S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem jó lesz a magyaritás <#worship>#worship>
geforce 4 mx4 64mb n menne a játék? 128 MB DirectX 9c kompatibilis VGA / nVIDIA GeForce 5700 / ATI Radeon 9600 .... ezek xerint ugye nem?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
3 fele végét láttam edddig..van több is?
Nagyon jó game.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
http://www.shacknews.com/onearticle.x/46449
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Legalább ha már lopkodnak ilyeneket belehegeszthettek volna.
Ez akkor is egy egyedi játék, amihez hasonló nagyon nincs.
Thrash \'Till Death
Én ezt továbbra sem tudom elképzelni. A Valve-ról fõleg és, hogy még a Doom3 gárdája is innen lopott volna? <#vigyor>#vigyor>
De nem akarom megvádolni a játékot, csak nekem azonnal a HL2 ugrott be akkor. De lehet, hogy tévedek.
Egyébként Yantar-ban van 1 bázis oda hogyan lehet bemenni? psi levelt ír hogy az túl magas és folyamatosan vérzek meg ilyen hangokat hallok.
thx
Állapot: Tesztelés
remélem estére már kiadják,rögtn kezdeném is ujbol a gémet😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
AMugy én még mindig nem hiszek senkinek. Ennyi erõvel a GSC-nek se tartott volna semeddig összehozni egy vízeffektet, meg mittoménmit, ha már 6 éve fejlesztika játékot...szaal enmtom. Majd kiderül. De mostmár télleg valószínûbb, hogy a Vodkás srácok a bûnösök..
Sugárzás elleni véduruhát Yantarban kapsz majd, de én találtam is a Bár környékén, venni viszont ott nem lehet. De ott még nincs is szükséged rá, nem kell olyan helyekre menni ahol nagy a sugárzás és kész. 😊
Távcsövet késõbb majd találsz a hulláknál is a fegyvereken, de a Dark Valley-ben kapsz majd.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Annál a küldetésnél vagyok amikor valami Poker nevezetû banditát kell megölni.Megöltem már mindenkit de õt sehol sem találom.A nyíl meg egy ûres helyre mutat... 😞
Elõre is thx
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Ha ott nem lehet kapni távcsöt,akkor merre találok?
ja és melyik a lámpa gombja?😄
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
Másrészt nézzétek meg a Valve játékait, mind profi, egyedi munka, szerintem nekik nincs szükségük arra, hogy lopjanak.
És amit korábban is említettem, amit én észrevettem az egy hang, amit halottam a HL2-ben is.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Lámpát nem lehet venni, az már van alapból az elején. ^^ Egyébként ott sincs olyan sok minden, távcsõ sincs.
Pseudodog a Bár elõtt van pl., de oda még nemtudsz bemenni addig, amíg nem csinálsz meg pár küldit.
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W