34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
SaGa Jr #25205 Sehol. Lőszert majd Csernobil területén találsz ehhez a stukkerhez. -
Antrax #25204 a számozás mindig megkavar :S
(jobb oldalt az uccsú ketrec padlóján van a rés) -
#25203 Nem, azt az X18-as laborban kell csinálni. Az X16-ban Ghost holtteste mellett nem sokkal van egy kis rés, oda kell lemásznia. -
n3whous3 #25202 Hehehe -
Antrax #25201 Most akasztom 5. alkalommal, de eddig ilyet sosem csinált... lol
-
n3whous3 #25200 Röpködő tűzgömb kilövése. -
#25199 Abban kérném a segítséget, hogy a Gauss puskához hol találhatok Pripyat-ban lőszert? LEszedtem egy snipert, az elejtette a puskát, de üres volt. A tetőkre meg nem tudtam feljutni. -
#25198 Bocs a #25197 neked válasz -
#25197 A vadröfivel igazad van nem kutyák voltak, beugrott. A DUTY-sok is átengednek,csak a pultos sz..ik hősünkre. Ha vki kipróbálja így ezt a részt rájön hogy igazam van. ném véletlenül írtam hogy ez az üzenet lesz ha cserben hagyja őket"Szemét vagy Marked One,ne számíts hálára!" .Abban a pillanatban ahogy segítettem nekik(előzőleg sietni akartam vissza a BÁR-ba,mivel újra kellett kezdenem a játékot az elejátől a YANTAR-ig egy csúnya bug miatt és simán tovább mentem)egyből odajött. Nos ezért gondoltam,hogy valahogy ő is így járt.Persze lehet más problem is. -
Antrax #25196 a repkedő tűzgömböt szétlőtted? -
A tumi #25195 Hello
Az X16-ból hogy lehet kijutni?
Sehol sem találom a kijáratot. -
#25194 Én sem álltam be egyik csapathoz sem. Mindenesetre a duty-sok barátként viszonyulnak hozzám (azt hiszem ez a Yantar-i X16 labor kipucolása és ott egy mellékküldi után van) illetve a freedom-osok is átengednek a területükön. -
SaGa #25193 Gyanítom két dolgot keversz, de igazad is lehet...
Amikor először közeledsz Garbage-ban a Bár felé, akkor üzennek rádión az ott ácsorgó Duty-sok, hogy a Dark Valley-ből mindenféle csúfságok jönnek, segítsen aki tud. Ekkor rohanni kell, hogy odérj és legalább egy vadröfit ledurrants. Ha nem sikerül, akkor jön a duma, hogy használhatatlan vagy és köszönjük a nagy semmit. De ettől függetlenül beengednek, ha nálad vannak a katonai doksik.
A reputációdat ellenben emelheted, ha a következő posztnál (ahol a sok kutya van), elvállalod és teljesíted a kutyák kiirtását. Ez többször is elvállalható és általában a későbbi kutyairtás általában nem jár pseudodogokkal...
Ja: a roncstelepen (Garbage-ben), a Bárból a Cordon felé tartva összefutottam 12 pseudoval. Kiirtották a stalkereket, meg az út mellett táborozó banditákat is. A portásfülkébe beállva nem tudtak körülvenni, de egy teleportos is volt köztük, így nem volt egyszerű levadászni őket. Elfutni esélyem se volt...
-
#25192 "Nem tudom tovább játszani a játékot mert a pultos nem áll szóba velem"
Van egy gyanúm,hogy úgy jártál mint én 1x még a magyarítás elkészülte előtt. És a megoldás nem az hogy "várakozzál nyugodtan".Mikor mész vissza a BÁR-ba közeledsz a DUTY-sokhoz a pultos üzen,hogy segíts nekik mutáns ebeket kíírtani. Ha nem teszed meg jön az üzi: "Szemét vagy Marked One,ne számíts hálára!" Szóval ha ez van jelentkezz a zárt kapunál álló parancsnoknál és tűz. Sikeres küldi = reputáció nő a pultus hálálkodik és egyből fogad. Észrevételem:ha ilyesmivel találkozol a játék során,hogy akinek kell nem áll szóba veled élj a gyanúval,hogy elrontottál vmit -
SaGa #25191 Találtam 2 bugot. Az egyiket többen is meglelték már: a Military Warehose-ban néha kiugrik a játék. Nos ez akkor lesz, ha trükközöl a két frakció között. valószinűleg a scriptek nem készültek fel rá.
Azaz: kilövöd a snipert, és szólsz a Freedomosoknak, hogy ott vannak a dutysok. De akkor is így tesz, ha csak szólsz Lukashnak, elvállalod a Dutysok kiirtását és nem csinálod meg, mert nem akarsz velük balhéba lenni. Ezesetben minden olyan alkalommal, amikor elég közel kerülsz a dutysok gyülekezőhelyéhez, kidob a program. Ha nem akarsz így járni, ne szólj Lukashnak és ne is lődd le a snipert. Megj: amikor kilőttem a toronyőrt, az összes Freedomos bezöldült. Igaz, előtte csináltam nekik ezt-azt és a toronyőr kilövésén túl nem vállaltam semmit...
Másik hiba: a merc őrposzton zsákmányolt sniper LM300-as távcsöve nem nagyít. Lehet, hogy valamelyik mod rontotta el, de vicces... -
#25190 Bocs én voltam a hülye mert nem mentem lejebb egy szintet és valóban ott volt a kapcsoló. -
SaGa #25189 Lámpa ég/nemég: user.ltx-ben meg kell keresni az r1_dlights off sort és átjavítani on-ra. Akkor lesz minimálgrafikával is lámpa... -
SaGa #25188 Te dolgod, de én odaadnám neki. Kicsit lejjebb megtalálod egy jobb ruha megtalálásnak módját a kezdő faluban, illetve ahol kiszabadítottad, az út túloldalán is vannak romos épületek, ott egy nem sokkal gyengébbet találsz ingyen. Ezért meg kapsz egy artefactot, amit el tudsz adni...
-
Alexej82 #25187 Thx valószínű a grafika lessz a gond az autóvezetést vágod hogy kell? -
Gabe18 #25186 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sok pénz csak az 5 rossz befejezésnél játszik szerepet.Ha tudod majd hogy éred el a jó befejezést akkor mindegy. -
#25185 Hogy van ez a dolog a sok pénzzel? Az baj, ha sok pénzem van, mert akkor rossz vége lesz, vagy mi? Most megyek Jantarba és van 70k-m. Ezért lehet kapni valami komolyabb cuccot? -
#25184 Téves az az információ, hogy egy álkutya-farokért az öreg sugárzásvédő ruhát ad, mert nekem nem azt adott, hanem vmi spéci töltényt. -
Gabe18 #25183 Hát nézd meg mire van beállitva.Alapban az L,ha az neked nem jó lehet már máson van.
Illetve asszem irták régebben hogy a nagyon alacson grafikai beállitásokon nincs lámpa. -
Alexej82 #25182 l-lel nem jön be más tippet adjatok Thx -
Alexej82 #25181 hi , a lámpát hogy kell használni ?
-
Alexej82 #25180 szasztokk milyen patch kell hogy lehessen autót vezetni benne?
-
#25179 hű vazz volt egy ajtó talán yantar alatt amit nem volt muszáj kinyitani mintha de nem vagyok biztos hogy ott volt talán aszt próbáld meg
amugy meg rájottem hogy a vechile mod nem kompatibilis valammivel és nem indul a gamma de a patch és a magyaritas is sokat kavar szoval nem lehet ezakkel a modokkal vegyiteni mindenfélét talán csak valamilyen szélsőséges körülmények kozott XP -
GregMaui #25178 Cső!
A redforrestben találsz egy bázist,ott ledzsalsz,és 3 kódos ajtó van lent,
abból az egyiket nyitja,bent találsz egy jó pár gránátot,legalább tizet,
meg egy csomó piros egészségügyi csomagot. -
#25177 Hát ez így sikerült...
de így már nehéz vezetni...
-
#25176 -
#25175 Én találtam a játékban egy kódót, ami nem tudom mit nyit :)
A kód a 342089 volt, halott katona PDA-jából szedtem ki. -
ricsa008 #25174 anrtax hol lehet a feliratozást beállítani? -
Antrax #25173 de így meg csak 1 emberszabású mutáns van :S -
#25172 sztem nagyon jó.Akár egy kereskedőnek is berakhatték volna... -
Hellsing47 #25171 talán mert elég hülyén néz ki? :-/ -
Antrax #25170 persze... -
ricsa008 #25169 van a játékba felirat pl: ha beszélek valakivel
-
Antrax #25168 A bal oldali monszta nem tudjátok miért maradt ki a gémből?
-
Antrax #25167 Szvsz ezt a "csatlakozás" dolgot kilehetne tenni a faq-ba nagy betűkkel... -
SovereignX #25166 Emberek!
Lehet valahogy csatlakozni valamelyik frakcióhoz? Free bázison a főöknél nincs ilyen opció, a duty-sok meg nem engednek be. Miután kiírtottam a táborukat meg még inkább bepipultak. Volna ha maradt volna túlélő. Mindegy. :)