S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
BTW inventory.Egér sebességét nem lehet gyorsítani?Nagyon lassú,veszélyes helyzetekbe meg sietni kéne...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nem mondom, hogy tökéletes a gém, de nálam még semmi olyan nem fordult elõ, mint amiket itt írtok. Egyetlen bosszantó hibába sem futottam bele. Jópár FPS-t végignyomtam már, de ez messze a legjobb.
Elfogadom a vékeményeteket, de nem értek vele egyet. Csak így tovább GSC...
ilyen nálam nem volt
melyik verziód volt meg ? 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Persze én nem tudtam mit kezdeni vele😊
Na de ha már megvetted azt a Játékot ne hajigáld már a falhóóóó....Inkább add ide nekem😊
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
ugyanis ha megnézed ahol elkezded a pályaváltást az elég messze van attól ahova érkezel..
és addig nem érnek a pda-d "érzékelöi"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Velem is elõfordult már.Még az elejn,mikor elõször megyünk át a másik pályarészre.Van 1 sorompó,egy teherautó meg 2 õr(Elõször szerzed meg a Vipert).Szépen leölök mindenkit,bemegyek a házba,hogy majd átmenjek a köv. levelre,épp gránát van a kezemben és hirtelen spawnol egy katona(persze aztán ki is nyírt értelemszerûen).Na jól van b..meg mondom.A másik alkalom,ikor Beshez kell menni a szeméttelepre.Megyek vissza,már épp végeztem,látok 1 hullát megnézem már mi van nála,egyszercsak hallok vmi hagot közelrõl,egy-két durranás és Gém Óver!2et spawnoltak elém a szint váltóhely elõtt.
valszeg annak is van pda-ja 😊
lehet egy "kicsit" csalnak de nem vészes sztem..igaz nem is toltam csak stalker nehézségi szinten...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mert én asztán ugy játszom hogy még véletlenül sem nézek körül ugye?
Mert ez a doom1 ahol rohanok aszt lövök nem?
Mert itt nem LÁT ÁT A GÉP A FALON ugye?
csak olyan sok hogy inkább egy kis vonalat jelenit meg a helyén 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
na ezt mi csinálja akkor?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
amugy meg hasznos...jelzi az emberek számát a közelben..
talán ha elöbb körülnéznél akkor nem halnál meg olyan hamar
hulla nálam is tünt el..de nem jött a helyére másik..ammennyi embert mutat a térképed annyi is van ott..az egy dolog hogy te nem láttad..
olyan valóban volt nálam is hogy a csákó átment a falon...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
ÉS A FALON ÁTLÁTÓ GÉPI ELLENT MIVEL MAGYARÉZOD??? ÉN VAGYOK BIZTOS HÜLYE NEM?
bocsi hogy ilyen bonyolultul írom le, de csak így tudom elmagyarázni
ÉS NEM A BÁR A DUTY KÖZPONT!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Béna volnék?? Nem hinném. Elég sok FPS-t végigvittem már de ennyi bugot még nem láttam egy rakáson.
2. szintén te vagy a béna..nem végig egyféle fegyóval kéne menned..meg tudod lehet löszert is cserélni a fegyverben
amugy én egyzser nem láttam volna hogy az ellenség respawn-olt volna...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
1, Mit mutat a kék csík (és miért apad szépen lassan)?
2, Performance. Nyílt terepen nem nagyon akad, de most, hogy lövöldözgettem egy kicsit egy raktárban a Garbageban, erõsen beszaggatott a játékos. Szal azt szeretném kérdezni, hogy ez általánosan jellemzõ, mármint az épületben akadás?
Na ma jött el a pillanat hogy falhozvágtam a stalker lemzét )tulálte sajnos).
1: Hát hogy a picsába van az hogy bemegyek egy szobába és nagynehezen kiirtok mindenkit erre elkezdm szedegetnio magamnak a cuccokat és egyszer csak game over!! És miért mert a buzi program respaw-olt egy buzi katonát és szarrá lött.
2: Az NPP pályán dobtam végleg el az agyam. Mindenki átlát a falakon a sugárzás viszi lefele az életemet mindenki brutál fegyoval durrogtat persze az én fegyverem szart sem ér mert a beton falon nem lö át de az övék bezzeg mindent átvisz vasat olmot kibaszott betont is.Ráadásul egy 4x4 négyzetméteres szobába 12-en mondom 12-en vannak!!!!!!! ÉS folyamatosan RESPAWN-olnak. A gránát semmit nem ér mert sérthetetlenek.
3: Mi az isten tartott ezek után 8 évig??? Pixelenként rajzolták meg ukrajnát vagy mit csináltak?? Komolyan egy csernobili 4 kezü 3 fejü debil hülye is elöbb kész lett volna vele.
SZAL CSALÓDÁS ISMÉT ÉS MÉG MINDIG.
Bocsánat de ezt ki kellett adnom.
ON:
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
* Added: Servercommand sv_listmaps to show the maps added in the map-queue.
* Fixed: Error with the player-health in multiplayer-mode.
* Fixed: Standing corpses when connecting to the game.
* Fixed: The drag&drop-function in the inventory-screen.
* Updated: Game version.
* Added: Country detection in the auto-patch-system.
* Fixed: Crash when using the numpad.
* Fixed: Crash when taking a screenshot while saving the game.
* Added: Support for mice with additional buttons.
* Fixed: Crash in the "military warehouse" area.
* Fixed: AI Spawnpoints close to the player.
* Improved: A-Life system. NPCs will respawn and move slower.
The next patch for S.T.A.L.K.E.R. will be released soon. This has been announced in the russian GSC Game World forum. The patch v1.0002 has completed the quality-assurance part, to ensure that there won't be provided new bugs when applying the patch. We guess that the patch will be released between Friday and Monday.
Though there aren't any news on the actual changelog for this patch, yet.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
][ ВАЗ ][
miután kinyírtam az egész társaságot mindenki hazamegy, és nem történik semmi!
Max is azt mondja nekem hogy beszélgetünk, miután kinyírtuk a dutykat... DEHÁT KINYRTUK MÁR ÕKET BASSZUS KULCS!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...