S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A játéknak 7 fajta befejezése van, abbõl 5 hamis befejezés amit az "érdemtelenek" kapnak meg, ezekbõl semmi sem derül ki, a fõhõs szimplán elbukik.
"súlyhatár, lihegés, elfárad" valóban egy idõ után idegesítõ lehet annak aki képtelen magától rájönni arra hogy az artifaktok vajon miért lehetnek a játékban továbbá egy csomó fegyvert magával cipel mert nem jött rá hogy hogyan kell egyes lövésre állítani és arra sem hogy a kereskedõknél lehet lõszert vásárolni...
Asszem egy 10-es skálán én inkább téged minõsítelek 3-asra.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Ruhát meg véletlenül se vegyél ugyis fogsz találni csomot a game során!
Next PC upgrade: 2022
És mostana nincs ötletem merre menyek?
stalkert most masteren játszom 200 méterröl késö este a játékban neki állt 3 bandita ak val löni csak néztem a másik kettö meg megkerült és hátulról vadászott volna le csak elöbb kapták el a kutyák öket mint megláttam volna a bozotban
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Meg amikor jön van 20 patkány, és rágják a player tökét...azok a régi szép idõk...<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
A STALKER-ban meg folyamatosan segítik egymást, csapatmu ott van... No meg a külsõ élet, amit élnek az odabasz...
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
a látvány valóban szép, habár semmi különös az eddigiekhez képest.(doom3, hl2)
a játékmenet, a story egyenesen nulla. már a cím is értelmezhetetlen, mert konkrét köze a történetnek sem csernobilhoz, sem a tarkovszkij féle stalkerhez nincs. a játéknak nincs célja, nincs fõ küldetés. az összes befejezés buta, ostoba, egy hároméves gyerek sem élné bele magát.az ellenfeleknek semmi köze a játék befejezéséhez, végig nem tudjuk meg kik, és miért támadnak minket. valószínûsíthetõ hogy a sugárzás miatt alakulnak ki a mutánsok, akikbõl kevés és látványában gyenge ötletszegény alakokat vonultatnak fel az alkotók. ötlettelen és szokásos helyszínek, játékelemek (csatorna, alagút, rámpák, kapcsolók, sötét, stb..)amolyan semmilyen az egész.a játék során több száz kilométeres gyaloglások után nem történik semmi különös.
dög unalom.az, hogy a bárba folyamatosan vissza kell térni a cuccokkal, több órát tesz ki a játékból, sokkal jobban jártunk volna egy gyorsabb, lineáris játékmenettel. az eleinte még érdekesnek tûnõ dolgok (súlyhatár, lihegés, elfárad) egy idõ után idegesítõek, fõleg annak tükrében, hogy egy csomó fegyvert kell cipelni, amihez mindössze 20-30 töltényt lehet összeszedni. a grafika bugos, idõnként a semmibõl pattannak elõ a szörnyek, alakok, akik ettõl válnak komoly ellenféllé és nem attól hogy jól mozognak. a katonák, csavargók jobban lõnek pisztollyal mint én a legjobb fegyverrel, idõnként nevetséges és bosszantó ez az egyenlõtlenség. a fegyverváltás, életfeltöltés nehézkes, gyakran az ellenfelek mozgása arra indul, hogy lehajolok valamiért.
összességében, a fejlesztésre fordított idõt és a végterméket összehasonlítva az értékelésem a 10-es skálán 3-as. mondom: a látvány valóban érdekes, de ennek csak akkor van jelentõsége, ha egy jól játszható, ötletes történet részese vagyok a játék során.
összeveteve az eddigi nagy durranás fps-ekkel azt mondom, hogy kb. akkora a különbség a hl2 és a stalker, vagy a doom3 és a stalker között mint egy lada, vagy zaporozsec és egy wolksvagen között...
és valahova Agropahy vagy hova a fenébe küld, oké, ott vagyok, kinyírtam a terület összes banditáját, még a földalatti bázisban is, de még mindig nincs meg a küldetés, itt mit kell csinálni?
help pls!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
a játékról a véleményem..... hát nemrosz sõt nagyon joo de nekifogtam stalker folotti fokozaton majd stalkeren is annyi a kulombség bazz h.. teljesen más játék ez nem tetszik a másik ami nem tetszik h nem ragaszt a géphez a játék nem foglal le ...és mire jok az arifactsek nem érzek semmi kulombséget
a lényeg ha megjelenne egy HL3 az minden szempontból vinné a pálmát!
Mivel lehet védekezni a Psi-Emission ellen??
Next PC upgrade: 2022
nincs gondom az angollal de hát jobb szeretem az anyanyelvem meg azért másodszorra elörröl már nem szoktam végig olvasni a szövegeket csak nyomom a következöt igy meg elolvasom ujra 😄
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Amúgy hiba, nem nagyon hallottam még ilyet, a helyedben feltenném a patch-et és drivert frissítenék.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Mikor kilépek a Trader bunkerébõl érdekes látvány tárul a szemem elé: ha elmozdítom a kamerát, a fák "megsokszorozódnak", vagyis a game kirajzolja õket az új helyre is, de a régin is ott maradnak egy ideig. Maga a játék ilyen, vagy a hiba az én készülékemben van? 😊
már mingyá itt van a játék vége és még mindig nem csatlakoztam egyikhez sem! 😊
Hol a pic*ában láttál tiszta vizet a stalkerben?? én nem találkoztam vele, legalábbis nem emléxem rá 😄
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Ez is egy újabb bug?!
^^
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram