34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
A tumi #25085 A multizással kapcsolatban tudna valaki segíteni? -
Cefre #25084 Hello
Nemtudna valaki küldeni cd kódot nem találok sehol .
A FAQ ot is megnéztem ott sincs -
#25083 innen leszedhető -
#25082 Hali tud valaki valamit erről a Float 32-ről?Float 32 -
barmi #25081 A kódos ajtón gondolom nem ártana átjutni ha van kódod a PDA talált fájljai (dokumentumai) között akkor azt beírod az ajtónak és már mehetsz is. ha nincsen kódod hozzá akkor keresd a sárga öltözékes embereket akik általában már halottak csak ott hevernek a földön. Azoknál van info az ajtóhoz amit ezután ha átkutattad jelez is egy kis hang.Megnézed és ott lesz a pda-n rola info.(asszem még egy ilyen kódos ajtó lesz nem sokára még 1) -
#25080 Sziasztok! Lenne egy kérdésem.
Szóval a vörös erdőben vagyok hogy kikapcsoljam az agyperzselőt,meg is találtam a bázist le is mentem a föld alá,csak egy baj van ahol jelzi hogy kapcsoljam ki a gépet ott aban a szobában nincs semmi.De van egy kódos ajtó ahova viszont nem tudok bemeni mert nincs kódom hozzá.Szóval mere tovább??
Valaki PLS segítsen! -
zuza #25079 Trader modot nem tudja valaki telepíteni?mert nekem nem megy,nem tudom hova kell illeszteni a fájlokat:( -
barmi #25078 Igy van :) Nem minden arany ami fénylik!! :)) -
SaGa Jr #25077 Igen. Legalábbis ha másik rossz befejezést akarsz.
Ha nálad a dekóder, akkor csak menj el a francba a kőtől és a másik irányban megtalálod a tényleges tovább vezető utat. Ez nem a rendes befejezése a játéknak, ez csak a tuti biztos halált adja be. -
Fery21 #25076 Nem tudjátok mi lehet a gond ha nem akarja betölteni a Quicksave-t? -
#25075 Nekem a végén azt kívánta hogy gazdag legyen. Előlről kell kezdenem ha más befejezést akarok? -
#25074 Volt már így is, úgy is. -
A tumi #25073 Hello
Ahhoz,hogy multizzunk mi kell?
Fent van a játék+10001 patch,serialt nem adtam meg mikor felraktam a gamet.
Kell még valami hozzá,hogy LAN-ban tudjunk nyomúlni vele?Vagy csak simán iditjuk és jíííhhháááá?
-
#25072 Tipp: az alaplap SETUPjában ha minden igaz van olyan hogy "flexibility option" a memória résznél. Ezt rakjad "enabled"-re, hátha... -
#25071 Ja és ez nem áll:
Ha elakadtál, akkor olvasd el a FAQ-ban található végigjátszást!
Ott ugyanis ez a hibaüzi fogadja a kedves érdeklődőt:
Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /hir/index.func on line 11
-
#25070 Meg tudná-e mondani vki, hogy miért fagy ki állandóan a gépem ez alatt (és csak ez alatt!) a játék alatt?
1.0001 patch fent van, a vas átlagosan elegendő (intel 630 3GHz, 2*512/533 RAM, Asrock VSTA Conroe deszkában, 250 GB Seamax S-ATA merevlemez, GeCube 9600XT) a VGA kártya miatt csak DX8-ban fut, de ez még nem lenne oka az állandó kifagyásnak. Grafikát visszavettem kissé, így alig akad, de aztán random időben és helyen kifagy és olyankor berreg a hang a hidegresetig. -
barmi #25069 Viszont akit lezuztam vagy már lezuzva találtam mindegy hogy kutya volt vagy katona vagy zombi mindenkit átkutattam. Senki sem menekült az enyves kezeim közül. A király holmik általában szeréntem a halottaknál voltak. -
barmi #25068 Minimális mellékküldetést csináltam meg és szeréntem király cuccaim voltak a szimatszatyromban :)) Volt mindenem "szinte" ami csak kellett. Király fegyó, sok jó kavics, kaja, pija, nők... ja az nem volt :D franko rucik, sugárzás minuszoló szurik stb.. -
barmi #25067 Vegyél magadra egy új gúnyát ami jobb állapotban van és jobban véd. Az a kék csík a rucid állapotát jelzi. Azt a szétzuzott ruhát meg dobd be az árokba. :)) -
#25066 sziasztok!
Játékközben a piros élet csík fölött a kék csík az pontosan micsoda és hogyan lehet megnövelni?Mert nekem már nagyon kicsi van belőle és nagyon hamar meghalok,gondolom valami pajzs féle lehet.Köszi -
Lossantos #25065 Sziasztok! Nem tudná esetleg valaki röviden összefoglalni hogy a float32 mod-t hogy kell életre kelteni. Tudom el kellet volna olvasnom az angol txt, megtörtént. Pont úgy jártam el ahogyan az ott le van írva de biztosra akarok menni...ja és amúgy milyen változást kell majd észrevennem . Előre is köszi!
-
Nacitangala #25064 Kedves Fórumozók,
eladó egy eredeti, CDGalaxisban vásárolt STALKER 5.000 Ft-ért, ha valakit érdekel.
Természetesen semmi baja, egyszer felraktam, végigvittem, de mostanában nem fogom újrajátszani. -
matti12 #25063 THX MÜKÖDIK MÁR -
SaGa #25062 Volt. Valóban működik. Csodát nem kell tőle várni, de kb 10%-ot hoz a tempón úgy, hogy a látvány nem rosszabb. Vagy: javít valamit a látványon úgy, hogy nem lassul be a játék.
Igazából azoknak jó, akiknek a gépe még épp nem bírja a full dinamic light módot az alapjátékban... -
Hellsing47 #25061 a FAQ-ban -
matti12 #25060 és hol tom megnövelni?????? -
#25059 Nemtom volt e már: S.T.A.L.K.E.R. Shader Mod . Állítólag +20% FPS és szebb grafika... -
SaGa #25058 A monolithosok főleg volt katonák, akiket a wishgranter segítségével a maguk oldalára állítottak. meg azok a nagyon kemény stalkerek, akik átjutottak a szűrőkön: psi, sugárzás, monlith hadsereg.
A Zóna létrejötte előtt emberek éltek azon a területen, egy részükből zombi lett, mások meghaltak, akik megmaradtak sokan beálltak a monolith seregbe. Ennyi.
-
llw66 #25057 Kedves SaGa Jr!
Nagyon köszi a tanácsot,látod ilyen hülye FPS-es berögződés,hogy nem mindíg gondolkozik az ember 3D-ben,csak 2D-ben.Pedig amikor a katonai táborból kellett az iratokat megszereznem,akkor volt annyi eszem,hogy az épület minden szintén szétnéztem,úgy emlékszem a harmadikon volt az irat,de itt nem jutott eszembe,pedig benéztem az alagútba,csak nem mentem be.Mostmár mindíg előttem fog ez lebegni,hogy 3D-ben gondolkozzak mindíg!!
Mégegyszer is ezer köszönet a jó tanácsért!!!
-
weine #25056 " Mi tiltja meg egy akkora területen?"
Hát az illetékes épitesugyi hatosag hatalyos teruletrendezesi terve.
:) -
SaGa Jr #25055 Speciel a kezdetekről gyönyörűen megtudsz mindent hiszen elmondja neked a hologram. Hogy alakult ki a zóna, mióta van, stb.
Nem erőszakolja rád a program, hogy a kívánság teljesítő kavicshoz menj. Te döntöd el, hogy most a Wishgranter-hez mész vagy sem. De mintegy mellesleg a PDA-dban lévő pletykák és történetek alapján tudni lehet, hogy ez nem egy jó választás a Stalker részéről.
Szintén a PDA-ból sok sok infó megtudható. A frakciókról, a területről, lényekről, amikből lehet azért kikövetkeztetni dolgokat.
Miért kéne kiderülnie a sztoriból, hogy milyen kísérletek folynak ott? Megértenéd? Nem hiszem. Meg nem is ez a célja a főszereplőnek. Plusz a laborban, már ami tényleg annak is néz ki, nem csak egy sima gépház nagyon elnyúlóan a végén egy kapcsolótáblával, ott vannak a kísérleti alanyok tartályban.
A katonák szerepe is világos. A zóna történetéből egyértelmű, amit megtalálsz a PDA-ban.
Az a sok föld alatti labor igazándiból nagyobbrészt nem is labor. Amúgy miért ne lehetne ekkora területen 3 ilyen is? Mi tiltja meg egy akkora területen? Ipari körzetről van szó, ahol műszaki laborok simán lehettek, ahogyan mindenféle karbantartó állomások is, amik nagyrészét fel lehet ismerni a "laborokban". -
#25054 szoval akkor én lennék strelok?? vagy mostmár teljesen nemértem..
hihetetlen mennyire ráerőszakol a wish granteres végre pedig csak egy kicsit kell továbbmenni hogya a jó vég fele mennyunk egy létrán fel a páncélajtóig ...
azt sem értem hogy akkor végul én mit keresek a fűben??? kijuttam vagy milett .... akkor most ez a jó választás nem lehett volna valahogy elpusztitani a körzetet?? és a tobbi fajta véget hogy lehet megnézni?? még a létránál is tovább kell menni???
ennek a gammának elég huje sztorija van nem azért mert nem értem hanem egyáltalán hogy kezdődik ha csak a játékból indulunk ki semmit nem tudunk meg utána kell olvasni
mindenesetre érdekes egy játémenet volt ez talán épp ezér jo ...de azér sok huyeséggel találkoztam a játék menete során pl a monolithosok mind elvállalták az ajánlatot hoyg jutottak annyian odáig ?? ez hogy lehetséges egyáltalán hogy kezdődott az egész milyen kiisérletek fojnak a szarkofáfgba mért kell az a katonáknak a másik pedig hogy nem hiszem hogy a zónába ennyi ilyen méretű földalatti labor lenne jol megkutyulták mindenesetre
a lényeg hogy végre kiatták habár ennyi idő után ........ -
weine #25053 en most indultam el Poker felé:)
Szóval ne nagyon keressem? -
GregMaui #25052 Sziasztok!
Ha ez a tipp volt elnézést kérek.
Ha az army warehouse-ban jóban vagy a katonákkal,és küldetést is nyomatsz nekik,de szeretnél bemenni a fegyverraktárukba,és nem akarsz megölni mindenkit,gurigas fel egy piros hordót a lépcsőn,és a raktár előtt posztoló katona elé beguritva,majd a lépcsőről szétlőve szabad lesz az út,
mert senki nem foglalkozik egy hordó robbanással,úgyanúgy haver vaqy,mert nem a katonára lőttél,hanem véletlen robbanás történt.. :)
Mondjuk a raktárban található bulldog,a közeli faluban is megvan,az egyik ház pincéjében is,stalker fokozaton.
Egy kérdőjeles dolog:
Ha mentesz a játékban és a mentésnek a death nevet adod,akkor a mentés
melletti kép,egy rozsdás háttér lesz,egy kis sárga koponyával.
Kérdésem:
A fertőzött erdőben folyamatosan kilép a játék ha sok kutya és farkas
jelenik meg körülöttem,ráadásul pár páncélszekrényt,pár artifactet találtam azon kivül semmit. Van ott vmi nagyon fontos dolog egyáltalán?
Kérdésem2:
A fertőzőtt erdő fölötti telepen levő bunkerban ahova le kell menni kikapcsolni a gépet,ami az emissziót kapcsolja le,ott van három
ajtó,az egyiknek a kódja megvan,azt egy halott monolith-os katonánál
találtam meg,a többinek viszont nincs meg a kódja,azokat az ajtókat ki lehet nyitni egyáltalán?
Ugyancsak a fertőzött erdő északi részén van egy keritéses sáv,aminek a végében van egy létráról megközelíthető kódos ajtó,azt is ki lehet nyitni?
-
SaGa Jr #25051 Póker? Hol van ilyen nevű ipse?
Bandita főnöket összesen kettőt kell kinyírni, ebből az egyik ráadásul opcionális. Az első Garbage-ban van és az ő csapata támadja a roncstelepet aminek a vezetője segítséget kért.
A második akivel foglalkozni kell és megkerülhetetlen, az Dark Valley-ban van. Mindig ugyanott várakozik, a szobájában egy épületben. -
#25050 Ti megtaláltátok Pókert a banditafőnököt ????
Szerintem hibás ott a játék, mert ott a célkereszt, és mindenkit kinyirtam ott és a környéke.
Nektek sikerült?? -
#25049 Mindig volt jó páncélom, fegyverem és mellé aktuális lőszer (és még így is alig vásároltam). A fő szálat követve lehet találni a legjobb cuccokat (Strelok rejtekhelye - módosított Akm 74/2, bandita bázis X18 mellett - Duty páncél, Yantan - vegyvédelmi ruha).
Egyébként fegyverek közül Obokant lehet viszonylag hamar találni, az elit katonáknál. Ez már elég pontos, erős, és nem rángat annyira. -
#25048 Ja ok, kösz. Tegnap csak az átvezető animot sikerült megtekintenem. Ez az öreg ki volt? Csak nem az a bizonyos legelső stalker? -
SaGa #25047 Azért a mellékküldetéseket kihagyva nem sok cuccot találsz a pályán. A jobb fegyverek és védőruhák nélkül meg már a Garbage is végzetes pálya.
Ha a játék elve szerint, nem itt a fórumon szeded össze az infót, hogy mit hol lehet megtalálni, hanem magad kutatod fel a szükséges cuccokat, elég sok mellékküldetést meg kell csinálni, hogy normális felszerelést tudj összerakni. A Bárba bejutás után már nem fontosak a mellék küldetések, de addig azok nélkül semmit sem érsz...
Nem a pontok gyüjtése a lényege egy ilyen játéknak... -
#25046 ja elírtam 200ezer:)de minek venni ha lehet találni...