34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#24845 NA ez a gond hogy én ilyen küldit nem kaptam. A dokit megmentettem a WIld Territory-nél és hazakísértem, de ezek után nekem közvetlenül adja azt a questet, hogy egy különleges védőruhát kéne megszerezni, a psi zónán belül(!), ami védelem nélkül öngyilkosság... nem lehet hogy általad említett quest-nek van vmi előfeltétele? -
SaGa Jr #24844 Semmilyen frakcióba nem lehet becsatlakozni. Mindig magányos Stalker marad a manusod. Legfeljebb haverságban lehetsz a Duty és/vagy Freedom csoporttal. A banditákkal és a Monolith csoporttal mindig haragban leszel, mindegy mit csinálsz. -
SaGa Jr #24843 A psy emission elleni védelem nem páncél, hanem egy sima füles, amit a mobil labor főnöke által tudsz megszerezni. Bemész, beleegyezel hogy elvégzel egy feladatot, elkíséred a mérőhelyre élve a dokit, aztán élve vissza is hozod onnan. Ezután elmész a mocsár szélére a lelőtt/lezuhant helikopterhez, felveszed a hullánál lévő cucckat és utána már jó is a dolog. Megtudod hol a bejárat a laborba, elmagyarázásra kerül miként működik nagyjából a psy emission védelmet adó vacak és kész is. Ha ekkor mész be a kapun akkor már nem lesz figyelmeztetés, hogy menj onnan.
Szóval a megoldás kulcsa a mobil laborban keresendő.
Páncélnak ehhez semmi köze. -
SaGa Jr #24842 Általában akkor nem működik, ha teljesen le van véve az options-ban a lámpa távolsága. Ilyenkor nem működik, nem minimális grafikánál.
Ezt kell feljebb venni és akkor majd világít is a lámpa. De ha a lámpa fényének távja nulla, akkor nem tud világítani. -
#24841 Az-az, egy laborba kéne bejutnom. De kíírja a kép felső részében hogy "critical psi-emission detected, leave the area immediately" és ettől kezd a karakter vérezni.
Ha tudod, írd le légyszíves pontosan hogy hol van az armor (esetleg screenshot-tal) -
#24840 Megoldás, olyan artifactok és ruha vieselete ami megvég a sugárzástól. -
#24839 Na most ha állandóan sugárzásban megyek és csökken a HP, mi a szart lehet csinálni? Előbb utóbb elfogy a gyógyszer, meg harc közben egyébként sem mindig van idő gyógyszert keresgélni. Ez így elég fos. -
Valesar #24838 Hello!
Tudja-e vki,h lehet frakcióba csatlakozni? -
#24837 Én is végigvittem. A legjobb befejezéssel sikerült megcsinálnom (I made it). Összeségében jó volt vele játszani, mert a játék hangulata és története igazán magával ragadó volt. -
#24836 Császtok, én még csak most raktam fel a "float32 mod-ot és megjelent játék közben a bal felső sarokban valami konzol szerűség, mindenfélét kiír és nem tudok menni a stalkeremmel csak forgolódni tud. Valaki tudna erre valami gyors megoldást hogy hogyan lehet azt a szart eltüntetni a képernyőről??? kÖSZI!!! -
#24835 Minimum grafika beállításnál nem működik a zseblámpa <- mehetne a FAQ-ba. -
#24834 fasza, kösz :( -
tibiszabo #24833 nem -
#24832 Hali! A legvégén vagyok a játéknak amikor a final movie van, meg kivánok attól a nagy obeliszktől vagy mitől. Viszont nagyon szerettem volna visszamenni a reaktoron kívülre, ki az épületből, mászkálni még. Na ez nem sikerült mivel ha visszamegyek, le van szakadva a létra. Ki lehet jutni valahol vissza az erőművön kívülre? -
Gabe18 #24831 Én is a végére értem,legalábbis az egyik végére.
Szerintem egy nagyszerü játék volt,de az összképbe rengeteg kis apróság piszkít bele.
Hát bug-ok,hibák,azok vannak dögivel,de végülis tartósan engem egyik se zavart.Olyan nekem is volt hogy a teljessen üres helyen történő mentés,visszatöltésnél egy fegyverest erdményezett mögöttem,de sikerült megoldani.Aztán az esés közben eltünő hullák,meg ilyen kis apróságokat már fel se vettem.
Annál hibásabbnak érzem hogy ezekből a csoportusulásokból ilyen keveset hoztak ki.Ebben sokkal nagyobb lehetőség lett volna.Mondjuk én egyikhez se tudtam csatlakozni,pedig a Duty táborban megvolt kihez kell menni,a hangszóró is agyba főbe harsogta hogy csatlakozzunk,megnyertem az arénát,én lettem a legelső a Stalker ranglistán,mégse ajánlott az ember semmiféle csatlakozást.
Az meg a másik hogy sikerült a Freedom bandát magamra haragitani,ez ok.De azt már nehezen értettem hogy napokkal később más ruhában odamenve honnan tudja 100 méterről is a gaz Freedom tag hogy én ellenség vagyok,és lő rám mint az őrült.Ennek eredményeként a Freedom bázis pályarészen általában csak futólépésben tudtam közlekedni innentől...
És szerintem a végét kicsit elkapkodták.Pripyat lehetett volna a leghangulatosabb rész,de szinte semmit nem kell ott csinálni a hotelbe felvenni a cuccot aztán húzás.Még mászkálni se lehetett kicsit,mert mindenütt ellenség volt,örültem hogy az átjáróig eljutottam...
No de mindegy.Az egész hangulata viszont szerintem nagyon magával ragadó volt.Gyakorlatilag az vitte el a hátán az egészet,és tette feledhetővé a hibákat.Mind a külső,mind a belső helyszinek nagyon jók lettek,visszaadták azt a hangulatot amit el akartak érni vele.
Hát szóval sokáig csinálták,de összességében jó lett,megérte kivárni.
A magyaritásért meg köszönet mindkét csapatnak akik csináltak hozzá! -
weine #24830 tán elállítottad az Optionsan a L gombot valami másra? -
#24829 Élvezem a játékot ja, főleg így veteránon, igazi kihívás. Meg közben ugye volt egy feledhetetlen élményem is. Elmentésekből nekem 2 van, egy quick save, amit akkor ugye b*szhatok, meg egy olyan, ami autómatikusan keletkezik, az adott pálya elején. Ha ezt betölteném, akkor kb 20 percig el tudnék ugyanide jutni, de asszem egy kis szünet kell mégis, mert nagyon ideges lettem :D (Kell még egy patch) -
#24828 ha a játék "legvégén jársz", addigra illene min. 3féle mentésednek lenni.
egyébként valószínűleg összességében élvezed, mert valahogy eljutottál a Szarkofágig... -
#24827 Mert nem engedi. Átállítom veterán-ról, rákattintok a "Használ" gombra, visszatérve a játékba uyganoylan nehéz, mint korábban, visszalépek csekkolni a menübe a nehézségi szintet, és látom, hogy visszavette veteránra. -
#24826 nemsokára elkezdem harmadszor.
2befejezésem már van, de most későn jutottam Exoskeleton-cucchoz...:))
-
feamatar #24825 miért nem engedi easyre venni??? -
feamatar #24824 velem is ez volt; ez engem is felhúzott; ha sehogy se tudsz túlélni vedd easyre nyírd ki ppket majd vissza hardra :s ilyenkor nincs mit tenni -
#24823 Ezt muszály beírnom, mert játék így még nem b*szott fel idegileg, mint ez.
Már szinte a legvégén járok a játéknak, mentek sűrűn, viszont a legutóbbi mentésemet picit elkúrta a játék, ugyanis a kis drágaság úgy mentette el nekem, hogy nem volt melletem senki sem, viszont mikor visszatöltöm egyből úgy indulok, hogy mellettem áll 3 faszi sotgunnal, és szinte el se tudok moccanni, mert leszednek egyből. Lelőni meg képtelenség őket, mert nincs rá időm. Ez egy rakás szar. Nehézségi szintet meg nem engedi átállítani veteránról, hogy legalább egy kis esélyem legyen, szóval ennyit erről. Az újságok meg el vannak ájulva ettől, beszarás. -
Zoliz #24822 Köszi. Már nem kell. A trágyadombon volt. -
#24821 Jó Napot STALKER-ek!
Az minek tudható, hogy a zseblámpa nem mükszik?
Jó vadászatot STALKER-ek! -
#24820 1.re #24520,#24236
2.ra #24791 -
weine #24819 na ja:) a helikopter tol indulj el a jel iranyaba es majd latsz egy lejtot..... -
weine #24818 en yantarban nem vereztem allandoan, nezd meg milyen artifactrok vannak az ovedben, mert lehet attol verzel:)
Hm. Az a yantar, ahol x16 lab bejaratat kell megkeresni? mert akkor menj fel, kapcsolj ki mindent, amit kell es ott lesz egy halpott a kijarat kornyeken, na annal van
-
SaGa Jr #24817 1. Le merném fogadni, hogy nem jó helyen keresed. Ott állsz ahol a térkép szerint lennie kell. De gondolom te kinn ácsorogsz egy romos területen. Nos talán nézz körül ugyanezen a ponton, de kicsit mélyebben. :-)
Nem bug, csak ez a játék 3D-ben játszódik, még ha a térkép 2D-ben is mutatja a dolgokat. Vannak szintek, magasság, mélység, így ha valami nincs ott ahol lennie kéne, akkor lehet hogy magasabban van vagy mélyebben.
2. Megsúgom nem egy hely van ahol magas a sugárzás, hanem rengeteg. Ahol igazán magas, ott védőruciban is megsülsz.
Idővel meg majd találsz megfelelő ruházatot, sőt majd vehetsz is és kapsz is ingyen bizonyos feladatok elvégzése után.
De menj át a Wild territory-n tovább nyugat felé és majd a következő területen vehetsz magadnak. Illetve ha elkíséred oda a profot akit a wild territory-n megtámadtak, akkor ingyen is kaphatsz védőrucit. -
#24816 "1. A Vad vidéken meg kell szereznem vmi családi puskát,de sehol sem találom, hiába jelöli a térkép a pontos helyét! (ez vmi bug?)"
Dettó ugyanez a problémám!
Mindegy, megcsináltam az agyperzselőt, most vagyok a pripaty-ban (vagy hogy írják) -
Zoliz #24815 Hali!
Valaki tudja hol van a "kőrózsa" nevű relikvia az első fejezetben meret semmi utalást nem találok?
Köszi -
Kecu #24814 Köv. problémáim vannak:
1. A Vad vidéken meg kell szereznem vmi családi puskát,de sehol sem találom, hiába jelöli a térkép a pontos helyét! (ez vmi bug?)
2. Van egy hely ahol állandó sugárzás van és védpőruhát kellene szereznem vhonnan, de honnan?
Előre is köszi a segítséget! -
#24813 búj el, és addig lődd amíg feltölti magát, amikor már támadna akkor bújj vissza... én így nyírtam ki, de több féle képpen is lehet
(először nem is nyírtam ki :) végigrohantam az alagútban, fel a létrán :) ) -
#24812 warehouses-ben van valami érdekes? Valahol olvastam, hogy van ott egy táp cucc, csak nem tudom hol és hogy mi. A Freedome tábor területén... -
#24811 Mé' nem raksz fel magyarítást, hogy értsd is, hogy mi történik körülötted?! -
feamatar #24810 hogy pontosítsak: Pripyat a város amin keresztül kellett menni hogy az erőműhös juss; de ezért van PDAban nagy map
-
#24809 A Pripyat asszem az a körzet ahol az erőmű van. -
SaGa Jr #24808 Az sem igazi éjszaka. Hidd el kipróbáltam. Külön modot kellett leszedni, hogy az éjszaka valóban éjszaka legyen. Igazi sötétséggel, ne azzal a gyenge megoldással ami alapból van. Még a full dinamic is nagyon halovány utánzat egy igazi sötét éjszakához. :-) -
#24807 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor meghallod a szörny ordítását, shotival a kézben fordulj meg, mert a hátad mögött van, és szaladj felé, aztán asszem 3 kell a fejébe - van rá időd mert előbb felszívja magát és addig nem hatékony -
cseneles #24806 Szeva all!
Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan lehetne +csinálni Vista alatt
nelépjen ki mentéskor???