34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#25165 igy installoltam játék-patch-magyaritas-trader 1.1-vechicle mod-crack valami iesmi és nem indul a játék pedig ezek nekem mind kellenének hogy lehetne őket felrakni hogy mennyenek??? -
SaGa Jr #25164 Swap file méretügyileg minimum 2 GB legyen fixen adva és ne a rendszer kezelje mert az iszonyat hülyeségeket tud művelni. A felső határ lehet max 3 Gb de nem szükséges. Ellenben a 2 GB swap tényleg kelleni fog. -
sandorkis #25163 köszi ezt a látótáv dolgot kipróbálom.
-
sandorkis #25162 Lehet, hogy a magyarítás a gond? -
sandorkis #25161 1535 mb van beállítva.
A rendszer kezeli. -
n3whous3 #25160 A nagyon hosszú töltések és a swapolgatások pedig nálam megoldódtak azzal (részben), hogy minimálisan csökentettem a látótávokat. -
n3whous3 #25159 Rendszerbeállítások (hotkey: windowskey + pause/break). Ott keresgélj. -
sandorkis #25158 A kártya memo 512, nem huzom.
A gépben 1 gb van.
A swapot hol nézzem meg?
-
n3whous3 #25157 A te döntésed. -
n3whous3 #25156 Én se tudtam csatlakozni, elvileg küldetések megoldásával lehet majd. A csatlakozást úgy értettem, hogy szarrálőttem pár dutys arcot, aztán már velük nem lettem olyan jó barátságban -
KOVU #25155 hi
én most keztem a játékot és azt akarom kérdezni a játék elején vagyok az 1 ső küldetés ahol kikel szabaditani valakit az ad egy küldetést hogy vigyem elneki a ruhát muszálj oda adnom neki a ruhát vagy megis tarthatom?? ?_?
elöre is thx
-
SaGa Jr #25154 Memória mennyisége? Swap file mérete? Ha ezek kevesek, akkor szintén pár perc utáni garantált kifagyás következik be. -
#25153 Nincs túlmelegedve a kari? -
sandorkis #25152 Sziasztok.
X1650 ATI kártyával próbálnék játszani. Legújabb driver + 1.001 patch.
A beállítástól függetlenül Kb 3-4 perc után ÁLLANDÓAN kifagy.
Van ötletetek???????? -
SaGa #25151 Úgy látom az orosz 1.0002-es patch kijött. Akkor talán várható az angol is... -
SaGa #25150 Pont az idézett részből látszik tisztán, hogy a leírás készítője nem sokat foglalkozott a játékkel, mert a kódokat hiába tudod, csak akkor válnak használhatóvá, ha megtaláltad azt a pda-t, amiben benne van. Addig felesleges beírni, nem fog működni... -
SaGa #25149 Ahogy tapasztalom kicsit pontosabban lőnek, kicsit könnyebben sérülök, nagyobb a golyók sebzése, kevesebb lőszert hullajtanak a kilőtt stalkerek (így is van belőle elég), illetve az olyan feladatok, mint a kisérd el a dokit, valamivel durvábbak. Nem az ellenfelek száma, hanem az elkisérendő idótasága miatt. Az ellenfelek nagyjából ugyanannyian vannak...
-
Antrax #25148 egy dream mod, dark night moddal nagyon jó párosítás... (próbáld ki) -
SaGa #25147 Van fent valami Darker Nights modod? Ha nincs, simán keverhető a déli meg az éjféli sötétség. Minden délben, menetrendszerűen beborul és esik. Az alapjátékban az éjszaka alig valamivel haloványabb, mint a déli esős idő...
-
SaGa #25146 Az, az az ajtó, amiről volt már szó: némi lőszer van mögötte, a feladat szempontjából irreveláns. Az a leírás, amiből idézel, meglehetősen pongyola, elnagyolt és láthatóan nem olyan ollózta és fordította össze, aki végigment volna legalább egyszer a teljes játékon...
-
ptoma #25145 hogyan lehet a freedomhoz csatlakozni? -
n3whous3 #25144 Meg az is idegölő, hogy miután átálltam a Freesekhez, azóta mindig végig kell kaszálni a Duty bázison, mire odaérek a barkeeprehez. Megveszek egy halom tárat és egy ilyen odavissza úttól kiürítem totál... Aztán meg nem találok sehol 9.39-et -
n3whous3 #25143 Miért van az, hogy az a kib*szott 1.00000000000000000000001 patch után is bugos a nappal-éjszaka? Többször vettem észre, hogy pl. Yantarban, mikor betöltöttem éjjeli mentést, nappal volt.
DE máskor meg jó... -
#25142 Akkor ez mi?
Képet nem linkelek csak este de nekem ott van olyan ajtó!!
"Az Agymanipuláló konszern szinte teljesen kihalt, viszont lineáris, úgyhogy nem kell aggódnunk amiatt, hogy eltévednénk. Amint kiszúrjuk az elromlott teherliftet, vessünk egy pillantást a közeli lépcsőházra, és irányozzuk magunkat lefelé. Helyes, már vártuk: újabb kóddal működő ajtót találunk, s ha kellőképp átkutattuk a lelőtt katonák hulláit, megtaláljuk a kódot a PDA-nk napló (diary) részében. No, nem kell megijedni, nem kell visszamenni, és újra átkutatni mindenkit... A kód: 342089." -
barmi #25141 Mesteren jelentösen több az enemy vagy csak nehezebben halnak vagy én halok nehezebben vagy ők ügyesebbek vagy mi a pék van? -
SaGa #25140 Masteren sem egy-két óra a ruhák élettartama, csak nem kell magad szitává lövetni, meg az anomáliákban dagonyázni.
Pár realitás növelő moddal (nem látszanak az anomáliák, a golyók sebzése messze nagyobb, mint az alapjátékban, sötét az éjszaka, stb...) is szépen megúszhatók a harcok és a terepen kódorgás, ha nem doomozol, hanem taktikázol. Az osonás üzemmód itt valóban hasznos. Meg a hangtompítós fegyverek és a kés... -
SaGa #25139 Meg. Láttam olyan screenshotot, ami a listában második helyen álló stalker hátizsákjában kotorászva készült... -
SaGa #25138 Az a Controller. Lesz még belőle legalább egy. -
n3whous3 #25137 Az igazábol nem odavonzott téged, hanem csak imitálták a felesztők ezzel az animációval, hogy az agyadat kikészíti a "csávó". :)
Egyébként a ranglistán található egyéneket meg lehet találni?
-
n3whous3 #25136 Pl. én.
Nem annyira durva. Szerintem. -
silicium #25135 Végigjátszotta már valaki a játékot legnehezebb szinten?Elég durva hogy a ruhákat 1-2 óra játék alatt használhatatlanná lövik szét és újat ell keresni. -
SaGa Jr #25134 Nem kell annyi. De ez egy rossz befejezés. Csak akkor kapod ezt, ha a Wishgranter kavicshoz mész oda ahelyett, hogy a jó irányba mennél és inkább a sztorival foglalkoznál.
Ekkor ha sok a pénzed (nem kell ehhez 70000 sokkal kevesebb rubel is elég) akkor úgy halsz meg, hogy azt hiszed pénzeső hulik az égből.
De ezt tessék már elfelejteni. Ez nem a rendes véde a játéknak, így hanyagolni kell a Wishgranter-t minden szinten. -
weine #25133 irta valaki, hogy a penzesot kapja mindenki, akinek 70 ezernel tobb penze van. Ezexerint ez pletyka szintu info? -
SaGa Jr #25132 Ne menj oda a kavicshoz. Akkor tuti nem kapsz rossz befejezést. Ilyen egyszerű. Ekkor meg teljességgel mindegy mennyi pénzed van, milyen a reputációd, stb. -
#25131 Az Agropromnál a föld alatti bunkerben azt a szörnyet hogy hívják? Ami odavonzott magához meg vissza, mikor megközelítettem. -
weine #25130 A Poker nevu gengsztert megtalalta mar valaki?
-
#25129 Kösz, már megcsináltam (nem volt könnyű). Az volt a szerencsém, hogy meglőtték de nem halt meg. Amíg a földön feküdt, elcsaltam onnan a katonákat és szépen sorban elintéztem őket. Ha arra mennek és látják hogy még él, agyonlövik. -
weine #25128 ja, lentebb irta valaki, hogy gausst emlitett, beugrott nekem is. De a szelet hamozo ficko mar a multe:)
Mit csináljak a sok pénzemmel, hogy amikor a vegelszamolashoz erek a jo veget kapjam meg?
100 ezer felett eleve nem ad jo veget, igaz? -
#25127 asszem vintart emlegetett (vagy thundert)
a távcsöves obokan nem egy nagy eresztés sztem
eddigre már volt vintarom és gp17-esem, na ezek jó fegyverek -
SaGa Jr #25126 Te nagyon keversz valamit. A Red Forestről beszélsz, ahol egyetlen kódra sincs szükség. Abszolúte semennyire. Vannak kódzáras ajtók igen. De Mikor mész befelé ott egy darab hulla nem lesz. Az egész területen összesen 3 db Bloodsucker garázdálkodik. Emberek, egészen pontosan Monolith tagok, csak azután jelennek meg, hogy lekapcsoltad a gépet amit le kell kapcsolnod.
Utána ugyanazon az úton amin bejöttél kimész. Nem kell egyetlen kód sem ehhez, mert minden ajtó amin át kell menned nyitva lesz.
Amiről te beszélsz, hogy hullánál kód, az meg a játék legelején van Dark Valley laborjában. Idelent sem találsz befelé menet embert. Lesz vagy 2 snork, lesznek szellemek meg egy nagyobb mutáns is de ennyi. Ami hullákat meg kell találnod az két narancsruhás kutató hullája. Mindkettőt gyönyörűen jelzi neked a kis térkép a képernyő bal felső sarkában. Itt kellenek csupán kódok, sehol máshol az egész játék során.
Amúgy komolyan mondod, hogy egy ennyire lineáris játékhoz végigjátszást kell olvasnod hogy elboldogulj?