S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
akár pereskednek akár nem
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
][ ВАЗ ][
Ez leginkább a fényforrások, a víz és még néhány grafikai elem textúráira vonatkozik, amik még fájlneveikben is egy-az-egyben ugyanazok, mint a Doom 3-ban és a Half Life 2-ben. Ezt bizonyította képekkel is egy michi.be nevû felhasználó a Mapcore fórumain. Az ügyet egyelõre csak az id Software kommentálta, akik jelenleg teljes mértékben a Quake Wars munkálataival vannak elfoglalva és nincsen idejük a kivizsgálásra. Viszont ha a GSC játéka tényleg az õ fájljaikat használja, arról õk is csak most értesülnek elsõ ízben, és elképzelhetõ, hogy a késõbbiekben jogi útra terelik a témát.
háttez nagyon lol de én kinézném az ukránokból nem gond <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Innen letölthetitek...
][ ВАЗ ][
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek érdemes felrakini a patch-et a játékhoz? Most kezdeném végülis és a mentés így nem gond, csak azért kérdezem hogy esetleg nem kutyul e össze valamit a patch.
Thrash \'Till Death
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
ott csak pisztolyhoz, tr-301-hez meg akm/obokan-hoz van loszer.
nekem meg sp5,6 vagy pab-9 kene..
][ ВАЗ ][
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Megyek elõvadászom a kimentést!!!<#vigyor3>#vigyor3>
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Next PC upgrade: 2022
Az a vége a gamenak, hogy hullik a sok "arany". Nem volt rám jellemzõ a kapzsiság a gaméban.<#confused>#confused>
Merre találom azokat a gömböket?
Mit rontottam el?
Aki tudja, hogy melyik résznél ágazott el rosz iranyba a game az plz. írja meg.(privben is jó)...
Van vagy ezer mentésem , így nem kell ujrakezdenem, amennyiben valaki utbaigazítást ad....
Thx!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Mivel lehet védekezni a Psi-Emission ellen??
Next PC upgrade: 2022
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯