S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

story tv-n 3-4 ig van gamer tv és ma értékeltég a stalkert, 5-bõl 3 pontot kapott ... sztem azért annál 2 vel többet érdemel az a gamma😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Lynx_TWL
nem kell átugrani a kerítésen...

๏̯͡๏﴿

Evin
A hírek szerint ma jön ki az új patch, talán abban már javítva van pár hiba.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

akkora Bugok vannak a játékban hogy az szörnyû , meglehet kerülni a pályát ugyhogy átugrok a kerítésen lol.. mentem egy darabig a kietlen tájon aztán
megjelent a Move next level ablak és azon a mapon lettem ahol nemakartak tovváb engedni a katonák azon a bázison ahol a Bárpultossal kell beszélni .. aztán megleptem õket hátulról egy granyóval, nagyon LOOOOOOOOOOL!!!
<#hehe>

Jah én is így vagyok, soha nem tûnt fel hogy átlõttek volna a falon mert nekem sem szokásom egy helyben kempelni.

Hát hogy nem a fejükre az biztos mert a többség egyetlen hedsáttól fekszik és az exok fejébe se kell 3 golyónál több és nekik is annyi...

Gnome
"kufár" bazzeg😛😛😛...ezkész

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

zolo
Szerintem csak 3 napja , de ha nem bírod kivárni akkor csináld meg magadnak 😊))

http://flickr.com/photos/zolika90/

hykao
Ja értem...
hykao
Már ki volt korábban... 😊
lehet kikéne irni bazi betükkel a faq mellé hogy az árustól beszélgetés után lehet csak kijönni 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

vegyél tõle egy kis IQ-t, akkor kienged<#idiota>
gratulálok az embereknek akik ennyit nem tudnak angolul hogy megfigyeljék mint mond a soher árus és utána kérjenek töle küldetést akkor enged ki csak mert hogy tartozol neki meg stb...

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Hassan B
Jólvan, nyugi... elhisszük ha csak egyszerûen leírod is...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hat kurvara nem mert nem kezdek el semilyen jatekot konyu fokozaton ugy nincs elvezet

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Hassan B
OK... de már naon várom... 😊
Mellesleg télleg elég rövid idõ telt el...de õk mondták, hogy ezen a héten....

dante3
Olyan mod van,hogy sok lóvém legyen?<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

datango
nemtudom , ki se tudok jonni a kufártól😄

grebber
Valaki leirná mi végülis a történek a rendes fõszálnak? Mi a lényege a végének?Miért van a pda-nkban az elején hogy öljük meg Strelokot?

Next PC upgrade: 2022

datango
hát ez ilyen fps game nem ? valahogy kiszabadulni a kufártol es irtani az ellenséget 😄

hykao
Ki ellen?
datango
vettem tole kötszert de hogy keell utana eljönni . harcolni akarok ^^

hykao
Szerinted az a "kufár" csak dísznek van ott?
datango
hogy kell az elejen elindulni mert nem tudok elindulni a kufartol hm?? köszii

hykao
Remélem késni fognak vele...ugyanis ennyi idõ alatt nem lehet megfelelõ minõségû magyarítást készíteni! Inkább készüljön el késõbb - sokkal késõbb, de ne legyenek nevetséges félrefordítások, értelmetlen zagyvaságok, magyartalan mondatok, szövegkicsúszások, stb...

Tessék türelemmel lenni! Nagyon szemtelen dolog a magyarítók sürgetése, ideges hangvételû számonkérése stb...
Adam II
Jah. Amúgy már kezdem unni ,hogy állandóan kidobál az asztalra (tökmindegy milyenek a beállítások) vagy lefagyasztja a gépet. 1 órát nem tudok vele folyamatosan játszani. A gépigény meg a többi szebb játékhoz képest irreálisan magas.
Hiába telepítettem újra 30-40 percenként kifagy és ezt már kezdem nagyon unni.

Hassan B
Hiába van kiírva, mer ott nincs semmi... má megin késnek vele...

Bakker már másfél hete 82% nál tart az a kib*szott magyarítás!
zolo
Kibasznagybetûkkelkivanírvafelülrehogymagyarításinfoaztnézdmegésnetegyélfelhülyekérdéseket!

http://flickr.com/photos/zolika90/

tomee14
mikor lesz magyarosítás??? újra végig akarom vinni...

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Hassan B
Bizzunk benne, ho majd egy hivatalos peccs körein belül javítják... 😊

Adam II
De nem igaz ,hogy nem lehet megoldani. Megyek az úton elémugrik egy kutya és már kész is. Bele se merek gondolni mi lesz ha rámlõnek.

Hassan B
Nem véletlenül nem tették bele eredetileg a játékba... de szerintem azért használlható...

dante3
Lenne egy kérdésem. A Trader Mod-hoz fel kell rakni a patchet? Mert neki akarok állni mégegyszer a gamenak!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Adam II
Én nagyon örültem amikor megláttam a vezethetõ jármû modot de van vele rgy kis probééma. A legkevesebb az ,hogy nincs egy normális külsõ kameranézet amint a kamerát a jármû mögé akarom irányítani azonnal belemászik.
A nagyobb: nálatok is rendre felrobbannak az autók. Elég nevetséges ,hogy a BTR-rel 30-al nekiütközök egy fának az miszlikbe robban szét. Így aztán elég használhatatlan mert nem tudok kikeveredni a kezdõhelyrõl.

falon ha józan ésszel gondolkozol akkor is átlehet löni AP tölténnyel de még egy két sima tölténnyel is az .50 kaliberü töltényekröl nem is beszélve én is löttem már le ellenfelet a garbage területen a kapunál átnyult a puskája löttem rá kifeküdt mondjuk AP töltényekkel vadászok szóval anynira nem érdekel viszont egy vmi zavar benne az hogy az üveget nem tudom szétlöni 😄 pedig 60 golyoval szétlehet szedni egy szekrényt ezerszer is amenyit rálöttem

Hát valahogy úgy, de akkoris azok mindenkinek neki rontanak.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

wantonly
De sprintelni azt tudnak .😄
Ron Ragm
Ha jól értelmeztem a zombik itt nem a klasszikus élõholtak hanem sima emberek akiknek a sugárzás/fejturkáló mutáns megsütötte az agyát, szóval élõk csak buták 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

wantonly
Én pihentetem most, hátha kijön még egy patch mostanában + megvárom a magyarítást is.

Ugyanis amint belépek az Army Warehouse-ba gyakorlatilag áll a kép, annyira akad, pedig a többi részen jó fut. De nem tölt, csak megáll. Levettem mindent teljesen akkor is... Igy nem tudom folytatni.
wantonly
Ha a falon átnyúl lehet lõni a kezét. 😄 De ez még engem sem izgat, csak sokkal nagyobb bugok is vannak a játékban, ez a baj. Persze ettõl még jó a játék, de ha szemet húnyunk a hibák felett, akkor kb. elfogadjuk, hogy nyugodtan kiadhatnak ilyen bugosan egy játékot.
hát énse, inkább várok egy normális patch-re......

báttyó02
én nem probáltam sose ugy visszalõni,de azt tudom hogy rendes beton falon is lõttek már rám😄
de különösebben engem nem érdekel,ezért nem fogom verni a nyálam

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hát nemtom, én falon csakis ami fából volt azon tudtam átlõni.

báttyó02
nálam volt falon átlövés nem is egyszer,de legalább nem merevedek le egyhelybe hogy le jegyzeteljem ezt is a bugok közé....hanem szépen arébb futottam,és leszedtem az ellent
ugy lehet h lelönek ha egyhelybe toporzékolsz és probálod te is a falon keresztül lõni õket....

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

biztos novice-n nyomod.....

Ak-47? Az nehezen. RPG az van, VSD akad, sõt egyéb sniper pukkantyú is és sok sok 5.56-os stukker.

A Bulldog nem a bázison van, de ezt te is kiderítheted, ha beszélsz a szakáccsal.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hát én is pont ott tartok, de sztem a monolith meg a zombik nem hinném hogy barátok, mert mivel azok mégis csak zombified stalkerek, és nem élõ, én még nem találkoztam olyan stalkerrrel aki nem támadta volna a zombikat. A szellemek meg azért vannak mert a psy-emonition vagy mi nagyon magas és ilyen érdekességekkel lehet találkozni.....

Hat nem tom nalam nem nagyon voltak ilyen bugok amiket leirtok nekem nem jonek at a falon nem lonek at a falon headshotol meghalnak akkarmivel lovom meg a fejet granat is kinyir mindent

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram