34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • SaGa
    A játékban összesen 2 db kódra van szükség, mindkettő Dark Valley-ben lévő laborban. Ott, ahol a poltergeist a fejedhez vagdossa a ládákat.

A Red Forestben (ahol a szellemek jönnek szembe és a vasutikocsin keresztül jutsz be az adókészülékhez) nem kell kód, bár van kódos ajtó több is, de a program jelenlegi verziójában ezek inkább csak dekoráció.

Majd még egy lesz, bent a szarkofágban, de ahhoz meg dekódoló elektronika kell, mert a kódot senki sem tudja.
  • IvanovicsTech
    Nem tudok oda menni mert van egy ajtó amit csak kód nyit.Végig játszásba olvastam hogy valóban kell kód aminek egy embernél kell lenie,szóval nyirjam ki kutasam át ennyi, de mivel nem kutatam át minden hulát nincs meg a kód.Levan írva a kód de nem nyisa az ajtót,szóval minden féleképen meg kell találnom a hulát,ammi nem lesz egyszerű.
    De THX a segítséget!!
  • SaGa
    A respawn kissé megijesztett az este. A Military Warehouse pályáról bandukoltam a Bar felé nagy kénelmesen,mikor szembe ballagott velem 3 vérszipoly a kapu felöl... Szerencsém is volt: az első még látszott, mikor lelőttem, a másik kettővel kergetőzni kellett kicsit, közben megérkezett az aktuális Duty kontingens és ők aztán elrendezték ezeket is..

Ellenbem kiderült, hogy ezek a szopacsok nem tudnak a terepen szintet váltani. Azaz nemhogy a létrákra nem másznak fel, de a terepen se jönnek föl meredekebb domboldalakra...
  • SaGa Jr
    Várakozz csak nyugodtan. Majd idővel odamegy hozzád. Ez nem bug, nem hiba, egyszerűen nem akar odamenni még hozzád. Attól hogy te bemész neki nem kötelessége azonnal odamenni hozzád.
    Vársz egy ideig, átmész a másik ablakhoz ott is vársz aztán egyszer majd elindul és teszi a dolgát ahogy szokta.
  • Valesar
    Sikeresen megcsináltam a gazdaggá váló rossz befejezést:)
    A gémről annyi a véleményem,h nagyon jól megcsinálták leszámítva a bugokat.Nekem nagyon tetszett,remélem lesz folytatása,v vmi kiegészítő!!!
  • SaGa
    Nem arról beszélt, hanem a gauss gunról, de mindegy, a lényeg, hogy szélhámos... A Te dolgod, hogy eldöntsd: ráhagyod, vagy kiirtod a bandát. Ha be akarsz menni utánna, mindenképp le kell lődöznöd őket, mert megtámadnak...
  • SaGa
    Amikor kijösz, már nem kell neki segíteni. Eleve nem is erre kéne kijönni, de mindegy...
  • SaGa
    Szerintem majd mindenkinek...
    A trükk: amikor az a feladat, hogy irtsd ki a katonákat, akkor tényleg irtsd ki őket, ne várd meg, míg feldobja a védd meg Mole-t alfeladatot. A katonák kilövése meg a házak tetejéről a legkönnyebb. legalább 3 olyan létra van, ami még takarásbban felvezet a háztetőkre, ott meg a csöveken és további létrűkon lehet közlekedni. A kilövendő katonák a teleb bal hátsó negyedében vannak...

Megj: ha meghal, akkor általában a pda-járól kiolvasható, hogy mi a következő lépés...
  • SaGa
    Ha ilyen szinten nem megy, akkor a magyr fordítás nélkül bele se vágj a játékba...

Egyébként min minden modot: szétszeded valahova, megfogod a gamedata könyvtárat és ahogy van, bemásolod a stalker alapkönyvtárába. A user.ltx-et meg a C:\Documents and Settings\All users\Stalker... könyvtárba, majd újra beállítod magadnak a billentyűzetet, mert nem olyan lesz, mint volt. Meg ebben a fájlban javítsd ki az "sr_stats on" parancsot "sr_stats off" -ra
  • SaGa
    Minden szörnyalkatrészes feladathoz ugyanez a kép van...
  • SaGa
    A legjobb, ha magad maradsz. Bármelyikhez csatlakozol, a másik automatice ellenséges lesz. A Duty ellen csak addig ciki, míg vissza kell menni a korábbi területekre, mert azt csak rajtuk keresztül teheted meg, a Freedom ellen viszont igen kellemetlen, mert lesz egy olyan pálya (Red Forest), ahol egyidőben kétfele kellene harcolnod, ha nem vagy velük legalább semleges viszonyban.
  • SaGa
    Alig 20 bejegyzéssel lejjebb megtalálod: működik, jó, nem csodaszer...
  • Rozsdaas
    Sziasztok!
    Nem tudom tovább játszani a játékot mert a pultos nem áll szóba velem.
    Visszatértem Yantarból a x16 laboros küldiután a docuval.Lemegyek a bárba és a pultos a TV alatt áll nekem háttal és nem jönn közelebb ,nem tudom oda adni neki a documentumot.? íEvvel a hibával talákozott már valaki? Probáltam kimentést visszatolteni,de ha már a bar területén mentettem, a játék visszatöltésnél kifagy.Megfigyeltem ,hogy amikor a őrség mellet elhaladok megakad egy kicsit és ezt firkálja a konsolban:
    "Fatal error"
    "Cscript-engine error"
    "D:\xray-svn\xr_3da\xrgame\script-engine.cpp"
    "error line 74 "

• weine
    de rácseszett az okitoji:) benyomtam pár gránátot és meglett a tavcsoves obokan, gondolom erről beszélt
  • PhantomAss
    odaadod a pénzt és vmit pofázik hogy hallottál-e már robin hood-ról, mer ő a szegényeknek adta a pénzt amit elvett a gazdagoktól...szal most ő elveszi a pénzed és ha nem tetszik akkor lehet menni anyuhoz sírni:)
    ezt tudtam nagyjából kivenni belőle
  • weine
    ja, ez lenyulas a Dark valley Cordon feloli reszen esett meg velem:)
  • weine
    Na ezt a Poker nevu gengsztert en sem talaltam meg....
    Ellenben kijott egy bazisrol egy semleges statuszu ficko ugyanennek a palyanak a masik vegen, beigerte, hogy 800 ert hoz puskat, de eltunt, utana menni nem tudok, mert lelonek a haverjai.A penzt persze elvette:)
    Azt mondta varjak, mig kihozza a puskat a hodalybol.
    Meddig kell varni?
    :)
    Kicsit hulyen etzem magam, hogy ott alldogalok az orok elott,nezegetem a madarakat, futyoreszek es egyre inkabb befeszkeli magat az agyamba az a szornyu gyanu, hogy atbasztak:)
  • doncarlos
    köszi...tudom hogy nem fő küldetés, de mér másodjára viszem végig, és mindent meg akarok csinálni.
  • Herold
    Amikor jövök ki a földalatti bunkerből és segítenem kell ennek a baromnak az Agropromnál.
  • tibor16
    köszi a segítséget..
  • Herold
    Van valaki, akinek sikerült megmentenie ezt a kibaszott Vakondot? Álandóan belerohan az ellenség közé és lelövik, nem tudok mit csinálni. Már a hajamat tépem.
  • Atisz #25104
    A PDA-ban egy patkány és farkas kombinációjára hasonlító lény képe van a pseudodog szó alatt. Fekete a farka és rendkívül ritkán dob. A játék egyik legidegölőbb mellékküldetése (még jó hogy nem kötelező)
  • Atisz #25103
    Saga Jr írta le nemrég. Addig ne menj be amíg a sztori szerint nem kell ide jönnöd (tehát csak az X18-as labor felderítése és a Wild Territory-ben a doki megmentése után). Ekkor a professzor egy rutin küldetés után, megajándékoz egy sisakkiegészítő prototípussal ami elnyomja a psi kibocsátást. Ezzel már nem lesz gond bejutni és az abálásra koncentrálni...
  • doncarlos
    ezt fejtsd ki légy szives.....
  • doncarlos
    ahha köszi, de akkor miért ilyen lény képe van a PDA-ban? mindegy.. köszi.. keresgélek tovább
  • A tumi
    Hello
    A Float 32-t hogyan kell felrakni a játékba?
    Nem értek angolul sajna.
  • Antrax #25099
    ez egy flesh és nem pseudo
  • tibor16
    Ezzel a psi sugárzással ami Jantarban van, azzal mit lehet csinálni? Be akartam menni a kapun és a sárga vegyi ruha sz*rt sem ér. Kerestem - igaz csak a mocsár felől - bejáratot, de nem találtam. (A Terepről ki lehet menni - észrevettétek? - ott a mocsár résznél.) Szóval, nem vagyok türelmetlen, de elég utálatos ez a terep, nem szeretem az ilyen zombis részt, ha csak ebből állna, nem is játszanék vele.. - örülnék valami tippnek..
  • bertino
    jobb helyre fel se rakhattad volna a képeket
  • doncarlos
    Talán így:

• doncarlos
    Fasza
  • doncarlos
  • doncarlos
    Szóval még mindíg keresem azt a pseudokutyát vagy mit...
    Itt elvileg azt mutatja mit keressek:

Én ettöl vettem el testrészt:

Ami így néz ki:

És a kereskedő így nem fogadja el:
  • barmi
    Bocsesz. csak a kódos ajtóra mentem rá és nem figyeltem a körüményeket.:) Elnézést érte! © SaGa Jr jól mondja!
  • bricsi01
    Bocs, kihagytam egy ? a 3. sór végére, még 1x bocs.

Ki az aki rátette a 3szoros sérülést?
    Szerintem zsír, mert valóságos. (Olyan mint az RO:Ost 41-45) :-)
  • bricsi01
    Helló!

Rájöttem mi volt a probléma, egyrészt már Stalker Suit-om volt ami NV-ös, másrészt ha minimumon van minden grafikailag akkor nincs lámpa :-@

Van egy olyan kérdésem, hogy kikhez jobb csatlakozni, a Duty-hoz vagy a Freedom-hoz.

Well, good hunting stalker + s!
    S bocs ha túl fan vagyok, csak tetszik ez a szöveg. :-)
  • DeviloftheHell
    hmm amit linkeltél az egyik képen ahol wolf van a háttérbe totál elvan mosodva a modolt képen mint az eredetin én azértn em nevezném ezt minöségnek :) lehet gyorsult de elég szarul néz ki
  • SaGa Jr
    A Red Forest-ről van szó. Ott marhára nem szzükséges semmilyen kódos ajtóval szarozni. Mivel nem kell.

Abban a teremben, ahol le van szakadva az állványzat, ott be kell menni középre. Lesz ott egy kapcsolóval ellátott "műszerfal". Meg kell húzni a kapcsolót és ennyi.
    De ez szvsz totál egyértelmű. Lekapcsolásról van szó, ahogyan a korábbi esetben is, amikor a 3 ugyanilyen kapcsolótáblán kellett meghúzni kart egyre feljebb jutva a szinteken, majd egy utolsó kar meghúzása után lehetett menni Ghost holttestéhez. Na itt detto ugyanez a helyzet. Kis kart megkeres és meghúz. Ennyi.
  • A tumi
    Nem muszály hozzá cd kulcs.
  • zsanet
    Szerintem szebb lett