34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
chapog #24925 Üdv. Egy kis segítségre van szükségem: lementem az X16-os laborba lekapcsoltam mindent amit kell és megtaláltam a dokumentumokat is. Asszem azt írja menjek ki valami titkos járaton ezért én visszamegyek oda, ahol lejöttem, de nem érem el a létrat. Kérem valaki segítsen hogy jutok ki innen.
Addigis kösz -
#24924 X18Lab: Asse tudom hol van. Mire odáig elvergődök, lejár a határidő. Máshonnan nem lehet védőruhát szerezni?
-
#24923 Persze, ez csak tőled függ. :) -
#24922 Csak egy mellékszereplő, ahogy elvégzi a főküldiben betöltendő szerepét, már nem fontos hogy életben marad-e vagy sem. Nekem is szétkapták a kutyák (tulajdonképpen mindenki meghalt röviddel azután hogy segített nekem, a legtöbbször kuyafalka vagy speciális kommandósok a felelősök) -
#24921 Végre találtam! Nem tudom pontosan hanyadik lehetett (20-at eddig már mindenképp, szóval fogjuk rá hogy a 21.), de az X18 Lab-ből kijövet ahogy áttörtem a katonák gyűrűjét lekaptam egyet és ott volt nála a farok
Kár hogy már semmire sem kell, mert már rég 1000+ a pontom és pénzem is van mint a pelyva. Páncéltörő sörétespuska lövedékeket kapsz érte jutalmul, szóval akinek puskája van, annak érdemes rámenni (bár bloodsucker csápért ugyanezt kapsz és azért azt könnyebb összeszedni). -
#24920 Akkor lehet nekem is jó végem? :) -
#24919 Ami engem illet,én csak addig használtam az EXO ruhát,amíg fel nem tünt,hogy NEM lehet benne futni... -
#24918 Strelok pendrivejával nem kell semmit se kezdened.
Foxról meg annyit, hogy mikor nekem is vissza kellett mennem Cordonba, akkor nálam is meghalt, mert újra megtámadták a kutyák, de én ezt sajnos csak távolról láttam. Végülis ez semmilyen kihatással nem volt a befejezésre. -
#24917 Cordon területén csak ott található meg a pseudodog, de ha átmész a Garbage helyszínére, akkor ott már több ilyen állat is előfordul. -
#24916 megint nekiálltam felderíteni a Zónát. -
#24915 Segítséget kérnék!
Megszereztem Sterlok pendrive-ját, de nem tudok vele mit kezdeni.
A másik dolog: megmentettem az elején a kutyáktól egy Fox nevü ürgét, hálás is nagyon, de mikor jöttem arra másodjára, halott. Úgy tudom ő neki élnie kéne, hogy legyen jó befehezésem. Igaz ez?
Segítsetek, mert már harmadszor kezdem előröl és kezdek nagyon ideges lenni. -
#24914 Talált valaki pszeudo dögöt a vasúti alagutat kivéve? Mert én csak ott találtam, de annak nem volt farka. Lassan lejár a határidő, és nincs sehol az a dög. -
#24913 És ne felejtsd el azt sem hogy akár 2 artifact-tel +50% sugárzás elleni védelmet is kapsz, tehát elvileg egy stalker, vagy duty páncél is elég lehet... -
zuza #24912 Hali!nemt tudja valaki hogy lehet feltenni a Trader modot? -
SaGa Jr #24911 2 Crystal artifact bármilyen sugárzással elbír ha legalább minimális sugárvédelemmel ellátott páncél van az emberen. Egy crystal úgyis 30% sugárzást elnyel.
Ha ez nincs, pár Fireball artifact jó lehet helyette ilyen célra és nem lesz különösebb gond a sugárzással. -
barmi #24910 És ha jól emléxem lent Exo suit van -
barmi #24909 Viszont az az Exo-s cucc nem olyan jo sugárzásvédelemben mint a zöld vagy a sárga vegyvédelmi kertészruci. -
barmi #24908 ez ok de pucéran elég bajos lesz neki lemenni oda szeréntem. bár 1 probát megér. Egyébként azt én is megtaláltam viszont olyan sugárzás volt ott lent hogy a szemem majdnem kijött még zöld védőruhában és durva radiation minuszolo kavicsokkal az övemben. Node sebaj-tóbiás :) hátha sikerül. -
#24907 Hi! Én találtam egy jó védőruhát a szarkofágban. Annál a résznél ahol nagyon sokan vannak egy kis teremben (az eleje felé, ahol valami kihasadt rácson kéne átmenni) nem kell bemenni, hanem egyenesen tovább. Aztán folyosó végén jobbra. Jön 2 csávó lelövöd. Aztán balra van egy ajtó. Belépsz, és egyből balra van egy kis lyuk a falon meg utána egy létra. Lemászol, ott a ruha egy csomó artifact, meg más is. -
barmi #24906 Psi elleni ... -
barmi #24905 Úgy van ahogy ondod. Már jó ruciban kell beérkezni mert különben . . . Szal szerezz egy zöld vagy sárga ruhát a kör alaku betonbunkibol yantarbol vagy még tuti lehet szerezni néhány helyen. nekem ayantarbol volt. Meg Pis elleni fülvédőm is. -
#24904 bocsi nem neked akart menni, de köszönöm a választ :) Akkor uj karit kellene vennem, de ezekszerint a többi cucc a gepben egesz turheto. Viszont ezert a jatekert nem fogok uj karit venni.. ^^ -
#24903 Na megcsináltam az egyik rossz küldetést, sajnos a dekodert nem találtam annak idején meg, kezdem újra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a pénzesős végét kaptam -
bekesi #24902 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Elakadtam annál a pályarésznél,ahol az a feladat,h be kell jutnom a szarkofágba.Ezzel nem is lenne gondd,de bent folyamatosan sugárzást kapok és egy idő után elfogy minden antisugárzás cuccom,és az utolsó sugárdózisnál meghalok.Mit kéne tennem?Esetleg elötte egy másik ruhát kellett volna szereznem,amiben nem kapok sugárzást?
Válaszotokat előre is köszönöm -
#24901 Az enciklopédiában nézdd meg a PDA-n belül. A legjobban patkány-farkas-kutya kombinációjaként lehet meghatározni. Sokkal erősebb mint a sima kutya és elég nagyokat sebez az ugró támadásával. -
SaGa Jr #24900 Ezt miért nekem címezted?
Egyébként szerintem a kártyád nagyon kevés a közepes beállításokhoz. X600 az nem egy egetverően jó kártya. Sőt kifejezetten vacaknak mondható ehhez a játékhoz.
Még a manapság már gyengének számító 6600GT is köröket ver rá.
X600-as kártyával inkább a gyengébb beállításokkal próbálkozz. Minimumnál, static light-al, de semmiképpen ne közepes beállítások mellett és pláne ne dinamic lisht-al. Ahhoz ez a kártya már nagyon keveset tud.
Gyenge a memóriája (hiába 256 Mb), nem tud megjeleníteni csak 2.0-ás PS és VS megjelenítésre képes. Ráadásként eredetileg nem 9.0 c-s hanem csupán 9.0 b-s DirectX verzióra lett optimalizálva. -
SaGa Jr #24899 Pseudodog sosem fehét. Összesen kinézetre 2 féle kutya van. Az egyik sima tojásfejű, szem nélküli. Ez többféle színben létezik ez a blind dog. Ebből van a legtöbb.
A másik ennél nagyobb, lapos képű (mint egy bulldog), csillognak a szemei és púposnak tűnhet az erőteljes elülső felépítése miatt.
A farka nagyon sötét, szinte fekete színű az inventoryban. Ezért nem egyszerű akkor sem észrevenni, ha valójában van farok miközben fosztogatnád. Vidd az első négyzetre a kurzort és ha kiírja hogy pseudodog tail, akkor teheted is el. De ha simán csak megnézed, könnyű nem észrevenni. -
#24898 feltettem legujabb drivert... minimalisan jobb.. de nem hiszem el hogy a gépemmel 1024x768-ban legszarabb beallitason szaggatnia kellene... -
SaGa Jr #24897 Valóban vidd vissza a bárba amit a doki adott. Majd utána gyere ide, mert ha jól emlékszem ezután lesz neked megadva a feladat, hogy az ottani laborba bemenj. Na majd ekkor meg fogod kapni a feladatot ami a védelmedet biztosítja majd.
Amit Strelok búvóhelyén találtál flashdrive-ot, azt nem kell átadnod senkinek. Azt megtartod magadnak, elvégre Strelokra vadászol és az egész sztori erről szól. Te azért vagy itt, hogy levadásszad a kérdéses egyént és ezen törekvésed során jutsz egyre előrrébb. -
#24896 Ja az a fehér dög? -
#24895 Az a sima (blind dog) kutya farok volt, azt csak eladni lehet jó pénzért npc-knek. Én sem találtam eddig pseudo-dog farkat pedig eddig kb. 20-at leöltem (a Bar előtt és a Garbage-ba amikor átmennél mindig sok van)... -
#24894 Köszönöm, akkor az lehet a probléma amit az utsó bekezdésben írtál. Még nem kellett volna idejönnöm.
Most 2 pendrive is van nálam egyébként, az egyiket a doki adta akit megmentettem (azt gondolom a kocsmárosnak kell odadni) és van egy másik amit Strelok búvóhelyén találtam, amiben a haverja üzen neki. Azt hová kellene eljuttatni? -
#24893 Szia meglesem őket utanna irok h mi a helyzet -
SaGa Jr #24892 Nem az a kutyafarok volt nálad ami kellett neki. Kétféle kutya van és nálad nyílvánvalóan a nem megfelelő típus volt. -
SaGa Jr #24891 Enélkül garantáltan meghalsz majd odalenn az épületben, mikor a kapcsolókat kéne állítgatnod.
Egyszerűen beszélgess vele de ne a feladatokról. Azok bonusz feladatok, nem azokról kell vele társalogni. Normál beszélgetés során mondja majd el hogy lenne egy feladat.
Ha nem ajánlja fel, akkor kezdd előlről a területet. Autosave úgyis van erről. Ekkor bemész az épületbe, beszélsz a dokival akit megmentettél és majd csak utána a proffal. A spec ruci megszerzését meg akkor vállald el, ha már elvégezted a felderítős feladatot amit a dokival együtt kell csinálnod. Ekkor visszajöttök, megkapod a jobb védőruhát és átküld az épület mögötti mocsárba hogy ott lesz egy halott tudósnál a neked szükséges infó a labor bejáratáról.
Persze ez csak akkor fog előjönni, ha már a sztori szerint is ide kéne jönnöd. Ha előbb jössz ide, akkor nem lesznek ezek a feladatok és neked totál felesleges bemenned a psy emissziós zónába, mert kipurcansz vagy ott vagy odabenn.
Oda majd akkor kell menned, mikor ez lesz a feladatod, addig viszont ne menj oda. Ezt a feladatot a bárban kapod majd meg, miután Dark Valley-t már kitakarítottad és leadtad a szükséges cuccokat onnan. -
#24890 Nálam volt valami kutyafarok több is mikor visszamentem hozzá, de mikor mondtam neki hogy a küldetés miatt jöttem, ott csak lemondani lehetett. Ez vmi bug? -
SaGa #24889 Pseudodog farok: az elején, garázsból kimentett tag ad egy küldetést, hogy hozz el neki egy ruhát egy alagútból. Ott egy pseudodog támad rád, annak általában van farka. Több kezdésnél is volt. A mostani menetben eddig 3-at találtam... -
SaGa #24888 A különböző frakciók a pda-dból tudják, hogy ellenség vagy-e. Hiába öltözöl át. A PDA-k a hatósugarukon belül (kicsit nagyobb, mint BT-szal), lévő PDA-khoz automatikusan kapcsolódnak és az adataikból tudható, hogy baráti, vagy ellenséges a karakter. Nézd meg a PDA-dat, amikor a térkép jelez valamilyen számot, annyi Connectet fogsz találni, amekkora a szám és szépen látható, hogy ki milyen viszonyú veled...
Egy korábbi témához: van tiszta víz a zónában. Az Agroprom center mögött van egy tavacska, aminek tiszta a vize. Sugárszennyezett, de átlátszó. Csak azért írom, mert korábban volt ilyen vita, hogy lehet-e tiszta víóz effektet találni a játékban. A tavacskában van egy vasutikocsi, abban egy katona, aki teljesen maga alatt van, arról beszél, hogy beküldték őket a föld alá, és épp csak kimenekült. De ha törik, ha szakad, keres egy üzemképes zaporozsecet és hazamegy...
A Dark Valley félig kész épületében (ahova a csatornán át kell besunnyogni) az AI jó példájával találkoztam. Kedvenc Vintorezemmel kezdtem a bejárást, meg a hangtompítós pisztollyal. Gyakorlatilag senki sem tudott jelezni, kiabálni vagy lőni, így kényelmesen fel lehetett osonni az emeletre, ahol az ott táborozó banditák épp aludtak az egyik szobában. Még csak őrt se állítottak, csak a szomszéd folyosóra, azt meg leszedtem a hangompítós pisztollyal. A 3 tag meg összegömbölyödve hortyogott nagy kényelmesen.
Egy másik terepen a lelőtt bandita belezuhant a tűzbe és meglehetősen látványosan robbantak fel a lőszerek a zsebében. Meg hangosan...
Vannak jópofa kis hangulatnövelők a programban.Pl ködös reggeleken a puskatávcső is jó párás, vizes... -
cseneles #24887 Szeva!
Tedd fel a legujjabb ati drivert, + pucold ki a memóriádat!
Ezen a lapon a letöltéseknél va a HIJACKTHIS progi(ez segít) -
#24886 Látom senki nem tud választ adni a kérdésemre :( talan patch segitene?...