Ha ez megvan, akkor a ngyedik szintrol van egy kijarat, ahol egy magahoz huzos genyo van, es ha lekuzdotted afolyoso vegen vagy egy hulla. Na nala van valami cucc. -
SaGa Jr #24861 Igen. Részei a fő szálnak, mivel bizonyos helyekre csak úgy jutsz el, ha a kérdéses helyeken megoldod a feladatokat. -
Varga10 #24860 azT AAKROK KÉÉRDEZNI HOGY MUSZÁLY-E LEMENNI AZ X16 ÉS AZ X10-ES LABARBA A FŐKÖLDETÉS SZERINT????mERT AZT TUDOM HOGY X18-BA MUSZÁLY.AZÉRT AKAROM EZT MEGTUDNI MERT NEM NAGYON SZERETEM AZ ILYEN "FOSATÓS" RÉSZEKET... -
SaGa Jr #24859 Pár napja már fel lett írva ide, így szerintem lapozgass vissza egy kicsit. Előbb megleled a választ, minthogy vársz valakire aki begépeli neked. -
#24858 Hiába nézem a FAQ-t, le írná valaki spoilerben, hogy milyen vége lehet a játéknak és mitől függ? És ha szeretnék másik véget is megnézni, akkor teljesen új játékot kell indítanom, vagy elég egy régi mentés? -
SaGa Jr #24857 Nem bug, ott van az mindig, akár elvállalod a feladatot akár nem.
Nem csak az alagútba (amúgy sem alagút, hanem sima aluljáró) kell bemenned, hanem azon belül egy jókora konténer végébe is el kell jutnod (az utolsó lesz). Ott lesz a földre ledobva. Simán át is gyalogolhatsz rajta ha nem figyelsz oda. -
SaGa Jr #24856 Pseudodog az a bevert képű, púpos kutyaszerű dög. Ilyentől hozzál farkincát, mert ez kell a megbízódnak. A térképen mindenesetre nem lesz jelölve egyetlen ilyen keresgélős feladat pontos helye sem. Neked kell előkerítened és leszállítanod 1 napon belül a kérdéses "állati alkatrészt".
A többi kutya sima blind dog (amik úgy néznek ki mint a bull terrier, azok a tojásfejű blökik). Azoknak a farka nem kell senkinek.
A vadkanoktól lábat lehet elszedni, a snorkoktól detto, a bloodsuckerektől meg majd csápot gyűjthetsz be.
Nem mindegyiknél van viszont ilyesmi. NAgyjából sima kutyáknál minden 3-4. "tartalmaz" farkincát. A többi lénynél ez a szám tovább növekedhet. -
#24855 Lent néztem az alagútban, ott sincs. Találtam egy hullát meg egy pisztolyt és hello... :)
Szóval ez vmi bug lehet. -
californian #24854 ez érdekes: vitality with crack versiont töltöttem le, mégis azt írja ki hogy insert cd...amatőr vagyok, de azért ez mégis különös -
Robi21 #24853 Hali!Az a gondom,hogy nem találok ki a bunkiból.Nem találom a kódot,és nem tudok az x18-as dokumentumokért menni.Ha valaki tudja a megoldást,segítsen!Köszi! -
californian #24852 sziasztok!
szükségem lenne egy stalker crackre! Lécci küldjetek linket!
KÖCI -
#24851 hali.. volna egy kis gondom... van ez a bizonyos PSEUDOKUTYA farkát hozd el nekem akció.. no ez melyik? mert amit mutat a PDA, abbol megöltem 5-öt, mindtöl elvettem azt amit lehetett, megöltem x mennyiségű kutyát, elvettem amit lehetett, megöltem vagy 3 vadkant... azoktól semmit nem lehetett, de a kereskedő semelyiket nem fogadta el feladat elvégzendőül, csak megvásárolta. Na most akkor mi is kell neki oda? -
#24850 Sziasztok!
Lenne egy kis gondom a stalkerral.. Akár mit próbálok szaggat, állítóttam virtuális memet is (swap miatt), az sem segített.
A configom: P4 3.2Ghz, 1GB ram, x600xt 256mb-os kártya
Evvel a géppel 1024*768,ban közepes beállítások alatt szaggat.. normális ez vagy valami gáz van :( -
barmi #24849 Fa*zság! Müködik az. -
SaGa Jr #24848 Semmilyen előfeltétele nincs a dolgonak azon túl, hogy élve vissza kíséred a Wild Territory-ról a dokit.
Beszélgess az öreg proffal és mikor először beszélsz vele felajánl egy munkát. Ezután beszélsz a korábban megmentett emberkével és elindultok felderíteni. A felderítési adatok alapján lesz megkreálva a védőfelszerelés.
Különleges védőruha alatt mit értesz? Nincs különleges védőruha sehol. Amit kaphatsz, de erre külön rá kell kérdezned mert különben nem veszed fel a feladatot, hogy hozd vissza Ghost ruháját. Ez nem különleges védőruha, csak egy olyan cucc amire a profnak szüksége van. De ezt nem közvetlenül adja, hanem külön rá lehet kérdezni és külön elvállalni. -
barmi #24847 Csenobilbol már nem tudsz visszamenni. Ha nincsen egy kinti mentésed akkor ennyi volt. Viszont ha csaka kivánságkavicsnáll vagy akkor az még nme a vége ha van nálad dekóder amit prpjatban a hotelben tudtál megszerezni. Ha ez nálad akkor a kivánságkövet kikerülve még vagy egy órát tudsz játszani a szarkofág körül ha felmész 1 szintel feljebb és kinyitod a számkodos ajtot a dekodoloval. -
Chipii #24846 Minden bizonnyal Pripyat annak az áldozata lett, hogy a kiadó: most pedig kiadjuk lendülettel gyorsan befejeztette a fejlesztést. Ez igencsak sajnálatos, de ez nem akadályozza meg a lelkes stalkert, hogy több időt eltöltsön a városkában:) Szép feladat kitakarítani ott a Monolith csoportosulást, meg snipereket, snorkokat, amik találhatóak szanaszét, jutalmunk pár csinos artifact (meg némi sikerélmény:).