34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Ricsard001
    Még egyszer thx!

Pont ettől féltem. Oblivionban a rozsdás szeget is eladtam, ha kellett átlósan átszeltem a vadont gyalog, csak semmi ne legyen az enyészeté :) .
    Bár ott volt gyorsutazás. Akkor asszem az lesz hogy csak a drága cuccokat viszem eladni (abból is a könnyűt).
    A különböző épületekben vannak használható dobozok/ládák. Van olyan hely ahol raktározhatok cuccot, és nem lopják el? Ebben nem vagyok biztos.
  • PhantomAss
    még van a freedom bázison is kereskedő
    amúgy exoskeletont találhatsz:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pripjatyban egy kis álló szobor előtt (talán Lenin) egy keresztre gázálarc van akasztva, ha átvizsgálod ott van egy-és az erőműben is lehet találni egy dobozban
  • Gyocsika
    És mit kell ahoz csinálni hogy Hawaii -ra menjen?
  • haxoror
    "Az egyikben a csá örökre itt marad, a másikban pedig elutazzik Hawaii-ra? XD"

Igen :)
  • wesker24
    hello ha jól tudom 3 nagy kereskedő van a játékban !!!

1. a játék elején a vén fószer
    2. a bárban a kocsmáros
    3. Yantarban a professzor

Ha már túlsúlyban vagy akkor érdemes eleadni mindent amid csak van de leginkább az artifactokat érdemes eladni mert azok érnek sok pénzt !!
    Tudod sok kicsi sokra megy !!

De ha túl messzi vagy valamelyik kereskedötöl és a túlsúly miatt nem tudsz jobban futni akkor nyugodtan el lehet dobni a felesleget !!!
  • Ricsard001
    csáó

Kereskedőket hol találok a kezdőn kívül, a pityukat szeretném eladni, csak sokat kell kutyagolni. Egyáltalán van értelme mindennel kereskedőhöz szaladgálni, vagy elég az exta cuccokkal kereskedni, aminek van értéke?
    Kezdő S.T.A.L.K.E.R. segítséget kér. :)

THX!
  • wesker24
    Dehogyis örülj hogy a legjobb false hamis befejezést kaptad !!!

mert ebben a befejezésben csak megvakul viszont a másik 4-ben elpatkol a főhösünk !!
  • wesker24
    Ugy hogy a játéknak 7 befejezése van !! 5 rossz 1 semleges és 1 jó !!

Ha mindenképp a kék kristályhoz mész akkor az ad az 5 befejezés közül egy false rossz befejezést !!!

A másik két befejezésről meg csak annyit hogy az egyik jó befejezés az általában nem is annyira jó a másik meg egyértelmű hogy jó befejezés de azért meg kell ám szenvedni érte !!

• fery02
    De még mindíg nem értem, hogy értve rossz? Úgy értve, hogy érthetetlen? Mert ez a befejezés számomra eléggé az volt :D
    A kettő igazi befejezés mit takar? Az egyikben a csá örökre itt marad, a másikban pedig elutazzik Hawaii-ra? XD
  • haxoror
    A 7-ből kettő igazi befejezés (és ebből a kettőből csak egy az igazi és jó befejezés), a maradék öt kivétel nélkül mind rossz befejezés, te ebből az ötből érted el az egyiket.
  • fery02
    Hogy érted? Legszarabb befejezést kaptam? :D
  • haxoror
    Ez egy hamis befejezés.
  • doncarlos
    hát az meg mi (sm2.0)?
  • zsotee
    Ez így nem igaz.

A sm 2.0 miatt nem engedi a dx9-es beállításokat.
  • DannyL
    Azért mert ez egy DX8-as vga kártya, nem 9-es.
  • wantonly
    Örülj, hogy ezzel a kártyával elfut dx8-ban úgy, ahogy.
  • doncarlos
    Vista-n néztem meg a game-t ATI9600-as kártyával, és ahol ki lehetne választani az alapszintű beállításoknál a direct x9-et ott inaktív a legörgető ablak.. vajon miért?
  • fery02
    Nagyon szépen köszi a segítséget, így már ki is tudtam játszani a játékot. Én komolyabb befejezést vártam. A 7 közül én azt kaptam meg, hogy az emberkém hirtelen megjelenik egy mező féleségen, becsukja a szemét, majd újra kinyitja, és tök fehér a szeme szegénykémnek, aztán nézhetem, hogy kik készítették a játékot. Ez melyik befejezése a játéknak? :D
  • fery02
    Jó, de nincs visszaút :)
    A válaszokat meg köszi szépen :)
  • wantonly
    Minimumon igen, de nagyon sokat ne várj tőle.
  • doncarlos
    Vista-n néztem meg a game-t ATI9600-as kártyával, és ahol ki lehetne választani az alapszintű beállításoknál a direct x9-et ott inaktív a legörgető ablak.. vajon miért?
  • matti12
    csá all.sztetek lefutna egy Amd Athlon 64 processzor
    3200+ 2.04GHz és 512 mb ram-on???????????????????????
  • PhantomAss
    exot lehet venni freedom bázison ha nagyon akarsz (2000000pénz)
    zöld seva rucit pedig találhatsz is:
    Yantarban egy romos ház széfjében közel a lezuhant helihez, erősen sugárszennyezett, csak a tetőn lehet bemenni
  • Chipii
    Amig nincs seva vagy zöld vegyvédelmi ruhád, addig a sárgát érdemes hordani szerintem, már annak is jóféle nightvisionja van. Később meg a zöld vegyvédelmit.
  • tibor16
    Bárban, mikor mennél át a katonai raktárokhoz, közvetlen mielőtt elérnéd a az átlépő pontot, van az uton kifelé jobbra egy lelőhely, jelzi a PDA is. Amolyan fejfa féle, maszk van ráakasztva, ott egy sárga vegyvédelmi ruha van eldugva.. (nem tudom mennyire hatékony, mert nekem még nem kellett).
  • Randelz
    Akkor szerinted a SEVA jobb?
  • SaGa Jr
    Ez egy Exo suit. Találni lehet Csernobilban. Illetve ha piszok nagy mázlid van, akkor elképzelhető hogy lesz megvehető darab a Bárban, miután visszatértél Red Forest-ből. Ez egyáltalán nem biztos.

Amúgy jókora vacak a ruci. Sugárzás ellen semmit nem ér jóformán, és még csak sprintelni sem lehet benne.
  • wantonly
    Mellék-küldik nélkül rövid a játék..
  • Atisz #24977
    Yantan-ban bármikor tudsz újat venni a professzortól.
  • Atisz #24976
    Ha mindenáron kell a pseudo-dog farok, próbáld meg nem sokkal a sorompó előtt a susnyásban, mielőtt átmennél a Garbage területére. Nekem ott is szoktak lenni.
  • Atisz #24975
    Csupa bug a progi. Csak a fő történetre koncentrálj, amit a fogadós ad és keresd Strelok-ot. Pénzed amúgy is annyi lesz mint a szemét (artifact-eket gyűjtsd) és a pontlistán is legalább a játék közepére eléred az első helyet (én már az elején elértem, sok katona, azok közül is őrmester és százados szórakozott velem )
  • Atisz #24974
    Szerintem ne foglalkozz vele. A mellékküldetéseket úgy általában felejtsd el. Nekem a family rifle volt az utolsó, azóta csak a fő szálra koncentrálok. Azok legalább viszonylag fantáziadúsak és van is értelmük.
  • wantonly
    Nem.
  • Randelz
    És lehethogy láma kérdés de hullákról nemlehet a ruhájukat elvenni?
  • Randelz
    Ilyen ruhát holtudok szerezni?
  • Madmano
    Sziasztok.Uj vok még a gammában.Van vmi olyan mod,ami javit a teljesítményen?
  • SaGa Jr
    Trade button. Mikor beszélsz egy NPC-vel, mindegyiknél ott van az a billentyű is. Kiszúrja a szemedet...
  • SaGa Jr
    Az exo suit nem véd igazán sugárzás ellen. Legyen nálad 2-3 fireball artifact és egy Ecologist vagy egy zöld vegyvédelmi ruha.

Ha nincs, akkor tölts vissza egy régebbi állást mielőtt Csernobilba mentél és szerezz egyet. De ne csalj csak mert elfelejtettél előre gondolkodni. Viseld a következményeket.
  • exyr
    hali. megcsináltam 1-2 küldetést, visszamentem sidrovich-hoz és hogy tudok vásárolni, vagy eladni? végignyomtam minden bill-t de semmi :(
  • bekesi
    Sziasztok!
    Van egy kis problémám...A szarkofágban a talált ruhát is felvettem,de így is folyamatosan kapom a sugárzást...És egy idő múlva elfogy minden antisugárzás cuccom és meghalok...Esetleg tudnátok segíteni? Nincsen valami kód a játékhoz..Vagy ha valaki tud,akkor tud valami save game-et adni?
    Előre is köszönöm a válaszokat...